Top Programmatic Advertising Platforms in 2023

We bevinden ons in een tijdperk waarin het bouwen van het juiste product niet alleen voldoende is. Naast de innovatie, technologie en gemakkelijke toegang voor de gebruikers moeten de organisaties ook een advertentieplan ontwikkelen dat strategisch verantwoord is en ook op één lijn ligt met de laatste updates op sociale media en andere advertentieplatforms.

De digitale reclameruimte is grofweg verdeeld in twee sectoren: handmatige reclame, die afhankelijk is van de relatie tussen adverteerder en uitgever, en geautomatiseerde programmatische reclame.

In dit artikel kijken we naar de programmatische advertentieplatforms. We bespreken de basisprincipes achter de platforms en hoe deze uw bedrijf beïnvloeden. We geven ook korte informatie over verschillende programmatische advertentieplatforms en proberen de beste keuze voor u te vinden op foundation van de vereisten van uw bedrijf.

Wat is programmatisch adverteren?

Programmatic Promoting is een vorm van geautomatiseerde technologie waarbij adverteerders digitale ruimtes kopen van de uitgevers. Programmatic Promoting heeft de overhand op handmatig adverteren, omdat het gebruikmaakt van data-inzichten en complexe algoritmen om de advertenties op het juiste second aan de juiste gebruikers weer te geven.

Specialists raden dit advertentieformaat aan omdat het in realtime wordt uitgevoerd en adverteerders daardoor efficiënter op advertentieruimtes kunnen bieden.

Nu we een basiskennis van Programmatic Promoting hebben ontwikkeld, kunnen we laten weten hoe het werkt.

Hoe werkt Programmeren Adverteren?

Programmatic Promoting werkt vergelijkbaar met handmatig adverteren, maar doet het efficiënter en op een veel betere en geavanceerde manier. Het bestaat uit adverteerders en uitgevers. Laten we een beetje dieper graven en de werking ervan begrijpen.

  • Gebruiker opent web site (uitgever)
  • De web site legt impressies huge en biedt deze aan voor de veiling, inclusief relevante gegevens over de gebruiker (met behulp van Platform aan de aanbodzijde)
  • Adverteerders bieden op de vertoning (met behulp van Vraagzijdeplatform)
  • Er wordt een vertoning geleverd aan de hoogste bieder, wiens advertenties aan de bezoeker worden getoond.

Vraagzijdeplatforms

De vraagzijde van de programmatische advertentieplatforms is de kant die adverteerders helpt bij het bieden op advertentievertoningen op de web sites van de uitgevers. Met de DSP’s kunt u doelgroepen filteren op foundation van hun leeftijd, locatie, geslacht, eerdere on-line activiteiten en meer. Hieronder volgen enkele van de platforms.

Adform

Adform is een wereldwijd Demand Aspect Platform uit Denemarken, gebouwd voor moderne advertising. De DSP maakt gebruik van bedrijfstechnologie Adform movement met zijn schaalbare, modulaire en open architectuur om naadloos beheer van de campagnecyclus mogelijk te maken. De technologie die achter het idea wordt gebruikt, streeft ernaar de samenwerking tussen mens en machine te verbeteren en tegelijkertijd verbeterde intelligentie te leveren om de bedrijfsresultaten voor haar klanten te vergroten.

AdRoll

AdRoll fungeert als één platform voor e-commercemerken om snel display-advertenties, sociale media-advertenties en e-mail te lanceren. Hun unieke kenmerk is dat ze één platform voor alles zijn, wat betekent: één platform, één aankoop en één login om de omzet te vergroten en tijd te besparen met een gestroomlijnd advertising DSP-platform.

De steeds lerende technologie voor kunstmatige intelligentie en machine studying die achter de schermen wordt gebruikt, vereenvoudigt de dagelijkse advertising voor bedrijven. Met AdRoll kunnen adverteerders nu hun doelgroep aanpassen aan de vereisten van hun producten.

Het platform helpt bij het adverteren voor digitale advertenties, sociale media-managers en e-mailmarketing. De bruikbare gegevens uit de advertentiecampagnes kunnen worden gebruikt om meer strategische marketingideeën te bereiken die bestaande klanten aanspreken, nieuwe klanten aantrekken en de omzet laten groeien.

Tot de klantenkring van AdRoll behoren enkele grote namen zoals LOUNGE, Topo Designs, Payton Jewellery, Shady Rays, Exploding Kittens, Head Kandy en nog veel meer.

Show en Video 360 van Google

DV 360, een verkorte versie van Show en Video 360, is een Google-technologieplatform aan de vraagzijde voor het kopen en uitvoeren van programmatic advertenties. Met behulp van DV360 kunnen adverteerders verbinding maken met een breed scala aan uitgevers om tegen de juiste kosten een specifiek publiek te bereiken.

DV360 biedt een groot aantal uitgevers met advertentieruimte op Google Advert Change en andere advertentie-uitwisselingen en netwerken waarmee DV360 directe verbindingen heeft. De belangrijkste kenmerken van DV360 zijn onder meer schaalbaarheid, doelgroeptargeting en end-to-end campagnebeheer.

Het Handelsbureau

Het is een media-aankoopplatform gebouwd voor de Open web om te adverteren voor een wereldwijd publiek. De Commerce Desk helpt u uw merk overal te laten groeien door gebruik te maken van de gegevens om uw merk te laten groeien.

Met het Open Web kunt u gegevens gebruiken om uw publiek te vergroten over een breed scala aan web sites, apps en podcasts en de prestaties open en objectief te vergelijken. De toevoeging van het Open Web heeft The Commerce Desk vanaf dag één krachtiger, datagedreven en klaar voor reclame gemaakt.

De intelligente campagnes van The Commerce Desk omvatten het plannen en kopen van media, het activeren van information en het personaliseren met API’s. Wat de Commerce Desk onderscheidt van zijn collega’s en tegenhangers in de branche, is de toegang tot toegewijde specialists, waardoor de gegevens voor iedereen beschikbaar zijn, en de marketingacademie die door de specialists in de branche wordt aangeboden om oplossingen op maat te creëren.

Xandr – Vraagzijde

Xandr is een data-enabled technologieplatform en een wereldwijde marktplaats voor premiumreclame. Xandr wordt beschouwd als de grootste vernieuwer op het snijvlak van digitaal en television en biedt verhoogde efficiëntie, betere toegang tot het aanbod, verbeterde koopstrategieën voor adverteerders en een betere toegang tot de vraag, toegang tot oplossingen en op maat gemaakte diensten voor de uitgevers.

De Xandr Market heeft een wereldwijd bereik van 6,7 miljard dagelijkse impressies, 193.000+ merken, 80+ wereldwijde DSP-integraties, 1550+ directe uitgevers, 175+ wereldwijde SSP-partnerschappen en 45+ wereldwijde partnerschappen met dataproviders.

Adobe Promoting Cloud

Adobe is een bedrijfsgigant als het gaat om media, en wat is adverteren anders dan de weergave van media in verschillende formaten. Adobe Promoting Cloud is een platform waar programmering en media samenkomen. Het is het enige onafhankelijke advertentieplatform dat met succes alle media, schermen, gegevens en creativiteit op grote schaal heeft verenigd en geautomatiseerd.

De onafhankelijke, transparante en merkveilige Adobe Promoting Cloud gebruikt overeenkomstige gegevens uit verschillende bronnen. Hiermee kunt u uniforme, gecoördineerde end-to-end advertentiestapelcampagnes maken en tegelijkertijd holistische planning, inkoop, beheer en optimalisatie bieden.

MediaWiskunde

MediaMath is zo’n vraagaanbodplatform voor adverteerders die zijn gebouwd voor het second en de toekomst. Het biedt volledige controle over de advertising en stelt adverteerders tegelijkertijd in staat flexibel te opereren en toch efficiënte en effectieve omnichannelcampagnes te leveren.

Het programmatische advertentieplatform biedt een geëvolueerde gebruikerservaring, een gemoderniseerd ecosysteem en een agnostische aanpak die elk ID-systeem ondersteunt voordat cookies van derden worden afgeschaft.

Platformen aan de aanbodzijde

Provide Aspect Platforms of de SSP’s zijn de Adtech-software waarmee uitgevers en adverteerders het beheer, de verkoop en de optimalisatie van advertentievoorraad, inclusief audio, video, show en mobiel, kunnen automatiseren op de webapps en webportals, podcasts en andere platforms van uitgevers. .

Ze staan ​​ook bekend als platforms voor rendementsoptimalisatie, omdat ze zijn ontworpen om ervoor te zorgen dat uitgevers hun advertentievoorraad vullen met de beste advertenties die op de juiste klanten zijn gericht. De principes van Provide-Aspect-platforms omvatten realtime bieden, optimalisatie van het advertentienetwerk, prijsminimums, rapportage en controle over wie adverteert.

Xandr – Aanbodkant

We hebben Xandr al besproken in onze Demand Aspect Platforms-lijst. Xandr is als Provide-Aspect Programmatic Promoting Platform een ​​toonaangevende bestemming voor geschaalde, geavanceerde campagnes op premium voorraad op verschillende schermen.

Het is ook de one-stop-shop voor wereldwijde toegang die een betere toegang tot de vraag biedt door meerdere bronnen van unieke premiumvraag te bedienen en tegelijkertijd de merkveiligheid te garanderen. Ze bieden toegang tot oplossingen die de toonaangevende, veelzijdige benadering vormen van adresseerbaarheid en privateness. De op maat gemaakte diensten van Xandr zijn gebaseerd op flexibel partnerschap en betrouwbare diensten om unieke bedrijfsdoelen te ondersteunen.

Criteo

Criteo is een Provide-Aspect-platform dat helpt bij het opbouwen, schalen en activeren van eerste-deel-doelgroepen met het Commerce Media Platform. Het platform heeft een ingeschakelde AI-engine voor vergelijkbare doelgroepen, productaanbevelingen, dynamische creatieve optimalisatie en voorspellend bieden.

De web site biedt ook shoppergrafieken voor adverteerders en uitgevers om hun doelgroep beter te begrijpen en een eenvoudig en snel advertentieplatform om op te zetten, terwijl het ook volledige controle en transparantie biedt.

Het platform heeft 685 miljoen dagelijks actieve gebruikers, duizenden uitgevers met een groot bereik en premium inventaris op het open web, en 35 miljard dagelijkse browse- en koopevenementen die actief zijn in 96 landen.

PubMatic

PubMatic is een ander platform dat maximale klantwaarde biedt door de toekomstige provide chain van digitale reclame te leveren. Hun klantspecifieke oplossing maakt gebruik van een gespecialiseerde infrastructuur die is gebouwd om schaalbare en flexibele innovatie te bieden.

De onbevooroordeelde aanpak van PubMatic biedt inventaris, gegevens en inzichten om resultaten te boeken en controle te bieden, terwijl de nadruk ligt op transparantie en het bouwen van oplossingen die de meest urgente problemen van de sector oplossen. De klok heeft 1,2 ton adverteerdersbiedingen per dag, waarbij dagelijks 3,3 petabytes aan gegevens worden verwerkt.

Advertentie-uitwisselingen

Een advertentie-uitwisseling is een marktplaats die het kopen en verkopen van media-advertentie-inventaris vergemakkelijkt. Deze inventarissen omvatten Show, Media en Mobiel, van meerdere advertentienetwerken. De voorraadprijzen zijn gebaseerd op realtime bieden, wat we eerder in het artikel al hebben besproken.

Advert Exchanges zijn beter dan handmatig adverteren, omdat het end-to-end is, volledig technologiegedreven is, geen ruimte laat voor menselijke fouten en het beste biedt voor iedereen die bij de transactie betrokken is. De transactie omvat uiteraard adverteerders en uitgevers die advertentieruimte kopen en verkopen by way of realtime veilingen. We zullen het nu hebben over enkele van ‘s werelds beste advertentie-uitwisselingsplatforms op web.

SmartyAds

SmartyAds is de Full Stack Programmatic Promoting Advert Scale voor adverteerders en uitgevers, waarmee bedrijven naar boven en naar voren kunnen worden geschaald, het proces wordt gestroomlijnd, prioriteit wordt gegeven aan transacties en de gewenste doelen worden bereikt. Ze bieden een uniek White Label Answer-platform voor media-aankoop, verkoop en data-activatie.

Ze werken samen met Criteo, InMobi, Cheetah Cell, Google, Opera, Xiaomi en SpringServe. Ze zijn te zien geweest in Media Put up, Salesforce weblog, Forbes, Inc en Entrepreneur vanwege hun ongekende succes in de branche.

Slim

Smaato is een digitaal advertentietechnologieplatform dat toegankelijke oplossingen voor advertentieservers en het genereren van inkomsten biedt. Het verbindt kwaliteitsuitgevers met premium marketeers om doelgroepen over de hele wereld te bereiken. Het platform heeft maar liefst 1,8 miljoen advertentieverzoeken per maand, 1,3 miljard unieke gebruikers per maand, 150 miljard videoadvertentieverzoeken en 470 miljoen unieke kijkers per maand.

De Smaato biedt de mogelijkheid om uw eigen advertentie te maken voor uitgevers en adverteerders, zonder kosten voor advertentieweergave. Het volgt een Omni Channel-aanpak die alle apparaten, omgevingen en advertentieformaten ondersteunt, door middel van geavanceerde geautomatiseerde systemen en menselijke experience.

OpenX

OpenX is een toonaangevende technologie, 100% cloudgebaseerde uitwisseling met de meest efficiënte tech-stack in de branche. Ze helpen bij het creëren, optimaliseren en begeleiden van biedingen, terwijl ze alle apparaattypen en -formaten op schaal bestrijken.

Met behulp van OpenX kunt u uw eigen gegevens of hun gegevens van derden gebruiken om doelgroepen bij elke stap te identificeren, bereiken en betrekken.

Conclusie

De reclamewereld veranderde met de Marlboro Man en is sindsdien nooit meer gestopt. Omdat de technologie in de loop van de tijd voortdurend verandert, merken we een golf van innovaties in de manier waarop bedrijfsleiders hun producten op de markt brengen. Met behulp van digitale advertentie-uitwisselingsplatforms is het voor on-line bedrijven handig geworden om advertentieruimte te kopen en verkopen om hun bedrijf te laten groeien.

Het mooie van deze programmatische advertentie-uitwisselingsplatforms is dat ze volledig technologiegedreven zijn en aansluiten bij de area of interest van kunstmatige intelligentie en machinaal leren, met maar één doel: het juiste publiek aanspreken.

Nu we verschillende soorten Demand Aspect Platforms, Provide Aspect Platforms en Advert Exchanges hebben doorgenomen, weten we zeker dat ze ons helpen de potentiële doelgroep te bereiken en hen te bieden wat ze het meest nodig hebben: uw product.

Rate this post
porno izle altyazılı porno porno