9 TV Backlight Options to Change your Movie and Show Watching Experience

Er zijn dingen die misschien een luxe lijken, maar die heel essentieel zijn.

Een van die dingen is de achtergrondverlichting van de television. Ze zien er supercool uit en verhogen de stijl van je huisontwerp echt, dus in zekere zin kun je zeggen dat het hebben van een van deze een geweldige aankoop is.

Een van de belangrijkste doelen van tv-achtergrondverlichting is om u een ontspannen sfeer in uw kamer te geven terwijl u naar uw favoriete movie of programma kijkt. Je kunt het ook gebruiken tijdens het spelen van video games 🎮 om van het second te genieten.

Bovendien helpt het de vermoeide ogen te verminderen, omdat het een neutraler referentiepunt biedt als het gaat om kleuren en distinction in een donkere kamer. Zo kunt u comfortabel kijken wanneer de verlichting in de kamer allemaal uit is.

Als je een van deze coole lampen in handen wilt hebben, dan zou je dol zijn op de opties die ik in dit bericht zal noemen.

Hoe werken tv-achtergrondverlichting?

TV-achtergrondverlichting, ook wel “Bias Lighting” genoemd, is in feite verlichting die achter uw tv-scherm oplicht. Wanneer geïnstalleerd, biedt het meer dan alleen een geweldige esthetiek en een goede sfeer.

Het kan hoofdpijn en vermoeide ogen helpen elimineren en de beeldkwaliteit verbeteren. Dit is mogelijk omdat het distinction van het beeld op het scherm wordt vergroot.

Kenmerken van tv-achtergrondverlichting

Het is een bekend feit dat elk product anders is en verschillende functionaliteiten heeft, maar er zijn enkele functies die alle moderne tv-achtergrondverlichting heeft of op zijn minst zou moeten hebben. Hier zijn er een aantal:

 • Instelbare helderheid
 • Automatische kleurverandering die synchroniseert met geluid, show en muziek
 • Aansluitbaar op WiFi en Bluetooth
 • Bestuurbaar by way of een app
 • In de slaapmodus worden de lichten automatisch uitgeschakeld als u weet dat u tijdens het kijken naar iets in slaap valt.
 • Stembediening voor gemak
 • Aanpasbaar naar jouw wens

Om nog maar te zwijgen: ze moeten ook eenvoudig te installeren zijn. Nu we weten waar we op moeten letten bij de achtergrondverlichting van een television, gaan we naar de lijst.

Govee TV LED-verlichting

Deze tv-achtergrondverlichting genaamd Govee biedt veel functies voor een budgetvriendelijke prijs. Naar mijn mening biedt dit product veel functies die zelfs sommige van de duurdere niet bieden. Het verbetert uitstekend de omgeving en vermindert oogvermoeidheid.

Voorbeeld Product Beoordeling Prijs

Govee TV LED-achtergrondverlichting, RGBIC-neonverlichting voor tv, 9,84ft Smart WiFi-achtergrondverlichting 48-55 inch en 65-75 tv's, werkt met Alexa, Google Assistant Home APP, muzieksynchronisatie, 64 scènesmodus

Govee TV LED-achtergrondverlichting, RGBIC-neonverlichting voor television, 9,84ft Sensible WiFi-achtergrondverlichting 48-55 inch en 65-75…

Andere kenmerken zijn onder meer:

 • 64 dynamische scènemodus met verschillende effecten op de lichten
 • Slimme stembediening by way of Amazon Alexa en Google Dwelling
 • 180 LED-lampkralen voor zachtere verlichting
 • 12V vermogen
 • WiFi- en Bluetooth-connectiviteit
 • Muziek synchroniseert met verlichting

Govee TV LED-lampen zijn ontworpen voor grotere schermformaten, namelijk 48-55 inch en 65-75 inch television’s. De installatie is vrij eenvoudig en gemakkelijk, en hun flexibele kabels maken het nog beter.

Het kan 4 zijden van de 44-55 inch television’s en 3 zijden van de 65-75 inch television’s bedekken. Het wordt aanbevolen om hem te bevestigen op platte television’s, computermonitors of waar u maar wilt, zolang er maar een vlak oppervlak is.

Nexillumi LED-verlichting

Nexillumi LED Lights is gemaakt voor television’s van 55-43, 65-75 en 75-85 inch en heeft verschillende maatopties waaruit u kunt kiezen. Het heeft 16 miljoen kleuren die u kunt veranderen en ermee kunt spelen om aan uw behoeften te voldoen, afhankelijk van uw humeur en doel.

Deze LED-strips kunnen worden gebruikt voor television, laptop en zelfs laptop computer om de achtergrond te versterken. Belangrijk om te vermelden is ook dat dit product heel weinig stroom verbruikt (5V), zodat je er zeker van kunt zijn dat het niet zo heat wordt. Zelfs in de buurt van kinderen is het veilig.

Voorbeeld Product Beoordeling Prijs

Nexillumi LED-verlichting voor tv 75 inch tot 85 inch

Nexillumi LED-verlichting voor television 75 inch tot 85 inch

$ 22,99

Het wordt geleverd met een app waarmee u de instellingen kunt beheren, machtigingen kunt instellen en zelfs alarmen kunt inschakelen om de lichten op een bepaald tijdstip uit te schakelen. Bij het product krijgt u ook een afstandsbediening waarmee u het apparaat eenvoudig kunt bedienen vanaf uw financial institution, mattress of stoel.

Govee RGBIC TV LED-achtergrondverlichting

Govee RGBIC TV LED-achtergrondverlichting is een ander geweldig biaslicht van hetzelfde bedrijf, en het doet het web zo goed als het vorige in de lijst. Hij is 1,80 meter lang en geschikt voor television’s van 30 tot 50 inch en andere schermen.

Hier zijn enkele geweldige kenmerken van deze tv-achtergrondverlichting:

 • Talrijke scènemodus
 • Muzieksynchronisatie om de verlichting aan te passen aan uw favoriete nummers
 • 60 LED-lampkralen voor zachtere verlichting
 • Kleurverandering op aanvraag
Voorbeeld Product Beoordeling Prijs

Govee TV LED-achtergrondverlichting met APP-bediening, muzieksynchronisatie, scènemodi, 6,56FT met RGBIC-kleurverandering voor 30-50 inch tv's, USB-voeding

Govee TV LED-achtergrondverlichting met APP-bediening, muzieksynchronisatie, scènemodi, 6,56FT met RGBIC-kleurverandering…

$ 21,99

U kunt de achtergrondverlichting van de television bedienen by way of de meegeleverde Govee Dwelling-app en deze maakt verbinding by way of Bluetooth. Vanuit de app kun je de helderheid aanpassen, de verlichting aan-/uitzetten, de verlichting schakelen, and many others.

Bason TV-achtergrondverlichting

Bason TV Backlight is absoluut geschikt voor slaapkamerverlichting en heeft een heleboel geweldige opties waarmee u kunt spelen, afhankelijk van uw behoeften. Het heeft 8 helderheidsniveaus die met Ă©Ă©n aanraking handmatig kunnen worden aangepast.

U kunt ook wisselen tussen verschillende visueel dynamische modi om de kijkervaring verder te verbeteren. Bovendien kun je hem ook aanzetten met een powerbank, waardoor je hem indien nodig ook buitenshuis kunt gebruiken.

Voorbeeld Product Beoordeling Prijs

TV-achtergrondverlichting, 8,2ft TV-lichtstrip voor 32-58 inch TV/monitor-achtergrondverlichting, SMD 5050 USB LED-lichtstrip met afstandsbediening, RGB 4096 DIY-kleuren TV LED voor gamingverlichting, sfeerverlichtingsset.

TV-achtergrondverlichting, 8,2ft TV-lichtstrip voor 32-58 inch TV/monitor-achtergrondverlichting, SMD 5050 USB LED-lichtstrip…

$ 13,99

Het heeft een zeer eenvoudig installatieproces, kan worden aangesloten by way of USB en is slechts 5V, wat betekent dat het zelfs na langdurig gebruik zeer weinig warmte genereert.

Daybetter LED-verlichting

Verminder vermoeide ogen met Daybetter LED-verlichting. Het is een LED-RGB-striplamp met USB-voeding, gemaakt voor television’s van 65-75 inch en heeft een aantal indrukwekkende kenmerken, zoals:

 • Dynamische knippermodus
 • Kleurveranderende muzieksynchronisatie met liedjes, video games en video’s
 • Slaapmodus om specifieke looptijden in te stellen
 • Laag vuur, draagbaar en bruikbaar met powerbanks
 • Sterke LED-strips voor een betere bevestiging
 • DIY-modus om naar wens aan te passen
Voorbeeld Product Beoordeling Prijs

DAYBETTER LED-verlichting voor tv 65 inch, tv led-achtergrondverlichting, 15ft led tv-verlichting, USB led-stripverlichting voor tv 65-75 inch met afstandsbediening, kamer led-verlichting voor slaapkamer Bluetooth, HDTV sfeerverlichting, gaming room decor

DAYBETTER LED-verlichting voor television 65 inch, television led-achtergrondverlichting, 15ft led tv-verlichting, USB led-stripverlichting voor television…

$ 15,99

U kunt de instellingen bedienen by way of de app en ook vanaf de afstandsbediening. Al met al is dit een geweldige optie om te overwegen, en het feit dat het 16 miljoen kleuren biedt om uit te kiezen maakt het nog beter.

SL1 LED-tv-achtergrondverlichting

Compatibel met Alexa en Google Dwelling, SL1 LED TV Backlight is een ander geweldig product dat veel biedt voor een budgetvriendelijke prijs. Het is een RGB-kleurveranderende, dimbare lichtstrip die u aan de achterkant van uw television, laptop computer, laptop, enz. kunt bevestigen.

Voorbeeld Product Beoordeling Prijs

SL1 Smart TV LED-achtergrondverlichting, 9,2ft stripverlichting Werkt met Alexa en Google Home, WiFi App_Go_Sund Control, muzieksynchronisatie, RGB kleurveranderende dimbare lichtstrip voor 30-60 inch tv, lichtdecor

SL1 Sensible TV LED-achtergrondverlichting, 9,2ft stripverlichting Werkt met Alexa en Google Dwelling, WiFi App_Go_Sund…

Het is duidelijk dat het niet alleen een esthetisch lichtdecor is, maar ook functies biedt zoals:

 • Bestuurbaar by way of app
 • Spraakopdrachtbediening
 • Muziek- en doe-het-zelf-modus
 • Geplande uitschakeling
 • Synchroniseert met muziek
 • 16 miljoen kleuren

Het voegt een zeer moderne stijl toe aan je huis en je kunt het zelfs op de plank, tafel, mattress en muur bevestigen als je dat wilt.

Lytmi Neopop

Een beetje aan de dure kant, Lytmi Neo-Pop is misschien niet de meest betaalbare tv-achtergrondverlichting, maar het rechtvaardigt zeker het prijskaartje. Je kunt de lichten laten knipperen, dansen, dimmen en helderder maken, afhankelijk van wat er op het scherm wordt afgespeeld. Kortom, het synchroniseert goed met alles, of het nu muziek of video is.

Voorbeeld Product Beoordeling Prijs

Lytmi Neo-Pop HDMI 2.0 Sync Box & TV LED-achtergrondverlichtingsset, immersie sfeerverlichtingsstrips voor tv's van 65 inch en lager, compatibel met Alexa en Google Assistant, app-bediening

Lytmi Neo-Pop HDMI 2.0 Sync Field & TV LED-achtergrondverlichtingsset, immersie sfeerverlichtingsstrips voor 65…

Dit is het echte werk. Elke lichtstrip van dit product heeft 48 ARGB’s/m, wat betekent dat elk van hen een ander helderheids- en kleurniveau kan weergeven, en dat u er volledige controle over heeft. Het garandeert zelfs een hoge nauwkeurigheid van de kleurreproductie met dots van 500 pixels.

Het kan elke kleur op het scherm volgen en ermee synchroniseren, zodat u de beste thuisbioscoopervaring krijgt. Een van de beste dingen aan dit product is dat je de lengte kunt inkorten en op elk scherm previous, zolang het maar binnen een bereik van 0-120 inch ligt.

Je kunt de lampen bedienen by way of spraak, app en afstandsbediening.

Miume LED-achtergrondverlichting

Sluit Miume LED Backlight eenvoudig aan op uw platte television of laptop en bedien deze by way of hun app en een meegeleverde afstandsbediening. Het is veilig in gebruik omdat het niet te heat wordt, waardoor het kindvriendelijk is.

Voorbeeld Product Beoordeling Prijs

Miume Music tv Led-achtergrondverlichting met 16,4ft LED-stripverlichting voor 61-80 inch TV, RGB USB-aangedreven tv Led-achtergrondverlichting met APP en afstandsbediening, TV Led-achtergrondverlichtingsset voor flatscreen TV PC

Miume Music television Led-achtergrondverlichting met 16,4ft LED-stripverlichting voor 61-80 inch TV, RGB USB-aangedreven TV Led…

$ 26,97

Enkele van de belangrijkste kenmerken zijn onder meer kleurverandering voor muzieksynchronisatie, IP65-waterdicht en flexibele strips. Het is ook supergemakkelijk te installeren, en het feit dat het meer dan 10 jaar meegaat, maakt alles nog leuker.

Govee DreamView T1

Een tv-achtergrondverlichting die heel goed nabootst wat er op uw scherm staat, Govee DreamView T1 zal een geweldige aanvulling zijn op uw huis. Het heeft rijke kleuren voor de RGBIC-lampen en verspreidt zich zacht genoeg om een ​​comfortabele kijkervaring te bieden.

Met dit product kun je volledig handsfree werken, omdat het compatibel is met smarthome-apparaten zoals Siri, Alexa en Google Assistant. Met uw stem kunt u alles regelen, inclusief het helderheidsniveau, het kleurenpalet en het in- en uitschakelen.

Enkele van de vele andere functies zijn:

 • 12 dynamische scènemodi
 • Pas elke strip aan voor gesegmenteerde kleuren
 • Slimme app-bediening
 • Muziekmodus

Over het geheel genomen is dit niet de meest budgetvriendelijke tv-achtergrondverlichting, maar het is zeker de moeite waard om naar te kijken vanwege de krachtige functies die het biedt.

Conclusie

TV-achtergrondverlichting lijkt misschien niet zo noodzakelijk, maar ik zou zeggen dat het op veel gebieden zeker een verschil maakt, of het nu gaat om de gezondheid van uw ogen, de sfeer in uw kamer of de algehele inrichting van uw huis.

Als u bereid bent wat further geld uit te geven, moet u de duurdere opties bekijken die hierboven worden vermeld. Zelfs als je niet veel wilt uitgeven, doen de zakvriendelijke exemplaren ook indrukwekkend werk. ✔️

Ik weet zeker dat je deze good home-gadgets ook graag wilt bekijken.

Rate this post
porno izle altyazılı porno porno