9 Best Real User Monitoring Tools to Improve User Experience

Om een ​​beeld te krijgen van RUM (Actual Consumer Monitoring), stelt u zich voor dat uw web site een mierenboerderij is en dat uw gebruikers de mieren zijn. RUM ruimt de muren van uw boerderij op, zodat u precies kunt zien waar de gebruikers vandaan komen, wat ze doen, welke problemen ze hebben en hoe lang het duurt voordat ze interactie hebben met uw web site.

Kortom, RUM geeft u een idee van wat voor soort gebruikerservaring uw web site biedt.

Het is een testtechniek gebaseerd op echte gebruikersinteracties. RUM monitort daadwerkelijke gebruikers en legt prestatiegegevens huge om belangrijke statistieken vorm te geven, zoals transactiepaden, reactievermogen en laadtijden van pagina’s. De testtools analyseren de ervaring van gebruikers in realtime en observeren hun interacties met een web site of applicatie.

Waarom is RUM belangrijk?

Laten we nog eens naar de mierenboerderij kijken: je kijkt graag naar je mieren, dus je zult je greatest doen om het ze comfortabel te maken. Bezoekers van uw web site moeten zich ook tijdens hun verblijf op hun gemak voelen. Maar in tegenstelling tot de mieren op de boerderij kunnen ze gemakkelijk weggaan als ze het niet naar hun zin hebben. Het is dus belangrijk dat u weet hoe ze zich voelen, zodat ze zo lang mogelijk op uw pagina’s kunnen blijven navigeren.

RUM verzamelt gegevens over daadwerkelijke gebruikers die interactie hebben met uw web site, in tegenstelling tot synthetische monitoringtechnieken, waarbij gebruik wordt gemaakt van geautomatiseerde instruments (of robots) die gebruikersacties op een geplande manier imiteren en resultaten krijgen op foundation van die acties. Beide benaderingen geven verschillende inzichten in het gedrag van uw web site. Om problemen die de gebruikerservaring beïnvloeden beter te begrijpen, moeten de ideale instruments en technieken echte gebruikers- en synthetische monitoring combineren om het volledige beeld te tonen.

Opwaartse tendencies

Om de Uptrends RUM te implementeren hoeft u alleen maar een codefragment te kopiëren en op uw webpagina’s te plakken. Zodra u dat doet, begint het Uptrends-script gegevens te verzamelen over de ervaringen van uw gebruikers. Die gegevens voeden een reeks RUM-dashboards waartoe u onmiddellijk toegang hebt om belangrijke statistieken te controleren, zoals paginagebruik, prestaties per land, browsergebruik en meer.

De monitoringoplossing van Uptrends combineert daadwerkelijke gebruikersgegevens met de resultaten van synthetische monitoringtests die door hun software program worden uitgevoerd. De synthetische monitoring van Uptrends maakt met gespecificeerde intervallen verbinding vanaf een van de 209 locaties wereldwijd met uw web site, voert interacties uit en verzamelt resultaatgegevens. Gecombineerde resultaten bieden een compleet beeld van de algehele gezondheid en prestaties van uw web site.

U kunt zien hoe uw web site presteert vanuit het perspectief van gebruikers en inzicht krijgen in het profileren van deze gebruikers by way of webanalysetools, zoals Google Analytics. De gegevens worden binnen enkele minuten zichtbaar in uw dashboards, zodat u het volledige beeld kunt zien door gegevens van alle paginaweergaven te verzamelen.

Boemerang

Boomerang RUM is geïmplementeerd als een JavaScript-bibliotheek en meet de laadtijden van pagina’s, prestatiestatistieken en algemene kenmerken van de browse-ervaring van uw gebruikers. Om de software in te stellen, hoeft u alleen maar de bibliotheek in uw pagina’s op te nemen en een init-methode aan te roepen. Zodra de bibliotheek is geïnstalleerd, stromen de RUM-gegevens naar uw server voor verdere analyse.

Om het “waarnemerseffect” te vermijden (de resultaten van een experiment beïnvloeden door het alleen maar te observeren), is het doel van Boomerang om te draaien zonder dat er laadtijd aan de pagina’s wordt toegevoegd. De scripts kunnen asynchroon worden geladen, dus zelfs als boomerang.js niet beschikbaar is, vertragen de scripts het laden van de pagina niet.

Boomerang is open supply, er zijn dus geen kosten aan verbonden. U downloadt het gewoon vanuit de GitHub-repository, installeert het volgens de gedetailleerde instructies en begint uw gebruikers te monitoren. U wordt aangemoedigd om bij te dragen aan de ontwikkeling van Boomerang, door plug-ins toe te voegen en deze aan te passen aan verschillende behoeften. Het heeft een uitgebreide plug-inarchitectuur en kan werken met traditionele, klassieke web sites en moderne web sites, inclusief apps met één pagina.

Vangpunt

Een ideale monitoringoplossing magazine geen enkele dode hoek onopgemerkt laten.

Dat is precies wat de monitoringoplossing voor eindgebruikers van Catchpoint belooft te doen. Wanneer je heterogene omgevingen combineert, zoals de cloud, mobiel en IoT, beginnen de faalpunten zich te vermenigvuldigen. Ondertussen verwachten eindgebruikers snelle laadtijden van pagina’s op altijd beschikbare apparaten, en u hebt volledig inzicht nodig in het perspectief van de gebruiker om hun ervaringen te verbeteren en problemen snel op te lossen.

Het doet meer dan alleen knowledge verzamelen en weergeven in dashboards. Het zet een waarschuwingssysteem op dat contextuele waarschuwingen verzendt wanneer de prestaties onder het verwachte niveau dalen. De dashboards zijn gebaseerd op algoritmen, wat betekent dat ze laten zien waar problemen vandaan komen. Ze tonen ook historische en niet-geaggregeerde gegevens, zodat u de particulars die er toe doen niet mist.

Wanneer u wijzigingen aanbrengt in een applicatie, resulteren die wijzigingen niet altijd in betere reactietijden of grotere betrouwbaarheid. Catchpoint-monitoring helpt u bij het modelleren en valideren van prestaties bij het uitvoeren van a/b-tests van nieuwe releases, waarbij particulars op verzoekniveau worden bekeken voor pagina’s die door echte gebruikers worden bezocht.

Raygun

Gebruikers waarderen hun tijd meer dan ooit: 40% van hen verlaat een web site na 3 seconden wachten tot een pagina is geladen. Je moet ze dus een snelle ervaring bieden, waarbij je de prestatieknelpunten die ze tegenkomen ontdekt en oplost. Om dat te doen, biedt Raygun bruikbare gegevens van echte gebruikerssessies, zodat u kunt diagnosticeren waarom ze slechte ervaringen zouden kunnen hebben.

Het kan u helpen de gebruikerservaringen te verbeteren, meer verkopen te genereren en uw front-endprestaties te verbeteren.

Met Raygun ziet u duidelijk wie uw applicatie gebruikt en tegen welke specifieke problemen zij aanlopen. Hiermee kunt u de sessie van elke individuele gebruiker bekijken, probleemgebieden en hun mogelijke oplossingen identificeren. De software detecteert ook automatisch front-end prestatieproblemen die frustrerende laadtijden kunnen veroorzaken. Door de paden te volgen die gebruikers hebben gevolgd om op uw web site te navigeren, kunt u analyseren waar ze fouten zijn tegengekomen, waar het laden van de pagina’s te lang duurde of waar ze eenvoudigweg de sessie hebben afgebroken.

Pingdom

Het uniforme, holistische RUM-platform van Pingdom zorgt voor het monitoren van de activiteiten van uw gebruikers om gissingen uit te sluiten en beslissingen te nemen op foundation van daadwerkelijke bezoekersgegevens. Om te beginnen met monitoren met Pingdom hoeft u alleen maar een klein JavaScript-fragment aan uw pagina’s toe te voegen, wat nauwelijks further prestatieoverhead toevoegt.

U zult onmiddellijk zien hoe de gegevens van uw bezoekers correleren met platforms, landen en browsers, ongeacht of het er slechts een dozijn of meer dan een miljoen zijn.

U kunt de URL invoeren waar u wilt dat Pingdom gegevens verzamelt, evenals de verwachte tevredenheidsparameters. De uitgebreide visualisatieopties geven u inzicht in hoe veranderingen in de prestaties de ervaring van uw bezoekers kunnen beïnvloeden. Op die manier kunt u op tijd actie ondernemen, voordat uw bedrijf gevolgen ondervindt.

Of uw web site nu één of duizend pagina’s heeft, met Pingdom RUM kunt u analyseren hoe uw bezoekers elk van deze pagina’s ervaren. De paginagroeperingsfunctie van RUM biedt geaggregeerde gegevens die prestatiecijfers voor vergelijkbare pagina’s tonen.

Prijsplannen beginnen bij ongeveer $ 42 per maand voor standaardfuncties en schalen op tot $ 228 per maand voor een professionele reeks functies. Deze vergoeding omvat niet alleen RUM, maar ook servermonitoring, waarschuwingen en transactiemonitoring, naast andere goodies.

Snelle piek

Een lichtgewicht, aangepast RUM-script is alles wat u nodig heeft om de RUM-monitoring van Rapidspike in te stellen. Dit script wordt by way of een beveiligde verbinding verzonden, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over het genereren van kwetsbaarheden. Eenmaal geïnstalleerd, begint de RUM-monitor het verkeersvolume en de laadsnelheid van de pagina’s van uw bezoekers te verzamelen, waarbij de geografische locatie, browser en het gebruikte apparaat worden geïdentificeerd.

Door dwell gegevens van echte gebruikers op te nemen, kunt u prestatieproblemen in realtime identificeren en het potentieel van uw web site optimaliseren, ongeacht de locatie van de gebruiker of de technologie.

Met een reeks grafieken en tabellen kunt u essentiële verkeersstatistieken analyseren die nauwkeurige prestatiecijfers weergeven. Deze cijfers laten de downloadtijden van gebruikers zien, opgesplitst in netwerk-, server- en browserdownloadtijden, zodat u weet waar u latentieproblemen moet oplossen en knelpunten moet elimineren. De resultaten zijn specifiek per pagina, zodat u een diepgaande analyse kunt maken van elk van de pagina’s binnen uw web site.

Elastisch

Als u al systeemstatistieken in Elasticsearch onderbrengt, kunt u dat uitbreiden naar applicatiestatistieken met de Elastic open-source APM-tool (software efficiency monitoring).

APM heeft een bredere reikwijdte dan RUM omdat het tot doel heeft de beschikbaarheid van applicaties te vergroten en de downtime te verminderen door knelpunten te identificeren. Met de speciale gebruikersinterface van Elastic kunt u dit werk eenvoudig doen en u concentreren op het oplossen van problematische wijzigingen op codeniveau. Het resultaat is dat u niet alleen de prestaties van uw applicaties en de ervaring van uw gebruikers verbetert, maar ook een verbeterde en efficiëntere broncode en een kortere ontwikkelings-test-implementatiecyclus krijgt.

Door gedistribueerde tracering te gebruiken, kunt u met Elastic transacties aan elkaar rijgen om inzicht te krijgen in de volledige interactie tussen uw providers. Hiermee kunt u serviceaanvragen visualiseren, latentieproblemen detecteren en de componenten identificeren die moeten worden geoptimaliseerd. De prestatiestatistieken die u verzamelt met Elastic APM-tools worden naar Elasticsearch verzonden om ze te visualiseren by way of vooraf geconfigureerde dashboards van Kibana.

Elastic maakt gebruik van machine learning-functies om afwijkende responstijden op een proactieve manier te detecteren. Waarschuwingen verzonden per e-mail of Slack houden u op de hoogte van hoe uw code presteert, zonder dat u naar de dashboards hoeft te staren. Om Elastic APM te gaan gebruiken, moet u zich registreren bij Elastic Cloud en een APM-server instellen door enkele eenvoudige stappen te volgen. Met de tariefplannen kunt u gewoon betalen voor de sources die u nodig heeft en deze inzetten zoals u dat wilt.

Snelheidscurve

SpeedCurve voegt veel vergelijkingsdimensies toe aan de gegevens die het over uw gebruikers verzamelt. Het laat u bijvoorbeeld zien welke van uw concurrenten sneller zijn dan u bij het aanbieden van inhoud, en vergelijkt synthetische gegevens met RUM om u het volledige beeld te tonen. Door de webprestaties te correleren met de gebruikerservaring, geven de betrokkenheidsgrafieken u inzicht in de impression van paginavertragingen op het bouncepercentage van uw web site.

De software is eenvoudig in te stellen en genereert geweldige visualisaties, zoals naast elkaar geplaatste video’s en filmstrips die u kunt gebruiken om uw punt aan uw teamgenoten te bewijzen. U kunt alle gewenste statistieken bijhouden, inclusief conversiepercentages, winkelwagengrootte en A/B-testresultaten. Om u een gedetailleerd beeld te geven van de laadtijden van pagina’s, kunt u met SpeedCurve de weergavesnelheid van individuele pagina-elementen meten, zodat u precies weet wanneer de meest cruciale inhoud wordt weergegeven.

In samenwerking met Google Lighthouse en PageSpeed ​​Insights biedt SpeedCurve een lijst met prestatieregels die u kunt afvinken om de ervaring van uw gebruikers te verbeteren. U kunt de SpeedCurve Deploy API gebruiken als onderdeel van uw proceed integratieproces en automatisch de impression van codewijzigingen tussen opeenvolgende implementaties volgen.

Sematekst

Sematext RUM-gegevens bieden u volledige bronwatervalweergaven, waarbij de elementen worden geïdentificeerd die uw pagina’s vertragen. Voor elke paginalaadgebeurtenis kunt u de bestede tijd zien, waarbij u onderscheid maakt tussen hoeveel tijd er aan de achterkant is besteed en hoeveel aan de voorkant.

Alle bronnen zijn geprofileerd, inclusief afbeeldingen, lettertypen, JavaScript-bestanden en stylesheets. U kunt inzoomen op URL, browsertype, geolocatie, besturingssysteem en meer.

Single Web page Functions worden ondersteund door Sematext RUM, ongeacht het gebruikte raamwerk: React, Ember.js, Angular, Vue.js, and so on. U krijgt webapp-monitoring voor alle geactiveerde HTTP-verzoeken en -bronnen, waarbij prestatieknelpunten worden geïdentificeerd om de hoogste gebruikerswaarde te garanderen tevredenheid.

Sematext bewaakt uw Apdex Rating, de standaardindex die de applicatieprestaties en gebruikerstevredenheid meet. Door drempeltijden te definiëren voor reacties bij het laden van pagina’s, HTTP-verzoeken en individuele transacties op de pagina, kunt u de Apdex-score van uw app of web site analyseren om te detecteren wat hiervan invloed kan hebben. U kunt de pagina’s met de laagste of hoogste tevredenheidsscore doorzoeken om te zien waarom ze zo goed of zo slecht presteren.

U kunt er free of charge mee aan de slag. Als u een groter quantity en toegang tot premiumfuncties wilt monitoren, zoals e-mailwaarschuwingen, detectie van afwijkingen, onbeperkt opgeslagen zoekopdrachten, enz., moet u kiezen voor de Commonplace- of Professional-abonnementen, die respectievelijk $ 19 en $ 89 per maand kosten.

Conclusie

Het verschil tussen een mierenhoop en een mierenboerderij is dat je niet kunt zien wat er in de mierenhoop gebeurt; je ziet alleen de mieren in en uit komen. Laat uw web site geen mierenhoop zijn. Verander in een mierenboerderij door RUM-monitoring toe te voegen; het equal van kristalheldere muren die u een compleet beeld geven van wat er binnen gebeurt. En gebruik dat inzicht om uw mieren (sorry, uw gebruikers) een prettige en rijke ervaring te bezorgen.

Rate this post
porno izle altyazılı porno porno