5 Best Windows Hosting Platforms to Host ASP.NET Applications

Microsoft Home windows is een van de meest populaire besturingssystemen die in veel kantoren en woningen worden gebruikt.

Dit greatest verkochte besturingssysteem kent ook verschillende serverversies die als ruggengraat dienen van veel webhostingoplossingen.

De meeste hostingdiensten draaien echter op Unix-gebaseerde servers vanwege hun betrouwbaarheid, veiligheid, snelheid en uitstekende software-ecosysteem met de beste applicaties.

Ondanks al deze voordelen zou Linux niet voor iedereen geschikt zijn. Als uw web site vooral gebaseerd is op Microsoft-technologieën zoals .NETTO of ASP.NET en u Microsoft-stackoplossingen wilt gebruiken, moet u kiezen voor Home windows-hosting.

Om nog maar te zwijgen van het feit dat Home windows in de loop der jaren is geëvolueerd, populair is geworden en wordt gezien als een veilige keuze om recht te doen aan uw vereisten. Bovendien betekent het kiezen van Home windows-hosting niet dat u beperkt bent tot het gebruik van alleen Microsoft-producten.

Veel hostingproviders bieden een eenvoudige installatie van nuttige applicaties zoals IIS, WordPress, Drupal, Joomla en meer, samen met kant-en-klare functies om uw ontwikkelingsproces tot een leuk ritje te maken.

Maar,

Wat bedoel je eigenlijk met Home windows Internet hosting en ASP.NET?

Bij Home windows-hosting gebruikt de server Microsoft Home windows als het kernbesturingssysteem.

Home windows-hosting wordt geleverd met de populaire hostingapplicatie waar mensen dol op zijn: Web Data Providers (IIS). Het ondersteunt ook grote databases en programmeertalen, waaronder PHP, ASP.NET, Microsoft SQL en meer.

Het komt naar ASP.NET en is een webapplicatieframework dat is ontwikkeld door niemand minder dan Microsoft. Met dit raamwerk kunnen ontwikkelaars webservices, webapplicaties en dynamische webapplicaties bouwen.

Laten we enkele van de voordelen ervan onderzoeken.

Een vertrouwd tintje

Er is een grote kans dat je Home windows eerder hebt gebruikt, gezien de enorme populariteit ervan. Daarom maakt uw bekendheid met het systeem de weg vrij bij het configureren van uw hostingserver door de software program op uw systeem uit te voeren.

Maar als u een op Unix gebaseerd besturingssysteem gebruikt, hebt u kennis en ervaring nodig met het gebruik van een opdrachtregelinterface. Niet iedereen zou zich hier prettig bij voelen. En zelfs als u leert hoe u het moet gebruiken door enkele tutorials te bekijken, kan een enkele verkeerde opdracht ertoe leiden dat uw applicatie of web site voor uw ogen crasht of mogelijk een beveiligingslek opent.

Draagbaarheid

Als u uw web site moet migreren van Home windows-hosting naar Linux, verloopt de overgang soepel. Het is ook van toepassing op het omgekeerde situation wanneer u uw web site of toepassingen die op een ander serverbesturingssysteem worden gehost, naar Home windows verplaatst. Het vergroot dus uw gemak als u bepaalde toekomstige wijzigingen wilt aanbrengen.

Flexibiliteit

Het niveau van flexibiliteit dat Home windows-hosting biedt is ongeëvenaard. U kunt IIS of Apache als serversoftware gebruiken, uw LAMP-stack repliceren of nog veel meer flexibiliteit.

Regelmatige software-upgrades

Microsoft werkt periodiek zijn softwareprogramma’s en besturingssysteem bij. Als gevolg hiervan bent u voorzien van de nieuwste beveiligingspatches om ervoor te zorgen dat uw applicaties en web site veilig zijn.

Dus, bent u klaar om uw ASP.NET-applicatie op Home windows te hosten?

Ik ga uit van een JA!

Laten we hiervoor de beste Home windows-hostingplatforms ontdekken.

HostGator

Het hele proces van het hosten van uw ASP.NET-applicaties wordt eenvoudig met de uitgebreide diensten van HostGator. Het heeft abonnementen die aan uw specifieke behoeften voldoen en beschikt over de beste functies in zijn klasse tegen de beste prijzen.

Het biedt ongelooflijke flexibiliteit en kracht through Parallels Plesk Panel, Microsoft SQL Server-2008 R2, Web Data Providers (IIS), samen met meer dan 4000 sjablonen en free of charge instruments voor het bouwen van websites.

HostGator garandeert 99,9% uptime voor zijn Home windows-hosting, free of charge SSL-certificaten voor sitebeveiliging en 35+ scripts die free of charge worden geïnstalleerd met eenvoudige klikken. U krijgt e-mailfuncties zoals onbeperkte POP3-accounts met SMTP, IMAP-ondersteuning, WebMail-toegang, onbeperkte autoresponders, e-mailaliassen, doorsturen van e-mail en 25 mailinglijsten.

gastheer

Dankzij het Plesk-configuratiescherm kunt u eenvoudig uw HostGator-hostingaccount beheren, websites maken, apps op uw server implementeren en uw e-mailadressen goed beheren. Het geeft u volledige controle over alle onbeperkte domeinen, e-mailaccounts en FTP-accounts waarvan u de eigenaar bent.

Daarnaast krijg je ook Microsoft SQL, MySQL, Entry Databases, samen met 1-klik-installaties van verschillende scripts. De hostingplannen omvatten robuuste beheerderstools zoals Webalizer, AWStats, Uncooked Log Supervisor, webgebaseerd bestandsbeheer, met een wachtwoord beveiligde mappen, geplande taken en meer.

Maak u geen zorgen over het verlies van uw gegevens, need HostGator zorgt ervoor dat u elke week automatische externe back-ups maakt. Daarnaast voeren ze ook servermonitoring uit en bieden ze ondersteuningsportals met veel hulpartikelen en video-tutorials.

De prijzen voor Home windows-hosting van HostGator beginnen vanaf minder dan $ 5 maand voor 1 domein en onbeperkte bandbreedte en schijfruimte. Het bevat ook een geld-terug-garantie van 45 dagen.

AccuWebHosting

AccuWebHosting biedt hostingservice op ondernemingsniveau voor uw ASP.Web-websites tegen een betaalbare prijs in de cloud. Het ondersteunt Home windows 2008, Silverlight 5, MVC 5, IIS Supervisor en ASP.Web AJAX.

Ze zijn een van de weinige hostingbedrijven die de nieuwste technologieën voor Home windows-hosting aanbieden. Alle abonnementen zijn inclusief ASP.Web 4.6/3/2-ondersteuning, MySQL-database, SQL 2008, PHP, Visible Studio 2013, MS Entry, Energetic Perl, 1-klik-installatie, free of charge migratie, DDoS-bescherming en beveiligingsmonitoring, Node.js, WebSockets , en meer.

AccuWebHosting maakt gebruik van de Twin Xeon E5-serie voor Home windows-hostingservers met 64 GB RAM en SAN-opslag met RAID 10, waarbij de nadruk ligt op kwaliteit en prestaties. AccuWebHosting maakt gebruik van het SolidCP-configuratiescherm om u de vrijheid te geven subdomeinen, web sites, databases, e-mailaccounts, bestanden en meer aan te maken en te beheren.

U kunt ook uw FTP-accounts, bestanden, DNS-zones en meer beheren. Bovendien krijgt u geavanceerde functies zoals Macromedia Shockwave, Uncooked Entry Log, streaming van echte audio, mappen voor wachtwoordbeveiliging, AntiSpam-cloud en Macromedia Flash.

By way of AccuWebHosting kunt u eenvoudig open-source webapplicaties installeren en direct toegang krijgen tot de nieuwste apps zoals DotNetNuke, nopCommerce, WordPress, Joomla, BlogEngine, phpMyAdmin, Opencart, Moodle en nog veel meer. Ze bieden u ook SMTP, IMAP-protocol, POP3, whitelisting/blacklisting en ondersteuning voor vreemde talen. U kunt gebruikmaken van vele andere functies, zoals e-maildoorstuurprogramma’s en automatische beantwoorders, takenlijst, grijze lijsten en meer.

Ondertussen zorgen alle datacenters voor de beste netwerkbeschikbaarheid, back-upstroomgenerator, videobewaking en meer. U kunt een premium connectiviteit van 1 Gbps krijgen voor het uitvoeren van web sites, databasetoepassingen, e-maildiensten en meer.

Begin uw hostingplan vanaf $ 5,09/maand.

InterServer

InterServer is een Home windows-hostingplatform voor het hosten van ASP.NET-applicaties. Het biedt veel opties, zoals een onbeperkt aantal e-mailaccounts, een beveiligde e-mailservice, een free of charge Let’s Encrypt SSL-certificaat, free of charge spambescherming en nog veel meer.

U krijgt unieke functies en superieure ervaringen door uw ASP.NET-applicaties te hosten in InterServer. Sommige functies zijn onbeperkte FTP-accounts, Raid-10-opslag, SSD-cachingservers, wekelijkse back-ups, snelheidsoptimalisatie, ultrasnelle webserver, free of charge Cloudflare CDN en meer.

Ontvang direct een free of charge migratieservice met een cPanel-back-up die klaar is om te downloaden. U zult ook 50% servercapaciteit aantreffen om de groei van de web sites van klanten te ondersteunen, ongeacht bepaalde prestatieproblemen.

Ze bieden domeinnamen, Cpanel-functies zoals cronjobs, phpMyAdmin, bezoekersstatistieken, back-up, bestandsbeheer, configuratiescherm, and many others. Daarnaast krijg je WordPress-functies zoals wekelijkse back-ups, de mogelijkheid om plug-ins te gebruiken, automatische updates en e-mailfuncties .

InterServer ondersteunt talen zoals PHP, ASP.NET, .NET core, ASPUpload, klassieke ASP, ASP.NET framework 3.5, 4.7 en 4.8, en ASPJpeg. Bovendien kunt u op uw verzoek modules zoals Silverlight, ODBC, ASP.NET MVC en andere verkrijgen. Ze bieden ook onbeperkte MySQL DB, MySQL (MariaDB 10) en MySQL.

De prijs voor Home windows-hosting door InterServer is $ 8,00/maand.

Everleap

Everleap is een efficiënte, schaalbare en taakgebalanceerde cloudhostingoplossing voor ASP.NET, gebouwd door .NET-ontwikkelaars. Het is betaalbaar en kan een goed alternatief zijn voor AWS of Azure, waardoor je verliefd wordt op de oplossingen. Als het op migratie aankomt, doen ze dat zonder u additional geld in rekening te brengen.

Naarmate de technologie van ASP.NET-applicaties evolueert, groeit ook de vraag naar meer bronnen om aan de prestaties te voldoen. Met dit in gedachten hebben ze de serverreactietijd van Everleap zo ontworpen dat deze erg snel is ten opzichte van veel van zijn concurrenten.

Het is in staat tot naadloze horizontale schaalvergroting en draait gelijktijdig op 2 of meer webservers die load-balanced zijn. Bovendien bevordert Everleap ook verticale schaling om de CPU of het geheugen te vergroten. De hostingplannen omvatten SQL-databases, websockets, SignalR en meer.

Everleap ondersteunt verschillende instruments die u gebruikt, zoals Visible Studio Categorical, Git, FTP, LightSwitch, Expression Net, WebMatrix en meer.

De plannen beginnen vanaf $ 20/maand voor een enkele web site. Probeer Everleap 30 dagen free of charge uit en bepaal of het de moeite waard is om uw geld aan uit te geven.

Microsoft Azure

Nu komt de host die u magazine verwachten: Microsoft Azure. Ga snel aan de slag met het bouwen van applicaties met .NET, Node.js, Python en Java op uw Home windows. Het biedt u een volledig beheerd hostingplatform met OS-patching, taakverdeling, geoptimaliseerde servers en capaciteitsvoorziening.

Configureer vanuit de Azure Portal of CLI, of gebruik ingebouwde sjablonen voor implementatie met één klik. Verhoog de productiviteit en versnel het ontwikkelingsproces met behulp van broncode-integratie vanuit GitHub, publicatie met één klik through Visible Studio IDE en stay foutopsporing.

U kunt implementaties ook automatiseren through CI/CD-mogelijkheden met behulp van DevOps. Je kunt ervoor kiezen om automatisch vanuit GitHub te implementeren op het second dat je broncode verandert.

U kunt eenvoudig verbinding maken met de database van uw keuze en u verdiepen in het ecosysteem van OSS-pakketten, connectoren, API’s en companies met de Azure Market. Voeg snel SSL en aangepaste domeinen toe, voer SSO-integratie uit met toonaangevende identiteitsproviders en software program voor gezondheidsmonitoring in uw applicaties.

Microsoft Azure

U kunt kwaliteits- en prestatietests plannen met testomgevingen, teruggaan naar voorgaande versies zonder downtime, implementatieslots gebruiken en fasering onmiddellijk omzetten naar productie.

Implementeer binnen enkele seconden gegevens samen met hostservices op meerdere locaties over de hele wereld om een ​​hogere beschikbaarheid te bereiken. Microsoft Azure bevordert automatisch horizontaal en verticaal schalen op foundation van app-prestaties en aanpasbare regels om pieken in de werklast op te vangen. Hun nieuw geïntroduceerde rekenoptie D-serie is er ook om tegemoet te komen aan de schaalbaarheid en prestatievereisten van uw app.

Ontvang diepgaande statistieken over het resourcegebruik en de doorvoer, het CPU-gebruik, het geheugen, fouttrends en responstijden van uw toepassing through Azure Monitor. Profiteer van de voordelen van hybride consistentie, omdat u applicaties kunt bouwen en beheren, zowel op locatie als in de cloud.

Azure voldoet aan beveiligingsstandaarden zoals ISO, PCI, SOC2 en maakt SLA op ondernemingsniveau mogelijk. Integreer met duizenden SaaS-applicaties in de cloud, zoals Dropbox, Salesforce, Workplace 365, Concur en meer.

Conclusie

De tijd is gekomen dat u niet meer alleen op Linux hoeft te vertrouwen bij het hosten van uw webapplicaties. Microsoft Home windows biedt u zowel betrouwbaarheid als prestaties om aan uw groeiende behoeften te voldoen.

Kies dus een Home windows-hostingplan naar keuze om uw ASP.NET-applicaties te hosten zonder er dubbel over na te denken.
Leer meer over enkele krachtige instruments voor het debuggen en monitoren van ASP.NET-applicaties.

Rate this post
porno izle altyazılı porno porno