How to Install Windows 11 on an Unsupported PC: 3 Methods

Het upgraden van uw laptop naar de nieuwste versie van Home windows is inderdaad de juiste zet om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen, maar in tegenstelling tot eerdere versies van Home windows is Home windows 11 een beetje snobistisch.

Ik ben erin geslaagd Home windows 10 te installeren op laptop’s die het nauwelijks konden opstarten. Home windows 11 weigerde echter letterlijk te installeren op mijn 7e generatie Core i7-pc. Zo veel van een “ben ik niet meer goed genoeg voor je ?!” Op het second dat het zover was, was het oplossen van het probleem web zo eenvoudig als het inschakelen van bepaalde functies.

De echte uitdaging voor mij was om Home windows 11 op veel oudere laptop’s te installeren, inclusief een 2e generatie laptop met een verouderd BIOS. Gelukkig draaien na een week experimenteren en het tweemaal formatteren van de gegevens op twee van mijn laptop’s (onbedoeld), alle drie mijn laptop’s momenteel op Home windows 11.

Vandaag deel ik alle methoden die ik heb gebruikt om Home windows 11 met succes op al mijn nieuwe en oudere laptop’s te installeren. Deze methoden zullen dus werken als je een niet zo oude laptop hebt die door Home windows 11 is afgewezen of als je Home windows 11 geforceerd wilt installeren op een echt oude laptop, alleen maar om die opwindende nieuwe functies te bekijken.

En wees gerust: ik heb alleen de methoden gekozen die geen schadelijke gevolgen hebben voor uw laptop, zoals gegevensverlies.

Begrijp niet-ondersteunde pc-beperkingen

Hoewel Home windows 11 op de meeste niet-ondersteunde laptop’s kan werken, betekent dit niet dat het excellent zal werken. Afhankelijk van de laptop werken sommige functies mogelijk niet appropriate, of kan Home windows beschadigd raken of niet goed werken. Microsoft raadt ook niet aan om Home windows 11 op niet-ondersteunde apparaten te installeren, en er is geen garantie dat dergelijke apparaten alle toekomstige updates zullen ontvangen.

Houd dus rekening met deze gevolgen voordat u Home windows 11 op uw niet-ondersteunde laptop installeert, aangezien niemand de verantwoordelijkheid zal nemen voor eventuele schade aan uw gegevens of apparaat.

Vanuit mijn persoonlijke ervaring heeft Home windows 11 prima gewerkt op al mijn laptop’s gedurende de paar weken dat ik het heb gebruikt. Ik bewaar echter geen kritische gegevens op de niet-ondersteunde apparaten, omdat ik de veiligheid en stabiliteit niet vertrouw.

Schakel TPM 2.0 en Safe Boot in

Voordat ik u de oplossingen vertel om Home windows 11 op niet-ondersteunde apparaten te installeren, is het goed om ervoor te zorgen dat uw laptop niet wordt ondersteund. Veel van de nieuwere laptop’s die een niet-ondersteunde fout zien, zijn meestal te wijten aan de ontbrekende TPM 2.0- en Safe Boot-ondersteuning.

In de meeste gevallen zijn deze twee functies beschikbaar op de laptop, maar zijn ze standaard uitgeschakeld. U hoeft ze dus alleen maar in te schakelen en vervolgens Home windows 11 te installeren.

Helaas kan ik geen precieze instructies geven om beide opties in te schakelen, omdat ze zijn ingeschakeld in het BIOS, dat verschilt van fabrikant tot fabrikant. Ik ga echter nog steeds instructies geven die voor de meeste laptop’s zouden moeten werken.

Eerst moet u toegang krijgen tot het BIOS, wat u kunt doen door herhaaldelijk op de knop te drukken F10, F2, F12, F1of VAN DE toets terwijl de laptop opstart. Welke toets u moet indrukken, is afhankelijk van de pc-fabrikant. HP laptop’s gebruiken bijvoorbeeld de F12 sleutel.

Eenmaal binnen vindt u zowel TPM 2.0 als Safe Boot onder de Beveiliging menu. Op sommige laptop’s staat de optie Safe Boot mogelijk onder de Laars menu. Zorg ervoor dat u selecteert “Bewaar aanpassingen en sluit” bij het sluiten van het BIOS om de wijzigingen toe te passen.

Obtain het ISO-bestand voor Home windows 11

De volgende methoden hebben een Home windows 11 ISO-bestand nodig om te werken. Als u nog niet hebt geprobeerd Home windows 11 te installeren of een opstartbare schijf hebt gemaakt met behulp van de Home windows 11-mediacreatietool in plaats van de ISO te gebruiken, moet u Home windows 11 ISO downloaden om de onderstaande methoden te volgen.

U kunt het Home windows 11 ISO-bestand eenvoudig downloaden van de Microsoft-website. Scroll gewoon naar beneden en klik op Downloaden onder de Obtain Home windows 11-schijfkopie (ISO) sectie. U moet daarna uw Home windows-taal selecteren om de hyperlink te krijgen om deze te downloaden.

Methode #1: Bewerk het register om de vereistecontrole te omzeilen

Als je het niet erg vindt om in het Home windows-register te rommelen, is dit waarschijnlijk de gemakkelijkste oplossing waarvoor geen instrument van derden nodig is. Afhankelijk van uw laptop kunt u voorkomen dat Home windows 11 specifieke vereisten controleert door een vermelding in het register aan te maken.

Afhankelijk van welke functies uw laptop al ondersteunt, moet u verschillende gegevens invoeren. Ik zal ze hieronder uitleggen:

Waarschuwing: Als u een verkeerde invoer in het register maakt, kan uw laptop schade oplopen, waaronder Home windows-corruptie of gegevensverlies. Voordat u de onderstaande wijzigingen aanbrengt, moet u dus handmatig een back-up van het register maken of een registeropschoonprogramma gebruiken om automatisch een back-up te maken en het te herstellen.

Omzeil de controle van TPM 2.0 en CPU-vereisten

Als uw laptop TPM 1.2-ondersteuning heeft, maar geen CPU-vereisten of TPM 2.0-ondersteuning heeft, moet u de onderstaande wijziging in het register aanbrengen:

Open het register door te zoeken in de Home windows-zoekopdracht of door een run-opdracht te gebruiken door op de Home windows+R-toetsen te drukken en te typen regedit in het dialoogvenster Uitvoeren.

regedit Run-opdracht

Ga hier naar deze locatie HKEY_LOCAL_MACHINE > SYSTEEM > Instellingen > MoSetup. U kunt ook de onderstaande locatie kopiëren/plakken in de zoekbalk bovenaan de Registerinterface om rechtstreeks naar deze locatie te leiden.

HKEY_LOCAL_MACHINESYSTEMSetupMoSetup

Terwijl de map MoSetup is geselecteerd, klikt u met de rechtermuisknop op de lege witte ruimte in het rechterpaneel en selecteert u DWORD-waarde (32-bits). van de Nieuw keuze.

DWORD-waarde maken

Er wordt een nieuwe invoer aangemaakt. Geef de vermelding een naam Upgrades toestaan ​​met niet-ondersteunde TPMO of CPU en dubbelklik er vervolgens op en selecteer de waarde ervan als 1.

Registerhack voor TPM-CPU-vereisten overslaan

Ga nu door en installeer Home windows 11 met behulp van een opstartbare USB of gemonteerde ISO. De TPM 2.0 en CPU-beperking zullen geen final hebben.

Omzeil de TPM- of Safe Boot-controle

Als uw laptop TPM en Safe Boot niet ondersteunt, moet u twee vermeldingen in het register aanmaken. Laten we eens kijken hoe we het moeten doen:

Ga in het register naar de locatie HKEY_LOCAL_MACHINE > SYSTEEM > Instellingen. U kunt het onderstaande pad ook in de registerzoekbalk kopiëren en plakken:

HKEY_LOCAL_MACHINESYSTEMSetup

Klik met de rechtermuisknop op Opgericht en selecteer Nieuw > Sleutel om er een nieuw merchandise onder te maken en dat nieuwe merchandise een ​​naam te geven LabConfig.

Maak een registersleutel

Terwijl LabConfig is geselecteerd, klikt u met de rechtermuisknop op een lege ruimte in het rechterpaneel en selecteert u DWORD-waarde (32-bits). van de Nieuw keuze.

LabConfig DWORD-waarde maken

Geef deze vermelding een naam Omzeil TPMCheck en dubbelklik er vervolgens op en wijzig de waarde in 00000001.

Omzeil TPMCheck

Hierdoor wordt de TPM-controle uitgeschakeld, maar u moet hier nog een invoer maken voor de Safe Boot-controle.

Klik opnieuw met de rechtermuisknop in de lege witte ruimte in LabConfig en selecteer DWORD-waarde (32-bits). van de Nieuw keuze.

Noem maar op Omzeil SecureBootCheck en dubbelklik erop en stel de waarde in op 00000001 te.

BypassSecureBoot-controle

Nu controleert het installatieproces van Home windows 11 niet op TPM 2.0 en Safe Boot.

Methode #2: Maak een opstartbare USB zonder controle van de vereisten

Als u het register niet kunt of wilt bewerken, kunt u ook een opstartbare Home windows 11 USB of dvd maken die niet controleert op ondersteuning voor TPM 2.0 of Safe Boot. Deze optie is ook veel beter als u Home windows 11 op meerdere niet-ondersteunde laptop’s moet installeren, omdat u niet elke laptop hoeft aan te passen om deze compatibel te maken met Home windows 11.

Om dit te doen, moet je de populaire instrument voor het maken van opstartbare USB-drives, Rufus, gebruiken. De ontwikkelaars van Rufus hebben een nieuwe optie beschikbaar gesteld voor het maken van opstartbare USB van Home windows 11, waarbij de functie wordt verwijderd die controleert op TPM en Safe Boot-ondersteuning. Hier ziet u hoe u het kunt gebruiken:

Zorg ervoor dat je de Home windows 11 ISO bij de hand hebt en obtain vervolgens Rufus.

Sluit een USB-stick van minimaal 8 GB aan op uw laptop en begin vervolgens de Rufus-app. In de Apparaat sectie, wordt de aangesloten USB automatisch geselecteerd.

In de Opstartselectie sectie, klik op Selecteer en zoek en open vervolgens de Home windows 11 ISO die u hebt gedownload.

voeg Windows 11 ISO toe in Rufus

Een nieuwe Afbeelding optie sectie zal verschijnen. Selecteer hier Uitgebreide Home windows 11-installatie.

Kies voor uitgebreide installatie

Selecteer daarna het MBR- of GPT-partitieschema, afhankelijk van het schijfpartitieschema van uw laptop.

Selecteer partitieschema

Het is niet verplicht om de overige opties aan te passen om dit te laten werken, maar u kunt wijzigingen aanbrengen als u weet wat u doet.

Druk nu op de BEGIN -knop en de app maakt een opstartbaar USB-station dat niet controleert op TPM- of Safe Boot-ondersteuning. U kunt dat gebruiken om het huidige systeem of een andere laptop te upgraden.

Begin met Rufus

Methode #3: Bewerk een opstartbaar USB-station van Home windows 10

Deze methode is moeilijk en foutgevoelig, maar het is de enige methode om Home windows 11 te installeren op zeer oude laptop’s met een verouderd BIOS. We gaan een opstartbaar USB-station van Home windows 10 gebruiken en deze bewerken om in plaats daarvan Home windows 11 te installeren. Het installatieprogramma denkt dat Home windows 10 wordt geïnstalleerd en controleert of aan dezelfde vereisten wordt voldaan, maar in plaats daarvan wordt Home windows 11 geïnstalleerd.

Voordat ik u het proces vertel, moet u weten dat u dit proces alleen kunt gebruiken om uw huidige versie van Home windows te upgraden. U kunt dit proces niet gebruiken om Home windows te installeren in een dual-boot-installatie of om een ​​laptop op te starten by way of USB en Home windows 11 te installeren.

Ik heb met succes zowel Home windows 10 als Home windows 7 geüpgraded met behulp van dit proces. Zorg er bij een dual-boot-installatie voor dat u dit proces volgt in de Home windows-versie die u wilt upgraden. Laten we beginnen:

Ik ga ervan uit dat je het Home windows 11 ISO-bestand al bij je hebt, dus wat je nu nodig hebt is een opstartbare USB-drive van Home windows 10.

Het maken van een opstartbare Home windows 10-schijf is heel eenvoudig: sluit gewoon een USB-schijf van 8 GB of groter aan op uw laptop en obtain de Home windows 10-mediacreatietool. De instrument voor het maken van media downloadt automatisch Home windows 10 en maakt de opstartbare schijf.

Zodra een opstartbare USB is gemaakt, volgt u de onderstaande stappen precies zoals ik zeg.

Stap 1: U moet eerst Home windows 11 ISO mounten. In Home windows 8, 8.1 of 10 kunt u met de rechtermuisknop op het bestand klikken en selecteren Monteren. Op oudere versies moet u montagesoftware van derden gebruiken, zoals WinCDEmu.

Mount Windows 11 ISO

Stap 2: Eenmaal gemonteerd, ga naar de bronnen map in Home windows 11 en kopieer (Ctrl+C) een bestand met de naam installeer.wim.

Kopieer het Install.wim-bestand in Windows 11

Stap 3: Open nu het opstartbare Home windows 10 USB-station in de bestandsverkenner en ga naar het bestand bronnen map.

Stap 4: Verwijder hier het bestand met de naam set up.esd en plak de installeer.wim bestand dat u zojuist hebt gekopieerd. Als Home windows een foutmelding geeft dat het bestand te groot is om te verplaatsen, moet u eerst uw USB naar het NTFS-bestandssysteem converteren.

Verplaats het Install.wim-bestand

Stap 5: Voer nu Home windows 10 uit opgericht bestand op de USB-stick.

Start Windows 10 Installatie

Stap 6: Klik op Wijzig hoe Home windows Setup updates downloadt optie en selecteer Niet nu.

Windows 11-installatie

Stap 7: Klik Volgende en Home windows zal vragen om de algemene voorwaarden te accepteren en u vervolgens vertellen welke versie van Home windows 11 zal worden geïnstalleerd en welke gegevens u wilt behouden.

Installeer Windows 11

Stap 8: Nadat u uw keuze hebt gemaakt, doorloopt Home windows het installatieproces en begin vervolgens de laptop opnieuw op. Zodra het opnieuw is opgestart, wordt u gevraagd de huidige Home windows te upgraden of op een nieuwe schijf te installeren. Zorg ervoor dat u hier de huidige Home windows-upgrade selecteert.

Dat is het. Het Home windows-installatieproces begint. Ook al zegt het proces ‘installeer Home windows 10’, toch wordt Home windows 11 geïnstalleerd.

Opmerking: Dit is een onofficiële hack, dus deze heeft de beperking dat je Home windows 11 niet kunt installeren door de laptop op te starten by way of USB. Dit is de reden waarom ik u heb opgedragen om ervoor te kiezen om de huidige Home windows te upgraden wanneer u hierom wordt gevraagd na het opnieuw opstarten, in plaats van ervoor te kiezen om op een nieuwe schijf te installeren. Anders geeft het alleen een schijffout en moet u het proces opnieuw starten vanuit Home windows.

Afsluiten 👨‍💻

Persoonlijk denk ik dat de tweede methode de beste is, omdat deze automatisch al het ingewikkelde werk kan afhandelen en je geen enkel risico hoeft te nemen als je wijzigingen aan je laptop aanbrengt. Hoewel als niets voor u werkt, de derde methode zal werken zolang uw laptop de installatie van Home windows 10 aankan.

Heb je het geïnstalleerd? Verbeter uw Home windows 11-ervaring niet met deze registerhacks.

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in Waarom u een laptop zou moeten bouwen.

Leave a Comment

porno izle altyazılı porno porno