7 Smart Work From Home Essentials to Supercharge Your Life

Thuiswerken is tegenwoordig een development geworden, en de meeste mensen lijken er de voorkeur aan te geven boven dagelijks fysiek aanwezig zijn op kantoor.

Dat wil echter niet zeggen dat thuiswerken alleen maar positieve kanten heeft. In feite kan thuiswerken vaak veel ingewikkelder zijn dan een dagtaak, omdat je niet een huge aantal taken hoeft uit te voeren in een specifieke periode.

Sommige dagen kun je achterover leunen en helemaal geen werk doen, en er zijn dagen waarop je precies het tegenovergestelde doet: de hele dag werken zonder je veel van de klok bewust te zijn.

En alsof dat nog niet zo’n groot probleem is, kan thuiswerken zelfs nog lastiger zijn, vooral als je kleine kinderen thuis hebt die elke vijf minuten aandacht nodig hebben. Het kan een enorme pijn zijn en het vinden van manieren om het aan te pakken zou een goede hoeveelheid brainstormen vergen.

Om je te redden en in dat opzicht te helpen, zal ik een aantal geweldige technologieën opsommen, samen met hun alternatieven, die je “thuis-thuis-blues” met de helft zullen verminderen.

Dat zoeken we uit.

RoboVac G30

Als je een fervent gebruiker van sociale media bent, heb je de RoboVac G30 waarschijnlijk in een van de video’s gezien. Het is een betoverend slim schoonmaakapparaat voor uw huis dat wordt geleverd met dynamische navigatie. Je kunt het apparaat bedienen through de app of zelfs met je stem als je het inschakelt, en het beste is dat het zich kan aanpassen aan de veranderingen van het oppervlak om ervoor te zorgen dat elke hoek goed wordt schoongemaakt.

Zodra dit apparaat klaar is met het schoonmaken van het huis, kunt u het volledige rapport ervan bekijken, waarin u precies ziet aan welke gebieden het heeft gewerkt en welke niet zijn schoongemaakt. Als de batterij leegraakt tijdens het schoonmaken, keert de RoboVac G30 automatisch terug naar het oplaadstation en komt hij weer terug om schoon te maken in de resterende gebieden wanneer hij voldoende is opgeladen.

Er zitten nog veel meer opwindende functies aan, maar als je nog steeds niet overtuigd bent, kun je dit perfecte alternatief bekijken, genaamd iRobot Roomba i7. Het beschikt over 10x krachtige zuigkracht om zelfs het meest hardnekkige vuil van het oppervlak te trekken.

Voorbeeld Product Beoordeling Prijs

iRobot Roomba i7 (7150) Robotstofzuiger - Wi-Fi verbonden, Smart Mapping, Werkt met Alexa, Ideaal voor dierenharen, Werkt met Clean Base

iRobot Roomba i7 (7150) Robotstofzuiger – Wi-Fi verbonden, Sensible Mapping, Werkt met Alexa, Ideaal voor…

$ 457,88

Het is tremendous slim en werkt goed met huisdieren in huis, omdat het onderscheid kan maken tussen dierenharen en vuil. U kunt het apparaat eenvoudig bedienen om te bepalen waar u moet schoonmaken en welke gebieden u moet vermijden, rechtstreeks vanuit de app. En niet te vergeten: het heeft ook een geweldige uitstraling.

SmartDesk 2 Premium

SmartDesk 2 Premium is geschikt voor gebruik op kantoor en thuis en is een handig bureau dat op verzoek omhoog kan worden gezet en u helpt een stabiele houding te behouden door een geschikte hoogte te bieden waarop u kunt werken. De constructie is stevig en kan zonder problemen tot 300 lbs aan totale objecten verwerken.

Waar u dit bureau ook neerzet, het ziet er altijd aantrekkelijk uit dankzij het minimale ontwerp dat in elke omgeving previous. U kunt verschillende afmetingen van het bureau, kleuren en zelfs de afwerking selecteren, van bamboe of hout, samen met het stalen body.

Een mooi alternatief hiervoor is de Electrical Stand Up Desk van Flybold. Hij heeft een hoge hefsnelheid van 1,5 inch/seconde en kan een gewicht van maximaal 180 kg dragen, wat nog steeds veel is. Naast alle geweldige eigenschappen van dit bureau, is er één die mij opviel: het aanbod van een antivermoeidheidsmat. Het zorgt ervoor dat uw voeten ontspannen blijven tijdens het gebruik van het bureau.

Voorbeeld Product Beoordeling Prijs

Staand bureauframe Staande bureaupoten Elektrisch zit-sta-bureauframe Verstelbaar gemotoriseerd sta-tafelonderstel met antivermoeidheidsmat en One Touch Controller voor werk Thuiskantoor Computerwerkstation

Sta-bureauframe Staande bureaupoten Elektrisch zit-sta-bureauframe Verstelbaar Gemotoriseerd Sta-op…

Lichaamscardio

Een groot neveneffect van thuiswerken is aankomen zonder dat je je daar echt bewust van bent. Pas na een lange tijd beseffen we dat we de omvang van je buik verdubbelen terwijl je thuis zit zonder veel beweging. Om dat aan te pakken kan deze slimme weegschaal genaamd Physique Cardio echt helpen.

Het heeft een trendy en stijlvol ontwerp en doet veel meer dan alleen uw gewicht berekenen. Hier zijn enkele dingen die u met deze weegschaal kunt controleren:

 • Physique mass index (BMI)
 • Lichaamsvet
 • Waterpercentage
 • Spiermassa
 • Botmassa
 • Hartslag

Je kunt doelen stellen in de meegeleverde app en deze zelf of met hulp van de coaches bereiken. Aan het eind van de dag kunt u uw voortgang volgen en rapporten bekijken om te zien hoe het met u gaat tijdens uw reis.

Over het alternatief hiervoor gesproken: de Renpho Physique Fats Scale is slim en helpt je 13 verschillende lichaamssamenstellingsgegevens te meten. Het synchroniseert met Bluetooth en maakt verbinding through de meegeleverde app en andere fitness-apps om de functies verder te verbeteren.

Stalen HR

Een smartwatch die ook nog eens stijlvol is: Metal HR helpt u altijd op de hoogte te blijven van uw gezondheid. Het bewaakt uw hartslag, volgt uw activiteiten en houdt uw slaappatroon in de gaten (woordspeling bedoeld). Het is waterdicht en de batterijduur gaat tot 25 dagen mee, dus er is voldoende tijd voordat u de volgende keer moet opladen om het smartapparaat soepel te laten werken.

U kunt uw voortgang in de gaten houden met behulp van de meegeleverde app en er zelfs belangrijke doelen op stellen. De superieure eigenschap van dit horloge is dat het de activiteit die u doet herkent en deze op het apparaat markeert, zodat u erkenning krijgt voor wat u hebt gedaan. Als je bijvoorbeeld badminton speelt, zul je dat meteen merken aan je bewegingen.

Voorbeeld Product Beoordeling Prijs

Withings Steel HR hybride smartwatch - activiteits-, slaap-, fitness- en hartslagtracker met verbonden GPS

Withings Metal HR hybride smartwatch – activiteits-, slaap-, fitness- en hartslagtracker met verbonden…

Een geschikt alternatief hiervoor is Apple Watch Collection 7. Hiermee kun je op verschillende manieren je zuurstofniveau meten, beter slapen, match blijven en gemotiveerd blijven. En dat niet alleen, u kunt ook altijd en overal een ECG rechtstreeks vanaf het horloge maken. Ik raad je ten zeerste aan om deze stijlvolle smartwatch ook eens te bekijken.

Voorbeeld Product Beoordeling Prijs

Apple Watch-serie 7 [GPS 45mm] Smartwatch met Midnight aluminium behuizing en Midnight sportband. Fitnesstracker, bloedzuurstof- en ECG-apps, Always-On Retina-display, waterbestendig

Apple Watch-serie 7 [GPS 45mm] Smartwatch met middernacht aluminium behuizing met middernacht sportband….

$ 415,68

Google Nest Hub Max

Manusje-van-alles en meester van alles is de perfecte manier om Google Nest Hub Max te omschrijven. Het maakt uw leven zoveel gemakkelijker en eenvoudiger door uw werk- en entertainmenttaken efficiënt af te handelen.

Rechtstreeks vanaf het smartapparaat kunt u:

 • Groepsgesprekken voeren
 • Neem deel aan vergaderingen
 • Stream Netflix
 • Bekijk YouTube-video’s
 • Verbind andere slimme apparaten
 • Geef uw Google-foto’s weer
 • Herinneringen instellen
 • Vraag naar recepten

Je kunt hem ook gebruiken als beveiligingscamera voor thuis, zodat je er zeker van kunt zijn dat alles in huis naar behoren verloopt. Het kan ook uw gezicht herkennen en relevante meldingen alleen voor u weergeven en niet voor het hele gezin, om verwarring te voorkomen.

Echo Present 8 is een zeer identiek alternatief voor Google Nest Hub Max en is bijna internet zo goed als alle andere vergelijkbare apparaten op de markt.

Het integreert met Amazon Alexa, en met de kracht daarvan kun je je dagelijkse taken beheren en met volle kracht van leisure genieten. Videobellen, naar podcasts luisteren, fotogalerijen weergeven en recepten ophalen zijn slechts enkele van de vele geweldige functies van dit apparaat.

Zoek je iets meer in de vorm van een speaker, dan kun je eens kijken naar Sonos One Gen 2. Deze is te koppelen met Amazon Alexa en is meer gericht op het bezorgen van een geweldige muziekervaring.

Het levert rijk geluid uit de luidspreker en helpt u bij het beheren van uw streamingdiensten. Bovendien kunt u direct alle informatie krijgen, zoals weer en nieuws. Als u over slimme apparaten beschikt, kunt u deze ook bedienen met alleen uw stem.

Blink Mini is een stijlvolle slimme beveiligingscamera voor binnenshuis die in slechts enkele minuten is geïnstalleerd. Het integreert met Amazon Alexa en heeft indrukwekkende functies zoals nachtzicht, bewegingsdetectie en tweewegaudio.

Voorbeeld Product Beoordeling Prijs

Blink Mini – Compacte plug-in slimme beveiligingscamera voor binnenshuis, 1080p HD-video, nachtzicht, bewegingsdetectie, tweewegaudio, eenvoudige installatie, werkt met Alexa – 2 camera's (wit)

Blink Mini – Compacte plug-in slimme beveiligingscamera voor binnenshuis, 1080p HD-video, nachtzicht, bewegingsdetectie…

$ 64,99

Hij kan video’s opnemen in 1080p HD-kwaliteit en waarschuwt je op je smartphone wanneer er beweging wordt gedetecteerd. U kunt het configureren om alleen beweging te detecteren die voor u belangrijk is, zodat u alles wat onnodig is kunt elimineren om tijdverspilling te voorkomen.

Bij aankoop van deze slimme beveiligingscamera krijgt u een free of charge proefversie van hun Blink-cloudopslag om te proeven hoe goed en handig het wordt om de twee te koppelen.

Over een alternatief hiervoor gesproken, Littlelf previous redelijk goed en heeft zeer vergelijkbare kenmerken.

Voorbeeld Product Beoordeling Prijs

Little Life Home Security Camera, elf 1080P Indoor WiFi Surveillance IP-camera met handmatig nachtzicht, 2-weg audio, mens voor huisdier/kantoor/babyfoon, werkte Alexa - 2 stuks (pak van 1) LF-C1t

Little Life Beveiligingscamera voor thuis, elf 1080P WiFi-bewakingscamera voor binnen met handmatige…

Tot de unieke kenmerken behoort echter de mogelijkheid om de digicam rechtstreeks vanaf uw smartphone te kantelen en te pannen en zich automatisch aan te passen aan het kamerlicht.

Deze digicam is ook erg handig als je wilt weten of je child slaapt of wakker is in zijn kamer, zonder hem te onderbreken.

Muse S

Als je worstelt met je slaappatroon, dan moet je dit onweerstaanbare aanbod van Muse S eens bekijken, samen met een jaarabonnement op een begeleide meditatie. Dit hoofdbandapparaat maakt gebruik van EEG-technologie om te reageren op uw geest, hart en ademhaling.

Het helpt u uw beste slaapervaring te benutten met behulp van responsieve slaaptrajecten, slaapregistratie en gepersonaliseerde inzichten. Het heeft een batterijduur van 10 uur en maakt verbinding met IOS- en Android-apparaten, behalve Huawei.

Het meegeleverde meditatieabonnement van 1 jaar bevat meer dan 500 begeleide meditaties door enkele van de meest populaire instructeurs.

Als alternatief kunt u Sleep Analyzer raadplegen, een slaaptracker onder het matras. Het is erg handig omdat je geen uitrusting hoeft te dragen om dit slimme apparaat te laten werken. Ga er gewoon op liggen en het apparaat begint uw gezondheidsparameters in realtime te registreren en te berekenen.

Het kan uw slaap begrijpen en essentiële gegevens verzamelen, zoals hartslag, ademhalingspatroon en beweging. Dit slimme matras kan ook detecteren of u slaapapneu heeft.

Als je helemaal geen apparaat wilt gebruiken voor je slaapproblemen, dan kun je de Calm-app uitproberen. Het wordt steeds populairder omdat het je geweldig helpt in slaap te vallen met verschillende technieken, zoals slaapverhalen, meditatie, enz.

Conclusie

Ik hoop dat de bovenstaande slimme hulpmiddelen je zullen helpen je leven een enhance te geven terwijl je vanuit huis werkt, en het hopelijk veel leuker zullen maken.

Veel plezier met thuiswerken 👨‍💻

Rate this post
porno izle altyazılı porno porno