8 Best Highlighter Apps to Highlight Text on Android and iPhone

Het is tijd om de oude markeerstift op te bergen, omdat u het merendeel van deze activiteiten on-line zult uitvoeren. In plaats daarvan kunt u tekst on-line annoteren met behulp van een verscheidenheid aan moderne hulpmiddelen.

Deze instruments worden highlight-apps genoemd, omdat ze annotatie en spotlight mogelijk maken. Talrijke bedrijven hebben markeringsapplicaties geproduceerd die compatibel zijn met Android- en iOS-apparaten.

In dit artikel bespreken we wat apps voor het benadrukken zijn en waarom we ze nodig hebben en hoe ze helpen in het dagelijkse leven van verschillende mensen. Ten slotte bespreken we enkele van de beste markeerstift-apps om tekst op Android en iPhone te markeren.

Wat zijn markeringsapps?

Markeren is een leertechniek waarmee u efficiënter kunt studeren door de essentiële informatie uit een doc te selecteren.

Als het om webaccentuering gaat, kunt u moeiteloos een tekstpassage markeren met behulp van een on-line instrument of pen en papier. Deze on-line hulpmiddelen voor het benadrukken zijn nuttig voor ons omdat het grootste deel van ons lezen en onderzoek tegenwoordig on-line gebeurt.

Met behulp van markeringsapps kunt u de belangrijkste elementen op een pagina met dichte tekst lokaliseren. Deze technologieën bereiken dit door de belangrijke dingen te benadrukken met behulp van een kleurenschema. Deze configuratie omvat achtergrondkleur, tekstkleur en prioriteitsscore voor het bekijken van uw instances.

Verschillende soorten markeringsapps bieden hun gebruikers verschillende functies. U kunt ook kleurcodering uitvoeren om ervoor te zorgen dat uw teksten worden gemarkeerd op foundation van hun belang.

Waarom hebben we markeerhulpmiddelen nodig?

Om te begrijpen waarom we hulpmiddelen voor het markeren nodig hebben, nemen we het voorbeeld van uw favoriete boek. Wanneer je een boek voor de eerste keer leest, kom je verschillende woorden, zinsneden of citaten tegen die je misschien leuk vindt of waar je op wilt letten, zelfs nadat je het boek hebt gelezen. Enkelen van ons zouden ook onze favoriete zinnen in het boek benadrukken, zodat ze de volgende keer gemakkelijk te lezen zijn.

Waarom-hebben-we-markeringstools nodig?

Voor de meesten van ons die veel leeswerk doen en dezelfde pagina’s keer op keer opnieuw moeten bezoeken, kan lezen een uitdagende taak worden. Je kunt je studie gemakkelijker en leuker maken door de belangrijke, opwindende en nutteloze delen van de pagina’s te benadrukken.

Studeren is voornamelijk gemigreerd of volledig on-line, omdat het digitale leven zich heeft uitgebreid en meer aspecten van ons dagelijks leven omvat. Tegenwoordig kun je tekst op web sites en pdf’s markeren met behulp van een paar on-line instruments. U kunt een van beide kiezen, afhankelijk van de beschikbare bronnen. On-line markeren maakt het gemakkelijker om meer studieaantekeningen bij de hand te houden.

Hoe kan het benadrukken van apps helpen in het dagelijkse leven van verschillende mensen?

Markeringstools kunnen werken met vrijwel elk onderwerp of leerjaarniveau. Hieronder volgen enkele punten over hoe het benadrukken van apps kan helpen in het dagelijkse leven van iedereen.

Het uitzoeken van de belangrijkste concepten

Het onderscheid kunnen maken tussen primaire concepten en ondersteunende particulars is een van de lastigere problemen waarmee leerlingen te maken krijgen naarmate ze ouder worden en de informatie complexer wordt.

Leerlingen kunnen beginnen met het onderstrepen van wat volgens hen belangrijke concepten zijn in de ene kleur en het ondersteunen van particulars in een andere kleur, nadat ze bekend zijn met het onderscheid daartussen. Dit helpt studenten bij het herkennen van de essentiële onderwerpen van de papers.

Verzamel keynotes van een paper

De meeste studenten willen alleen een productieve techniek om aantekeningen te maken over de meest cruciale passages van een doc. Dit is relatief eenvoudig te doen met markeerstifttools.

Studenten kunnen een werkstuk scannen, belangrijke passages in de kleur van hun keuze onderstrepen en deze hoogtepunten vervolgens in een ander doc compileren. Vervolgens kunnen deze hoogtepunten, om u te helpen bij het studeren, direct worden opgehaald wanneer dat nodig is.

Moeilijke woorden vinden

Leerboeken bevatten vaak een lijst met woordenschattermen die betrekking hebben op de eenheid in een verscheidenheid aan onderwerpen. Ondanks dat dit nuttig is, zouden sommige leerlingen wellicht meer vertrouwd moeten zijn met de woordenschat of een van de vele andere termen die in het boek voorkomen.

Door leerlingen de mogelijkheid te geven om woorden waarmee ze niet vertrouwd zijn te markeren en deze aan een ander doc toe te voegen, kunnen hulpmiddelen voor het markeren van nut zijn.

Verhoogt het geheugenbehoud

Niemand kan betwisten dat markeren ons helpt ons geheugen te versterken, vooral ons visuele geheugen. Studenten kunnen hun kennis verdiepen door zorgvuldig essentiële particulars te noteren en de passage opnieuw te lezen.

Als het gaat om de leerprocessen die plaatsvinden in onze hersenen, hebben kleuren een ingewikkelde psychologische bedrading. De kleur geel is het meest effectief in het benadrukken van informatie tijdens het hele studieproces. Daarom kan het uitlichten van apps de retentie verbeteren doordat ze op papier worden gebruikt.

Nu alles naar het on-line medium is verhuisd, heb je ook een aantal on-line highlighters nodig. Dus hier zijn we met een stel markeerstift-apps om belangrijke tekst op uw smartphone te markeren.

Voering

Een van de beste markeer- en annotatietools die on-line beschikbaar zijn, is Liner. Recente verbeteringen hebben het meer dan ooit verbeterd en het buitengewoon eenvoudig te gebruiken op verschillende apparaten gemaakt. U kunt zowel de browserextensie als de app voor uw telefoons downloaden en vervolgens inloggen met hetzelfde account.

Elke hyperlink kan op mobiele apparaten naar Liner worden verzonden om deze in de app te openen. Je kunt het ook op zowel Android- als iOS-apparaten gebruiken.

U kunt elke tekst daar markeren door de knop lang genoeg ingedrukt te houden. De free of charge versie van Liner bevat de kleuren geel en groen. Eén map kan uit meerdere hyperlinks of opmerkingen bestaan. In de free of charge versie zijn drie mappen toegestaan. Final however not least haalt u bij het zoeken in de Liner-app al uw hoogtepunten en linktitels op.

 • Het werkt op:

 • iOS

 • Android

Adobe Acrobat

Met meer dan 635 miljoen installaties is Adobe Acrobat ‘s werelds meest gebruikte en vertrouwde PDF-viewer. Er zijn verschillende mogelijkheden beschikbaar in dit programma om te communiceren met PDF-bestanden.

Bovendien werkt Adobe Acrobat goed als PDF-markeerstift. U kunt doelteksten bewerken, markeren, doorhalen en onderstrepen. U kunt ook de kleur van de markeerstift wijzigen en verwijderen. Het beschikt over een on-line versie en is compatibel met iOS en Android.

Adobe Acrobat

Alleen de webeditie is free of charge toegankelijk. De desktopversies zijn duur, maar bevatten veel functies. Gebruikers kunnen de kleuren van de markeerstift wijzigen en het biedt meer functies dan alleen een markeerstift.

Er zijn on-line en offline versies van Adobe Acrobat, waarmee gebruikers on-line tekst transparant kunnen kleuren.

 • Het werkt op:

 • iOS

 • Android

Lees verstandig

Met behulp van de Readwise-app kunt u de hoogtepunten van uw e-boek en artikelen snel opslaan, ordenen en opnieuw bekijken. U kunt het gebruiken om de hoogtepunten van uw e-boeken en artikelen te ordenen en door te nemen.

De software program laat uw grootste hoogtepunten op het juiste second weer zien met een dagelijkse e-mail, allemaal dankzij de wetenschappelijke methode die bekend staat als Spaced Repetition.

Op deze manier kunt u essentiële concepten uit de boeken die u hebt gelezen, bekijken en onthouden. Je kunt het op zowel Android- als iOS-apparaten gebruiken.

Lees verstandig

Een dagelijkse e-mailsamenvatting van Readwise kan een nuttige aanvulling zijn op een ochtendroutine, en daarom waarderen mensen het. Het is nuttig voor non-fictielezers die duizenden hoogtepunten hebben, omdat het een eenvoudige methode is om je hoogtepunten te rangschikken en je helpt te onthouden wat je hebt geleerd.

 • Het werkt op:

 • iOS

 • Android

Markeer en noteer

De markeertool Spotlight & Notice heeft een duidelijke gebruikersinterface en is zeer eenvoudig te gebruiken. Wanneer een tekst is gemarkeerd, kunt u de app Markeren en noteren kiezen in het menu met kopieer- en plakopties om een ​​nieuwe notitie te maken of de geselecteerde tekst aan een bestaande notitie toe te voegen.

Hoogtepunt-notitie

Op deze app kunt u eenvoudig verschillende acties uitvoeren, zoals toevoegen, verwijderen, delen, enz. U kunt deze software program gebruiken om het web te verkennen en uw hoogtepunten toe te voegen. Later kunt u uw aantekeningen ook delen en koppelen. Deze app is alleen beschikbaar voor Android-gebruikers.

 • Het werkt op:

 • Android

Markeerstift voor Safari

Highlighter voor Safari is een fantastische add-on voor de meeste iOS-gebruikers. Het is eenvoudig te gebruiken, toegankelijk met slechts één klik en beschikbaar wanneer u maar wilt weten wat belangrijk is. Het benadrukt belangrijke informatie en verbetert het begrip. Omdat alles lokaal wordt opgeslagen, is er geen externe service, accounts of logins nodig.

Markeerstift-voor-Safari

In Safari kunt u tekst met verschillende kleuren markeren en elke webpagina van aantekeningen voorzien met post-it-notities. Wanneer u terugkeert naar uw pagina’s, kunt u de aantekeningen en hoogtepunten die u heeft gemaakt altijd opnieuw lezen.

Bovendien kunt u nieuw toegevoegde highlights en notities onderzoeken en verwijderen, en naar gemarkeerde informatie zoeken. U kunt uw notities ook exporteren in RTF-indeling.

 • Het werkt op:

 • iOS

Gemarkeerd

Uitgelicht is een iOS-applicatie die al in Apple’s lijst met ‘New Apps We Love’ is geplaatst.

De app is ongetwijfeld een app om in de gaten te houden met zijn eenvoudige, logische ontwerp, opmerkelijke aandacht voor element en eenvoudige functionaliteit. De software program verzamelt citaten, ordent ze en maakt het markeren van boekfragmenten eenvoudiger dan ooit.

Gemarkeerd

De gebruikersinterface is strak, overzichtelijk en buitengewoon eenvoudig te gebruiken, en de algehele stijl doet denken aan de vroege programma’s van Apple. Bovendien duurt het slechts een paar minuten om de Highlighted E book Scanner in te stellen en te gebruiken.

De app registreert de zin nauwkeurig zonder spel- of grammaticafouten. Bovendien verwijdert het op intelligente wijze de onvolledige zinnen voor en na het start en einde van het fragment.

 • Het werkt op:

 • iOS

Hoogtepunten

De Highlights-app wordt aangeprezen als de ‘PDF-lezer voor studie’. Het programma heeft verschillende functies die vooral handig zijn bij het doorzoeken van veel onderzoek, zoals contextbewuste annotaties, ondersteuning voor het extraheren van annotaties en nog veel meer. Een van de meest opwindende kenmerken is het vermogen om gegevens uit afbeeldingen en tabellen te extraheren.

Hoogtepunten

Omdat veel suppliers er de voorkeur aan geven een screenshot of afbeelding van een diagram te publiceren in plaats van de daadwerkelijke gegevens, kan het een uitdaging zijn om de laatste te verkrijgen. Hoogtepunten kunnen dat diagram omzetten in een echte teksttabel met behulp van machine studying.

Hoogtepunten maken gebruik van de meest recente functies, waaronder sneltoetsen en navigatie, ondersteuning voor meerdere vensters, Apple Pencil-integratie en meer. Bovendien ondersteunen alle platforms de donkere modus.

 • Het werkt op:

 • iOS

PDF-markeerstift

Uw PDF-bestanden, essentiële papieren en foto’s kunnen worden bewerkt of gemarkeerd met behulp van de PDF Highlighter. De instruments van deze applicatie voor het bewerken van foto’s of PDF’s hebben uitstekende mogelijkheden.

Met deze applicatie kunt u belangrijke inhoud in PDF- en afbeeldingsbestanden markeren. De applicatie biedt highlights die internet zo levensecht zijn als die gemaakt met een markeerstift.

PDF-markeerstift

Met de Editor-opties zoals Tekenen, Tekst schrijven en PDF wijzigen in deze software program, is het eenvoudig om uw PDF-bestanden en foto’s te markeren en te bewerken. Uw gewijzigde PDF of afbeeldingen kunnen ook worden opgeslagen en naar anderen worden verzonden. U kunt uw gemarkeerde en gewijzigde PDF-documenten en foto’s opslaan als PDF- of fotobestanden.

 • Het werkt op:

 • iOS

Conclusie

Er is een goede methode om markeerstift-apps te gebruiken, die een revolutie teweeg kunnen brengen in de manier waarop u aantekeningen maakt. Ze helpen niet bij het maken van aantekeningen als ze verkeerd worden gebruikt en kunnen er zelfs tegen werken. U kunt moeiteloos door uw werk gaan en de tijd die u aan uw apparaat besteedt, verminderen zodra u het beste markeerhulpmiddel voor uw gadget heeft gekozen.

Het onderstrepen van de tekst op een pagina met monotoon materiaal helpt het geheugen huge te houden en trekt uw aandacht. Dit is de reden waarom toepassingen met markeerstiften voor vrijwel iedereen essentieel zijn, of je nu een leerling op faculty bent, een onderzoeker of gewoon een lezer.

U kunt ook enkele beste instruments voor websiteannotatie verkennen waarmee u inhoud op een web site kunt markeren.

Rate this post
porno izle altyazılı porno porno