8 Best Email Subject Line Testers To Use Before You Send Newsletters

Het maken van de perfecte nieuwsbrief vergt veel inspanning. U besteedt veel tijd aan een ideale e-mailkopie, het inbedden van de juiste hyperlinks, het right ontwerpen ervan en het strategisch plaatsen van uw call-to-action om uw abonnees ertoe aan te zetten actie te ondernemen.

Maar het kan allemaal in de soep lopen als de e-mail niet eens wordt geopend. Uit onderzoek blijkt dat 33% van de e-mailontvangers besluit een e-mail te openen op foundation van de onderwerpregel. Nog eens 69% van de respondenten gaf toe dat ze een e-mail als spam zouden rapporteren nadat ze alleen de onderwerpregel hadden gelezen.

Het is daarom essentieel om goed doordachte onderwerpregels in al uw e-mails op te nemen. Een goed voorbeeld van pakkende onderwerpregels zijn de nieuwsbrieven van Glitter Information. Het bedrijf stuurt lifestyle-gerelateerde nieuwsbrieven naar zijn abonnees.

Aangezien er elke dag een nieuwe development is om over te praten, identificeert Glitter Information de behoefte aan frisheid in alle inhoud die daarmee verband houdt. Het verbindt dus de koppen van de nieuwsbrief met het laatste nieuws om ervoor te zorgen dat de lezers de nieuwsbrief herkenbaar en klikwaardig vinden.

Op dezelfde manier moet je je publiek goed bestuderen en testen wat voor hen werkt. Maar een universeel feit is dat de meeste inboxen waarin uw nieuwsbrief terechtkomt, al vol zitten met e-mails. U moet er dus voor zorgen dat uw kop opvalt.

Een goede onderwerpregel bestaat uit cijfers of gegevens, een unieke redenering, aandachtzoekende informatie en een belofte. Om een ​​pakkende kop voor uw nieuwsbrief te creëren, moet u creativiteit in evenwicht brengen met klantkennis om optimale resultaten te behalen.

Als dit allemaal te veel werk lijkt, heeft de technologie u gedekt. E-mailonderwerptesters zijn instruments met verschillende functies en maken gebruik van geavanceerde technologie om u te helpen snel de beste krantenkoppen te schrijven. Deze instruments houden rekening met meerdere aspecten van een kop die van invloed zijn op uw doelgroep.

Ze meten het gebruik van emotionele woorden, houden woorden die spamfilters activeren op afstand en suggereren de perfecte koplengte. GeekFlare onderzoekt acht ongelooflijke instruments:

Omnisend

De Omnisend-tool geeft u een op gegevens gebaseerde rating (share) van de kop van uw nieuwsbrief. De instrument evalueert uw exemplaar om een ​​rating te genereren en doet aanbevelingen voor verbeteringen daarin. Hieronder ziet u een analyse van de onderwerpregel: “Receptblogupdate: omzet 45% gestegen ten opzichte van vorig jaar.”

Omnisend headline-analyzer geeft de lengte weer, samen met de verdeling van het aantal woorden en tekens. Het geeft u suggesties om termen die spam veroorzaken te vervangen door veiligere woorden. Bovendien controleert het de hoofdletterstijl en het gebruik van cijfers.

U kunt ook een voorbeeld van de onderwerpregel van uw nieuwsbrief bekijken op desktop- en mobiele apparaten, waardoor het een relatief uitgebreide instrument is om te gebruiken, web als Omnisend.

CoSchema

Dit is een softwareoplossing voor contentmarketing, maar staat in de markt ook bekend vanwege het aanbieden van een tester voor de onderwerpregel van e-mail. De instrument is vooral gericht op het creëren van onderwerpregels die herkenbaar zijn en meer converteren.

CoSchedule beoordeelt uw onderwerpregel op foundation van woorden die de openratio van uw e-mail verhogen. Het bevordert specifiek het gebruik van positieve woorden die gemakkelijk uit de exclusieve Woordenbank kunnen worden gehaald. CoSchedule e-mailkopanalysator suggereert het verwijderen van negatieve termen.

De instrument geeft u zelfs suggestions over de casus die het beste werkt voor de onderwerpregels van de nieuwsbrief. Bovendien kunt u andere relevante particulars krijgen, zoals het aantal tekens, het aantal woorden en het aantal emoji’s.

CoSchedule e-mail onderwerpregelanalyser biedt ook een weergavevoorbeeld om u te helpen zien hoe de onderwerpregel er op desktop en mobiel uit zal zien. Is het niet verbazingwekkend?

Stuur een controle

Ship Examine It biedt een diepgaande instrument voor het testen van e-mailonderwerpen. Het vergelijkt de kop van uw nieuwsbrief met meer dan 100.000 marketing-e-mails. Op deze vergelijking zijn de door de instrument gegenereerde scores gebaseerd. Het geeft u een resultaat waarvan bewezen is dat het werkt.

Naast de rating geeft het u ook een aanbeveling over hoe u uw onderwerpregel kunt verbeteren. Het beoordeelt uw onderwerpregel op 16 parameters. Verzendcontrole Het controleert de kop op lengte en leesbaarheid. De instrument biedt ook een voorbeeld van de e-mail in de inbox van uw doelgroep.

Het omvat hoe de kop van de e-mail en de naam van de afzender kunnen verschijnen op mobiele apparaten en desktops. U kunt ook een diepgaande sentimentanalyse uitvoeren van de onderwerpregel van uw nieuwsbrief.

De instrument helpt u te bepalen welke emotie (positief, negatief of neutraal) uw onderwerpregel bij uw lezers zal oproepen. De instrument voert een volledige controle uit, inclusief het scannen van woorden die door spamfilters kunnen worden gemarkeerd.

Er wordt bijvoorbeeld gecontroleerd op een valse “RE:” of “FWD:” aan het start van uw onderwerp, waardoor uw openingspercentages tijdelijk kunnen worden verhoogd.

Naast het leesniveau beoordeelt de instrument ook het juiste gebruik van interpunctie, hoofdlettergebruik en emoji’s. De instrument helpt u onder andere ook om de inhoud van uw nieuwsbrief te personaliseren om de open charges te verhogen.

Mizy

Automizy lanceerde Mizy om het maken van content material eenvoudiger te maken. Mizy is een AI-aangedreven bot die u helpt de perfecte e-mailonderwerpregel voor uw nieuwsbrief te vinden. De instrument is ontworpen om krantenkoppen te rangschikken door ze te vergelijken met bestaande campagnes.

Het vergelijkt de prestaties van deze campagnes en stelt klikwaardige onderwerpregels voor om de openingspercentages van uw nieuwsbrief te verbeteren. Mizy gebruikt Deep Studying om u te helpen betere koppen voor uw nieuwsbrief te schrijven.

Het heeft toegang tot een database met e-mails om de open- en klikfrequenties te analyseren. De inzichten zorgen ervoor dat de AI-gestuurde Mizy campagnes classificeert in campagnes die presteren en andere die ondermaats presteren.

De bot genereert een op prestaties gebaseerde beoordeling van uw kop en beoordeelt deze op 100. De bot geeft ook ideas om uw kopij te verbeteren. Het enige is dat Mizy zich nog in de bètafase bevindt en dat er mogelijk bugs en problemen optreden die u tegenkomt tijdens het gebruik van de bot.

Desalniettemin is het een interessante e-mailtester met veel potentieel, die onderwerpregels weergeeft alsof je ze hebt geschreven.

Zurb

Aanbieder van ontwerp- en brandingoplossingen Zurb biedt een instrument aan die bekend staat als Check Topic om de weergave van de krantenkoppen op mobiele apparaten te beoordelen. De meeste mensen hebben toegang tot e-mail by way of hun mobiele apparaten, en hun aantal zal ongetwijfeld toenemen met de exponentiële stijging van de digitale adoptie.

Zurb realiseerde zich dat de e-mailonderwerpen en het voorbeeld op deze apparaten worden afgekapt. Een slechte weergave van de koppen kan uw lezer afschrikken. Onvolledige zinnen en ongepaste zinnen kunnen al uw inspanningen in de conflict sturen.

Check Topic is een hulpmiddel waarmee u deze problemen kunt aanpakken. Het zorgt ervoor dat uw e-mailkoppen compatibel zijn met de nieuwste smartphoneschermen op de markt. De instrument is eenvoudig te gebruiken en helpt u bij het creëren van mobielvriendelijke koppen voor uw nieuwsbrief.

Testonderwerp biedt een voorbeeld van de kop, de naam van de afzender en de preheadertekst. Met dit voorbeeld kunt u ervoor zorgen dat de onderwerpregel van uw nieuwsbrief right in de inbox van uw lezer verschijnt.

Mailshake

Mailshake is het gemakkelijkst te gebruiken platform voor krantenkoppenanalyse. De free of charge instrument analyseert uw exemplaar op leesbaarheid en spamachtige woorden. De e-mailanalysator evalueert uw e-mail op lengte, woorden die spamfilters activeren en hyperlinks. Met ‘kopiëren’ bedoelen we niet alleen de onderwerpregel, maar ook de hoofdtekst van de e-mail.

Het geeft u specifieke aanbevelingen om uw exemplaar aan te passen totdat de afleverbaarheid en leesbaarheid zijn verbeterd. Mailshake raadt aan gepersonaliseerde onderwerpregels van 30 of minder tekens te schrijven om een ​​bovengemiddeld openpercentage te bereiken.

Er wordt zelfs gesuggereerd om by way of de kop van de e-mail een gevoel van urgentie te creëren, maar het gebruik van click-baits wordt afgeraden. Volgens de evaluatie vermindert de affect van uw kop ook als de e-mailkopie niet aansluit bij uw kop.

Mailshake is de ultieme instrument om boeiende krantenkoppen te schrijven met snelle begeleiding en is een favoriet onder ondernemers, marketeers en verkopers om in bulk op maat gemaakte koude e-mails te verzenden.

Onderwerpregel

Deze free of charge instrument is de eenvoudigste onderwerpregeltester die een beoordeling op topniveau van uw e-mailkop biedt. Het is nuttig om elke onderwerpregel te analyseren op marketing- en prestatieparameters, maar verwacht niet dat uw onderwerpregel ontleed wordt in het geval van andere testers.

SubjectLine.com analyseert uw onderwerpregel op filter- en leverbaarheidsproblemen. U krijgt een algemene evaluatie voor uw onderwerpregel nadat de instrument deze door een robuust screeningproces heeft geleid. Uw kop wordt geanalyseerd aan de hand van 800 unieke regels en daarop beoordeeld.

Hiermee kunt u zien waar en hoe u de kop van de e-mail kunt verbeteren. De beoordeling is gebaseerd op de prestaties van e-mailberichten die door SubjectLine.com in de loop van de tijd zijn verzonden en gevolgd.

Is geen spam

Met deze instrument kunt u triggerwoorden in de kop van uw e-mail vermijden. Het zorgt ervoor dat uw e-mails niet door spamfilters worden gemarkeerd. De free of charge instrument biedt een uitgebreid spamrapport door uw exemplaar aan vijf exams te onderwerpen.

De exams omvatten SPF Examine, Sender-ID Examine, DomainKeys Examine, DKIM Examine en SpamAssassin Examine. Het vangt woorden of zinsdelen op in de onderwerpregel en de hoofdtekst van uw e-mail die als spam worden beschouwd.

Is Not Spam identificeert spamgerelateerde problemen en suggereert hoe u deze kunt oplossen in het gedetailleerde rapport. Bovendien beoordeelt de instrument voor het analyseren van e-mailkoppen ook uw e-mailkopie om er zeker van te zijn dat deze vrij is van spam.

Klaar om aan de onderwerpregels van uw e-mail te werken?

Met de bovengenoemde instruments kunt u de juiste koppen voor uw nieuwsbrief creëren en uw CTR verbeteren. Sommigen van hen bieden zelfs diepgaand inzicht om u te helpen uw nieuwsbrief te vergelijken met andere campagnes die succesvol worden uitgevoerd.

Het is echter raadzaam om te testen wat voor uw doelgroep werkt. U kunt een combinatie van instruments kiezen waarmee u de openingspercentages van uw e-mails kunt verhogen.

Maar wat nog belangrijker is, u moet investeren in het schrijven van goedgeschreven koppen, omdat deze de aandacht van uw abonnees trekken en de klikfrequentie (CTR) van uw e-mail verbeteren.

Ze helpen u de gewenste resultaten uit uw nieuwsbrieven te halen, zoals meer websiteverkeer, weergaven van landingspagina’s of inschrijvingen.

Ideas om te onthouden om converterende e-mailkoppen te schrijven

Dus nu u zich het belang van een perfecte e-mailonderwerpregel heeft gerealiseerd en hoe essentieel het is om een ​​hoger openpercentage te krijgen, laten we eens kijken hoe u er snel een kunt maken:

#1. Neem de naam van een echte persoon op in de onderwerpregel

Het maakt de e-mailinhoud direct persoonlijker. Je wilt niet dat je abonnees denken dat ze e-mails van een bot ontvangen. Er is tenslotte een mens die deze nieuwsbrieven verstuurt. Zorg er dus voor dat je die informele verbinding stabiel houdt door de naam van de persoon in de kop te gebruiken – vergelijkbaar met wat Licious deed in een e-mail aan mij – een abonnee.

#2. Gebruik krachtige woorden

Absoluut! Woorden als ‘inspireren’, ‘alleen voor jou’ en ‘sneller’ zijn krachtig omdat ze onmiddellijk de aandacht van de e-mailontvanger trekken en een gevoel van urgentie voor hen creëren. Uiteraard is het gebruik van krachtige woorden afhankelijk van de context van je e-mail. Dus als u denkt dat u ze kunt afschaffen, houd uw e-mailkoppen dan kort en eenvoudig. Anders kunt u ook woorden met een hoge conversie gebruiken, zoals hieronder weergegeven:

#3. Check uw onderwerpregels voordat u ze verzendt

Gebruik een van de bovengenoemde instruments om de onderwerpregels van uw e-mail te optimaliseren voor conversie. Misschien heb je een beetje gelijk en schrijf je soms ook slechte e-mailkoppen. Deze testers zorgen ervoor dat alleen hoogwaardige onderwerpregels in uw nieuwsbrieven worden gebruikt.

#4. A/B-test uw onderwerpregels tijdens het verzenden

U kunt duizend e-mailkoppen bedenken, maar om er zeker van te zijn dat uw abonnees deze leuk genoeg vinden om uw e-mail te openen, moet u ze A/B-testen. E-mailserviceproviders zoals ActiveCampaign, SendGrid en MailChimp kunnen u door het gesplitste testproces begeleiden.

#5. Vergeet emoji’s niet

Uit onderzoek blijkt dat 92% van de on-line consumenten dagelijks emoji’s gebruikt. Met meer dan 10 miljard emoji’s die dagelijks worden verzonden, is dit helemaal niet verrassend. Dus waarom zou u ze niet met mate gebruiken in de onderwerpregels van uw e-mail? Kopieer en plak relevante emoji’s van websites zoals GetEmoji.com en gebruik ze in uw inhoud.

Ga natuurlijk niet overboord met het aantal gebruikte emoji’s. Beschouw ze als garnering en voeg ze alleen toe als het zinvol is of als ze je boodschap ondersteunen. Het idee is om opgemerkt te worden en geen gemengde signalen naar uw e-mailontvangers te sturen.

Terug naar jou

Ongeacht uw branche is het schrijven van kwaliteitsvolle e-mailonderwerpregels essentieel. Gelukkig zijn er instruments waarmee je je open charges aanzienlijk kunt verbeteren en verbeteren. De onderwerpregels van uw e-mails hebben het potentieel om de gebruikersbetrokkenheid en deelbaarheid te vergroten. Vertrouw erop en werk er laborious aan.

Succes!

Rate this post
porno izle altyazılı porno porno