7 Best Managed WordPress Hosting for Enterprise

Bij het winkelen voor een contentmanagementsysteem op ondernemingsniveau zal WordPress onvermijdelijk als een van de opties naar voren komen.

Er zullen argumenten voor en tegen deze optie zijn. Onder de pluspunten zal worden vermeld dat 30% van alle web sites, over de hele wereld, met WordPress is gebouwd. En onder de nadelen zal worden betoogd dat een groot deel van de web sites die op WordPress zijn gebouwd, kleine blogs en amateurpagina’s zijn. Wanneer WordPress als een optie wordt overwogen, zullen er ook zorgen ontstaan ​​over beveiliging, schaalbaarheid en bedrijfsondersteuning.

Wanneer ze met deze zorgen worden geconfronteerd, zullen WordPress-voorstanders een troef uit de mouwen steken: grote namen als The Walt Disney Firm, The White Home, BBC America, Vogue en The New York Instances dragen het beheer van hun geliefde inhoud over aan WordPress .

Dus de geschiktheid van WordPress voor zakelijke omgevingen is misschien toch niet zo slecht. Het is gewoon een kwestie van analyseren welke voordelen deze grote bedrijven uit WordPress halen en welke acties zij ondernemen om de risico’s ervan te beperken.

Voordelen van WordPress als ondernemings-CMS

Er zijn traditionele contentmanagementsystemen op bedrijfsniveau (Umbraco, Sitecore, Drupal, om er maar een paar te noemen) die verschillende bedrijfskritische platforms kunnen integreren, zoals ERP’s (Enterprise Useful resource Planning) of CRM’s (Buyer Relationship Administration). Raad eens: WordPress kan dat ook, als je het combineert met de juiste instruments. Bovendien kan WordPress fungeren als een headless content material management-oplossing, wat van cruciaal belang is voor organisaties die het IoT-tijdperk betreden, om niet-traditionele apparaten zoals stemassistenten en slimme wearables te benutten.

Het gebruiksgemak en het bestaan ​​van een enorm ecosysteem aan plug-ins zijn argumenten ten gunste van WordPress voor alle soorten gebruikers, en grote bedrijven vormen hierop geen uitzondering. Leercurves en de beschikbaarheid van getrainde bronnen zijn ook belangrijke factoren bij het overwegen van de adoptie van een software in een bedrijfsomgeving. Het is gemakkelijk om medewerkers te vinden met ervaring in WordPress, en je hoeft ze niet te verleiden met hoge salarissen om ze te pakken te krijgen. Bovendien verlaagt een soepele leercurve de opleidingskosten van bestaande middelen.

Obstakels voor de adoptie van WordPress en hoe deze te overwinnen

De zorgen over de schaalbaarheid van WordPress hebben te maken met het feit dat naarmate een WordPress-site groter wordt, de complexiteit en onderhoudskosten ook groter worden. Tegenstanders van het populaire CMS wijzen erop dat je, zelfs op een website met een paar plug-ins, bijna elke dag met nieuwe problemen wordt geconfronteerd die je moet oplossen.

Op het gebied van beveiliging genereert de open architectuur van het WordPress-platform kwetsbaarheden die de inhoud van grote bedrijven blootstellen aan de acties van cybercriminelen. De angst van bedrijven dat hun CMS een kaartenhuis zou kunnen worden is reëel, maar gelukkig zijn er strategieën om deze risico’s te beperken en te profiteren van de voordelen die een bedrijf uit WordPress kan halen.

En de hoeksteen van dergelijke strategieën is het inhuren van een betrouwbare managed hostingprovider, met een service die speciaal daarvoor is ontworpen voldoen aan de behoeften van het bedrijfsleven.

Wat is internet hosting op ondernemingsniveau eigenlijk?

Er zijn veel beheerde WordPress-hostingproviders, zelfs enkele die slechts een paar greenback per maand vragen voor hun diensten. Maar wat van een enterprise internet hosting wordt verwacht, is niet dat het zo weinig mogelijk in rekening brengt, maar dat het een dienst aanbiedt die effectief voldoet aan de behoeften van de onderneming. Die behoeften omvatten:

 • Een infrastructuur ontworpen voor prestaties, gebaseerd op de modernste {hardware} en software program die een onovertroffen snelheid bieden.
 • Gebruik van alle mogelijke maatregelen om aanvallen en kwade bedoelingen tegen te houden, zoals onder meer DDoS-detectie, firewalls en 24/7 monitoring.
 • Fouttolerantie en back-ups.
 • Capaciteit om te schalen naar welk quantity uw website ook bereikt.
 • Deskundige WordPress-ondersteuning met een gegarandeerde responstijd.

Laten we eens kijken naar de volgende lijst met beheerde WordPress-hostingproviders op ondernemingsniveau.

Kinsta

Dankzij een reeks hostingplannen met automatische schaalbaarheid en beveiligingsmaatregelen voor bedrijfskritische web sites heeft Kinsta het vertrouwen verdiend van enkele van ‘s werelds grootste merken: Ubisoft, Ricoh, Workforce, Flippa, Valicor, GE, Intuit, Elcome en Michigan Aerospace – om de inhoud ervan te beheren.

Het bedrijf vertrouwt op het Google Cloud Platform en zijn premium netwerk om hoge prestaties te bieden, en u kunt kiezen uit 24 strategisch geplaatste locaties in de VS, Europa, Azië-Pacific en Zuid-Amerika om uw web site te hosten en de laagste latenties te krijgen.

Sommige klanten van Kinsta beweren dat ze over de greatest opgeleide WordPress-experts beschikken, die altijd klaar staan ​​om te helpen bij het oplossen van de behoeften van hun klanten. Ontwikkelaars kunnen vrijelijk spelen met testomgevingen met één klik en plug-ins, thema’s en updates vrij testen zonder de reside web site in gevaar te brengen.

In het geval dat een niet-getest component de live-omgeving binnenkruipt en problemen veroorzaakt, kunt u met een systeem van automatische, redundante en geïsoleerde back-ups de hele web site met één klik terugdraaien.

Wolkenwegen

Gebruikers die hoge snelheden, constante beschikbaarheid en hoogwaardige prestaties voorop stellen, moeten kiezen voor beheerde cloudhosting. En in die categorie lijkt Cloudways de primaire keuze van het MKB, bureaus en individuen. Hun beheerde WordPress-hosting biedt u een betrouwbare en schaalbare hostingervaring.

Met Cloudways WordPress-hosting heeft u de vrijheid om te kiezen uit een van de vijf toonaangevende IaaS-cloudproviders, namelijk DigitalOcean, AWS, Google Cloud, Vultr en Linode. Bovendien hoeft u niet bang te zijn voor verkeerspieken, aangezien u met Cloudways op elk gewenst second eenvoudig kunt opschalen.

En dit alles en meer wordt aangeboden tegen een zeer betaalbare prijs. Dankzij hun revolutionaire PAYG-abonnementen kan vrijwel elke gebruiker aan de slag vanaf slechts $ 10/maand en alleen betalen voor de bronnen die hij gebruikt, waardoor alle further kosten worden bespaard. Hun voor WordPress SaaS geoptimaliseerde internet hosting biedt betere prestaties en is de juiste keuze voor blogs met veel verkeer en bedrijven die zakelijke WordPress-hosting willen.

Met functies zoals automatische back-ups, Elasticsearch, meerdere PHP-versies, eenvoudig serverbeheer, MySQL- en MariaDB-ondersteuning en hun meest recente toevoeging van Cloudflare, krijgt Cloudways lovende recensies van zijn klanten. Kom je ergens huge te zitten? Neem contact op met hun actieve 24/7 ondersteuningsteam voor snelle hulp.

Probeer Cloudways free of charge met hun free of charge proefperiode van 3 dagen, waarvoor, in tegenstelling tot andere hostingproviders, geen creditcardgegevens vereist zijn.

Noodzaak

Enterprise internet hosting is een on-line infrastructuur voor webafhankelijke organisaties. Met op maat gemaakte architectuur zijn er onbeperkte manieren waarop Nexcess uw prestaties kan verbeteren!

Nexcess-managed-wordpress
 • Aangepaste architectuur – snelle, flexibele infrastructuur.
 • Hoge beschikbaarheid – Uw servers blijven razendsnel, ongeacht hoeveel mensen er on-line zijn.
 • Krachtige prestaties – Geoptimaliseerde mondiale clusters leveren de prestaties die u nodig heeft, wanneer u die nodig heeft.
 • Robuuste beveiliging – Omgevingen zijn PCI-compatibel, AVG-compatibel en SOC I & II gecertificeerd.
 • 100% netwerk-uptime-garantie.
 • Beste ondernemingsondersteuning in zijn klasse – White-glove-service van de Nexcess Enterprise Help Group.

Probeer het eens om te zien hoe het helpt met uw hostingbehoefte.

WordPress-VIP

WP VIP biedt een full oplossing voor grote media- en marketingbedrijven, zodat zij zich kunnen concentreren op het creëren van inhoud, terwijl WordPress-experts zorgen voor de infrastructuur, de prestaties en de beveiligingsproblemen.

Veel mediagiganten, zoals Information Corp Australia, PMC, Abril en anderen, kunnen hiervan getuigen. WP VIP is meer dan een hostingprovider, omdat het betrokken is bij uw projecten, van het doen van initiële aanbevelingen over de beste instruments en modellen voor uw gebruiksscenario’s tot het begeleiden van u naar de lancering en daarna.

Finish-to-end advies is een van de belangrijkste diensten die WP VIP aanbiedt. Zij beginnen met u samen te werken aan de eerste overwegingen en planning van uw venture, en blijven bij elke stap aan uw zijde, zorgen voor alle technische particulars en zorgen ervoor dat u zich kunt concentreren op het toezicht op het venture. Andere diensten omvatten onder meer projectplanning, analyse van vereisten, beoordelingen van thema’s en plug-ins, auditing van platforms en codebases in termen van uw doelen, en initiële partneraanbevelingen.

WP VIP biedt een cloudgebaseerde containerinfrastructuur en heeft een eigen leveringsnetwerk over meer dan 20 datacenters wereldwijd, zodat het het grootste deel van het leveringstraject van uw website kan monitoren en optimaliseren.

WP-motor

Als je een group van professionals hebt die zich toeleggen op het maken van inhoud op WordPress, moet je je greatest doen om ze productief te houden. WP Engine kan u daarbij helpen en biedt productiviteitsfuncties zoals afzonderlijke Dev/Stage/Prod-omgevingen, Git-integratie en SSH-gateways.

Uw internet hosting wordt altijd goed geconfigureerd voor uw bedrijf en veilig gehouden, dankzij free of charge SSL-certificaten, realtime detectie van beveiligingsbedreigingen, eigen cachingtechnologie en een wereldwijd contentdistributienetwerk. Uw group hoeft zich nooit meer zorgen te maken over het patchen of updaten van WordPress of de bijbehorende plug-ins.

WP Engine werkt samen met Amazon Net Companies (AWS) en Google Cloud Platform (GCP) om snelle, schaalbare, veilige en zeer beschikbare ervaringen te leveren. De AWS/GCP-infrastructuur is geoptimaliseerd voor WordPress, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken of u er het maximale uit kunt halen.

Naast de infrastructuur en ondersteunende diensten deelt WP Engine ook zijn uitgebreide ervaring met zijn klanten, in de vorm van trainingen en kennisbanken.

Grote namen, zoals Microsoft en FindLaw, gebruiken graag WP Engine-services om hun WordPress-installaties in goede staat te houden en de zorgen weg te nemen die verband houden met schaal, beveiliging en prestaties.

Pagely

Flexibiliteit, betrouwbaarheid en schaalbaarheid zijn de drie pijlers waarop Pagely zijn waardepropositie baseert. Aangepaste hostingoplossingen die aan uw behoeften voldoen, bieden flexibiliteit, terwijl een infrastructuur gebouwd op AWS en ontworpen voor maximale uptime de betrouwbaarheid en schaalbaarheid biedt om het recept te voltooien.

De beheerde WordPress-oplossingen van Pagely zijn onderverdeeld in Enterprise Class en Enterprise Class.

De eerste beginnen vanaf $ 199 per maand en zijn voorzien van ontwikkelaarsvriendelijke instruments, shell-toegang en Git-integratie. Deze laatste begint vanaf $ 2.500 per maand en omvat een unieke beheerde hostingservice die redundantie in meerdere regio’s, pijnloze opschaling van bronnen en robuuste beveiliging omvat.

De oplossingen die Pagely aanbiedt wijken af ​​van de ‘one measurement matches all’-benadering die andere WordPress-hostingproviders mogelijk bieden, en benadrukken de intentie om grote zakelijke uitdagingen op te lossen. Een indrukwekkende lijst van bekende bedrijven maakt gebruik van Pagely-hosting: Visa, Reserving.com, Comcast, Panasonic, Garmin, om er maar een paar te noemen. Elk van hen biedt casestudy’s die illustreren hoe Pagely hen helpt hun WordPress-installaties te schalen.

Presidium

Pressidium richt zich op het leveren van hoogwaardige systeemtechniek voor WordPress-omgevingen en biedt een aantal exclusieve functies zoals N-Tier Enterprise Excessive-Availability, een zeer geavanceerde beveiligingsarchitectuur, een taakgebalanceerde systeemvloot voor ongeëvenaarde snelheid en een staf van ervaren ingenieurs . 24/7/365 beschikbaar waarmee vrijwel elk technisch probleem binnen enkele minuten wordt opgelost. Geen bots en geen ondersteuningsagenten op het eerste niveau.

Pressidium industriële WordPress-hosting voor bedrijven biedt veel functies met één klik die anderszins complexe taken vereenvoudigen, zoals het creëren van staging-omgevingen, een WordPress-site en factureringsoverdracht, directe back-ups, het herstellen van SSL-certificaatbeheer en het naar productie brengen van staging-sites.

Veel Fortune 500-bedrijven maken gebruik van de infrastructuur van Pressidium, waarbij gebruik wordt gemaakt van de vier belangrijkste datacenterregio’s in Noord-Amerika, Europa, Oceanië en de Azië-Pacific, en van de 42 strategische randlocaties verspreid over de hele wereld.

Huur een bondgenoot in

Bedrijven hebben meer nodig dan dienstverleners. Ze vereisen dat companions bondgenoten worden wanneer de behoeften dringend zijn. Het is belangrijk om functies, benchmarks, serviceniveaus en andere aspecten te vergelijken bij het kiezen van een WordPress-hostingprovider, maar belangrijker is om van tevoren te weten of deze er zal zijn om u te helpen wanneer u deze het meest nodig heeft.

Probeer dus, nadat u uw shortlist met kandidaten heeft gemaakt, de mening van andere klanten te krijgen, tevreden of ontevreden, om een ​​duidelijk beeld te krijgen van hoe de relatie tussen uw bedrijf en elke potentiële aanbieder eruit zou zien.

Rate this post
porno izle altyazılı porno porno