6 Best Event Rental Software to Rent Out Your Venue on Autopilot

Probeert u uw woning te verhuren en additional geld te verdienen? Weet je niet hoe je het goed moet doen?

Software program voor evenementenverhuur kan uw leven gemakkelijk maken en u het gedoe besparen van het aanbieden, promoten en onderhouden van uw huurruimte.

In dit artikel ontdek je waarom het huren van evenementen in opkomst is, waarom je software program gebruikt om je ruimte te verhuren en te beheren, en enkele van de beste evenementenverhuursoftware die je kunt gebruiken om een ​​fortuin te verdienen met je inactieve apparatuur of ruimte.

Dus laten we beginnen.

Waarom is de verhuur van evenementen in opkomst, en hoe is het lucratief voor locatie-eigenaren?

Na de klap te hebben gekregen van de Covid-19-pandemie, is de verhuursector optimistisch over de groei in de komende tijd.

Evenementen zoals liveoptredens en concerten nemen over de hele wereld gestaag toe. Nu technologie centraal staat, zijn de vraag- en aanbodfactoren van verhuurbedrijven echter veranderd, wat heeft geleid tot een veranderd bedrijfsmodel.

Er zijn twee belangrijke redenen waarom mensen ervoor kiezen om te huren in plaats van bepaalde dingen te kopen.

Ten eerste kiest ongeveer 55% van de consumenten ervoor om te huren voor tijdelijke oplossingen. Of het nu gaat om het huren van een fiets voor een dag op vakantie of om meubilair terwijl u ergens voor een korte periode verblijft, huren biedt flexibele keuzes.

waarom mensen dingen huren
Bron: wijforum

Ten tweede is huren voor mensen logischer omdat het goedkoper en handiger is dan het daadwerkelijke product kopen.

Het huren van een locatie voor een evenement bespaart bijvoorbeeld de rompslomp van klanten door alles-één-oplossingen te bieden, van on-line boeken tot advertising.

In zekere zin kunnen we zeggen dat, met de groeiende betrokkenheid van vrije zones over de hele wereld, huren u de mogelijkheid biedt om vrijwel zonder verplichtingen en verplichtingen gebruik te maken van producten en diensten.

Laten we een ander voorbeeld bekijken. Paren keren zich af van grote en traditionele huwelijksfeesten en kiezen voor kleinere en meer gepersonaliseerde ceremonies.

Ze geven de voorkeur aan kleine en idyllische eigendommen voor de huwelijksfunctie die resoneert met hun persoonlijkheid. Dit is een lucratieve kans voor locatie-eigenaren die verborgen en rustieke locaties bezitten waar hun bruiloften kunnen plaatsvinden.

Cabin Creek Lodge, Easton, Washington, is een chalet dat eigendom is van Patrick. Gelegen in een schilderachtige omgeving, is het een perfecte plek voor een zalige huwelijksceremonie.

De kosten beginnen vanaf ruim $ 2400 per nacht en variëren afhankelijk van het aantal gasten en het kind evenement. Stel je voor hoeveel je kunt verdienen als je een pand als Patrick bezit waar evenementen zoals bruiloften of bootcamps kunnen worden gehouden.

Patrick's Cabin Creek Lodge
Bron: airbnb

Maar zou u gewoon van deur tot deur gaan en mensen vragen of ze geïnteresseerd zijn in het huren van uw woning? Natuurlijk niet. Dat is waar het huren van software program in beeld komt.

Waarom evenementenverhuursoftware gebruiken?

Software program voor evenementenverhuur helpt evenementenverhuurbedrijven bij het beheren van verschillende zakelijke functies, zoals voorraad- en orderbeheer, facturering, CRM (klantrelatiebeheer) en nog veel meer.

Weet u nog steeds niet zeker of u het moet gebruiken of niet?

Hier zijn enkele belangrijke voordelen van het gebruik van evenementenverhuursoftware.

#1. Eenvoudig voorraadbeheer

Met een goed voorraadsysteem kan de bedrijfseigenaar elk merchandise in de winkel bijhouden.

voorraadbeheer

Bij de evenementenverhuursoftware is elk merchandise gekoppeld aan een specifiek nummer dat als identificatie fungeert, waardoor het voor de supervisor gemakkelijker wordt om bij te houden wat erin zit en wat er ontbreekt.

#2. Effectief orderbeheer

Het beheren van bestellingen kan een vervelende taak zijn, vooral als je veel bestellingen hebt. Een onjuist beheer van de bestellingen kan ongezond zijn voor uw bedrijf en merk.

orderbeheer

De verhuursoftware is ontworpen om huurbestellingen effectief bij te houden en te beheren, waarbij de bestelgegevens en facturen van klanten worden bijgehouden.

#3. On-line aanwezigheid vergroten

Software program voor evenementenverhuur helpt u uw on-line zichtbaarheid te vergroten, zodat uw klanten u gemakkelijk kunnen leren kennen. Hierdoor kan het bedrijf sneller groeien en meer klanten aantrekken.

het vergroten van de online aanwezigheid

#4. Geïntegreerde betalingsopties

Huursoftware maakt betalingsprocessen eenvoudig voor klanten. Ze bieden flexibele betaalopties, zoals creditcards, cheques en contant geld, waaruit klanten op hun gemak kunnen kiezen.

betalingsmogelijkheden

Dit draagt ​​bij aan een soepele en snelle bedrijfsvoering, waar zowel de klant als de eigenaar van profiteren.

Functies waar u op moet letten bij software program voor evenementenverhuur

#1. Direct voorraadbeheer

Verhuursoftware moet de mogelijkheid hebben om de inventaris onmiddellijk te volgen en te visualiseren. Het geeft nauwkeurige informatie over wat er in uw inventaris komt en wat er uit gaat.

Stel dat u een bestelling van een klant heeft ontvangen. Het directe voorraadbeheersysteem van de verhuursoftware moet u waarschuwen over de beschikbaarheid van een specifiek artikel waar de klant om heeft gevraagd.

In dit geval voorkomt het dat u een verkeerde bestelling aanneemt of een dubbele boeking maakt.

#2. Gemakkelijkere website-integratie

Een nette web site is de ziel van een on-line bedrijf. Dit geldt ook voor de evenementenverhuursoftware.

Een evenementenverhuursoftware moet over de nodige website-plugins beschikken om uw web site eraan te koppelen, waar u relevante informatie over het product en de diensten mooi kunt weergeven.

#3. Betalingsintegraties

Het bieden van flexibele betalingsopties aan klanten verbetert de algehele ervaring door het afrekenproces soepel te laten verlopen.

Als iemand een evenement boekt, moet hij of zij naar uw web site kunnen gaan en de huurbetaling onmiddellijk kunnen voltooien met de geïntegreerde betalingsopties.

Het bespaart u ook de moeite om uw geld bij te houden, zodat u zich kunt concentreren op het upgraden van uw producten en diensten.

#4. E-handtekening

Additional functies, zoals het automatiseren van het proces van ondertekening en verzending van contracten, kunnen tijd besparen en het juridische proces snel voltooien.

Door het contract te ondertekenen komen zowel de klant als de eigenaar tot een authentieke juridische overeenkomst waarin de algemene voorwaarden van het huurevenement worden beschreven, die u later kunt afdrukken.

Nu u weet waar u op moet letten als u investeert in software program voor de verhuur van evenementen, gaan we eens kijken naar enkele van uw opties.

Sorteren

Sortly is software program voor evenementenverhuur die partyverhuurbedrijven efficiënte oplossingen biedt om hun voorraad bij te houden.

vriendelijk

Functies

 • Intuïtief ontworpen software program waarmee u snel aan de slag kunt, zonder enige formele coaching.
 • Zoeken naar voorraad met QR-labels leidt tot probleemloos voorraadbeheer, zodat u zich meer op het bedrijf kunt concentreren.
 • Automatische waarschuwingen en herinneringen besparen u de moeite van het voortdurend monitoren van de voorraad, zodat u op de hoogte blijft van wat er gebeurt.
 • Eenvoudig aanpasbare inventarisrapporten genereren die informatie geven over de huidige standing van de inventaris

Sortly heeft een beperkte versie voor particulieren en nieuwe bedrijven. Het biedt ook betaalbare zakelijke verhuuroplossingen voor upgrades naar Superior- en Extremely-abonnementen. Als u een grote onderneming bent, kunt u met de klantenondersteuning praten en bespreken wat het beste bij hen previous.

Evenementenverhuursysteem

Occasion Rental System is een alles-in-één cloudgebaseerde software program voor feestverhuur waarmee klanten verschillende evenementengerelateerde activiteiten kunnen beheren.

verhuursysteem voor evenementen

Functies

 • Heeft een 24/7 werkende web site geïntegreerd waarmee u on-line kunt bestellen met realtime voorraadbeheer
 • Geautomatiseerde marketing- en rapportagetools kunnen tijd besparen en uw totale omzet verhogen.
 • Geïntegreerde digitale handtekening bespaart u het gedoe met papierwerk
 • Krachtig CRM biedt e-mail- en sms-marketingfuncties om meer klanten en groei aan te trekken

Occasion Rental System biedt basisfuncties zoals digitale handtekeningen en WordPress-plug-ins in het standaardprijsplan. Afhankelijk van het aantal objects kun je verder upgraden naar Professional en Elite.

Bezoeker

Booqable is cloudgebaseerde software program voor de verhuur van evenementen waarmee u uw verhuuractiviteiten kunt organiseren.

bezoeker

Functies

 • Met slim voorraadbeheer kunt u uw bestellingen en voorraad volgen en informatie delen over de beschikbaarheid van de apparatuur.
 • In de on-line verhuurwinkel kunnen klanten rechtstreeks vanaf de web site on-line boeken.
 • Accepteert alle belangrijke betalingsgateways zoals Paypal, creditcards en lokale methoden zoals Giropay en iDEAL
 • Een robuust ondersteuningssysteem verbetert de algehele klantervaring door contact op te nemen om hen te helpen als er zich een probleem voordoet.
 • Voorraadbeheer op meerdere locaties stelt u in staat uw voorraad op alle locaties bij te houden.

Naast de free of charge proefperiode van 14 dagen biedt Booqable flexibele prijsopties die geschikt zijn voor nieuwe verhuurbedrijven, middelgrote groups en grote ondernemingen.

EZ RentOut

EZ RentOut is software program voor de verhuur van apparatuur waarmee u tijd kunt besparen dankzij de slimme voordelen en waarmee uw bedrijf vooruit kan groeien.

niet ontspannen

Functies

 • Met de functie voor het volgen van bestellingen kunt u de standing van uw bestelling volgen terwijl deze wordt opgesteld, verhuurd en geretourneerd.
 • B2B-klantbeheer geeft u een idee van uw potentiële klanten, waardoor de omzetgroei wordt gestimuleerd.
 • Met de functie voor onderverhuur kunt u objects beheren die u van uw companions hebt geleend.
 • Uitgebreide POS-oplossingen en betalingstracking maken een vlotte betaling van een bestelling mogelijk.
 • Met slimme analyses kunt u toekomstige traits voorspellen en de voorkeuren van klanten beter begrijpen.

Met EZ RentOut kunt u de beste prijs kiezen, afhankelijk van de grootte van uw verhuurbedrijf. U kunt de modellen free of charge uitproberen en upgraden om gebruik te maken van functies zoals GPS-integratie en ondersteuning van meerdere locaties voor grote bouwverhuurbedrijven.

Huurman

Rentman is een alles-in-één oplossing voor evenementenverhuur die evenementenbedrijven helpt hun activiteiten te beheren om hun omzetgroei te vergroten.

huurman

Functies

 • De projectmanagementfunctie maakt het volgen van projecten mogelijk en zorgt voor effectieve communicatie tussen het crew.
 • Met het Analytics-rapport kunt u de gegevens analyseren om weloverwogen beslissingen te nemen en u te behoeden voor ongewenst verlies.
 • Met slim voorraadbeheer kunt u uw apparatuur organiseren, plannen en volgen, zodat u altijd vooruit kunt plannen.
 • Biedt snelle en gemakkelijke naadloze communicatie met uw bemanning, waardoor u tijd bespaart en duidelijkheid op het werk brengt
 • Creëer binnen enkele seconden een eenvoudige en nauwkeurige financiële offerte die uw klant kan goedkeuren en in voorstellen kan omzetten

Rentman biedt slimme voorraadoplossingen in Commonplace- en Professional-prijsplannen. U kunt beginnen met de Commonplace en overstappen naar Professional om toegang te krijgen tot functies zoals subverhuurbeheer en apparatuurrapportage.

Goede shuffle

Good Shuffle is krachtige software program voor evenementenverhuur die slimme oplossingen biedt aan bedrijven met grote voorraden.

goede shuffle

Functies

 • Met slimme inventaristools kunt u een onbeperkte voorraad beheren door elk afzonderlijk onderdeel bij te houden om dubbele boekingen te voorkomen.
 • Aanpasbare offertes met elektronische handtekeningen en fotogestuurde voorstellen laten uw merk effectief communiceren, waardoor uw omzet toeneemt.
 • Het automatische betalingssysteem volgt het resterende te betalen bedrag en voltooit het, zodat u niet achter de resterende saldi aan hoeft te gaan.
 • Heldere en mooie dashboards informeren u met een paar klikken over voorraad, klanten, facturering en nog veel meer.
 • Dankzij de ingebouwde gedetailleerde belastingrapporten kunt u betere financiële beslissingen nemen op het gebied van belastingen en boekhouding.

De Goodshuffle Professional-prijzen omvatten onbeperkte ondersteuning en coaching, contract- en inventarisfuncties, afhankelijk van de gebruikers. Kiezen voor integraties met uw huidige web site kan echter een beetje duur lijken.

Afsluiten

Zoals u kunt zien, stelt software program voor evenementenverhuur u in staat de controle over uw evenementenactiviteiten over te nemen.

De geautomatiseerde functies besparen bedrijven veel tijd van het gedoe met order- en voorraadbeheer om uw bestelling te beheren terwijl u slaapt.

Hierdoor kunnen bedrijven veel sneller opschalen en tegelijkertijd de klanttevredenheid garanderen.

Rate this post
porno izle altyazılı porno porno