14 Best Sports APIs to Use in Your Next App

Sport is een activiteit die mensen uit alle lagen van de bevolking bij elkaar brengt. Je kunt een sport-app maken die zich richt op sporten zoals voetbal of algemeen.

Ongeacht de door u gekozen categorie hebben sportwebsites een groot potentieel, omdat u geld kunt verdienen through banneradvertenties, internet online affiliate marketing of display-advertenties van platforms zoals Google AdSense.

Sportnieuws en liveuitslagen zijn tijdgevoelig. U moet uw web site dus blijven updaten om op de hoogte te blijven van wat er in het veld gebeurt. U kunt dergelijke gegevens verzamelen en weergeven op uw sportwebsite met behulp van sport-API’s.

Inleiding tot de Sport-API

Wat-is-een-sport-API-en-wat-zijn-de-verschillende-typen

Een Sports activities API is een interface die twee systemen/apps met elkaar verbindt om eindgebruikers te voorzien van sportgegevens. Een frontend-applicatie haalt bijvoorbeeld gegevens op uit een livescorefeed (API) en geeft deze weer op uw sportwebsite.

Veelvoorkomende typen sport-API’s en hun gebruiksscenario’s

Nieuws- en commentaar-API’s

Deze API’s geven toegang tot nieuws, artikelen, blogposts en commentaar over sport. U kunt dergelijke API’s gebruiken om een ​​sportnieuwswebsite of nieuwsfeed te bouwen.

Stay Scores-API’s

Er worden altijd veel sporten beoefend. Zowel followers als gokkers willen de livescores weten, die kunnen worden verstrekt door een livescore-API. Met zo’n API kun je een livescoreticker maken of de laatste scores weergeven op je sportapp.

Planning- en resultaten-API’s

Verschillende sportcompetities bieden schema’s voor verschillende spellen. Met plannings- en resultaten-API’s kunt u de schema’s van aankomende video games op uw webapplicatie weergeven. Gebruikers hebben through dergelijke API’s ook toegang tot de resultaten van eerdere video games. Zo’n API kun je gebruiken op je wedwebsite of sportapp.

Odds-API’s

Dergelijke API’s bieden voorspellingen over verschillende uitkomsten van een spel. Gebruikers kunnen voorspellingsgegevens bekijken, zoals wie er zal winnen, de totale rating of wie zal scoren op foundation van historische gegevens en de teamvorm. U kunt een gokapplicatie maken of noteringen weergeven op uw sportwebsite.

API’s voor speler- en teamstatistieken

Statistieken zijn essentieel tijdens sporttransferperiodes of de verkoop van een crew. De potentiële investeerders willen weten hoe de speler/het crew heeft gepresteerd. API’s voor spelers- en teamstatistieken geven gedetailleerde statistieken weer, zoals ranglijsten, score-efficiëntie, gespeelde video games en gescoorde doelpunten. Met behulp van dergelijke API’s kunt u een sportvergelijkingswebsite en apps voor spelers- of teamrangschikkingen maken.

Dit zijn enkele van de beste sport-API’s die je vandaag de dag kunt gebruiken;

Statistieken Voer Opta uit

kiezen

Stats Carry out Opta is een sport-API die sportgegevens biedt die sportervaringen in alle mediatypen mogelijk maken. De gegevens op dit platform worden in realtime vastgelegd en vervolgens through een uitgebreid scala aan feeds aan de gebruikers geleverd.

Stats Carry out Opta biedt een uitgebreid scala aan API’s zoals Opta Analytics, Opta Knowledge Feeds, Opta Imaginative and prescient en Opta Predictions. Dit platform gebruikt een combinatie van AI-modellering, computervisie en menselijke annotatie om sportgegevens te genereren. Stats Carry out Opta is een betaalde dienst en de kosten zijn gebaseerd op abonnementen.

Sportgegevens-API

Sportgegevens-API

Sports activities Knowledge API is een platform dat through de uitgebreide API toegang geeft tot alle grote sporten en alle grote competities. Het platform biedt ook realtime gegevens voor reside wedstrijden en alle resultaten worden geleverd in JSON-formaat.

Sports activities Knowledge API is ook een goede optie voor historische gegevens die in de database zijn opgeslagen. Het platform maakt gebruik van een wereldwijd servernetwerk om ervoor te zorgen dat verzoeken met de urgentie worden verwerkt die ze verdienen. Sports activities Knowledge API heeft een free of charge abonnement dat maximaal 1000 API-verzoeken per maand biedt.

SportsDataIO

SportsDataIO

SportsDataIO is een leverancier van sportgegevens en inhoud die miljoenen datapunten produceert voor verschillende video games. Het platform licentieert zijn gegevens through robuuste API’s, voorspellende motoren en responsieve widgets en visualisaties.

SportsDataIO biedt sportgegevens, fantasiegegevens, weddenschapsgegevens, nieuws en afbeeldingen. De BAKER Predictive Engine is handig voor degenen die meer willen weten over toekomstige video games, seizoenen of carrières. Het platform is geschikt voor media- en omroepexploitanten, handelaars en exploitanten, fantasymerken, groups en competities. SportsDataIO is een betaalde service die een free of charge proefperiode biedt voor al zijn API’s.

Sportradar

Sportradar

Sportradar biedt eenvoudig te gebruiken API-feeds voor meer dan 80 sporten. Deze API omvat elk jaar meer dan 500 sportcompetities en meer dan 750.000 evenementen. De API’s zijn eenvoudig te integreren in uw web site en retourneren verzoeken in JSON- en XML-formaten. Het platform biedt reside scores en historische gegevens.

Het platform biedt redactionele artikelen, afbeeldingen en widgets die u eenvoudig aan uw web site kunt toevoegen. Sportradar is een betaalde dienst en de pakketten worden aangepast op foundation van de behoeften. U kunt echter genieten van een free of charge proefperiode van drie maanden.

Alle sport-API

All-Sports-API

All Sports activities API is een aanbieder van sportinformatie die bijna alle sporten bestrijkt. Het platform biedt ook downloadbare widgets voor resultaten, klassementen, livescore, volledige web site en evenementen die u kunt gebruiken om uw sportapplicatie te bouwen.

Het platform heeft ook een WordPress-plug-in voor website-eigenaren die WordPress CMS gebruiken. All Sports activities API heeft verschillende API’s voor voetbal, cricket, tennis en basketbal. Het platform heeft een free of charge abonnement dat maximaal 260 API-oproepen per uur mogelijk maakt. De betaalde abonnementen beginnen vanaf $ 59/maand, jaarlijks betaald.

EnetPulse Sportgegevens-API

Enetpuls

Enetpulse Sports activities information API beheert gegevens van meer dan 80 sporten over de hele wereld. Met de API kunt u through de verfijnde eindpunten alleen de gegevens opvragen die u nodig heeft. Enetpulse Sports activities Knowledge API is goed gedocumenteerd en is toegankelijk in verschillende talen.

Dit platform is snel en retourneert gegevens in JSON-formaat voor eenvoudig gebruik. Bent u geen ontwikkelaar, dan kunt u de widgets gebruiken en toevoegen aan uw sportapp. Enetpulse Sports activities Knowledge API is een betaalde dienst maar biedt een “free of charge testaccount”.

Datasportgroep

sport-gegevens

Knowledge Sports activities Group is een volledige sportcatalogus die wordt aangeboden through een API. Het platform biedt diepgaande, hoogwaardige reside sportscores en statistieken voor alle sporten. U kunt gegevens ophalen met behulp van XML- of JSON-indelingen. Knowledge Sports activities Group Sports activities Knowledge API wordt geleverd met startercode in verschillende programmeertalen en gedetailleerde documentatie om u op weg te helpen.

Het platform beschikt ook over een migratiefunctie, waardoor u probleemloos kunt overstappen van andere aanbieders. U kunt ook de widgetfunctie gebruiken als u ruwe gegevensformaten wilt vermijden. Knowledge Sports activities Group API is een betaalde dienst waarvan de pakketten worden aangepast op foundation van de behoeften.

Statistieken presteren

Statistieken-Perform

Stats Carry out is een sportdata- en technologiebedrijf. De Stats API biedt een uitgebreide verzameling sportgegevens, variërend van historische gegevens voor competities over de hele wereld, cumulatieve seizoensgegevens tot reside sportgegevens. De API’s zijn goed gedocumenteerd om de integratie met sportapps/web sites eenvoudig te maken. U kunt ook contact opnemen met de ondersteuning als u problemen ondervindt.

Stats Carry out beschikt over een netwerk van wereldwijde servers om uw API-aanroepen snel en responsief te maken. U kunt uw verzoeken indienen in JSON- of XML-formaat. Stats Carry out is een betaalde dienst en de pakketten worden aangepast aan de individuele behoeften.

DeSports Sports activities API

desportAPI

DeSports Sports activities API is een aanbieder van sportgegevens voor sporten als voetbal, tennis, basketbal en eSports. Met het platform kunt u gegevens over verschillende sporten filteren, waarbij u basisgegevens van spelers, groups, enz., realtime gegevens en reside scores en statistische gegevens kunt krijgen.

Het platform is beschikbaar in 12 talen om tegemoet te komen aan verschillende klanten. TheSports Sports activities API is een betaalde service met pakketten die zijn aangepast op foundation van behoeften. Het platform biedt ook een free of charge proefperiode van 15 dagen. DeSports Sports activities API heeft een 3D Stay Match Tracker en een 2D Stay Match tracker die realtime, diepgaande wedstrijddetails en visualisatiefuncties voor reside video games biedt.

DoelServe

Doel-serve

GoalServe is een sport-API voor alle grote competities en sporten. De gegevens zijn beschikbaar in XML- en JSON-formaten. De API biedt reside scores, wedstrijden, resultaten, historische gegevens, prematch- en in-play odds en fantasiegegevens. U kunt gegevens verkrijgen over grote competities zoals NFL, Worldcup, EPL, Champions League, PGA en MLB through de GoalServe API.

U kunt zich aanmelden voor het volledige pakket om alle sporten te bestrijken, of u kunt een specifieke API selecteren voor sporten zoals voetbal, eSports, autosport of basketbal. API’s zoals voetbal-API’s zijn ook opgesplitst in kleine stukjes, zoals Fixtures API en Stay rating API, om ervoor te zorgen dat u zich alleen abonneert op wat u nodig heeft. GoalServe heeft verschillende pakketten vanaf $ 150.

Stay-score-API

Live-score-API

Stay-score API is een API die voetbalgegevens van verschillende competities en competities wereldwijd levert. Met de API kunt u reside scores, groepsstanden, wedstrijdevenementen, geschiedenisgegevens en groepsstanden vanaf één plek verzamelen.

Stay-score API ondersteunt maximaal 2000 API-aanroepen per uur en verzamelt gegevens in JSON- en XML-formaten. De standaardtaal op deze API is Engels, maar je kunt ook overschakelen naar Arabisch, Perzisch en Russisch. Livescore-pakketten beginnen vanaf 9 € /maand met een free of charge proefperiode van 14 dagen.

Lsports SportAPI

afbeelding-125

SportAPI is een sportdataservice die alle sporten bestrijkt. Het platform biedt hoogwaardige, diepgaande sportstatistieken vóór en na de wedstrijd. SportsAPI omvat 30 sporten en maximaal 10.000 evenementen per maand. Het platform verzamelt gegevens uit officiële en betrouwbare bronnen met behulp van hoogwaardige software program.

Het platform is ontworpen om verzoeken snel te retourneren met een latentie van 0-1 seconde. SportsAPI is eenvoudig te gebruiken en bevat codevoorbeelden die u aan uw toepassing kunt toevoegen. SportsAPI is een betaalde dienst waarvan de pakketten worden aangepast op foundation van de behoeften.

Sportgegevens

Sports-Data-AG

Sportsdata is een leverancier van sportgerelateerde livedata. Het platform verwerkt gegevens van television en rechtstreeks van de sportbanen, zodat u er zeker van kunt zijn dat u realtime gegevens ontvangt. Sportsdata bestrijkt jaarlijks ruim 890.000 evenementen, mogelijk gemaakt door de 8300 opgeleide sportjournalisten die in verschillende delen van de wereld gestationeerd zijn.

Dit platform omvat maandelijks meer dan 90 sporten en meer dan 25.000 evenementen. Sportsdata heeft verschillende pakketten die aanpasbaar zijn op foundation van behoeften.

Rolling Insights-datafeeds

Datafeeds

Rolling Insights DataFeeds is een aanbieder van realtime en post-game sportdatafeeds. Het platform biedt gegevens over de belangrijkste Noord-Amerikaanse sporten, variërend van voetbal, voetbal, ijshockey en basketbal tot honkbal. Wedplatforms, fantasy-gamingplatforms en sportmedia gebruiken Rolling Insights DataFeeds als bron van sportgegevens.

Rolling Insights DataFeeds wordt geleverd met codevoorbeelden die illustreren hoe u de API aan uw front-end-applicatie kunt toevoegen. U kunt ook rekenen op de ontwikkelaarsondersteuning op dit platform voor het geval u problemen ondervindt tijdens de integratie. Rolling Insights DataFeeds is een betaald platform met een pay-what-you-use-model.

Conclusie

U beschikt nu over een verscheidenheid aan sport-API’s die u kunt gebruiken in uw volgende sport-app/-website. De keuze voor de API zal afhangen van de aard van uw web site en wat u wilt weergeven. Soms kunt u meerdere API’s op dezelfde web site gebruiken om verschillende gegevens/informatie weer te geven. De gebruiksvoorwaarden variëren van API tot API.

U kunt ook enkele beste sms-API’s verkennen om berichten naar uw gebruikers te verzenden.

Rate this post
porno izle altyazılı porno porno