11 Best Tower Defense Games to Play in 2023

Jij bouwt ook graag strategieën, toch? Dan ben je hier aan het juiste adres om een ​​aantal coole torenverdedigingsspellen te ontdekken.

Tower Protection-spellen behoren tot de meest toegankelijke en verslavende strategiespellen ter wereld. Wie zou zijn huis nu niet willen redden van vervelende en enge wezens zoals monsters, zombies en griezelige wezens? Sinds de introductie van on-line gaming zijn tower defense-spellen een hit onder de meeste mensen.

Een van de eerste gamegenres die echt profiteerde van mobiele telefoons was torenverdediging. De veranderingen maakten het mogelijk om diepgang toe te voegen aan veel video games in de begindagen van mobiel gamen.

Torenverdedigingsspellen

Bovendien maken de aanraakbedieningen het eenvoudig om op shows te spelen. Met andere woorden: het afspelen op de telefoon is internet zo leuk als het afspelen op een laptop.

Hoewel het style de afgelopen jaren enigszins is afgevlakt, blijven Tower Protection-spellen behoren tot de beste en leukste strategiespellen die beschikbaar zijn voor mobiele apparaten. In dit artikel bespreken we wat tower defense-spellen zijn en waarom ze zo populair zijn. We zullen ook enkele van de beste torenverdedigingsspellen bespreken die je kunt spelen.

Wat is een Tower Protection-spel?

Torenverdedigingsspel-1

Een torenverdedigingsspel, of TD-spel, is een strategiespel waarin een enkele speler een plaats of bepaalde producten tegen de vijand beschermt door hun voortgang te voorkomen. In plaats van dat spelers tijdens het spelen echte kastelen en torens moeten gebruiken, biedt dit soort videogames een keuze uit andere mogelijkheden.

Hoewel sommige tower defense-videogames voor één speler zijn, zijn andere multiplayer-, coöperatieve of player-versus-player (PvP) -games. Zelfs als ze verder komen, kunnen enkele van de beste torenverdedigingsspellen een redelijk tempo bijhouden en interessant blijven.

Door torens met gevechtswapens op het slagveld te positioneren, kunnen spelers met TD-spellen de spelers van de vijand tegenhouden of vertragen.

Door vijandige aanvallers af te weren en je declare op de grond te leggen, is het de bedoeling dat je je in torenverdedigingsspellen op de territoria of objecten van andere spelers richt. Tower Protection-games spreken misschien niet iedereen aan, maar voor bepaalde avid gamers zijn ze het beste style dat er is.

Natuurlijk brengt de strakkere focus van torenspellen spanning en moeilijkheden met zich mee. Web als het uitgebreide strategiegame-genre zit het tower defense-genre vol schatten.

Waarom zijn torenverdedigingsspellen zo populair?

Tower Protection-spellen zijn erg populair omdat ze eenvoudig te leren en te spelen zijn. Maar toch hebben ze een enorme strategische complexiteit en herhalingspotentieel. Dankzij deze combinatie behoren Tower Protection-spellen tot de meest verslavende spelsoorten die beschikbaar zijn voor spelers op smartphones en tablets.

Omdat hun strategieën zo aanpasbaar, aanpasbaar en voor de hand liggend zijn, zijn torenverdedigingsspellen intrinsiek verslavend en populair. Zelfs als je geen ervaren speler bent, kun je nog steeds zelf een aanvalsplan bedenken.

De meeste torenverdedigingsspellen voelen niet hetzelfde aan, omdat ze een breed scala aan systemen en technieken bevatten.

Moeras aanval

Swamp Assault is een grappig torenverdedigingsspel met een zuiders tintje. Het enige dat je hoeft te doen is een wapen pakken en je moeras of huis beschermen tegen de aliens, krokodillen en andere monsters die binnenvallen, inclusief gekke beesten in zombiestijl.

Om de zombieachtige dieren te bestrijden, kun je dynamiet, vlammenwerpers, kruisbogen, klodderwerpers, molotovcocktails en meer gebruiken.

Moerasaanval

Je krijgt wat wapens, respectabele strategische componenten en 390 niveaus om solo te spelen. Dat zou je een tijdje moeten volhouden. Er is ook een zekere mate van controle in dit spel omdat spelers op het scherm tikken om hun wapens af te vuren.

Hoewel het spel free of charge te spelen is, heeft dit alleen echt invloed op het eindspel. Deze recreation is beschikbaar voor zowel Android- als iOS-apparaten.

 • Het werkt op:

 • iOS

 • Android

Planten tegen zombies

De serie Tower Protection-games van Crops vs. Zombies is misschien wel het meest begrijpelijk voor nieuwe spelers. Ondanks dat het niet de traditionele esthetiek van de torenverdediging heeft, zijn de fundamenten nog steeds aanwezig.

Ter verdediging moet je gewapende planten in je tuin plaatsen om de weg van golven vijanden te blokkeren. Er zijn 49 zombieplanten, waaronder erwtenschieters, muurnoten, kersenbommen en andere, beschikbaar om 26 verschillende soorten zombies te maaien voordat ze je huis binnendringen.

Planten tegen zombies

Het is nog steeds een van de meest gespeelde tower defense-spellen. Het is ook een vermakelijk spel dat inderdaad uitstekend geschikt is voor nieuwe spelers. Voor individuen die het spel hebben voltooid, hebben de makers consequent further functies toegevoegd. Het beste is dat het zowel in Google Play als in de Apple Appstore staat.

 • Het werkt op:

 • iOS

 • Android

Kleine bewakers

Het TD-spel zonder echte torens heet Tiny Guardians. Je hoeft je alleen maar klaar te maken om op een ongelooflijke reis te gaan met deze kleine helden.

Je kunt speciale bewakers oproepen om ‘Lunalie’, de hoofdpersoon, te beschermen tegen verschillende vijanden, terwijl ze door de Prism-wildernis reist op zoek naar haar ontvoerde tante, de tovenares.

Het enige wat je hoeft te doen is voorzichtig te zijn als je op reis bent met gevaarlijke dieren, verontrustende monsters, gesmolten vijanden en raadselachtige circusartiesten.

Tiny-Guardians

Met elke klasse en tegenstander die je ontgrendelt, kun je het aantal prachtige kaarten in je verzameling vergroten. Elke keer dat je speelt, heb je misschien een andere ervaring, dankzij de verschillende upgrades en eenheidsklassen die verschillende strategieën ondersteunen. Dit spel is beschikbaar op zowel Android als iOS.

 • Het werkt op:

 • iOS

 • Android

Koninkrijk Rush Grenzen

Kingdom Rush Frontiers is een compleet nieuw niveau van het razendsnelle, betoverde en vertederende spel. Dit heeft ertoe bijgedragen dat Kingdom Rush een succesvol Tower Protection-spel werd.

Met behulp van kleurrijke bouwwerken, ranges, krijgers en andere geneugten bescherm je exotische gebieden tegen draken, mensetende planten en groteske ondergrondse wezens in dit strategiespel.

In dit spel kun je vaardigheden gebruiken zoals het vrijlaten van Loss of life Riders, het oproepen van pestwolken of het gebruiken van huurmoordenaars om je tegenstanders aan te vallen. Het unieke kenmerk van dit spel is de mogelijkheid om te kiezen uit een selectie krachtige kampioenen en hun vaardigheden te ontwikkelen.

Deze kampioenen hebben elk onderscheidende specialiteiten die een aanvulling vormen op verschillende speelmethoden en tactieken. Het is een fantastisch spel voor followers van klassieke verdedigingstorengameplay. De recreation is te vinden op zowel Android- als iOS-telefoons.

 • Het werkt op:

 • iOS

 • Android

Oorsprong van Kingdom Rush

Het derde hoofdstuk in de veelgeprezen Kingdom Rush-torenverdedigingsserie, Kingdom Rush Origins, wordt door miljoenen mensen gespeeld en heeft lovende kritieken ontvangen van avid gamers en recensenten over de hele wereld.

Je gaat terug in de tijd naar het start voordat Vez’nan zelfs maar overwoog het rijk in gevaar te brengen met de edelsteen van macht. Je kunt nog meer genieten van de zeer snelle, meeslepende gameplay die het style tot een hoeksteen van belangrijke tower defense- en avonturengames heeft gemaakt.

Met behulp van gloednieuwe torens, helden en spreuken om elke laatste slechterik te dwarsbomen, kun je je elfenleger besturen in deze spannende prequel en magische gebieden beschermen tegen zeeslangen, boze tovenaars en golven na golven van gnoll-stamleden.

Behaal de overwinning in de strijd om verder te gaan op de reis. Je kunt dit spel downloaden op je Android- en iOS-apparaten.

 • Het werkt op:

 • iOS

 • Android

Koninkrijk Rush wraak

Een van de meest bekende en veelgeprezen torenverdedigingsseries op de lijst is The Kingdom Rush Vengeance. Het feit dat het getrouw de traditionele torenverdedigingsregels volgt, heeft enige kritiek gekregen van meer ervaren spelers.

Toch vinden de meeste mensen dit spel echt leuk. In dit middeleeuwse offline torenverdedigings-virtuele wereldavontuur zul je hordes moeilijke tegenstanders tegenkomen en vechten terwijl je vecht tegen krachtige baasgevechten.

Terwijl je waanzinnige nieuwe strategische torens ontgrendelt en schakelt, kun je de strijd aangaan. Bovendien kun je beroemde personages leiden terwijl je alle mijlpalen voltooit met je torenverdedigingsstrategie, tactiek en kennis van fantasy-games. Deze recreation is beschikbaar op zowel Android- als iOS-systemen.

 • Het werkt op:

 • iOS

 • Android

Bloons TD 6

Omdat Bloons TD 6 het meest recente deel is, is de Bloons TD-serie een van de meest bekende en lucratieve tower defense-merken geworden. Bovendien heeft het offline ondersteuning, nieuwe speltypen, 19 torens, een heleboel upgrades, meer dan 20 kaarten en meer.

Door het opzettelijk cartoonachtige ontwerp van de recreation kun je een kaart met apen omringen. Ze beschikken over specifieke vaardigheden om het te beschermen tegen kwade ballonnen. In plaats van structuren draait de gameplay om personages die een stage omhoog kunnen gaan, geüpgraded kunnen worden en betere wapens kunnen krijgen.

Bloons TD 6 wordt naar een geheel nieuw verslavingsniveau gebracht door het aanwezige squadmanagement op praktisch XCOM-niveau. Je kunt deze recreation downloaden voor je Android- en iOS-telefoons.

 • Het werkt op:

 • iOS

 • Android

IJzeren marinier

Het nieuwste tower defense-spel van Ironhide Sport Studio heet Iron Marines. Naast een Unimaginable-modus voor further moeilijkheidsgraad, heeft het nog 10 speciale missies bovenop de 14 hoofdmissies.

Talrijke helden en torens zijn ook inbegrepen. Het sci-fi-plot dat je ontdekt, neemt je mee op een ongelooflijke reis door het heelal terwijl je talloze werelden in de verre ruimte verkent en verovert terwijl je het opneemt tegen legerconflicten en militaire dreigingen.

Ze kunnen worden geüpgraded en ontgrendeld. Het bevat alle prestaties en meer. Je krijgt spannende nieuwe planeten te zien met hun geografie, stijlen, tegenstanders en omstandigheden terwijl je deelneemt aan unieke ruimtemissies en speciale operaties. Het is beschikbaar op zowel Android- als iOS-apparaten.

 • Het werkt op:

 • iOS

 • Android

Opstaan ​​tot ruïnes

Rise to Ruins is in de eerste plaats een torenverdedigingsspel. Bovendien bevat het ook veel bekende useful resource administration en realtime strategische gameplay-elementen. Bovendien voegt het verrassingen toe door torenverdedigings- en overlevingscomponenten te combineren om een ​​gloednieuw soort goddelijke stadssimulator te creëren.

Rise-to-ruïnes

Het doel is om de kloof te dichten tussen de diepgang en complexiteit van conventionele dorpssimulators, het genieten van goddelijke dingen en de eenvoud van realtime strategiespellen.

Stadsbeheer en het proberen nieuwe en inventieve methoden te bedenken om de beschikbare hulpmiddelen te gebruiken om jezelf zo lang mogelijk in leven te houden terwijl je je dorp verdedigt, vormen een aanzienlijk deel van het spel. Het spel is beschikbaar op Steam.

Orks moeten sterven 2

Orcs Should Die 2 is internet zo goed als zijn voorganger. Dit komt omdat hetzelfde basisspel nu een heleboel further tegenstanders, vallen, wapens en speltypen heeft. Wat het meest opvallend leek te ontbreken in Orcs Should Die is de coöp voor twee spelers, wat de grootste verbetering in deze versie is.

Orcs-Must-Die-2

Het is noodzakelijk om orks te doden door te schieten, te verbranden, te steken, te verpletteren, te spietsen, te bevriezen, te katapulteren, op te lossen in zuur, ze in kippen te veranderen of ze elkaar te laten vermoorden.

Ze moeten overlijden, en meer in het bijzonder, ze moeten overlijden voordat ze een groot paar dubbele deuren verlaten en voordat ze een mystiek portaal binnengaan. Door vallen te zetten en deze zelf af te vuren, kun jij hieraan bijdragen. Dit spel is beschikbaar op Steam.

GemCraft

GemCraft combineert hectische realtime strategie terwijl je te kampen hebt met naderende golven vijanden met slinkse strategieën waarmee je magische edelstenen kunt creëren en combineren. In GemCraft dienen edelstenen als je belangrijkste aanvalsmiddel tegen monsters en andere vijanden.

De naam van de serie verwijst naar het idea van het maken van edelstenen en het combineren van edelstenen, waardoor het zich onderscheidt van andere torenverdedigingsspellen waarin de torens zelf de aanval uitvoeren.

Edelstenen kunnen worden gebruikt als explosieven en in andere constructies worden geplaatst voor gevarieerde effecten. Het is ook mogelijk om ze in torens te plaatsen om ballen van magische energie los te laten om de doelen te raken. Afhankelijk van de tint van de edelsteen verandert de kleur van de bal. Je kunt dit spel by way of Steam proberen.

Conclusie

Tower Protection-spellen zijn ongetwijfeld een van de meest vermakelijke, opwindende en opwindende vormen van on-line gamen. Beginnend met de golf om je toren of huis te beschermen tegen het vernietigen van de monsters, is het idee achter torenverdedigingsspellen aantrekkelijk.

Leeftijd is geen barrière voor spelers van Tower Protection-spellen, aangezien mensen uit verschillende leeftijdsgroepen dit spel spelen. Geen marvel dat deze spellen erg geliefd zijn en veel goede recensies hebben gekregen.

Bekijk vervolgens enkele van de beste Battle Royal-spellen.

Rate this post
porno izle altyazılı porno porno