11 Best Apps to Sell Clothes Online

Wat als uw oude kleren u veel geld opleveren?

Heb jij kleding in je kast die je niet meer draagt? Het is het juiste second om aan goede dingen te wennen en wat geld te verdienen.

Ja, dat is mogelijk, omdat sommige platforms en applicaties je een manier bieden om je oude kleding gemakkelijk te verkopen. U hoeft geen professionele verkoper of eigenaar van een winkel te zijn. Het enige dat je nodig hebt, is een kledingproduct in goede staat.

Op de meeste platforms moet je foto’s van je kleding toevoegen en de prijs ervan bepalen. De gebruikersgemeenschap op deze platforms kan bestaan ​​uit potentiële kopers die geïnteresseerd zijn in uw gebruikte kleding.

Volgens een onderzoek werd de waarde van de mondiale markt voor wederverkoop van textiel in 2021 geschat op ongeveer 96 miljard greenback. De totale waarde van deze markt zal in 2025 naar schatting meer dan het dubbele bedragen. In 2026 wordt geschat dat deze ongeveer 218 miljard greenback zal bedragen. .

winkelen

Je ziet dus hoe groot deze wederverkoopmarkt voor stoffen is. En verschillende wederverkoopplatforms kennen dit feit heel goed. Als gevolg hiervan bieden tal van apps en web sites een plek om gebruikte kleding te verkopen.

Maar voordat we dergelijke platforms verkennen, moeten we eerst enkele voordelen begrijpen van het verkopen van gebruikte kleding en hoe u dit op de juiste manier kunt doen.

Voordelen van het verkopen van gebruikte kleding

Er zijn meerdere voordelen verbonden aan het verkopen van oude kleding; laten we een paar belangrijke onderzoeken.

 • Geld verdienen: Dit is natuurlijk een van de belangrijkste redenen om uw gebruikte artikelen te verkopen. Het feit dat je met je oude spullen zelfs een behoorlijk bedrag kunt verdienen, kan bijna iedereen fascineren.
 • Milieuvriendelijke omgeving: Naast het vullen van uw portemonnee, kan doorverkoop ook het milieu helpen. Dit komt omdat snelle mode onze natuur in gevaar brengt. Fabrieken over de hele wereld lopen achter bij het wegpompen van miljarden producten per dag. Door gebruikte artikelen te verkopen, kun je bijdragen aan het langer behouden van mode en zo het milieu helpen.

Laten we vervolgens enkele suggestions bekijken voor het on-line verkopen van kleding.

Suggestions voor het on-line verkopen van kleding

U moet bepaalde suggestions volgen om de beste resultaten te behalen voor uw advertenties voor gebruikte kleding. Laten we ze eens bekijken.

 • Maak aantrekkelijke en authentieke foto’s van uw kleding in natuurlijk licht.
 • Voeg beschrijvende particulars van uw kledingstukken toe om geïnteresseerde mensen er alles over te laten weten.
 • Vermeld de informatie met betrekking tot het kledingmateriaal.
 • Ontdek wat uw concurrenten verkopen en hoe zij hun kleding te koop aanbieden. Dit geeft u een idee hoe u uw vermeldingen kunt verbeteren.
 • Zorg voor satisfactory prijzen. Op foundation van de staat en levensduur van uw product kunt u scherpe prijzen vaststellen.
 • Promoot uw wederverkoopvermelding om deze on-line zichtbaarheid te geven. Hierdoor kunnen geïnteresseerde mensen meer te weten komen over uw product dat te koop is.
 • Voordat u uw gebruikte kleding on-line aanbiedt, moet u ervoor zorgen dat deze vrij is van gebreken. Het magazine geen vlekken, gaten of meer bevatten, omdat de meeste platforms dergelijke producten niet accepteren.

Laten we nu eens kijken naar enkele goede app-opties die u kunt proberen om uw kleding te verkopen.

Gemeenschappelijke kleedkamer

Vestiaire Collective (Earlier Tradesy) is een modeplatform dat u helpt bij het verkopen en verzenden van uw gebruikte kleding. Dit platform richt zich op het omgaan met merken waar mensen vaak naar zoeken. Het beste deel hiervan is dat hun prijzen redelijk reëel zijn.

Met Vestiaire Collective kun je geld verdienen met kledingstukken die je niet wilt gebruiken. Tegen een lage vergoeding kunt u hier beginnen met verkopen. Hier krijgt u uw artikel nooit meer terug. Hiermee kunt u uw artikelen free of charge aanbieden en wordt er dus een commissie van 15% per verkoop in rekening gebracht.

U moet uw product vermelden door afbeeldingen, beschrijvingen, prijzen, enz. toe te voegen. En uw product is klaar om verkocht te worden. De speciale apps van Vestiaire Collective maken het gemakkelijker om kleding te verkopen by way of je Android- en Apple-apparaten.

 • Het werkt op:

 • iOS

 • Android

Te kopen

Mercari is een geweldig platform dat je garderobe weer laat ademen door je gebruikte kleding te verkopen. Hiermee kunt u uw artikelen aanbieden, verkopen en uw betaling direct ontvangen. Het proces van het vermelden van de gadgets is ook vrij eenvoudig. U moet afbeeldingen, beschrijvingen en gerelateerde particulars over het merchandise toevoegen.

afbeelding-99

Jij bent degene die de prijs van het product plus de verzendkosten bepaalt. Hier krijgt u een bod van de koper, of hij of zij koopt direct. Mercari verzendt uw artikelen by way of FedEx of USPS. U ontvangt uw geld zodra de koper het artikel ontvangt en u als verkoper beoordeelt.

Je kunt bijna alles op Mercari kopen of verkopen met behulp van de Google Play Retailer- en App Retailer-apps.

 • Het werkt op:

 • iOS

 • Android

Fb-marktplaats

Fb Market is een prachtige plek om te verkopen, hoewel het niet de eerste keer in onze gedachten opkomt. Hiermee kunt u geld verdienen voor uw gebruikte spullen, zoals kleding.

afbeelding-108
Bron

Fb Market heeft speciale groepen waarmee u uw gadgets kunt categoriseren. Dit is niet alleen nuttig voor verkopers zoals jij, maar ook voor kopers. Omdat ze de groep gemakkelijk kunnen verkennen op foundation van de gadgets die ze willen. Als u bijvoorbeeld ‘High’ wilt verkopen, kunt u dit vermelden in de groep ‘Tops te koop’.

Hier vind je ook locatiespecifieke groepen. Als u dus in een bepaald gebied wilt verkopen, kunt u dit ook doen. Als je een speciale winkel hebt, kun je die koppelen aan Fb Market. Of u kunt uw producten op uw Fb-pagina vermelden.

Etsy

Etsy is een creatieve marktplaats waarmee verkopers en ondernemers involved kunnen komen met miljoenen kopers van over de hele wereld. Hiermee kunnen verkopers handgemaakte artikelen, classic producten of meer verkopen. Hierdoor kunnen professionals en verkopers zoals jij hun gebruikte spullen verkopen.

afbeelding-100

U kunt uw artikel aanbieden voor 0,20 USD, en u hoeft alleen maar te betalen voor de betalingsverwerking en externe advertenties. Er wordt geen commissie in rekening gebracht bij verkoop. Het betekent dat u een behoorlijk bedrag kunt verdienen als u een deal sluit. Je kunt bij Etsy een account aanmaken en binnen enkele minuten je kleding te koop aanbieden.

De app is te downloaden in de Google Play Retailer en App Retailer.

 • Het werkt op:

 • iOS

 • Android

eBay

eBay is een gerenommeerde en gereputeerde on-line marktplaats waar je bijna alles kunt kopen of verkopen. De enorme gebruikersbasis vormt een geweldige gemeenschap van kopers voor geïnteresseerde verkopers. Dus als u uw gebruikte kleding wilt verkopen, kan dit de beste plek voor u zijn.

afbeelding-101

Hier moet u uw product vermelden door kwaliteitsfoto’s en beschrijvingen toe te voegen. U moet de prijs van het artikel instellen. eBay biedt u aanbevelingen over welke bezorgservice u kunt gebruiken. Je kunt ook eBay-bezorglabels gebruiken voor further besparingen op de verzendkosten.

Om uw kleding lokaal te verkopen, kunt u gebruik maken van Native Pickup. Er wordt 10-15% in rekening gebracht op het uiteindelijke bedrag van een verkoop. Je kunt de app downloaden op Android- en Apple-apparaten.

 • Het werkt op:

 • iOS

 • Android

Poshmark

Poshmark biedt je een manier om geld te verdienen met je gebruikte kleding. Vermeld gewoon uw gadgets op Poshmark door de juiste foto’s en particulars toe te voegen. Je moet het ook voorzien van de juiste prijs.

afbeelding-102

Deel uw productvermelding met uw volgers, zodat potentiële kopers meer te weten kunnen komen over uw product. Tijdens het verzenden kunt u het Poshmark-label gebruiken om zo snel mogelijk betaald te worden.

U kunt uw gebruikte kleding direct vanaf uw Apple- of Android-apparaat vermelden.

 • Het werkt op:

 • iOS

 • Android

De Echte Echte

De RealReal-marktplaats beweert uw producten veel sneller te verkopen dan welk ander platform dan ook. Er wordt beweerd dat uw producten binnen 30 dagen worden verkocht.

afbeelding-103

Naast kleding kun je hier ook alles verkopen wat met kinder-, dames- en herenmode te maken heeft. Dit kunnen schoenen, horloges, sieraden, woonaccessoires, and many others. zijn. Er zijn bepaalde productnormen waaraan uw artikel moet voldoen. Hier kunt u ongeveer 85% van de verkoopprijs verdienen.

Obtain de Android- of Apple-app voor een betere en snellere gebruikerservaring.

 • Het werkt op:

 • iOS

 • Android

Vinted

Dankzij de groeiende neighborhood van Vinted kun je je gebruikte kleding gemakkelijk tegen redelijke prijzen verkopen. Naast kleding kun je met Vinted woondecoratie, speelgoed, modeproducten en meer verkopen.

afbeelding-107

Het biedt een eenvoudige manier om uw gadgets te vermelden. Maak gewoon een paar duidelijke foto’s van uw artikelen en add deze met de prijs en beschrijving. U ontvangt regelmatig updates wanneer iemand uw vermelde product koopt of zelfs leuk vindt. Hiermee kunt u uw verzendlabel downloaden en het pakket blijven volgen.

U kunt de Vinted-app downloaden by way of de Google Play Retailer of App Retailer en beginnen met het aanbieden van uw artikelen. Het in-app betalingssysteem maakt het innen van betalingen snel en gemakkelijk.

 • Het werkt op:

 • iOS

 • Android

Depop

Wilt u uw gebruikte kleding omzetten in contant geld? Depop kan hiervoor uw ideale bestemming zijn. Je kunt je gebruikte spullen free of charge verkopen met Depop. Hiermee kunt u uw producten in een circulaire economie houden en modeverspilling verminderen.

afbeelding-104

U moet maximaal vier foto’s maken van de kleding die u wilt verkopen en deze vermelden met beschrijvingen en prijzen. Zodra uw eerste verkoop is voltooid, kunt u al uw verkopen en betalingen op één plek beheren. Dit is haalbaar met behulp van de Android- en Apple-apps.

 • Het werkt op:

 • iOS

 • Android

draadUP

Of je nu je oude kleding wilt verkopen of wilt doneren aan een sociaal doel, met thredUP kun je dit doen. Hiermee kunt u gemakkelijk gebruikte kinder- en dameskleding verkopen by way of de Android- en Apple-applicaties.

afbeelding-105

Hiervoor moet u een free of charge verzendlabel of een Clear Out Package bestellen in de verkopende app. Vul de tas gewoon met kinder- en dameskleding van merken als Zara, Lululemon enz. en stuur deze naar hen terug.

Het thredUP-team zal deze gadgets inspecteren, foto’s maken en ze vervolgens te koop aanbieden. Zij zijn ook verantwoordelijk voor het verzenden van producten voor u.

 • Het werkt op:

 • iOS

 • Android

Kidiz

Kidizen is een ouder-tot-ouder-marktplaats waarmee u eenvoudig de gebruikte kleding en andere modeproducten van uw kinderen kunt verkopen. Naast kleding kun je ook kinderschoenen, speelgoed, tassen, kinderdagverblijven, boeken, kamerdecoratieartikelen en meer verkopen. U kunt ook zwangerschapskleding, draagzakken, luiertassen enz. verkopen.

afbeelding-106

Maak foto’s van uw producten en voeg er een prijs aan toe. Er zijn geen vermeldingskosten verbonden aan Kidizen. U kunt zich direct aanmelden en beginnen met het aanbieden van uw artikelen.

Obtain ook de Android- of Apple-app voor uw smartphone of pill en maak verkopen veel gemakkelijker.

 • Het werkt op:

 • iOS

 • Android

Veelgestelde vragen

Is kleding on-line verkopen winstgevend?

Door uw gebruikte kleding te verkopen, kunt u een bedrag verdienen dat uw conditie waard is. Elke afzonderlijke deal kan niet winstgevend zijn, omdat deze afhangt van hoe goed de staat van uw producten is. Kleding in goede staat en recente vraag kunnen u meer winst opleveren dan wat dan ook.

Welke app is geweldig voor rookies?

Als je een newbie bent, kan Fb Market de perfecte plek zijn om te beginnen, omdat er geen advertentiekosten in rekening worden gebracht, wat een pluspunt is voor mensen die web beginnen.
Bovendien kan Fb Market u een betere bekendheid bieden, omdat het al een gerenommeerd sociale-mediaplatform is.

Laatste woorden

Dus als je een kledingkast vol spullen hebt die je niet gebruikt, start ze dan te verkopen met een van deze apps. Hiermee kunt u wat geld verdienen en bijdragen aan het verminderen van het storten van afval.

Misschien wilt u ook enkele innovatieve ideeën voor kleine bedrijven verkennen om te starten.

Rate this post
porno izle altyazılı porno porno