10 Best Gift Card Platforms For Your Employees, Partners, and Customers

Bent u op zoek naar de beste platforms om cadeaubonnen te kopen voor uw medewerkers, companions en klanten? We hebben er een lijst van samengesteld om u de moeite te besparen!

Een cadeaukaart of cadeaubon is een soort prepaid-betaalkaart met een bepaalde geldwaarde die kan worden gebruikt om aankopen te doen in winkels, benzinestations, eating places en andere soortgelijke plaatsen.

Digitale of fysieke cadeaubonnen worden in persoonlijke en professionele situaties vaak als een betere optie beschouwd dan een tastbaar cadeau, omdat het de moeite van het kiezen van het beste cadeau voor de gelegenheid elimineert.

Cadeaubonnen zijn een prachtig gebaar om uw medewerkers en klanten te waarderen die trouw blijven aan uw bedrijf. Ze zijn een uitstekende manier om werknemers en klanten te belonen en gezonde relaties te bevorderen.

Het is onnodig om te zeggen dat ze een gemakkelijke en handige manier zijn om werknemers en klanten te belonen zonder fysieke gadgets te kopen.

Bovendien zijn cadeaubonnen een uitstekende manier om waardering te tonen voor verwijzingen en om uw bedrijf te promoten. Cadeaubonnen kunnen worden gebruikt om uw klanten te bedanken door kortingen aan te bieden op bepaalde producten of door free of charge upgrades of diensten aan te bieden.

Hoe cadeaubonnen werken en hoe u ze kunt inwisselen

Hoe cadeaubonnen werken en hoe je ze kunt inwisselen

Een cadeaukaart is een aankoopkaart waarop vooraf een huge saldo is geladen. Deze worden doorgaans gebruikt om artikelen bij een specifieke detailhandelaar of bedrijf te kopen en zijn verkrijgbaar in verschillende formaten, zoals fysieke kaarten, digitale kaarten en e-cadeaubonnen.

Om een ​​cadeaubon in te wisselen, moet de ontvanger de kaart presenteren aan een kassamedewerker in de fysieke winkel waar de aankoop is gedaan. De kassamedewerker scant de streepjescode van de kaart of voert het kaartnummer handmatig in, waarna de waarde van de kaart automatisch wordt toegepast op de aankoop.

Zodra de aankoop is voltooid, wordt het resterende saldo weergegeven op het betalingsbewijs van de kaart. Als de aankoop meer bedraagt ​​dan de waarde van de kaart, kan de ontvanger het resterende bedrag contant, met een bankpas of met een creditcard betalen.

Op dezelfde manier kan een digitale of e-cadeaukaart on-line worden ingewisseld, en in dit geval moet de ontvanger de kaartgegevens invoeren op de afrekenpagina om de aankoop te betalen. Dit is een ongelooflijk handige optie voor degenen die niet naar een fysieke winkel kunnen komen.

Cadeaubonnen zijn een uitstekende manier om iemand een cadeau naar keuze te geven. Ze zijn eenvoudig te gebruiken en vormen een excellent cadeau voor elke gelegenheid.

Voordelen van het verzenden van cadeaubonnen

Voordelen van het verzenden van cadeaubonnen

Cadeaubonnen zijn een steeds populairdere manier geworden om cadeaus te geven aan familie en vrienden. Cadeaubonnen zijn een fantastische manier om iemand te laten zien dat je om iemand geeft, zonder het gedoe en de kosten van het kopen van een fysiek cadeau. Hier zijn enkele voordelen van het verzenden van cadeaubonnen:

Gemak

Cadeaubonnen zijn ongelooflijk handig om te kopen en te verzenden. Ze kunnen on-line, in winkels of by way of de submit worden gekocht en elektronisch of fysiek worden verzonden. Omdat ze zo gemakkelijk te kopen en te verzenden zijn, zijn ze een uitstekende keuze voor last-minute cadeaus.

Flexibiliteit

Cadeaubonnen zijn verbazingwekkend flexibel. U kunt het bedrag kiezen en een kaart selecteren die related is voor de interesses van de ontvanger. Zo kun je het cadeau afstemmen op de wensen van de ontvanger.

Kostenefficiënt

Over het algemeen worden cadeaubonnen als kosteneffectiever beschouwd dan fysieke geschenken. Dit komt omdat u zich geen zorgen hoeft te maken over verzendkosten of retourzendingen.

Verscheidenheid

Cadeaubonnen bieden de grootste verscheidenheid aan cadeaukeuzes. Dit maakt ze een uitstekende optie voor iedereen, ongeacht hun interesses.

Milieuvriendelijk

Cadeaubonnen zijn milieuvriendelijker dan fysieke geschenken. Ze vereisen minder verpakking en hoeven niet te worden verzonden, wat uw ecologische voetafdruk kan helpen verkleinen.

Over het algemeen zijn cadeaubonnen een geweldige manier om iemand te laten zien dat je om iemand geeft, zonder het gedoe en de kosten van het kopen van een fysiek cadeau.

Hieronder vindt u enkele van de beste platforms die u kunt bezoeken en waardevolle cadeaubonnen kunt kopen om uw medewerkers en klanten te bedanken voor hun steun.

Enorm

Great heeft de voorkeur van Pinterest, Microsoft, Google en duizenden andere merken en is een eenvoudige, snelle en effectieve manier om cadeaubonnen wereldwijd naar uw werknemers te sturen. Het platform biedt cadeaubonnen van meer dan 700 retailers en stelt u in staat zelf de cadeaubonnen te kiezen die u aan de catalogus voor de ontvangers wilt toevoegen.

Enorm

Great ondersteunt flexibele bezorgopties en laat u een van de drie opties kiezen, e-mail, URL en sms, om cadeaubonnen aan de ontvangers te bezorgen.

Functies:

 • Aangepaste branding bij elke cadeaubon
 • Verstuur cadeaubonnen in bulk
 • Geavanceerde rapportagefuncties
 • Automatiseer cadeaubonnen met API

Cadeaubit

Giftbit stroomlijnt het proces van het kopen, verzenden en volgen van digitale cadeaubonnen als een soort beloning of als onderdeel van het incentiveprogramma. Het platform heeft een solide klantenbestand, waaronder de Universiteit van Toronto, Tesla en Hubspot, dankzij de eenvoudige aanpak die Giftbit volgt om cadeaubonnen te verzenden.

U moet een free of charge gebruikersaccount aanmaken om aan de slag te gaan, de cadeaubonsjabloon aanpassen en de aanbiedingen verzenden wanneer dat nodig is!

Met Giftbit kunt u duizenden cadeaubonnen in bulk verzenden om het proces verder te vereenvoudigen. De cadeaukaart-API helpt bij het automatiseren van het beloningsproces, en met de in-app-inwisselfunctie voor aanbiedingen kunnen gebruikers hun digitale cadeaukaart vanuit de app zelf selecteren, inwisselen en bekijken.

Functies:

 • Monitoring- en rapportagemodule om de voortgang van het beloningsprogramma te monitoren.
 • Pas de ‘appear and feel’ van uw digitale cadeaubonnen aan om de merkbekendheid te vergroten.
 • Betaal de nominale waarde van de cadeaubonnen en ontvang 50% terug op niet-geclaimde cadeaubonnen.

Muntpoort

Met Coingate kunnen particulieren en bedrijven cadeaubonnen kopen met Bitcoin, Litecoin en andere soortgelijke cryptocurrencies. Het heeft meer dan 2000 cadeaubonopties van merken als Amazon, eBay en Xbox. Het platform belooft onmiddellijke levering van cadeaubonnen by way of e-mail, ongeacht de cryptocurrency die u gebruikt om de aankoop te doen.

Beste cadeaukaartenplatforms-1

Coingate is snel en veilig en biedt ultiem gemak bij het kopen van cadeaubonnen.

Functies:

 • De Lightning Community Possibility voor Bitcoin en Litecoin zorgt ervoor dat je altijd lagere netwerkkosten betaalt.
 • Omzeil regionale beperkingen met cadeaubonnen van Coingate terwijl u abonnementen koopt.
 • Directe levering van cadeaubonnen die behoren tot categorieën zoals e-commerce, reizen, gamen en meer.

BHN-beloningen

Met BHN Rewards, voorheen bekend als Rybbon, kunt u het publiek heerlijke ervaringen bieden by way of cadeaubonnen die de resultaten, betrokkenheid en leads kunnen vergroten.

Beste cadeaukaartenplatforms-2

BHN Rewards heeft de voorkeur van marketingteams, marktonderzoekers en academische onderzoekers en overtreft locatiebeperkingen en helpt hen internationaal beloningen te leveren aan werknemers en klanten.

Functies:

 • Stel automatisch de beschikbare beloningen samen op foundation van locatie en waarde van de cadeaukaart.
 • Zet meerdere campagnes op en volg de voortgang ervan vanaf een centrale plek.
 • Lever de cadeaubonnen wereldwijd door een sms te sturen vanaf speciale telefoonnummers.
 • Bekijk en ervaar het inwisselproces van de cadeaubon.
 • Implementeer industriestandaarden en compliance om de veiligheid van cadeaubonnen te garanderen.

Amazone

Amazon is een populaire plek om cadeaubonnen te kopen voor uw werknemers, klanten, zakenpartners, familieleden, enzovoort. Het categoriseert zijn enorme aantal cadeaubonnen op foundation van verschillende gelegenheden, waardoor het gemakkelijk wordt om naar geschikte cadeaubonnen te zoeken.

Beste cadeaukaartenplatforms-3

Met Amazon kun je digitale cadeaubonnen personaliseren door een video, liedje, animatie, muziek of persoonlijk bericht toe te voegen. Met het platform kunt u ook cadeaubonnen in bulk verzenden, wat handig is voor bedrijven en bedrijven. Over het algemeen is Amazon de beste plek om cadeaubonnen te kopen voor sportfans of muziekliefhebbers.

Ltd

Gyft is beschikbaar in de Google Play Retailer en de Apple App Retailer en stelt u in staat cadeaubonnen gemakkelijk vanaf elk apparaat te kopen, verkopen, beheren en inwisselen.

Het platform bevat cadeaubonnen van meer dan 200 retailers en accepteert verschillende betalingsmogelijkheden voor het kopen van digitale cadeaubonnen, waaronder Bitcoin. Gyft biedt de ultieme oplossing voor het kopen van cadeaubonnen waarmee bedrijven hun werknemers kunnen belonen en incentives kunnen betalen.

Functies:

 • Eenvoudige installatie
 • Geen transactie- en administratiekosten
 • Geen beperking op minimale bestellingen
 • Finish-to-end service voor het in bulk bestellen, distribueren en volgen van cadeaubonnen
 • Geweldige klantenservice

Vergiftiging

Giftogram biedt cadeaubonnen van de populairste merken, retailers en diensten zoals Amazon, Walmart en Starbucks en is de beste manier om giswerk achterwege te laten bij het verzenden van cadeaubonnen naar uw klanten en werknemers. Het geeft de ontvangers de mogelijkheid om de cadeaubon te kiezen die ze leuk vinden, waardoor ze zich gewaardeerd voelen.

Beste cadeaukaartenplatforms-4

Bedrijven kunnen de cadeaubonnencatalogus voor de ontvangers bewerken op foundation van het thema, zoals Eating places en maaltijdbezorging, Dineren en leisure en Gezondheid en welzijn, waaruit de ontvangers later een keuze kunnen maken.

Cadeaubonnen van Giftogram kunnen digitaal geleverd worden of fysiek besteld worden. Ook het personaliseren van de beloningen met uw bedrijfslogo en een boodschap voor de ontvanger is mogelijk.

VanilleCadeau

Kies VanillaGift om de trouwe klanten en dierbaren van uw medewerkers te verrassen door hen te belonen met fysieke cadeaubonnen of eGiftCards. Cadeaubonnen, zowel fysiek als digitaal, kunnen worden gepersonaliseerd met een persoonlijke boodschap, brand of foto en met een ander kleurenpalet, wat de perfecte manier kan zijn om uw klanten en zakenpartners te waarderen.

Beste cadeaukaartenplatforms-5

VanillaGift biedt ook pay as you go Visa-cadeaubonnen in verschillende patronen en ontwerpen, die overal in de Verenigde Staten kunnen worden gebruikt. De cadeaubonnen variëren van $ 10 tot $ 500, en de waarde van deze kaarten vervalt niet en kan op elk second in elke on-line of offline winkel worden ingewisseld.

CadeaukaartOma

Als u een particulier of een bedrijf bent en op zoek bent naar Visa-cadeaubonnen, Mastercard-cadeaubonnen, Walmart-cadeaubonnen, Residence Depot-cadeaubonnen en iTunes-cadeaubonnen, dan is GiftCardGranny de juiste plek voor u. Het is een on-line platform waarmee u gepersonaliseerde cadeaubonnen in elke gewenste hoeveelheid kunt kopen.

Het platform is gevuld met eGift-kaarten van meer dan duizend premiummerken, en er komen regelmatig nieuwe merken bij. U kunt de cadeaubonnen on-line bezorgen door het e-mailadres van de ontvanger in te voeren, of u kunt fysieke cadeaubonnen bestellen, afhankelijk van wat u geschikt lijkt.

GiftCardGranny levert ook bulkcadeaubonnen voor bedrijven die hun werknemers willen belonen en stelt hen in staat hun aanbod aan te passen door foto’s of een brand toe te voegen.

XOXODag

Adobe, Pepsi en Capgemini vertrouwen, samen met duizenden andere start-ups en grote bedrijven, op XOXODay voor het belonen en aanbieden van incentives en het uitbetalen van betalingen aan hun werknemers en companions.

Beste cadeaukaartenplatforms-6

Dankzij het speciale gedeelte voor digitale beloningen en incentives kunnen bedrijven on-line cadeaubonnen direct en veilig kopen, leveren en volgen. XOXODay bevat een rijke voorraad cadeaubonnen van meer dan veertigduizend populaire merken over de hele wereld.

Het platform biedt ook een optie voor bulkgeschenken aan bedrijven om de levering van cadeaubonnen te versnellen. XOXODay ondersteunt ook in-app-integratie, waardoor bedrijven cadeaubonnen kunnen beheren vanuit de gestructureerde incentivemodule.

XOXODag-abonnementen beginnen bij $ 199 per maand, per kwartaal gefactureerd.

Laatste woorden

Dit zijn de populaire platforms die u kunt bezoeken als u uw werknemers, klanten en zakenpartners wilt belonen of waardering wilt tonen. U kunt het aanbod en de prijsplannen van deze platforms vergelijken en degene kiezen die de meeste waarde biedt.

U kunt ook enkele platforms voor het schenken van werknemers verkennen om een ​​gelukkiger werkplek te garanderen.

Leave a Comment

porno izle altyazılı porno porno