10 Best YouTube VPN To Unblock Geo-restrictions

Hier is ons overzicht van de beste YouTube VPN’s om deze wereld van streaming-entertainment te ontgrendelen.

YouTube is vele malen geblokkeerd, op veel meer plaatsen dan een gemiddeld persoon weet.

De lijst is zo lang dat je het beste de volledige YouTube-censuurgeschiedenis op Wikipedia kunt bekijken en deze hier zelf niet kunt vermelden.

Hoe dan ook, hier is een feit om de betekenis van YouTube voor millennials te laten zien:

En hier is er nog eentje om YouTube te benadrukken:

Youtube-Stats-Infographic_V2_800-by-3360
Bron: jaloers

Kortom, het is niets minder dan een misdaad om YouTube van mensen af ​​te pakken.

Maar niet alleen geheel, soms wordt u gedeeltelijk gecensureerd op foundation van uw geografische locatie, zoals deze:

censuur op YouTube

Maak je geen zorgen. We hebben YouTube VPN’s voor je in het geval dat dergelijke tegenslagen je overkomen.

Maar eerst moet je weten:

Wat is een VPN?

VPN is een afkorting voor Digital Non-public Community.

Het beschermt uw IP-adres en zorgt ervoor dat u veilig kunt blijven op openbare WiFi.

En voor de landen met een tekort aan leisure is het een toegangspoort tot beperkte web sites zoals YouTube en toegang tot streamingplatforms zoals Netflix.

Bekijk dit voor een meer gedetailleerde uitleg:

Terwijl streamingsites als Netflix, BBC iPlayer, enz. alles in het werk stellen om hun locatiespecifieke inhoud te beschermen, is YouTube daar cool in. Het is dus gemakkelijker om YouTube te deblokkeren als je de juiste VPN gebruikt.

Houd dus rekening met deze VPN’s om op de hoogte te blijven van YouTube, ongeacht de plaats waar u woont of bezoekt.

Opvallend is dat bijna alle VPN’s een aantal standaardfuncties hebben, zoals:

  • AES 256-bit-codering
  • Geen logbestandenbeleid
  • Streaming-geoptimaliseerde servers

Ik zal deze dingen dus niet bij elke VPN herhalen. In plaats daarvan zal ik u meteen waarschuwen als een product deze industriestandaardkenmerken mist.

Let op: deze lijst staat niet in een bepaalde volgorde.

Laten we aansteken.

Proton-VPN

Proton VPN is gevestigd in Zwitserland en heeft meer dan 1500 servers in meer dan 60 landen over de hele wereld.

proton-vpn voor youtube

De apps van deze VPN-provider zijn open-source en beschikbaar voor openbaar onderzoek en audit.

Het wereldwijde netwerk van servers zorgt voor wereldwijde beschikbaarheid van inhoud. Proton VPN heeft abonnementen op foundation van de serverlocatie, netwerksnelheid en het aantal VPN-verbindingen.

De betaalde abonnementen beginnen vanaf $4 per maand en zijn vooraf geladen met Netshield (Adblock en malwarebescherming). Maar als je streamingsnelheden tot 1 Gbps wilt, moet je 5,99 greenback per maand betalen. En u kunt deze service ook uitproberen met het free of charge abonnement voor altijd.

Proton VPN is beschikbaar voor Home windows, macOS, Linux, Chromebook, Android, Android TV en iOS/iPad.

Ben ik vergeten te vertellen dat Proton VPN ook betalingen in Bitcoin accepteert?

KomeetVPN

CometVPN ontgrendelt met succes geblokkeerde YouTube-inhoud terwijl een geweldige verbindingssnelheid behouden blijft, zelfs voor de hoogste videokwaliteit en framerates. Omdat de VPN web is vrijgegeven voor openbaar gebruik, ontbreken er nog steeds geavanceerde functies zoals split-tunneling en verschillende beschikbare protocollen.

CometVPN-voor-Youtube

Tegelijkertijd hebben nieuwe CometVPN IP’s uitstekende vertrouwensscores, wat gunstig is voor het omzeilen van geoblokken. De minimale serverbelasting zorgt voor een hoge verbindingssnelheid en onopspoorbaarheid.

Het betaalbare prijsmodel en een echt no-logs-beleid onderscheiden CometVPN van andere nieuwkomers die nog meer beloven. Het beschikt over alle basisfuncties en is ideaal voor regiovrije YouTube-streaming.

Hotspot-schild

Web als de vorige wordt Hotspot Protect geleverd met een groot aantal van meer dan 1800 servers in meer dan 80 landen over de hele wereld.

hotspot schild-vpn voor youtube

Hotspot Protect profileert zich als de snelste VPN ter wereld, maar ik zou die bewering niet al te serieus nemen; omdat VPN-snelheden afhankelijk zijn van veel factoren, zoals serverbelasting, serverafstand, gebruikerslocatie en inhoudstype.

Eén server die goed presteert voor een bepaalde inhoudswebsite (bijvoorbeeld Netflix) voor een specifieke gebruiker, kan slechter presteren voor een andere gebruiker die zich elders bevindt en een andere web site streamt (bijvoorbeeld YouTube).

Dat gezegd hebbende, kan deze VPN de snelste voor u zijn. Maar zelfs als dat zo is, hangt het af van uw ervaring en niet van de testresultaten van een bureau.

Hoe dan ook, je kunt ze uitproberen met hun (beperkte) free of charge laag.

Bovendien is Hotspot Protect aanwezig op meerdere platforms: Home windows, Mac, iOS, Android, Linux, Good TV, Routers, Chrome, enz.

Naast het free of charge abonnement beginnen de betaalde abonnementen vanaf $ 7,99 per maand, indien jaarlijks betaald. Bovendien kunt u Hotspot Protect uitproberen met een risicovrije geld-terug-garantie van 45 dagen.

Verstop me

In onze zoektocht naar een fatsoenlijke YouTube VPN heeft deze de perfecte naam: Cover Me. Deze jongens hebben 2000 servers op 75 locaties over de hele wereld.

verstop me

Cover Me is ook beschikbaar op meerdere platforms: Home windows, Linux, Mac, Android, iOS. U kunt deze dienst ook gebruiken als browserextensie voor Chrome, Firefox en Edge.

Daarnaast heeft Cover Me VPN-apps voor je router en Amazon Hearth TV. Je hebt ook de keuze om een ​​vooraf geconfigureerde router aan te schaffen die gebruikt kan worden met slechts één VPN-verbinding. Bovendien kan Cover Me (en bijna alle VPN’s) op vrijwel elke router van uw keuze worden geconfigureerd.

Cover Me heeft een free of charge abonnement met 10 Gb information per maand met een enkele verbinding vanaf vijf serverlocaties. En zelfs deze free of charge laag wordt geleverd met een adblocker.

Het voordeligste betaalde abonnement wordt geleverd met een factureringscyclus van twee jaar die u USD 2,96 per maand kost. En ja, er is op elk product een geld-terug-garantie van 30 dagen.

De kers op de taart is echter voor de cryptocurrency-mensen, need met Cover Me kun je niet alleen in Bitcoin betalen, maar ook in Dogecoin, Ethereum, Litecoin, Monero, Horizen en ZCash.

Avast SecureLine VPN

Deze antivirusgigant is nu in een toch al competitieve VPN-industrie gesprongen. Avast Secureline VPN probeert een assertion te maken met zijn 700 servers in 34 landen.

avast secureline vpn

Het aantal servers is misschien aan de lage kant, maar dat zou geen geïnformeerde VPN-gebruiker moeten storen. Praktisch gezien heeft u slechts één goed onderhouden VPN-server nodig op de locatie van uw keuze.

Avast Secureline werkt op Home windows, Mac, Android en iOS.

Het heeft geen free of charge abonnement of zelfs geen maandelijks abonnement. Maar je kunt deze VPN zeven dagen op YouTube uitproberen zonder dat je je creditcard nodig hebt.

Hun eenjarig abonnement kost u USD 4,60 per maand. Alle abonnementen hebben een geld-terug-garantie van 30 dagen.

Specific-VPN

Er wordt veel over Specific VPN gesproken. Deze VPN-service heeft een bredere footprint: 160 servers in 94 landen.

express VPN voor YouTube

Dit is een volledig uitgeruste VPN-service, met uitzondering van een ingebouwde adblocker en anti-malwaretool. Toch heeft Specific VPN een aantal handige functies, zoals DNS-lekbescherming, split-tunneling, netwerk-kill-switch, enz.

Het punt waarop het misgaat, is hun prijsmodel. Dit is een van de duurste VPN-diensten, met een introductieplan dat 8,32 greenback per maand vraagt ​​bij jaarlijkse betaling.

U kunt echter aan boord gaan met een geld-terug-regeling van 30 dagen om te controleren hoe het met hun factuur gaat.

Ten slotte heeft ExpressVPN toepassingen voor vrijwel elk platform: Home windows, Linux, Mac, iOS, Android. Daarnaast gebruik je deze op wifi-routers en als browserextensie voor Chrome, Firefox en Edge.

TunnelBear-VPN

TunnelBear VPN is bij velen geliefd vanwege zijn gebruiksvriendelijke interface. Het is een van de meest eenvoudige en privacygerichte VPN-providers.

tunnelbeer

TunnelBear ondergaat elk jaar beveiligingsaudits van derden en publiceert de resultaten die voor iedereen toegankelijk zijn.

Ze hebben een TunnelBear-blocker die je met hun VPN kunt gebruiken om advertenties en kwaadaardige trackers te blokkeren. Deze VPN-service wordt ook geleverd met een kill-schakelaar, DNS-lekbescherming, split-tunneling en meer.

TunnelBear kan worden gekozen door zowel consultants als learners. Het is een geweldige service en er is een free of charge plan waarmee u de wateren kunt testen.

Betaalde abonnementen beginnen vanaf USD 4,99 per maand voor jaarlijkse betalingen. Dit prijskaartje daalt tot USD 3,33 per maand als u drie jaar vooruit betaalt. Naast conventionele methoden accepteert TunnelBear ook betalingen in Bitcoin.

NordVPN

NordVPN behoort tot de koplopers voor iedereen die op zoek is naar een uitstekende YouTube VPN. Het heeft 5255 servers in 60 landen. Kortom, het is moeilijk om een ​​wenselijke VPN-functie te vinden die niet aanwezig is op NordVPN.

nordvpn

Ze zitten boordevol met een lange lijst met functies, zoals split-tunneling, kill-switch, versluierde servers, DNS-lekbescherming, adblocker, enz.

NordVPN heeft zijn eigen versie van het WireGuard VPN-protocol ontwikkeld: NordLynx. Dit is het snelste en veiligste VPN-protocol van dit second.

Ze hebben uitstekende ondersteuning voor meerdere apparaten en besturingssystemen. Het heeft native applicaties voor Home windows, Mac, Linux, iOS, Android, and so forth. Je kunt dit ook gebruiken met je router en op je Android TV.

Deze service is het voordeligst met een tweejarenplan ter waarde van USD 3,71 per maand. En ze hebben ook een geld-terug-garantie van 30 dagen. Er is echter geen free of charge niveau.

Ten slotte kun je ze ook in Bitcoin, Ether en Ripple betalen.

VyprVPN

VyprVPN heeft een uitstekende reputatie wat betreft het beschermen van de privateness van gebruikers. Ze hebben meer dan 700 VPN-servers op meer dan 70 locaties wereldwijd.

vypr vpn

Ze hebben perfecte functies als u regelmatig openbare WiFi-netwerken in en uit gaat. En ze stellen mensen niet teleur die om een ​​kill-switch, DNS-bescherming en split-tunneling vragen.

Het enige dat je misschien mist op VyprVPN is een adblocker. U kunt hiervoor echter altijd applicaties van derden installeren.

VyprVPN heeft native applicaties voor Home windows, Mac, Android en iOS. Bovendien kunt u dit op een WiFi-router configureren en ook als browserextensie voor Chrome installeren.

VyprVPN is qua prijs een nauwe neef van Specific VPN. Bij jaarlijkse betaling betaalt u ongeveer USD 8,33 per maand. Maar ja, er is een geld-terug-garantie van 30 dagen om u te beschermen voor het geval u twijfelt.

SurfShark

Zodat je het weet: ik had deze lijst kunnen beginnen met SurfShark. Het is een even robuuste keuze als elke andere VPN in dit artikel.

surfshark VPN voor YouTube

Met identify SurfShark geeft je onbeperkte verbindingen – een luxe die je niet kunt hebben met enige andere VPN die in deze lijst wordt genoemd. Bovendien kunt u rekenen op functies zoals kill-switch, DNS-bescherming en versluierde servers.

Surfshark voorkomt ook vervelende advertenties met CleanWeb AdBlock. En je hebt ook Whitelister (ook wel split-tunneling of Bypass VPN genoemd) om sommige apps zonder VPN-codering op normale snelheden te laten werken.

Je kunt bij SurfShark maximaal besparen door vooraf te betalen voor een looptijd van 2 jaar, wat neerkomt op slechts USD 2,21 per maand. Met SurfShark kun je ook in crypto betalen by way of CoinGate en CoinPayments. En tot slot is er een risicovrije geld-terug-garantie van 30 dagen.

Hier is een samengevatte lijst met functies op het second van schrijven:

Ingebouwde adblocker Dodemansknop DNS-lek
Bescherming
Splitsen
Tunnelen
Gelijktijdig
Verbindingen
Proton-VPN Ja Ja Ja Ja 10
Hotspot-schild Nee Ja Ja In betaalde abonnementen 5
Verstop me Ja Ja Ja Ja 10
Avast VPN Nee Ja Nee Voor Android en iOS 10
Specific-VPN Nee Ja Ja Ja 5
TunnelBeer Nee Ja Ja Ja 5
Noord-VPN Ja Ja Ja Ja 6
VyprVPN Nee Ja Ja Ja 5
SurfShark Ja Ja Ja Ja Onbeperkt

Conclusie 👩‍💻

Je hebt het niet mis als je je op dit second in de warfare voelt. Er zijn veel goede keuzes, en het is erg moeilijk om de juiste te kiezen.

Ik zou willen voorstellen om de bedrijven te betalen met een free of charge niveau (Proton VPN, Hotspot Protect, Cover Me en TunnelBear). Dit zou er oblique voor zorgen dat kansarmen kunnen blijven genieten van on-line privateness en vrijheid zonder ervoor te betalen.

En als je iets anders aan je hoofd hebt, zou ik je aanraden om voor SurfShark en NordVPN te gaan.

Maar goed, je kunt iedereen proberen met een risicovrije geld-terug-garantie, nietwaar!

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in de beste VPN voor Android-apparaten.

Rate this post
porno izle altyazılı porno porno