12 Best Mobile Scanner Apps That Use AI Technology

Mobiele scanner-apps helpen u de kosten van documentbeheer te verlagen, omdat deze conventionele scanmachines vervangen.

Smartphonecamera’s worden uitstekend met de lancering van elk nieuw toestel van alle merken. Mobiele telefoons met hoge resolutie en digital camera’s worden ook betaalbaar en wereldwijd verkrijgbaar.

Naast bijna professionele foto’s of snelle posts op sociale media heeft de smartphonecamera nog een ander groot nut.

Je raadt het goed! U kunt belangrijke documenten scannen, zoals visitekaartjes, certificaten, facturen en nog veel meer. AI-beeldverwerking en tekstanalyse verbeteren ook het beeldtranscriptieproces.

Het kiezen van een geschikte mobiele Android- of iOS-scanner is echter lastig, aangezien u talloze apps op Google Play of App Retailer zult zien. Lees dit artikel verder om de lijst met de beste mobiele scanner-apps te vinden.

Een voorbeeld van een mobiele scanner-app

Wat is een mobiele scanner-app?

Mobiele scanner-apps werken anders dan de gebruikelijke scanmachines. De documentscanner-app gebruikt de digital camera en zaklamp van uw mobiele telefoon als {hardware} voor het vastleggen van inhoud. Het allerbelangrijkste is echter app-programmering die een foto omzet in een gescande PDF.

Het algoritme van de app wordt geleverd met verschillende technologieën, zoals optische tekenherkenning (OCR), AI-beeldverwerking, beeldverbetering, enz. Een paar PDF-scanners voor smartphones zijn zo krachtig dat ze bewerkbare documenten kunnen maken.

Waarom zou u een mobiele scanner-app gebruiken?

Er zijn talloze redenen om een ​​smartphone-app te gebruiken voor het scannen van documenten en PDF-conversie. Hier zijn enkele voordelen van een scanner voor mobiele telefoons ten opzichte van speciale scanapparaten:

Voordelen van het gebruik van mobiele scanners
 • Vaak zijn mobiele scanners free of charge te gebruiken, waardoor u de scankosten niet hoeft te dragen.
 • De smartphone is zeer draagbaar dan een conventioneel scanapparaat. Zo kunt u uw zakscanner overal mee naartoe nemen.
 • App-gebaseerde scanners slaan de gegevens op in smartphone-opslag en daarom is het proces geschikt voor toepassing in landelijke gebieden.
 • Mobiele scan-apps zijn zelfvoorzienend omdat ze geen pc nodig hebben voor beeldverwerking.
 • U kunt vanaf uw telefoon toegang krijgen tot uw gescande bestanden of deze uploaden naar Google Drive of OneDrive voor toegang tot de cloud.

Er zijn verschillende mogelijkheden met mobiele scanner-apps voor zowel de gebruikers als app-ontwikkelaars.

De volgende populaire smartphone-apps voor het scannen van documenten helpen u bij uw scantaken. Als u een app-ontwikkelaar bent, kunt u ook ontwikkelingsinspiratie opdoen.

Adobe-scan

Adobe Scan is een krachtig draagbaar scanprogramma. Het is beschikbaar voor zowel Android- als iOS-apparaten. U hoeft niet met fysieke documenten te reizen als u deze app meteen gaat gebruiken.

De app maakt gebruik van een AI-verbeterde scantechnologie voor duidelijkere en schonere PDF-documenten. Internet als bij de gemiddelde scan-apps hoeft u niet achter een pc te zitten om de kwaliteit van uw gescande doc te verbeteren.

De AI-programmering previous automatisch de schaduw en de schittering van het flitslicht aan. Adobe Scan beheert ook het verscherpingseffect van afgedrukte of gescande afbeeldingen. Als u zorgvuldig scant in een goed verlichte ruimte, kunt u PDF’s van hoge kwaliteit verkrijgen die gemakkelijk zware concurrentie zullen opleveren voor scanmachines.

De populaire functies zijn:

 • Scan belangrijke documenten en sla ze op uw telefoon op.
 • Dankzij de integratie van de Acrobat Reader-app kunt u gescande documenten ondertekenen.
 • Sla uw scans op als JPG-bestand.
 • Zoeken naar inhoud op gescande bestanden.
 • Verwijder onvolkomenheden uit uw gescande PDF- of JPG-bestanden.
 • Extraheer tekst uit het gescande bestand met behulp van OCR.

De app is free of charge voor iOS- en Android-apparaten. Sommige in-app-aankopen en abonnementen geven u toegang tot premiumfuncties, zoals het exporteren van documenten of meerdere PDF’s in één bestand.

Downloaden op Android | iOS

iScanner

iScanner is een andere populaire AI-aangedreven app voor documentbeheer en scannen. Het wordt geleverd met premium deep learning-functies, en deze zijn:

 • Scan QR-codes voor URL’s, contacten, hotspots, enz.
 • Bereken of meet de oppervlakte.
 • Op AI gebaseerde objectherkenning helpt u bij het tellen van vormen of things.
 • Wiskundige problemen oplossen.

In de free of charge versie van de iScanner app voor Android krijg je de volgende functionaliteiten:

 • Scannen en bewerken van documenten/foto’s/bonnen/ID-kaarten.
 • Gebruik van digitale handtekening.
 • Mogelijkheid om een ​​doc in een handige messenger te verzenden.

Beperkingen voor Android-gebruikers van de free of charge versie zijn:

 • U kunt slechts 5 documenten per dag exporteren.
 • De OCR-functie is niet beschikbaar.
 • De wiskundefunctie is niet beschikbaar.
 • De telfunctie is niet beschikbaar.

Voor de laatste drie options heb je dus een abonnement nodig.

Voor iOS-gebruikers zijn de limieten hetzelfde, maar scannen van meerdere pagina’s is bovendien niet beschikbaar.

Met een betaald abonnement kun je echter wel genieten van de volledige functionaliteiten. De kosten voor de iScanner-app voor iOS- en Android-gebruikers zijn vergelijkbaar.

Downloaden op Android | iOS

Fotoscan-app van Photomyne

Als je polaroids en afgedrukte foto’s naar digitale bestanden wilt converteren, kun je Picture Scan App van Photomyne eens proberen. Het biedt een snelle conversie van fysieke afbeeldingen naar digitale afbeeldingen en het delen op sociale media.

De geavanceerde AI-programmering biedt verschillende beeldverwerkingsmogelijkheden, zoals fotoverbeteringen, het formaat wijzigen, bijsnijden, foto’s inkleuren, enz. U kunt ook metagegevens invoegen, zoals datums, locaties en namen.

Met de app kun je digitale albums, fotocollages, deelbare hyperlinks en diavoorstellingen van gedenkwaardige evenementen maken.

Als u de basisapp free of charge gebruikt, kunt u genieten van functies zoals opslaan, delen en verbeteringen met beperkingen. U kunt echter upgraden naar een abonnement van twee jaar om te profiteren van onbeperkte scans en premium AI-functies.

Downloaden op Android | iOS

Superzin

Supersense is de ideale mobiele scanner voor slechtzienden en blinden. Het maakt gebruik van een AI-algoritme om de inhoud die u voor de scanzoeker plaatst, te scannen en te lezen.

Zo kunt u eenvoudig de factuurwaarde, de munteenheid of de documenttekst begrijpen through een slimme stemassistent. Bovendien kun je met de app je fysieke omgeving verkennen.

U kunt de app openen through spraakopdrachten en deze vervolgens in verschillende richtingen richten om de objecten om u heen te leren kennen, zoals computer systems, stoelen, auto’s, mensen en nog veel meer.

Het free of charge abonnement heeft beperkte functies zoals Snel lezen, Importeren, Vergrootglas en Leesgeschiedenis. Als je de premiumfuncties wilt gebruiken, heb je een maand- of jaarabonnement nodig.

Downloaden op iOS.

Google-stapel

Google Stack is een exclusieve mobiele scanner uit Space 120 van Google. Momenteel kan de app alleen worden gedownload through de Amerikaanse Google Play-marktplaats. Met meer dan 100.000 downloads profileert de app zichzelf als een gebruiksvriendelijke free of charge documentscanner.

Het wordt geleverd met geavanceerde programmeercode die essentiële particulars uit een doc identificeert. Als u een kassabon van een supermarkt scant, worden automatisch particulars zoals factuurdatum, bedrag, enz. geordend.

Het staat bekend als Google Stack omdat de app gescande afbeeldingen opslaat in stapels zoals rekeningen, ontvangstbewijzen, ID’s, bankzaken, voertuigen, met ster en huis. U kunt ook een back-up maken van gescande bestanden naar uw Google Drive-account.

Downloaden op Android

ABBYY FineReader

ABBYY FineReader PDF is een krachtige software voor documentbeheer voor Home windows- en macOS-apparaten. De applicatie is nu ook beschikbaar voor uw iPhone- of Android-apparaten.

Het is een van de baanbrekende, door AI aangedreven scanner-apps die JPEG- of PDF-kopieën kunnen leveren van fysieke documenten zoals certificaten, boeken, facturen, visitekaartjes, enzovoort. Het kan ook geschreven teksten in een toegankelijk formaat uit de gescande bestanden extraheren.

De app verwerkt de beelden offline in de lokale opslag van je smartphone. Het neurale netwerk kan uw gescande bestanden in 7 categorieën indelen. Deze groepen zijn visitekaartjes, handgeschreven kaartjes, A4-formaat, boeken, identiteitsbewijzen, kwitanties en andere documenten.

De app ondersteunt maximaal 12 formaten in 193 talen voor de tekstextractietaak. U kunt ook een algemene tekstzoekopdracht uitvoeren binnen de gescande afbeeldingen.

Downloaden op Android | iOS

Fotoscan

Google Foto’s is de perfecte ruimte voor gedenkwaardige foto’s en video’s. Als u uw afgedrukte foto’s ook op dezelfde plek wilt plaatsen, kunt u PhotoScan van Google Photographs overwegen.

Het is een free of charge app van Google. Het heeft functies zoals automatisch bijsnijden, rechthoekige scans, randdetectie, slimme rotatie en verblindingsvrije scans through AI-beeldverwerking.

De slimme app toont 4 geleide witte bubbels die je moet afstemmen op de camerapositie van je telefoon. Zodra je alle vier de bollen bedekt hebt, verwerkt de app het gescande bestand tot een prachtig digitaal bestand. Met deze app kunt u ook op tekst gebaseerde documenten scannen.

Downloaden op Android | iOS

Microsoft-lens

Microsoft Lens is een populaire productiviteitsapp die u op het werk of thuis zou moeten gebruiken voor alle scangerelateerde taken. Probeer deze app eens als u afbeeldingen van documenten en whiteboards leesbaar en bewerkbaar wilt maken.

Met deze app kunt u afgedrukte teksten of foto’s omzetten naar bewerkbare inhoud in verschillende formaten zoals Excel, PowerPoint, Phrase en PDF. De app kan uw gescande bestanden opslaan in de interne opslag van de smartphone, OneDrive en OneNote.

Ook kunt u zakelijke contacten efficiënt beheren in deze app, omdat u bij het scannen van een visitekaartje de mogelijkheid heeft om deze op te slaan als contacten.

Downloaden op Android | iOS

Tik op Scanner

TapScanner is een andere populaire mobiele scanner voor het converteren van afbeeldingen naar PDF. Through deze app kunt u moeiteloos foto’s scannen, delen of afdrukken naar PDF’s.

Het wordt geleverd met een eigen PDF-lezer en -maker, zodat u bestanden in één app kunt maken en bekijken. Het kan u ook helpen bij het importeren van gescande bestanden uit andere apps of telefoongalerijen.

De slimme programmeercode voert automatisch de essentiële documentbewerkingen uit, zoals het aanpassen van randen, het comprimeren van PDF’s, het toepassen van professionele filters, enzovoort.

De app biedt in-app-abonnementen vanaf $ 4,99.

Downloaden op Android | iOS

Geniale scan

Verander uw mobiele telefoon in een productiviteitskrachtpatser met Genius Scan – PDF Scanner-app. Beheer handgeschreven notities, visitekaartjes, uitnodigingen, bonnen, energierekeningen en nog veel meer efficiënt vanaf één apparaat.

Scan snel documenten met de app en sla ze op in PDF’s van professionele kwaliteit. U kunt ook gescande bestanden uploaden naar persoonlijke cloudopslag of productiviteitsapps voor gezamenlijk werk.

Genius Scan biedt kosteloos een volledig functionele scan-app. Met het betaalde abonnement kunt u echter genieten van de professionele functies zoals PDF-codering, tekstherkenning (OCR), exporteren naar OneDrive of Google Drive.

Downloaden op Android | iOS

Snelle scanner

Snelle scanner – De PDF Scan-app verandert uw mobiele telefoon in een draagbare scanmachine dankzij het slimme algoritme en de AI-verwerking. Het converteert de bestanden automatisch naar het industriestandaard PDF-formaat wanneer u een of meerdere afbeeldingen scant.

U kunt later ook meer pagina’s aan een bestaande PDF toevoegen. U kunt een gescande PDF ook direct through e-mail delen. Dankzij de OCR-technologie kunt u handgeschreven teksten uit een fysieke notitie halen en deze omzetten in een digitale kopie.

Bovendien ondersteunt de app het opslaan van PDF-bestanden op Dropbox, OneDrive en Google Drive met een paar tikken. Als u het doc moet faxen, kunt u de Simple Fax-app van dezelfde ontwikkelaar proberen.

Downloaden op Android | iOS

Mijn scans

U kunt de mobiele scanner My Scans ook eens proberen als u op zoek bent naar scans van hoge kwaliteit die vergelijkbaar zijn met elk normaal scanapparaat. Naast het scannen van afbeeldingen en het organiseren van documenten, beschikt u ook over de mogelijkheid om documenten te annoteren.

Daarom hoeft u het gescande bestand niet in een andere app te importeren voor annotatie. De app heeft ingebouwde annotatiefuncties zoals tekstmarkering in meerdere kleuren, PDF-ondertekening, PDF-stempels, tekstvervaging, enz.

De Autocorrectie-functie previous verschillende componenten van de beeldkwaliteit aan, zoals schaduw, schittering, verlichting en tekstresolutie. Met de High App-cloud van My Scans kunt u een back-up maken van gescande bestanden naar een clouddrive, zodat u vanaf elk apparaat met web toegang hebt tot uw bestanden.

My Scans biedt een aantal basisscanservices free of charge aan. Er zijn in-app-abonnementen en een eenmalige aankoopoptie voor de scanner-app.

Downloaden op Android | iOS

Laatste woorden

Nadat u enkele van de beste mobiele scanner-apps door en door kent, kunt u moeiteloos de juiste app selecteren voor uw persoonlijk of zakelijk gebruik. Afhankelijk van uw werkvolume kunt u kiezen voor een betaald abonnement of gewoon gebruik maken van de free of charge diensten als uw werkdruk minder is.

Omdat uw mobiele telefoon een betrouwbaar apparaat voor onderweg wordt voor alle belangrijke documenten, kunt u uw smartphonegegevens beschermen met deze apps.

Rate this post
porno izle altyazılı porno porno