8 Tools to Create Monthly or Weekly Work Plan

Het plannen van uw dag is internet zo belangrijk als het plannen van uw leven.

Bedrijven verdienen doorgaans meer geld met een productief personeelsbestand. Productiviteit is het resultaat van georganiseerde inspanningen en strategische planning. Ieder individu moet zich concentreren op productiviteit om zijn levensstijl te verbeteren. Dit zal ook werken als het meest kritische bezit voor elk bedrijf.

Iedereen probeert zijn ultieme doel in het leven te bereiken. Om dat uiteindelijke doel te bereiken, moet ieder individu het opsplitsen in kortetermijndoelen. Door uw dagelijkse taken te plannen, kunt u gemakkelijker werken.

Het beste wat je kunt doen is een maandabonnement maken. Hiermee kunt u bijhouden wat u die maand allemaal moet bereiken. Nu denk je er misschien over na hoe je een maandabonnement kunt maken. Welnu, er zijn tal van hulpmiddelen die u kunnen helpen bij het plannen van uw hele dag, week en zelfs een maand.

Deze instruments zijn behoorlijk handig om de productiviteit van elk individu te verbeteren. Laten we het belang van gedetailleerde werkplannen in bedrijven en bedrijven begrijpen.

Bedrijfsplanning met planningssoftware

Bedrijfseigenaren en projectmanagers kennen heel goed de noodzaak om gedetailleerde projectplannen op te stellen om alles op koers te houden. De planning kan voor bepaalde projecten dagelijks, wekelijks, maandelijks of zelfs jaarlijks zijn. Hier komen speciale planningstools van pas.

Zowel managers als CEO’s hebben planningssoftware nodig om hun personeelsbestand op peil te houden. Er zijn tal van instruments waarmee u weekplannen en maandplannen kunt maken. Maar het komt neer op de vereisten van het bedrijf om een ​​bepaalde keuze te maken.

Het roosteren

Productiviteitstools hebben hun eigen voor- en nadelen. Een aantal van de beste dingen van productiviteitstools is dat ze de communicatie stroomlijnen, het bijhouden van de voortgang vereenvoudigen en de samenwerking eenvoudiger maken. Integendeel, productiviteitstools kunnen de afleiding vergroten, interpersoonlijke vaardigheden minimaliseren en zelfs de kosten om deze te onderhouden vergroten.

Het komt dus neer op hoe u productiviteitstools gebruikt. Als deze instruments de productiviteit van uw bedrijf niet kunnen verbeteren, is het niet de moeite waard om ermee door te gaan.

Laten we nu enkele van de beste hulpmiddelen verkennen waarmee u wekelijkse en maandelijkse plannen kunt maken.

Miro

De Miro Weekly Planner-sjabloon is een andere handige sjabloon voor het organiseren van uw wekelijkse leven. Iedereen praat over het plannen van hun leven, maar slechts weinigen kunnen dit volhouden. Dit is waar weekplanners van pas komen.

Miro Weekplanner

Miro biedt een whiteboardcanvas waarmee u uw weekplanner helemaal opnieuw kunt maken. De eerste stap is het selecteren van een bepaalde sjabloon op Miro. Later moet je nadenken over al je wekelijkse doelen die je op de planner wilt zetten. U kunt de lay-out naar wens selecteren, zodat u, als u meer ruimte voor notities nodig heeft, de knowledge overeenkomstig kunt rangschikken. U kunt de weekplanner volledig naar wens aanpassen door verschillende secties toe te voegen en de nodige wijzigingen aan te brengen.

Nu Miro’s Weekly Planner Template in bedrijven wordt gebruikt, kunt u een aanzienlijke stijging van de productiviteit van werknemers verwachten. Miro Weekly Planner is free of charge tot 3 borden vanaf $ 8/maand voor groups.

Met Miro Maandplanner kunt u uw dag, week of maand visueel plannen. Dit is een uitstekende maandelijkse planner voor zowel groups als individuen om elke taak en deadline bij te houden en te spreiden. Als uw bedrijf grote projecten uitvoert, kan deze maandplanner erg handig zijn.

Het mooiste is dat je de planner helemaal naar eigen wens kunt aanpassen met video’s, sticky notes en afbeeldingen. Uw medewerkers hoeven dus niet lang meer langs de bedrijfsmuren te kijken voor de volgende taken. Alles zal on-line zijn en voor elke medewerker zichtbaar op zijn computerscherm.

Miro Maandplanner

Een ander groot voordeel van on-line maandplanners is dat projectfeedback vrij eenvoudig kan worden doorgegeven. Elk teamlid of hoger administration kan de voltooide taak evalueren en rechtstreeks in de planner zelf suggestions geven through sticky notes. Dit tilt de productiviteit van uw bedrijf naar een hoger niveau.

Klik omhoog

ClickUp is een veelgebruikte planningstool door ontwikkelaars en projectmanagers. Wanneer veel mensen aan hetzelfde undertaking werken, gebruiken bedrijven vaak ClickUp. Het is een samenwerkingstool voor het efficiënt beheren van taken, taken en documenten. Afstemmen met collega’s, vrienden en familie wordt eenvoudiger met deze planner.

Voor elke taak die op ClickUp wordt vermeld, kunt u vervaldata en herinneringen instellen. Medewerkers kunnen overal eenvoudig hun tijd bijhouden met ClickUp. Het zal je verbazen dat je met deze planner ook een inschatting kunt maken van de tijd die een medewerker aan het undertaking nodig heeft. U kunt taken en subtaken toevoegen en deze onder uw medewerkers verdelen, zodat u kunt zien hoeveel tijd het per medewerker kost.

U kunt uw tijd anders plannen door de gebeurtenissen aan uw agenda toe te voegen met de functie slepen en neerzetten, lijnen te tekenen tussen onderling afhankelijke taken in de Gantt-weergave, visuele routekaarten op een tijdlijn te maken en zelfs door uw bronnen te bladeren through de weergave Werklast.

ClickUp kan worden gesynchroniseerd met de meeste tijdmanagementapplicaties om uw werk te vereenvoudigen. De device is free of charge voor persoonlijk gebruik en betaalde abonnementen beginnen bij $ 5 per lid per maand.

Plan

Plan is zowel uw agenda als uw projectmanager voor het automatiseren van uw werkleven. Met deze device kunt u zich meer concentreren op hoogwaardig werk en sneller beslissingen nemen. De interface heeft een teamfeed waarin elke voltooide taak wordt vermeld, en andere teamleden kunnen ook commentaar geven op het werk. Dit maakt suggestions vrij eenvoudig voor elk undertaking.

Plan

Plan is een intelligente organisator die al uw projecten en taken organiseert vanuit verschillende instruments die door uw teamleden worden gebruikt. Zelfs als uw staff meerdere instruments gebruikt voor het afhandelen van werkplannen en taken, zal Plan alles in elkaar zetten.

U zult een effectief verschil zien in de arbeidsproductiviteit van uw medewerkers als Plan-software in uw bedrijf is geïntegreerd. Prijzen beginnen bij $ 6,67 gebruiker/maand voor 5+ gebruikers.

Dagkijker

DayViewer is een totaaloplossing voor bedrijven en professionals om hun werkleven te organiseren. Het is een gebruiksvriendelijke on-line kalenderplanner en -organisator voor het beheren van uw planningen, taakbeheer en het bijhouden van aantekeningen van alles.

Dagkijker

U hoeft niet meerdere apps te gebruiken om uw werk te plannen. Met DayViewer kunt u uw tijd en taken eenvoudig beheren. U ontvangt herinneringen voor elke belangrijke taak of gebeurtenis. Alles is ingebouwd en het is niet nodig om andere apps van derden te installeren.

Er zijn tal van handige functies in DayViewer, zoals een journaalsysteem voor het bijhouden van dagelijkse logboeken, het bijhouden van betalingen en uitgaven, een contactbeheersysteem, een dagelijks takenlijstsysteem, een notitiesysteem en meer. Een ander uitstekend kenmerk van DayViewer is de drag & drop-interface. Prijzen beginnen bij $ 8 per maand.

Canva

Je zou alleen over Canva gehoord hebben voor ontwerp- en grafische doeleinden. Nou, het is niet de waarheid, need Canva kan verschillende andere taken uitvoeren. Met Canva kun je je eigen gepersonaliseerde kalender en dagelijkse, wekelijkse of maandelijkse planners maken.

Er zijn verschillende generieke kalendersjablonen op Canva. Als u de generieke versies niet wilt gebruiken, kunt u zelfs helemaal opnieuw beginnen met het samenstellen van uw kalendersjabloon door alles te kiezen, van afbeeldingen en lettertypen tot kleuren en achtergronden. U kunt de uurblokken van het werkplan aanpassen, zodat er voldoende ruimte is om belangrijke punten, takenlijsten of andere informatie op te schrijven.

Canva

Als u klaar bent met het maken van de kalendersjabloon, kunt u deze direct als PDF downloaden of zelfs een afdruk maken en op uw bureau plakken. Je kunt het ook delen op sociale mediaplatforms zoals Twitter en Fb. Je kunt Canva free of charge gebruiken met betaalde pro-abonnementen.

Evernote

Evernote Weekly Planner helpt u uw wekelijkse doelen bij te houden met een solide planning. U kunt zich elke week concentreren op uw wekelijkse taken, belangrijke gebeurtenissen en prioriteiten. Je kunt ook notities toevoegen om belangrijke zaken voor het evenement te benadrukken.

Evernote weekplanner

Evernote Weekly Planner helpt je het grotere geheel te bekijken door alle wekelijkse doelen weer te geven. U kunt uw uren na het werk productief plannen als u alles weet over uw werkschema. Ook het herplannen wordt vereenvoudigd door de wekelijkse planning.

Alles wat nodig is voor uw werk kan in deze weekplanners worden bijgehouden om de productiviteit te verhogen. Deze wekelijkse planner-sjabloon vermindert niet alleen de stress van uw werknemers, maar u zult ook merken dat de productiviteit veelvoudiger is. Evernote kan free of charge worden gebruikt met beperkte functies en betaalde pro-abonnementen voor geavanceerde functies.

Maandplanner nodig?

Evernote Maandkalender is de perfecte manier om maandelijkse projecten, taken, verjaardagen en zelfs speciale evenementen bij te houden. Dit is een handige on-line maandkalender waarin je alle bijzondere gebeurtenissen van een maand kunt noteren. Elke medewerker kan in deze maandkalender ook individuele taken noteren, zodat hij verantwoording kan afleggen over zijn werk.

Door een werkplan voor de hele maand te plannen, verhoogt u de productiviteit van uw bedrijf naar een hoog niveau. Doordat het schema vanaf het start duidelijk is vastgelegd, kunt u eventuele afwijkingen vermijden. U kunt uw planningen overal en onderweg bekijken dankzij de beschikbaarheid op verschillende platforms.

Evernote maandkalender

Evernote Maandkalender is niet alleen nuttig voor het bijhouden van uw werktaken, maar u kunt hiermee ook een gezinskalender en weekendplannen bijhouden. Dankzij de herinneringen en waarschuwingen mis je geen enkele speciale datum als je hem regelmatig gebruikt. Start Evernote te gebruiken en zie hoe uw productiviteit in de loop van de tijd verbetert.

Wissel

Wie een visuele kalenderplanner nodig heeft, kan Toggl Plan gaan gebruiken. Het is een free of charge on-line kalenderplanner die nuttig blijkt te zijn voor projectmanagers, HR-managers, evenementenplanners en anderen. Het plannen van projecten en het bijhouden van planningen wordt vrij eenvoudig met Toggl Plan.

Wanneer u voor een undertaking een tijdlijn instelt, kunt u inzoomen op een week, maand, kwartaal of zelfs een jaar. U kunt dus een overzicht van het undertaking krijgen of diepgaande particulars opvragen. Zelfs als u aan meerdere projecten werkt, kunt u verschillende projecten identificeren met kleurcodes.

Als uw bedrijf van Kanban- en Agile-methodologieën houdt, kunt u ook de hulp inroepen van Toggl Plan-borden. Deze tijdlijnen maken het voor elke medewerker gemakkelijk om op de hoogte te blijven van het undertaking. Dit is het beste platform voor creatieve en marketingteams die hun projecten plannen en uitvoeren. Toogl Plan is free of charge voor maximaal 5 gebruikers, en betaalde abonnementen beginnen vanaf $ 9/maand.

Weekplan

Met Weekplan stel jij jouw doelen op foundation van jouw visie en zorgt de planner voor het timemanagement. Als u op zoek bent naar een hulpmiddel om de taken van uw hele week te plannen, dan is dit het perfecte hulpmiddel. Met Weekplan kunt u cruciale taken opmerken, zodat u geen tijd verspilt aan taken die niet pressing of belangrijk zijn.

Weekplan is geen gewone agenda- of takenlijstsoftware. Het plant elke taak op foundation van de prioriteit en het belang ervan voor uw planning. U zult ook merken dat met deze device een goede balans tussen werk en privé wordt opgebouwd. Bovendien beschikt Weekplan ook over een Pomodoro Timer, zodat je niet uitgeput raakt door teveel werk.

Met Weekplan kunt u ook uw productiviteit plannen door te voorkomen dat overbodige taken te veel van uw tijd in beslag nemen. Met deze weekplanner merkt u een flinke enhance in de prestaties van uw medewerker. Weekabonnement begint bij $ 10,83/maand.

Conclusie

Door vooraf doelen voor uw staff op te stellen, wordt het voor uw staff gemakkelijk en duidelijk om deze te bereiken. Om de productiviteit van uw medewerkers te verhogen, moet het bedrijf investeren in planningssoftware. Dit maakt een soepele werking en efficiënt tijdbeheer mogelijk. Uit bovenstaande lijst kunt u de juiste planningssoftware voor uw bedrijf kiezen.

Rate this post
porno izle altyazılı porno porno