12 Disaster Recovery Solutions for Small to Medium Businesses [2023]

Bescherm uw klant- en bedrijfsgegevens tegen black-hat-hackers door deze populaire noodherstelsoftware te gebruiken.

Oplossingen voor noodherstel worden steeds populairder omdat verzekeraars van zakelijke gegevens volledig betrouwbare rampenplanning en -documentatie eisen. In plaats van uw kostbare tijd te investeren in het onderzoeken van de beste oplossingen, kunt u de volgende diensten uitproberen.

Wat is rampenherstelplanning?

Bedrijven gebruiken een methodologie om hun IT-infrastructuur te herstellen na grote rampen zoals natuurrampen, cyberaanvallen en ongelukken in datacenters. Dergelijk herstel van bedrijfsgegevens is een rampenherstelplanning (DR).

Iemand die noodherstelsoftware gebruikt voor de planning

Planning voor noodherstel biedt de volgende voordelen:

 • Breng uw bedrijfsvoering weer op volle toeren door bestaande gegevens en apps te herstellen.
 • Overleef natuurrampen of onvoorziene gezondheidscrises zoals de COVID-19-pandemie door een DR-plan te installeren.
 • Bespaar ongewenste uitgaven bij de aanschaf van nieuwe medewerkers, instruments en apps door te plannen wat u moet doen tijdens een ramp.
 • Voldoe aan de eisen van verzekeraars op het gebied van gedetailleerde documentatie en whitepapers over DR-planning.

Hier volgen enkele bewezen providers die de voordelen en doelstellingen van DR-planning opleveren:

Acronis Cyber ​​Shield

Acronis Cyber ​​Shield is een overkoepelende naam voor geavanceerde oplossingen voor noodherstel in verschillende bedrijfsopstellingen. Kies degene die u nodig heeft om optimale cyberbeveiliging, eindpuntbeschermingsbeheer, gegevensback-up en herstel te garanderen. Bovendien is de noodherstelsoftware van Acronis compatibel met een grote lijst systemen en apparaten die bedrijven vaak gebruiken.

U kunt bijvoorbeeld cloudgebaseerde DRaaS-producten of -services krijgen voor Home windows, Linux, macOS, iOS, Android, enz. Dat is nog niet alles! U kunt ook de workflows van uw bedrijfsactiviteiten beschermen die worden onderhouden op Microsoft SQL Server, Microsoft Trade Server, Microsoft SharePoint, enz.

Bedrijven, vooral IT-enabled providers (ITES)-bedrijven, zijn onvolledig met virtueel computergebruik. Daarom beschermt het ook virtuele systemen zoals VMware vSphere, Oracle VM Server, Linux KVM, enz., door Acronis Cyber ​​Shield te verkrijgen.

Quorum

Quorum onQ biedt een back-up- en noodhersteloplossing met één klik om uw servers tegen rampen te beschermen. De technologie is oorspronkelijk ontworpen voor het leger om de failover van systemen op marineschepen te synchroniseren.

Bedrijven kunnen deze technologie nu gebruiken voor bedrijfscontinuïteit. Wanneer een productieserver uitvalt, kunt u met één klik naar de toepassing van Quorum gaan en verder werken.

Quorum onQ maakt een volledige snapshot-back-up van de server, inclusief afbeeldingen, applicaties en alle gegevens. Incrementele back-ups kunnen zo vaak als elke 15 minuten worden uitgevoerd, waarbij u onbeperkt kunt testen om er zeker van te zijn dat de back-ups gereed zijn wanneer u ze nodig heeft.

Voor VM-servers maakt Quorum onQ een back-up op hostniveau in plaats van op het niveau van het besturingssysteembestandssysteem, waardoor de back-upsnelheid tot 95% wordt verbeterd en meer failover- en failback-opties worden geboden. Het maakt gebruik van VMware Storage VMotion om gegevens terug te verplaatsen van onQ naar de productieomgeving, waardoor het niet meer nodig is om downtime voor de VM te plannen.

Quorum onQ ondersteunt elke fysieke machine of VM op elke hypervisor. Het back-upapparaat van Quorum onQ biedt NVME-cache die 25.000 tot 30.000 produceert. De onQ staat ook bekend om zijn bescherming tegen ransomware. Hackers kunnen de back-upbestanden niet wijzigen of versleutelen omdat ze onveranderlijk zijn, en ze hebben geen toegang tot onQ omdat het zich buiten het productienetwerk bevindt.

IDrive BMR Professional

IDrive BMR Professional is een andere bekende naam wanneer bedrijven de heropleving van de activiteiten bespreken na elke vorm van ramp die tot gegevensverlies leidt. Het beweert dat het 30% snellere gegevensreplicatie in de cloud en incrementele back-up biedt. Dit komt waarschijnlijk doordat de hardwaretechnologiestapel hardwarespecificaties van serverkwaliteit en rekenkracht op ondernemingsniveau omvat.

Met de DRaaS-tool kunt u een herstelimage of ISO van het volledige besturingssysteem uploaden naar een gecodeerde en beveiligde cloudopslag. In geval van een calamiteit kan uw bedrijfsvoeringsteam hun systemen vanuit de cloud opstarten.

U kunt noodherstel naar een hoger niveau tillen door u te abonneren op een hardwaregebaseerde service van IDrive, bekend als IDrive BMR Dice. Het is een door Intel NUC aangedreven opslagapparaat dat specifiek geschikt is voor kleine bedrijven en voor degenen die on-site back-up en zelfbeheer willen.

Arcserve-UDP

Arcserve UDP vergemakkelijkt de preventie en bescherming tegen cyberveiligheidsbedreigingen op verschillende bedrijfslocaties, inclusief externe en on-site werkstations. Bovendien orkestreert het de catastrophe recovery-processen op verschillende locaties soepel, zodat uw bedrijfsvoering sneller op productiesterkte kan komen.

De DRaaS-service wordt geleverd met de nieuwste Sophos Intercept X Superior cybersecurity. Bovendien verenigt het verschillende andere geavanceerde oplossingen, zoals onveranderlijke opslag, deep-learning serverbescherming en schaalbare onsite/offsite bedrijfscontinuïteit voor de cloud, het fysieke en virtuele personeelsbestand van uw bedrijf.

Arcserve UDP vereist geen uitgebreide trainings- en leersessies voor uw IT-team. De herstelsystemen omvatten geavanceerde instruments zoals naked steel restoration (BMR), VM-gebaseerd herstel, applicatie-consistente back-up, {hardware} snapshot, granulair herstel en lokale/externe virtuele stand-by. Zo kunt u de providers binnen een paar minuten implementeren en ook snellere herstelservices krijgen.

Vembu Cloud DR

Vembu Cloud DR helpt u bij het synchroniseren van bedrijfscontinuïteitsplannen en noodherstel, zodat u aan de slag kunt met uw bedrijfsactiviteiten, zelfs na ernstige schade aan uw bestaande datasystemen. Misschien wilt u echter weten dat de back-up- en gegevensherstelsystemen worden gehost in de Amazon Internet Providers-cloud.

De Vembu DRaaS-service claimt geprioriteerde beschikbaarheid van bronnen te bieden, vooral tijdens een ramp. Het slaat ook strategisch een back-up van de primaire back-up op in een andere beveiligde clouddirectory als een failsafe voor het geval hun systemen ook beschadigd raken. Om ervoor te zorgen dat uw vertrouwelijke bedrijfsgegevens veilig zijn tijdens het transport of in rust, maakt Vembu bovendien gebruik van AES-256-codering.

Veeam

Zoals de naam al doet vermoeden, kunt u tijd besparen, het risico op gegevensverlies minimaliseren en vitale bedrijfsgegevens in een mum van tijd herstellen als u Veeam Catastrophe Restoration Orchestrator gebruikt. In de kern automatiseert het Veeam Backup & Replication-systeem het back-upproces en catastrophe restoration volledig.

De volgende kenmerken van deze DRaaS-tool tillen uw noodherstelplanning naar een hoger niveau:

 • Begeleide wizards om u te helpen bij het plannen van uitgebreide DR-strategieën.
 • Automatisch documentatie voor DR-plannen genereren.
 • Voer DR-oefeningen uit zonder dat dit gevolgen heeft voor de bedrijfsvoering.
 • Op rollen gebaseerde toegang tot gegevens, apps en bestanden om problemen met gegevenscompliance te voorkomen.
 • Virtualisatiesystemen helpen u te verifiëren of de back-upprocessen, workflows en apps werken of niet.

Omdat de dienst bovendien een uitgebreide lijst met producten ondersteunt, zoals VMware, HP Enterprise, NetApp, SharePoint, SQL Server, enz., kunt u hem zeker eens proberen.

Zerto

Middelen, tijd en kosten zijn de drie cruciale overwegingen bij het plannen van noodherstel. Zerto verpakt dit allemaal in één eenvoudige software program voor noodherstel die u voorziet van regelmatige back-ups van bedrijfsgegevens, gegevensmobiliteit en noodherstel.

De Zerto DR-service verwijdert handmatige processen voor verschillende DR-acties, zoals migreren, herstellen en failsafe. Het stelt u ook in staat back-ups te testen by way of geautomatiseerde en intuïtieve orkestratieprocessen. Zo kunt u uw IT-middelen vrijmaken van taken die intelligente software program aankan en ze laten werken aan zaken die u bedrijfsinkomsten opleveren.

Through de kosteneffectieve clouddiensten van Zerto kunt u ook de kosten voor het aanschaffen en onderhouden van interne {hardware} voor DR-abonnementen minimaliseren. Omdat u gegevensback-up, noodherstel en gegevensmobiliteit by way of één eenvoudig pakket krijgt, kunt u tot 50% kosten besparen op deze providers als u deze afzonderlijk aanschaft.

AWS elastisch noodherstel

Zonder enige twijfel is AWS Elastic Catastrophe Restoration een van de toonaangevende DRaaS-serviceproviders uit het huis van Amazon Internet Providers. U kunt gegevensverlies en bedrijfsuitval als gevolg van herstel drastisch verminderen door een combinatie van cloudgebaseerde en lokale opslag wanneer u de DR-services van AWS uitprobeert.

Het serviceaanbod is schaalbaar en betaalbaar, zodat u de kosten kunt verlagen door inactieve hersteleigenschappen te overschaduwen. U kunt een pay-as-you-go-abonnement krijgen waarmee u alleen hoeft te betalen als u gebruikmaakt van de volledige noodherstelservices.

Hiermee kunt u applicaties en gegevens herstellen in de meest recente staat of vanaf een eerder tijdstip. Het wordt ook geleverd met een uniforme software voor back-up-, herstel-, test- en failsafe-beheer, die gemakkelijk te gebruiken is en geen uitgebreide coaching en coaching vereist.

SIRIS van Datto

Als u een Managed Service Supplier (MSP) bent en een zero-tolerance catastrophe recovery-oplossing nodig heeft, kunt u SIRIS eens bekijken. Het stelt MSP’s in staat hun klantgegevens tegen elke prijs te beschermen in verschillende systemen, zoals virtuele machines en fysieke servers.

Volgens Datto is het een alles-in-één gegevensbeschermingsproduct dat specifiek geschikt is voor MSP’s voor back-up, testen, failsafe, herstel en DR-planning. Hiermee kunt u toepassingen en documenten direct uit een back-up terughalen, zodat de bedrijfsvoering snel weer aan de slag kan. U kunt ook een naked steel restoration (BMR)-service krijgen als u dat nodig acht.

Schaduwbescherming

ShadowProtect is een noodherstel- en back-uptool die werkt als één platformonafhankelijke oplossing voor het beschermen van hybride, externe en gemengde omgevingen. Met behulp van de cloudgebaseerde en lokale back-updiensten voor bedrijfsgegevens heeft u altijd het gevoel dat u de controle heeft en bent u voorbereid om eventuele cyberdreigingen af ​​te schrikken.

Bovendien is het een interventievrije software die je één keer kunt inzetten en daarna weer snel kunt vergeten. Of u nu een paar werkstations of duizenden servers, virtuele machines en werkstations moet beheren, ShadowProtect automatiseert alle taken. Het kan bijvoorbeeld zelf back-ups plannen, eigenschappen van back-ups testen en herstelde gegevens implementeren.

Cohesie

Cohesity biedt oplossingen voor gegevensbeheer van de volgende generatie, zodat uw bedrijfsentiteiten geen gegevensverlies en vrijwel geen downtime van de bedrijfsactiviteiten kunnen realiseren in het geval van een cyberramp. Deze catastrophe recovery-software bedenkt een geautomatiseerd herstel na calamiteiten en een uniforme back-upoplossing voor uw bedrijf en zorgt voor maximale paraatheid.

Deze DRaaS-tool vereenvoudigt de uitvoering van oplossingen voor rampenbeheer by way of DR-synchronisatie, proceed gegevensbescherming (CDP) en op momentopnamen gebaseerde gegevensback-up van het systeem. Bovendien biedt het niet-verstorende DR-strategietesten, zodat uw bedrijfsprocessen niet worden beïnvloed tijdens DR-oefeningen.

Axcient

Axcient Catastrophe Restoration is een andere populaire optie voor de planning van catastrophe restoration voor MSP’s. De x360Recover is een volledig MSP-gericht back-up- en catastrophe recovery-product dat klantgegevens op virtuele machines of on-site werkstations kan herstellen binnen de standaard Service Degree Settlement (SLA).

Het bevat ook geavanceerde functies zoals:

 • Vereenvoudigd beheer door ketenloze implementatie en uitvoering.
 • Bewezen anti-ransomwarebescherming by way of AirGap.
 • Automatische data-integriteitstesten van geback-upte eigenschappen.
 • Hardwarevrije en direct-to-cloud-aanpak.

Axcient voert ook regelmatig oefeningen in verband met inbreuken op de beveiliging uit en implementeert indien nodig tool-updates om klanten in de dynamische IT-industrie te beschermen.

Laatste woorden

In dit artikel vindt u enkele populaire software program en providers voor noodherstel die worden gebruikt door toonaangevende ITES-entiteiten. Afhankelijk van uw finances en verzekeringsbehoeften, kunt u de software kiezen die u het meest aanspreekt.

Wanneer een externe dienstverlener of interne medewerker een back-up van uw bedrijfsgegevens maakt, zorg er dan voor dat deze de volgende finest practices voor gegevensback-up volgt.

Leave a Comment

porno izle altyazılı porno porno