17 Best Places to Find and Hire Freelancers

Bij het runnen van een succesvol bedrijf ontstaat er een serieuze behoefte aan het inhuren van freelancers om de werklast te verdelen.

Nu je dit artikel leest, ben ik er vrij zeker van dat je je hierin kunt vinden. Proberen alles zelf te doen, vooral als we een succesvol bedrijf runnen, is niets minder dan dwaasheid.

Freelancers zijn in opkomst en steeds meer bedrijven kiezen ervoor om hen in dienst te nemen in plaats van reguliere kantoormedewerkers. In 2027 zal minstens 50% van de Amerikaanse beroepsbevolking freelancer zijn.

Dat gezegd hebbende, ontdek je in dit artikel de beste web site/marktplaats waarmee je freelancers op aanvraag kunt inhuren. Het maakt niet uit of u ontwerpers, ontwikkelaars, inhoudschrijvers, WordPress- of Website positioning-experts wilt inhuren, u kunt ze allemaal inhuren.

Maar laat ons eerst enkele van de vele voordelen weten van het inhuren van freelancers.

Flexibiliteit

Hoewel wij weten dat freelancers graag vanuit huis werken, kan dit ook voor u als opdrachtgever voordelen opleveren. Flexibele werktijden houden in dat de freelancer ook na de reguliere kantooruren met u reageert en met u communiceert.

Een taak die op vrijdagavond is toegewezen, kan mogelijk op maandagochtend worden voltooid, waardoor de ‘Weekend’-vertragingen worden geëlimineerd.

Ervaring

Omdat het de aard van freelancers is om voor meerdere klanten tegelijk te werken, betekent dit dat ze tijdens het proces veel ervaring opdoen, in tegenstelling tot reguliere jobprofessionals die alleen voor één bedrijf mogen werken.

Verlaagt de kosten

Het inhuren van een jobprofessional vereist een huge maandsalaris, ongeacht of de werknemer er werk en moeite in steekt of niet. Aan de andere kant kunt u freelancers per venture betalen. Niets meer niets minder.

Als je een WordPress-ontwikkelaar wilt inhuren, raad ik je aan dit bericht te lezen voor enkele suggestions waarmee je rekening moet houden bij het inhuren van een WP-ontwikkelaar.

Toptaal

Toptal heeft een aantal van de meest getalenteerde professionals klaar staan ​​om aan uw projecten te werken. En dat verzin ik niet zomaar. Ze huisvesten freelancers die eerder voor bedrijven als Apple, SpaceX en IBM hebben gewerkt.

Deze web site is bedoeld voor veel grotere taken, zoals het bouwen van software program of het inhuren van een projectmanager. U kunt er zelfs voor kiezen om uw eigen group van freelancers samen te stellen om aan uw venture te werken.

Toptal wordt vertrouwd door merken als Motorola, Microsoft, Salesforce en nog veel meer.

UpStackhq

UpStackhq voldoet excellent aan uw behoeften als u een ontwikkelaar of technisch expertise probeert te werven, maar zich wilt onthouden van backoffice-activiteiten.

Een on-line platform genaamd UpStackhq helpt bedrijven bij het vinden van het beste softwareontwikkelingstalent voor hun vereisten. Bedrijven kunnen het platform gebruiken om eenvoudig, snel en betaalbaar de beste ontwikkelaars wereldwijd te vinden en te werven.

Naast het bieden van technische vaardigheden, verzorgt UpStackhq ook backoffice-taken, waaronder salarisadministratie, onboarding en andere ondersteunende taken. Het stelt bedrijven in staat zich te concentreren op hun primaire functies in plaats van op vervelende taken.

Het voert een grondige evaluatie uit, inclusief technische, culturele en taalkundige evaluaties, om te garanderen dat de beste kandidaat wordt gekozen om op de verwachte wijze te presteren en aan de behoeften van het bedrijf te voldoen.

Bovenal verzorgt UpStackhq referentiecontroles, juridische zaken en andere zaken om uw wervingsproces te vergemakkelijken. Het platform biedt een centrale locatie voor betalingen, urenstaten en facturen.

Een van de onderscheidende kenmerken is dat het, na een succesvolle samenwerking, kortingstarieven biedt voor de beste CRM, beveiligingsonderzoek, instruments op afstand, SaaS, LaaS en andere diensten van zijn exclusieve companions.

Het biedt een proefperiode van 14 dagen om het potentieel van een kandidaat te beoordelen. Zodra de prospect aan uw verwachtingen heeft voldaan, kunt u definitief aan boord gaan.

Oompel

Oomple is ideaal voor grotere projecten en geeft u toegang tot meer dan 40.000 bekwame en on-demand contractprofessionals.

Oomple identificeert en koppelt u aan het meest geschikte expertise dat u nodig heeft. Met een flexibel personeelsbestand kunt u de juiste consultants inhuren om de behoeften van uw bedrijf en group te ondersteunen.

Met Oomple kunt u in één hub gescreende contractprofessionals vinden, matchen en inhuren. Van projectplanning tot contractbeheer – dit is het platform voor de toekomstige werknemers.

Het laatste toegevoegde juweeltje is dat het ook zonder risico te proberen is! Er zijn geen kosten vooraf en u heeft een risicovrije proefperiode van 14 dagen bij uw nieuwe aanwinst.

1840 & bedrijf

In tegenstelling tot traditionele freelancemarktplaatsen hanteert 1840 & Firm een volledig beheerde aanpak. U hoeft geen vacatures te plaatsen of door eindeloze lijsten met freelance sollicitanten te bladeren. In plaats daarvan wijzen ze u bij aanmelding een speciale klantsuccesmanager toe.

U kunt een één-op-één gesprek voeren over het freelance expertise dat u wilt inhuren, eventuele particulars/vereisten delen en vervolgens worden gekoppeld aan zorgvuldig geselecteerde freelancers van uw toegewijde CSM.

Een van de belangrijkste voordelen van 1840 is dat u freelancers kunt inhuren om vrijwel elk soort werk op afstand uit te voeren. Ze bieden ook fractionele middelen, zodat u uw wervingsbehoeften voor grotere projecten kunt opschalen. Het is een geweldig platform om te gebruiken als je een drukke agenda hebt en niet veel tijd hebt om naar expertise te zoeken.

Opwerk

Zonder twijfel mijn favoriet in de lijst, Upwork bestaat al heel lang en het is een geweldige plek om je perfecte freelancer te vinden. Sinds oDesk en Elance zijn samengevoegd tot Upwork, is het letterlijk de go-to-site geworden voor personeelswerving.

Deze web site is voorbij 12 miljoen freelancers wachten om uw werk gedaan te krijgen. Internet als de meeste andere websites in deze lijst, begint u met het plaatsen van particulars over uw venture en wacht u tot freelancers erop bieden, waarna u de geschikte web site (s) kunt selecteren.

Ontwikkelaars, ontwerpers, schrijvers, animators en ingenieurs zijn enkele van de professionals die deel uitmaken van de grote pool van Upwork.

Het goede aan deze web site is dat je er zeker van kunt zijn dat de meeste freelancers bekwaam genoeg zijn om op het platform te staan ​​terwijl ze een strikt goedkeuringsproces doorlopen.

Flexbanen

Als werkgever kunt u zich free of charge aanmelden op Flexjobs en uw wensen plaatsen. Binnen de kortste keren wordt u benaderd door talloze ervaren freelancers die klaar staan ​​om uw werk te doen. Naast het plaatsen van uw wensen, kunt u ook rechtstreeks contact opnemen met freelancers.

Als je een aantal coole additional voordelen wilt ontgrendelen, zoals het promoten van je vereisten op sociale media, inzichten in sollicitatiereacties en meer, dan kun je upgraden naar hun betaalde abonnement, dat $ 399 per maand kost.

MarketeerInhuren

MarketerHire is een zeer eenvoudige web site om marketing-freelancers in te huren, waardoor u geen vacatures hoeft te plaatsen en u rechtstreeks naar de aanwervingsafdeling kunt gaan.

Het wordt vertrouwd door enkele van de grootste bedrijven die er zijn, waaronder Netflix, en geeft je de mogelijkheid om alleen met de beste marketeers te werken. De freelancers die je hier aantreft, hebben in het verleden zelfs met gerenommeerde merken gewerkt, dus je kunt er zeker van zijn dat ze weten wat ze in het veld doen.

Zodra u op de web site komt, kunt u verwachten dat u uw match binnen de eerste 48 uur zult vinden, aangezien dat meestal de gemiddelde tijd is. U kunt vanaf vandaag één persoon inhuren of een heel group van marketeers samenstellen.

Freelancer

Freelancer lijkt sterk op Upwork en werkt met een biedsysteem waarmee u alleen de meest verdienstelijke kandidaten voor uw taak kunt kiezen. U kunt letterlijk biedingen ontvangen zodra uw projectgegevens stay gaan.

Het is een enorme marktplaats en je zult waarschijnlijk je match vinden bij de eerste poging zelf. Freelancer kan soms een beetje opgeblazen zijn door spammers, maar dat neemt de goedheid ervan niet weg. Het is nog steeds een geweldige plek om expertise te vinden.

Vijfrr

In Fiverr, in plaats van particulars over je venture te posten en te wachten tot freelancers erop bieden, doorzoek je de beschikbare optredens in elke categorie en selecteer je daar je freelancer.

Hier zijn enkele voorbeelden van optredens wanneer ik naar visitekaartjes zoek:

Simpel gezegd: freelancers plaatsen hun aanbieding rechtstreeks en het enige dat u hoeft te doen, is selecteren welke aanbieding u wilt kopen. Zoals de naam al doet vermoeden, is de startprijs van elk optreden meestal $ 5, maar kan ook oplopen tot een enorm bedrag, afhankelijk van de complexiteit van de taak.

Goeroe

Met meer dan 800.000 werkgevers wereldwijd is Guru een bekende marktplaats geworden om bekwame freelancers te vinden. Van ontwerp tot schrijven tot ontwikkelen en wat dan ook, er zijn genoeg consultants in elke categorie.

Guru verifieert elke freelancer pas na een rigoureus proces, waardoor u niets minder dan geweldige kwaliteit krijgt. U kunt ervoor kiezen om freelancers in te huren op uurbasis, op projectbasis, op terugkerende foundation of op foundation van een vaste prijs.

MensenPerUur

PeoplePerHour is geweldig voor het vinden van freelancers in verschillende categorieën, maar met meer nadruk op Website positioning-experts, ontwikkelaars en social-mediamarketeers. Zoals de naam al doet vermoeden, werkt deze web site meestal op “per uur”-basis en is hij ideaal voor kleinschalige taken.

Ze hebben een risicovrij escrow-betalingssysteem en bescherming tegen fraude, waardoor u met vertrouwen kunt omgaan. Daarnaast krijgt u ook kwalitatieve ondersteuning bij eventuele vragen.

U kunt free of charge lid worden van PeoplePerHour en meteen uw wensen plaatsen.

Amazon MTurk

Als uw behoefte niet baanbrekend is en u alleen hulp nodig heeft bij microtaken, dan is Amazon MTurk daar uitstekend geschikt voor. Het verbindt freelancers met klanten om de eindjes aan elkaar te knopen en taken uit te voeren zoals transcriberen, enquêtes invullen, gegevensinvoer en nog veel meer.

Omdat de aard van het werk dat op deze web site wordt aangeboden vrij eenvoudig is, kunt u verwachten dat u freelancers voor een koopje inhuurt en in ruil daarvoor kwaliteitswerk ontvangt.

CodeControl

Of u nu software program wilt bouwen of websiteproblemen wilt oplossen, CodeControl is de eerste plaats waar u moet kijken om bekwame ontwikkelaars te vinden. U kunt door hun meer dan 500 vermelde freelancers zoeken naar de beste match, of u kunt een heel group samenstellen dat speciaal voor uw venture is samengesteld.

Het indrukwekkende aan CodeControl is dat ze, zelfs nadat u klaar bent met het wervingsproces, blijven waken over de prestaties van de freelancer om ervoor te zorgen dat u volledig tevreden bent.

Groot

Gigster is een uitstekende plek om technologiegerelateerde freelancers in te huren, of het nu gaat om web sites, software program of apps. Ze hebben een zwaar goedkeuringsproces voor freelancers, waarbij alleen degenen worden toegelaten die het beste zijn in wat ze doen.

Deze web site is ideaal voor het samenstellen van een getalenteerd group dat samen aan het venture kan werken voor een geweldig resultaat. U begint met het beschrijven van uw exacte vereisten, waarna zij contact met u opnemen met het beste group dat voor u is samengesteld.

Envato Studio

Met EnvatoStudio, dat qua aard sterk lijkt op Fiverr, kun je freelancers inhuren uit een reeks categorieën, zoals ontwerpen, ontwikkelen, advertising and marketing, schrijven en nog veel meer. De gemiddelde doorlooptijd van elke taak bedraagt ​​niet meer dan twee dagen, wat behoorlijk snel is.

U kunt contact opnemen met freelancers voordat u de bestelling plaatst, en totdat de taak is voltooid, wordt de betaling vastgehouden op hun vertrouwde escrow-systeem. Als het voltooide werk u niet bevalt, kunt u ook om herzieningen vragen.

Deze web site heeft alles wat een reguliere arbeidsmarktplaats heeft, maar dan met een snellere levertijd.

Behance

Behance is een van de grootste portfoliomarktplaatsen voor ontwerpers waar u ook uw wensen kunt plaatsen. Alles wat met design te maken heeft, en op deze web site zit je goed. Daarnaast kunt u de portfolio’s van freelancers ook handmatig controleren en contact met hen opnemen voor een 1-1 gesprek.

De meeste profielen tonen de instruments waarmee ze vertrouwd zijn, zoals Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, Adobe InDesign, enz. Hierdoor krijgt u een beter beeld van uw ideale kandidaat.

Codeerbaar

Codeable is de enige plek waar je moet zijn om WordPress-experts te vinden en laat je de beste ontwikkelaars inhuren. U kunt uw venture starten, een free of charge schatting krijgen en pas inhuren als u tevreden bent.

Hier zijn enkele van de WordPress-gerelateerde taken die u aan deze web site kunt toewijzen:

  • Thema-/plug-inontwikkeling en maatwerk
  • Ontwikkeling van WordPress-websites op maat
  • WooCommerce-integratie
  • Verhoog de snelheid, beveiliging en algehele prestaties
  • Beter het site-ontwerp
  • Schakel aangepaste API’s en integraties in
  • Herstel fouten en bugs

Ze hebben meer dan 500 professionele WordPress-ontwikkelaars geselecteerd na een rigoureus proces, en ze worden aanbevolen door merken als SiteGround, WP Engine, Gravity en LearnDash.

Conclusie

Ik hoop met het gebruik van bovenstaande web sites; u kunt kwaliteitsfreelancers inhuren voor uw werk en de vruchten plukken.

Rate this post
porno izle altyazılı porno porno