13 LED/Neon Lights to Enhance Your Gaming Setup

Kijk zelf om je heen! Wat zie je?

Drie op de vijf jongeren zitten op hun telefoon of laptop een of ander spelletje te spelen. Maar wat leidde tot de opkomst van de gamingcultuur zo dramatisch?

Met de komst van de mondiale pandemie zijn we allemaal asociale wezens geworden. Terwijl we zagen dat mensen hun baan verloren, kende een sector een ongekende groei. Je raadt het goed; het was de game-industrie. De marktomvang van de videogamesindustrie in Groot-Brittannië is tussen 2018 en 2023 gemiddeld met 5,9% per jaar gegroeid.

Gamen2

Als gevolg van deze constante stijging in de kansspelwereld is er een evenredige stijging geweest in de vraag naar spelapparatuur. Beroemde YouTubers en on-line streamers hebben het gebruik van gamekamerverlichting gepopulariseerd om de competitieve game-ervaring te verbeteren.

Voordat we diep op het onderwerp ingaan, moeten we eerst begrijpen wat verlichting in een speelkamer is.

Wat zijn speelkamerlampen?

Spelkamerverlichting verfraait uw kamer prachtig door elke hoek te verlichten. Als u iemand bent die de ervaring van spannende wedstrijden graag wil verlichten, zorgen de lampen in de speelkamer voor de juiste sfeer. Het stimuleert niet alleen je zintuigen, maar creëert ook een werkelijk meeslepende wereld.

Lees ook: Coole gamingstoelen voor professionele avid gamers

Hoe verbetert het de ervaring?

Hier ziet u hoe gaminglampen u helpen uw game-ervaring te verbeteren:

  • Behoudt uw focus en verbetert tegelijkertijd de spelstemming
  • Voegt leven toe aan uw omgeving
  • Het zorgt voor een goed humeur, zelfs overdag
  • Biedt de optimale hoeveelheid licht die nodig is
  • Verbetert uw persoonlijkheid in het bijzijn van uw collega’s

Laten we daarom eens kijken naar enkele van de beste LED-/neonlampen die uw gaming-opstelling kunnen vergroten.

Kavaas Gaming-lichtreclame

Creëer de ideale gameomgeving met het geheel nieuwe Kavaas Gaming Neon Signal. Voeg pit toe aan je blinde muur met dit prachtige paddestoellicht.

Voorbeeld Product Beoordeling Prijs

Kavaas Gaming Neon Sign, Mushroom Neon Sign voor Game Room Decor, Man Cave, Kinderkamer - Gaming Mushroom Wall Decor - Gamer Cadeaus voor jongens, kinderen (rood)

Kavaas Gaming-neonbord, paddestoel-neonbord voor Recreation Room Decor, Man Cave, kinderkamer – Gaming…

$ 26,99

Het is van hoge kwaliteit en eenvoudig te installeren. Biedt 1 jaar garantie en 30 dagen terugbetaling zonder reden.

E BoomWLGame Room-neonreclame

De opvallende E BoomWLGame Room-neonborden verlichten elke hoek van uw gamingruimte. Met een verstelbare lichtbron en acryl neonbord zorgt hij voor de juiste sfeer.

Voorbeeld Product Beoordeling Prijs

Game Room Neon Signs voor Game Wall Decor Gaming Room Decor verstelbare verlichting Led Neon Light Game geschenken, Tienerjongen Kinderen voor Game Room, Slaapkamer, Mannengrot, Bar Party Decor

Recreation Room Neon Indicators voor Recreation Wall Decor Gaming Room Decor verstelbare verlichting Led Neon Gentle Recreation…

$ 29,99

E BoomWL LED-neonlampen bestaan ​​uit flexibele siliconenstrips. Dit garandeert geen kans op breken en de veiligheid van kinderen.

CRMETA LED-gamer-neonbord

Versier uw gamingzone met het prachtige CRMETA LED Gamer-neonbord. Het is eenvoudig in te stellen en te gebruiken.

Voorbeeld Product Beoordeling Prijs

CRMETA LED-gamer-neonbord, in helderheid verstelbare game-neonbord voor gamerkamerdecor, gaming-neonbord voor tienerjongenkamerdecor, gamercadeaus voor jongens, meisjes, kinderen

CRMETA LED-gamer-neonbord, in helderheid verstelbare game-neonbord voor gamerkamerdecoratie, gaming-neonreclame…

$ 29,59

Het meet ongeveer ongeveer 16,2 “x 5,5”. Het acrylpaneel en de siliconen lichtstrip geven hem een ​​voorsprong op andere lampen. Wordt geleverd met een voedingskaart van 2 meter lang. Het is automatisch aanpasbaar en veilig in gebruik.

Lumoonosity gamecontroller-neonreclames

Laat je creativiteit de vrije loop met Lumoonosity Recreation Controller-neonreclames. Schakel de verlichting in/uit zonder de USB-kabel aan te sluiten.

Voorbeeld Product Beoordeling Prijs

Lumoonosity Game Controller Neon Signs – Gamepad/Game Remote Neon Sign voor Video/PC Gamer, Cadeau voor tienerjongens - Game Zone LED-borden voor muur, slaapkamer, Game Room Decor - Cool Gaming Console Neon Light

Lumoonosity Recreation Controller Neonreclames – Gamepad/Recreation Distant Neonreclame voor Video/PC Gamer, Tiener…

$ 23,99

Biedt zowel uitzonderlijke helderheid als minimaal energieverbruik. Het bestaat uit een acrylplaat en produceert een geavanceerde opstelling.

Nanoleaf-vormen zeshoeken

Ontwerp uw aangepaste lay-outs met de Nanoleaf Shapes Hexagons. Combineer verschillende vormen om je eigen stijl te creëren. Het is eenvoudig in te stellen en gemakkelijk te gebruiken.

Voorbeeld Product Beoordeling Prijs

Nanoleaf Shapes WiFi en Thread Smart RGBW 16M+ kleuren LED dimbaar Gaming en Home Decor Wandlampen Slimmere kits Zeshoeken Slimmere kit (7-pack)

Nanoleaf Shapes WiFi en Thread Good RGBW 16M+ kleuren LED-dimbare gaming- en woondecoratie-wandlampen…

$ 279,00

Lijnt het licht uit met de schermspiegel voor de beste game-ervaring. Speel interactieve video games om te zien hoe lichtpanelen dynamisch reageren op jouw aanraking.

FAXFSIGN Nog maar één game-neonreclame

Het FAXFSIGN Simply One Extra Recreation-neonbord van 40 x 30 cm/15,7 x 11,8 inch zorgt ervoor dat uw gamingarena er prachtig uitziet. Wordt geleverd met flexibele siliconen LED-striplampen en robuuste acrylplaten.

Voorbeeld Product Beoordeling Prijs

FAXFSIGN Just One More Game Neonreclames Gaming Neon Light LED Game Sign Acryl Neon Wall Sign Nachtlampje voor Gamer Gift Game Room Gaming Zone Decor

FAXFSIGN Simply One Extra Recreation Neonreclames Gaming Neonlicht LED Recreation Signal Acryl Neon Wandbord Nachtverlichting…

$ 35,99

Er zit een schakelaar op de USB-kabel, waardoor het aansluiten/loskoppelen soepel verloopt. Het neonbord voegt glans toe aan de kamer door op subtiele wijze tekst en patronen te combineren.

Philips Hue Lightstrip Plus

De Philips Hue Lightstrip Plus is compatibel met je Siri en Alexa en geeft een levendig gevoel. Deze slimme lichtstrips met Bluetooth zijn eenvoudig aan te sluiten en te installeren.

Voorbeeld Product Beoordeling Prijs

Philips Hue Bluetooth Smart Lightstrip Plus 2m/6ft basiskit met stekker, (stemcompatibel met Amazon Alexa, Apple Homekit en Google Home), Wit

Philips Hue Bluetooth Good Lightstrip Plus 2m/6ft basisset met stekker, (stem compatibel met Amazon…

$ 63,04

Beheer tot 50 slimme lampen zonder uw Wi-Fi-netwerk te belasten. Gemakkelijk buigen, knippen en uitbreiden om een ​​meeslepende ervaring te creëren.

De Ghost Face LED-neonlamp Mario Lamp

Verlicht uw speelruimte met neonreclame King Boo The Ghost Face LED-neonlicht en Mario Lamp. Liefhebbers van Mario zullen dol zijn op dit King Boo-neonlicht.

Voorbeeld Product Beoordeling Prijs

Neonbord King Boo The Ghost Face LED-neonlicht Mario Lamp Acrylbord voor Game Room Decor Gaming Lichtaccessoire Geschenken voor Boy Room Decor (wit)

Neonbord King Boo The Ghost Face LED-neonlicht Mario Lamp Acrylbord voor Recreation Room Decor Gaming…

$ 45,99

Het wordt geleverd met een USB-kabel van 3,4 x 12,6 inch en 78,7 inch en is volledig draagbaar. Het by way of USB gevoede LED-bord zorgt voor een opvallend zicht.

Govee RGBIC LED-wandlampen

Met de Govee RGBIC LED-wandlampen kunt u handsfree verbinding maken by way of Alexa en Google Assistant. Het maakt een glijdende showcase van 24 kleuren tegelijk met de DIY-modus.

Voorbeeld Product Beoordeling Prijs

Govee Glide LED-wandlampen, RGBIC-wandlampen, werkt met Alexa en Google Assistant, Smart Glide Lively Light Bars voor gaming room decor en streaming, veelkleurige Glide Sconces, muzieksynchronisatie, 6 stuks

Govee Glide LED-wandlampen, RGBIC-wandlampen, werkt met Alexa en Google Assistant, Good Glide…

$ 69,99

De prachtige lichten verbeteren de game-ervaring. Het heeft meer dan 64 dynamische scène-opties waarmee je met één veegbeweging kunt vibreren.

ZUUKOO LIGHT Slimme LED-lichtbalk

De ZUUKOO LIGHT Good LED-lichtbalk voegt op kunstzinnige wijze kleurdiepte toe aan uw game-ervaring. Wordt geleverd met 6 miljoen kleuren en 19 dynamische modi.

Voorbeeld Product Beoordeling Prijs

ZUUKOO LIGHT Smart LED-lichtbalk, RGB Smart LED-lamp met 19 dynamische modi en muzieksynchronisatiemodi, TV LED-achtergrondverlichting, sfeerverlichting, sfeerverlichting voor gaming, films, pc, tv, kamerdecoratie

ZUUKOO LIGHT Good LED-lichtbalk, RGB Good LED-lamp met 19 dynamische modi en muzieksynchronisatiemodi, TV…

$ 34,99

Dankzij de zeer gevoelige ingebouwde microfoon. Je kunt nu in de maat bewegen op het ritme van de audio van je sport. Heeft een multi-optie faciliteit samen met een gepersonaliseerde gecontroleerde applicatie.

Govee Glide Y-lampen

Govee Glide Y Lights combineren metaal en plastic voor een prachtig decor. Bevat meer dan 40 prachtige scènemodi en 16,8 miljoen kleuropties.

Voorbeeld Product Beoordeling Prijs

Govee Glide Y Lights, RGBIC LED-gamingverlichting, Smart Home creatieve decorverlichting met muzieksynchronisatie en 40+ detectiemodi, Wi-Fi LED-wandlampen voor speelkamer, woonkamer, slaapkamer, 7-pack

Govee Glide Y Lights, RGBIC LED-gamingverlichting, Good Residence creatieve decorverlichting met muzieksynchronisatie en…

$ 229,99

Werkt met slimme apparaten voor een handsfree ervaring. Geniet van het dagelijks plannen en delen van door gebruikers gemaakte effecten by way of de Govee Residence-app.

Gamertag-neonbord

Ontvang op maat gemaakte, staafvormige kleurrijke lichten met GamerTag-neonreclame. Het is gemaakt van berkenmultiplex van 50 cm * 10 cm. Gemakkelijk op te hangen en thuis te installeren.

Voorbeeld Product Beoordeling Prijs

Gamer Tag voor Twitch, Gamer Tag Neon Sign, Gamer Tag Led, Gamer Tag Light, Gamer Tag Gift, Custom Gamertag Sign, Gamer Tag Night Light

Gamer Tag voor Twitch, Gamer Tag Neon Signal, Gamer Tag Led, Gamer Tag Gentle, Gamer Tag Present, Customized…

$ 35,99

Verander persoonlijk van kleur met kleurveranderende LED’s. Bovendien wordt hij geleverd met een dimmerschakelaar om ‘s nachts een zachte verlichting te behouden. Er zijn ook verschillende verlichtingsmodi beschikbaar.

Lumoonosity Reside-neonreclame

De Lumoonosity Reside Neon Indicators bestaan ​​uit droomkleurtechnologie en geven dynamisch een verscheidenheid aan tinten weer. Voor alle on-line gamestreamers is deze lamp een perfecte aankoop.

Voorbeeld Product Beoordeling Prijs

Lumoonosity Live-neonreclame |  Hexagon Droomkleur Licht

Lumoonosity Reside-neonreclame | Hexagon Droomkleur Licht

Nog geen beoordelingen $ 89,28

Eenvoudig te installeren, robuust en duurzaam. Wordt geleverd met 12 maanden garantie. Ontwerp je eigen vormen en geef je game-ervaring een additional dimensie.

Laatste woorden

Dus als je je game-ervaring wilt verbeteren en verbluffende verlichting aan je area wilt toevoegen, bekijk dan deze lijst om je perfecte aankoop te vinden.

Bekijk vervolgens de beste gamingmuis voor professionele avid gamers.

Rate this post
porno izle altyazılı porno porno