8 Buy Now Pay Later (BNPL) Solutions to Grow Your Business

Tegenwoordig draait de wereld om e-commerce en on-line winkelen. Waar je het ook ziet, elk merk of bedrijf probeert het gemakkelijker en sneller te maken om dat te bereiken kopen knop en laat de gebruiker de aankoop voltooien.

Koop Nu Betaal Later (BNPL) is een van die concepten die on-line kopen gemakkelijk maakt. Het motief achter dit idea is om gebruikers het product eerst te geven en ervoor te betalen wanneer het hen uitkomt.

Hoe eenvoudig dat ook klinkt, er staan ​​veel dingen op een laag pitje om BNPL mogelijk en veilig te maken voor aankoop. Daar komen we wel aan toe, maar laten we beginnen bij de foundation.

Wat is Koop nu, betaal later (BNPL)?

Purchase Now Pay Later (BNPL) is een aankoopmethode waarbij een koper een product kan kopen zonder er direct voor te betalen. In plaats daarvan moet de gebruiker de prijs vóór een bepaalde periode volledig of in termijnen betalen.

wat is nu kopen betaal later

Maar waarom wordt BNPL elke dag een populaire keuze onder klanten?

Volgens een onderzoek van The Monetary Model uit 2022 zei 45% van de respondenten dat het gemakkelijker is om met BNPL betalingen te verrichten.

Bovendien is de betaling meestal rentevrij als u de betaling binnen de gestelde termijn uitvoert.

De betalingsoptie van volledige betaling of termijnen is voor het grootste deel afhankelijk van het bedrijf of de app Nu kopen en later betalen. Hoe dan ook, er zijn 2 soorten BNPL-oplossingen:

#1. Handelaarstransactiekostenlening

Bij dit sort BNPL-methode hoeft de klant geen rente over de aankoop te betalen. In plaats daarvan moeten de verkopers transactiekosten betalen aan het externe bedrijf dat de BNPL-oplossing levert.

#2. Shopper rentelening

Bij deze optie biedt het externe bedrijf de BNPL-oplossing aan de klant, waar deze later kan betalen, samen met een specifiek rentepercentage. Hiermee hoeft de handelaar niets te betalen aan het derde bedrijf.

Idealiter is het beste sort BNPL de lening met transactiekosten voor verkopers, die in het algemeen relatief goedkoper is en het beste werkt in het belang van de klant.

Hoe Koop nu, Betaal later werkt

Wanneer u naar de afrekenpagina gaat, vindt u een lijst met betaalmethoden waaruit u kunt kiezen. BNPL is een optie als uw bedrijf besluit dit toe te voegen, zodat de klanten kunnen kiezen.

Als de klant voor de BNPL-optie kiest, moet hij vooraf een klein bedrag betalen en de relaxation later in termijnen betalen.

Als de prijs van het product bijvoorbeeld €500 is en de BNPL-optie in totaal vijf termijnen omvat, moet de klant nu €100 betalen en de resterende €400 in vier verschillende termijnen.

Als de gebruiker de termijnen niet op de aangegeven information betaalt, kan er een hoge rente in rekening worden gebracht. Een ander voordeel van BNPL-aankopen is dat het geen invloed heeft op de kredietscores.

Voordelen van BNPL voor verkopers en bedrijven

De BNPL-betaalmethode is een nieuwe maar geweldige oplossing voor klanten, maar hoe zit het met de verkopers? Hier zijn enkele voordelen van BNPL voor bedrijven:

#1. Meer gemak resulteert in meer omzet

Naarmate de aankopen gemakkelijker en sneller worden, kan de klant zijn bestelling snel afronden en terugkeren naar waar hij eerder mee bezig was.

Dit proces roept het gevoel op van een snelle en niet-vervelende manier van winkelen en zorgt ervoor dat de klant opnieuw koopt.

Bovendien neemt het aantal verlaten winkelwagentjes af omdat het handige facet van BNPL klanten ervan verzekert dat ze niet het hele bedrag vooraf hoeven te betalen.

#2. Meer vertrouwen en klantloyaliteit

Door met groot gemak aan de behoeften van een klant te kunnen voldoen, vergroot het vertrouwen in het merk.

Ze herinneren zich de geweldige ervaring van het kopen bij uw bedrijf en zijn geneigd om bij toekomstige aankopen bij de vertrouwde verkooppunten te blijven.

Deze verhoogde klantloyaliteit verspreidt zich ook verder door goede mond-tot-mondreclame van uw klanten en u krijgt een groter bereik en meer omzet.

#3. Gemakkelijk kopen voor grotere bestellingen

De BNPL-optie zorgt ervoor dat u niet het volledige bedrag hoeft te betalen voordat u de producten ontvangt.

Grotere bestellingen kunnen de klant dus in staat stellen alles in één keer te kopen in plaats van geld te besparen en één product tegelijk te kopen.

Dit betekent dat uw bedrijf grotere bestellingen met een hogere bestelwaarde kan verkopen, wat leidt tot een hogere omzetgeneratie.

#4. Integratie

Integraties helpen u BNPL-betalingsopties toe te voegen aan uw e-commerce winkels, ongeacht het platform waarop uw winkel wordt gelanceerd. Het is een snel en eenvoudig proces; Als je vastloopt, hebben de meeste BNPL-apps een uitstekend klantenserviceteam dat je kan helpen met de installatie.

Beschermingsmechanismen in BNPL for Enterprise

BNPL is een gemakkelijke betaalmethode voor uw klanten. Dat gaat echter ten koste van het feit dat het een waardevol doelwit voor oplichters wordt.

beschermingsmechanisme in bnpl

Bedrijven moeten op hun hoede blijven als het gaat om beveiliging en poortwachtersfraudeurs om hun reputatie en klanten veilig te houden.

Enkele van de meest voorkomende manieren of beschermingsmaatregelen die een bedrijf moet nemen tijdens het gebruik van BNPL zijn:

  • Het opmerken van veranderingen in het gedrag van klanten, zoals meerdere verschillende aankopen binnen een korte periode, of ongebruikelijke aankoopactiviteiten
  • Frequente of willekeurige wijzigingen in klantinformatie zoals wachtwoorden of adressen and so on. rechtstreeks aan de gebruiker melden en daar suggestions op krijgen
  • Neem elke keer dat ze een bestelling plaatsen contact op met klanten om hen een bevestiging hiervan te geven
  • Implementeer een aantal geautomatiseerde antifraudetools die gebruikers kunnen screenen vóór aankopen
  • Gebruik voor further veiligheid altijd digitale identiteiten met referenties zoals telefoonnummers, adressen, apparaat-ID’s, e-mails, enz. om deze aan een klant te koppelen.
  • Gebruik machine studying en kunstmatige intelligentie om de gegevens van een klant vanaf andere platforms te verifiëren om er zeker van te zijn dat deze echt zijn en geen identiteitsdieven.

Al deze maatregelen moeten worden genomen om uw bedrijf en klanten uit de buurt van fraude te houden. Hoe dan ook, er is behoefte aan betere beveiligingsmaatregelen en antidiefstalprotocollen om BNPL veiliger te maken.

Nu u meer weet over BNPL, gaan we kijken naar de beste BNPL-serviceproviders die u kunt gebruiken.

Bevestigen

Affirm is een van de populairste langetermijnfinancieringsoplossingen die retailers in elke branche gebruiken, van meubelen tot reizen.

bevestigen

Het wordt gebruikt door enkele van de grootste e-commercebedrijven zoals Amazon, Goal, Adidas, enz. Met Affirm kunnen klanten tot $ 17.500 financieren en dit later betalen met een rentetarief van 0-30%.

Verkopers kunnen de adaptieve afrekenfunctie gebruiken om de BNPL-opties flexibel te houden. De klant kan uit deze opties een combinatie van rentetarief en looptijd kiezen, afhankelijk van hun gemak en tarieven.

De mogelijkheid om flexibele BNPL-methoden aan te bieden zonder kosten voor late betaling en een jaarlijkse rentevoet van 0% is geweldig voor uw klanten. Met Affirm staat de rente ook huge en wordt deze niet hoger naarmate de klant verder komt in de looptijd.

Grijpen

Sezzle is een BNPL-dienstverlener die klanten toegang geeft tot zeer flexibele leningen met een rentepercentage van 0%.

sijpelen

Op het eerste gezicht biedt Sezzle een zeer eenvoudige BNPL-oplossing.

Er is slechts één betalingsplan met een maximale limiet van $ 2500. Het omvat een aanbetaling van 25% op het second van bestelling en 3 andere termijnen, die de klant binnen zes weken moet betalen.

Er zijn geen kosten voor te late betaling, maar de klant kan één termijn verzetten en de duur verlengen tot in totaal 8 weken. Maar het herplannen kost further kosten van ongeveer $ 5, afhankelijk van de nationale regelgeving.

Klarna

Klarna is een van de populairste BNPL-dienstverleners, vertrouwd door H&M, Adidas, Petco en meer dan 400.000 retailers wereldwijd.

duidelijk

Een van de beste eigenschappen van Klarna is dat het geen late kosten of rente in rekening brengt voor kortere financieringsvoorwaarden als u de termijnen op het geplande tijdstip betaalt.

Desondanks is het meest opvallende aan Klarna de financieringsoptie van 36 maanden waaruit u kunt kiezen. Voor financieringsoplossingen op langere termijn kunnen klanten looptijden hebben vanaf 6 maanden met een variabele rente tussen 0-29,99%, afhankelijk van de looptijd.

PayPal Betaal in 4

PayPal Pay in 4 BNPL-services worden aangeboden door PayPal, het originele on-line betalingsverwerkingsplatform, waardoor het zeer betrouwbaar en betrouwbaar is.

PayPal Betaal in 4

Betalen in 4 is precies wat het zegt: een financieringsoptie op korte termijn met vier termijnen en zonder rente of additional kosten.

Dit is een van de beste Purchase Now Pay Later-apps en -services voor kleinere aankopen tussen $ 30 en $ 1500. Er is echter geen optie voor langlopende leningen of een hogere aankooplimiet.

Zonnebeet

Sunbit is een unieke BNPL-oplossing die is ontworpen zodat klanten gemakkelijk essentiële diensten en producten kunnen kopen.

zonnesteek

Het platform biedt BNPL-opties voor autoreparatie, tandheelkundige zorg, oogzorg, dierenartszorg en andere essentiële diensten die klanten doorgaans onbetaalbaar of duur vinden.

Met Sunbit kunnen klanten een BNPL-transactie tot $10.000 doen met een leenduur van 3-12 maanden. Het rentetarief varieert tussen 0-35,99%, afhankelijk van de duur, het bedrag, de kredietscores van de klant en de locatie.

Het enige nadeel van Sunbit is dat verkopers pas duidelijkheid krijgen over de kosten van de verkopers als ze verbinding maken met het platform.

Afterpay

Afterpay is een BNPL-service voor verkopers die een kortetermijnlening met 0% rente willen verstrekken om gemakkelijk aankopen te kunnen doen.

afterpay

Verkopers kunnen hun klanten een BNPL-oplossing aanbieden zonder further kosten of vergoedingen te betalen. De klanten krijgen de mogelijkheid om een ​​lening van zes weken af ​​te betalen met vier termijnen en nulrente.

Afterpay maakt ook gebruik van slimme kredietlimieten om klanten te helpen binnen het funds te blijven en alleen aankopen te doen die ze zich kunnen veroorloven. Als de klant de termijnen niet binnen de aangegeven termijn betaalt, wordt er een vertragingsvergoeding in rekening gebracht die varieert tussen 8 en 25%.

Rits

Met Zip kunnen klanten in vier termijnen betalen voor wat ze kopen gedurende een periode van zes weken.

ritssluiting

Er wordt geen rente in rekening gebracht op de aankopen van uw klanten. Er zijn echter transactiekosten van $ 4 voor elke aankoop die de klant doet.

Er is ook een toeslag van $ 7 verbonden aan te late termijnen, die in rekening kan worden gebracht als deze binnen 1 of two dagen na de deadline wordt betaald.

De maximale bedraglimiet is $ 1500, maar dit kan variëren van verkoper tot verkoper. Zip heeft geen invloed op de kredietscores van de klant en voert ook geen kredietcontroles uit voordat leningen worden verstrekt.

Splitsen

Splitit is een BNPL-service waarvoor de bestaande creditcard van de klant met beschikbaar krediet vereist is. Verkopers kunnen volledig vooraf worden betaald of worden betaald zodra de klant de betaling voltooit.

gesplitst

Met Splitit kunnen gebruikers een aankoop in 4 termijnen betalen zonder enige rente. Om dit te doen, moet de klant voldoende krediet op zijn creditcard hebben om de volledige aankoop of de resterende termijnen te betalen.

Splitit biedt twee verschillende verkopersplannen:

Het Enterprise standaardplan – Neemt 1,5% van het aankoopbedrag en $ 1,50 per afbetaling van de klant, en de verkoper wordt betaald wanneer de klant de afbetalingen voltooit.

Het door bedrijven gefinancierde plan – Het kost 3% van het aankoopbedrag en $ 1 per afbetaling van de klant, en de verkoper wordt vooraf volledig betaald zodra de aankoop is gedaan.

Afsluiten

Koop nu, betaal later-apps zijn zeer effectief voor bedrijfsgroei, aangezien klanten deze recente development met open armen ontvangen.

De meeste BNPL-diensten bieden volledige betaling aan de handelaars zodra de aankoop is gedaan, terwijl de klant de termijnen op zijn gemak kan betalen.

De verkopers moeten echter alle beschermingsmaatregelen in overweging nemen en de beste BNPL-service kiezen op foundation van hun bedrijfstype en doelstellingen.

U kunt nu kijken naar enkele van de beste betalingsverwerkingsoplossingen voor on-line bedrijven.

Rate this post
porno izle altyazılı porno porno