9 Facebook Ads Spy Tools to Keep An Eye on Your Competitors

Ontdek de sociale-mediastrategieën die uw rivaliserende bedrijven op Fb gebruiken en het geheim van hun succes bij het weergeven van sociale-media-advertenties met behulp van deze spionagetools voor Fb-advertenties.

Wanneer u een digitaal bedrijf betreedt dat afhankelijk is van advertenties op sociale media, zoals affiliate internet marketing, influencer op sociale media, enz., moet u de tactieken leren die uw concurrenten gebruiken. Het is niet waarschijnlijk dat de meest succesvolle influencers en affiliate marketeers zomaar hun geheime recept voor succes aan jou zullen onthullen.

Je leert misschien bits en bytes van sommige websiteblogs en YouTube-vlogs, maar dat is niet genoeg om te overleven in deze competitieve markt.

Daarom moet u manieren vinden om de reclame- en promotietactieken en strategieën op te sporen die uw rivalen gebruiken. Een betrouwbare manier is het gebruik van een van de beste spionagetools voor Fb-advertenties, zoals hieronder vermeld.

Wat is een spionagetool voor Fb-advertenties?

facebook-advertentie-spion-tool

Fb Advertisements Spy-tools zijn meestal webgebaseerde software program waarmee u waardevolle gegevens kunt bijhouden die u helpen bij het creëren van strategieën voor uw eigen marketingcampagne op sociale media.

Naast Web optimization-geoptimaliseerde posts en klantbetrokkenheid maken digitale merken vooral gebruik van sociale media-advertenties om merken, producten, diensten, enz. te promoten. Een van de beste en meest onderzochte sociale media-ecosystemen is on-line adverteren op Fb met behulp van Fb-advertenties.

Wanneer u nu een advertentiespionagetool gebruikt om specifiek advertentiegegevens bij te houden, zoals creatieve inhoud, doelgroep, zoekwoorden, enz., die worden gebruikt in een succesvolle advertentie van uw rivaal, staat die software bekend als een Fb-advertentiespionagetool.

Dergelijke instruments leveren meestal de volgende, grofweg gecategoriseerde informatie van het Fb Advertisements-platform:

 • Advertenties voor Fb-advertenties die zijn gemaakt en gepubliceerd door het digitale bedrijf van uw concurrent.
 • Hoe de concurrent zijn Fb-advertenties plaatst, zodat het rendement op de investering (ROI) groeit.
 • Het geeft aan hoe u uw advertenties op sociale media moet positioneren, zodat u de rivalen kunt verslaan.

Waarom heb je een spionagetool voor Fb-advertenties nodig?

Advertentiespionagetools zijn voornamelijk instruments voor het schrapen, analyseren en visualiseren van webgegevens. Je hebt er een nodig om gegevens te verzamelen over hoe je rivalen hun producten op sociale mediasites zoals Fb op de markt brengen.

Hieronder vindt u de redenen om een ​​Fb Advertisements Spy-tool te gebruiken:

 • Krijg toegang tot allerlei Fb-advertentiegegevens over uw zakelijke concurrenten.
 • Creëer betaalbaar een geïntegreerde sociale-mediastrategie door gegevens te importeren van een vertrouwde spionagetool voor Fb-advertenties.
 • Bedenk een betere creatieve strategie dan je rivalen.
 • Herzie het bestaande digitale mediaplan naar een beter plan.
 • Als sommige advertentiecampagnes stagneren, breng ze dan naar de mainstream.

Kortom, je hebt een van deze instruments nodig om advertentiecampagnes op sociale media strategisch te plannen en uiteindelijk de bedrijfsinkomsten te laten groeien door directe conversie.

Hoe helpt een spionagetool voor Fb-advertenties u bij concurrentie?

Verschillende Fb Advert Spy-tools werken anders, maar het doel blijft hetzelfde. Ze helpen u een overzicht te krijgen van de Fb- of andere sociale media-advertenties die uw concurrerende bedrijven, affiliate marketeers of social media-influencers gebruiken.

concurrentie-analyse

Eén van de vele advertentiespionagetools gedraagt ​​zich als een database met advertenties. Ze zijn eenvoudigweg het Google-zoekequivalent voor alles over on-line advertenties die door verschillende sectoren, bedrijven, merken en marketingbureaus worden geplaatst.

In dergelijke advertentiedatabases op sociale media krijg je verschillende filteropties. De hoofdtekstzoekopdracht kan u bijvoorbeeld opties bieden zoals zoeken naar advertentietekst, opmerkingen, adverteerder, URL en URL van bestemmingspagina.

Vervolgens kunt u vele andere ondersteunende zoekfilters selecteren om de zoekgebeurtenis te beperken tot resultaten van hoge kwaliteit. Deze aanvullende zoekfilters worden hieronder beschreven. Maar het kan meer of minder zijn, en de opties variëren afhankelijk van de exacte instruments die u gebruikt:

 • Publieksdemografie zoals land, leeftijd, geslacht, and many others.
 • Dagelijkse en totale reacties
 • Dagelijkse en totale likes
 • Technologie
 • Companion-ID
 • Netwerken, labels, gezien na, and many others.
 • Mediatype

Zodra u de bovenstaande gegevens invoert, haalt de spionagetool van Fb-advertenties de juiste advertentie uit miljoenen advertenties. Vervolgens analyseert het het vanuit vele invalshoeken, zoals doelgroeptargeting, positionering, advertentietekst, advertentiemateriaal, enz.

Als je klaar bent, biedt de software onbewerkte gegevens en suggesties om je eigen advertentiecampagnes te maken en op Fb-advertenties te plaatsen.

Hieronder vindt u de brede componenten van advertentiespionagetools waarmee u uw rivalen kunt ontlopen:

 • Ontdek een sociale verkeersgroep die producten en diensten koopt door op sociale media-advertenties te klikken.
 • Het uiterlijk en de samenstelling van de landingspagina’s, verkooppagina’s, call-to-action (CTA)-knoppen van rivalen, enz.
 • Ontdek wat op de korte termijn werkt en wat voor de langere termijn behouden moet blijven.
 • Ontdek advertenties die wereldwijd maximale conversies opleveren.
 • Optimaliseer uw biedstrategie.
 • Verbeter de kosten per conversie (CPC).

Nu je weet wat, waarom en hoe de spionagetools voor Fb-advertenties zijn, kun je hieronder enkele van de vertrouwde en winnende instruments vinden:

PowerAdSpy

PowerAdSpy gebruikt duizenden datapunten en on-line bronnen om Fb-advertenties of andere sociale media-advertenties waarop u zich richt, te verzamelen. De enorme bron voor advertentiebronnen op sociale media zorgt ervoor dat de ontwikkelaar van de software de juiste Fb-advertentiestructuur kan verzamelen waarnaar u op zoek bent in het Fb-marketing-ecosysteem.

De software haalt zijn gegevens op van een gecentraliseerde PowerAdSpy-gegevensverwerkingsserver. Deze server verzamelt, analyseert, visualiseert en bewaart Fb-advertentiecampagnegegevens voor on-demand gebruik. Wanneer u zoekt naar de advertentiegegevens van een concurrent, zoekt u naar voorbeelden en biedt u de volgende gegevenspunten aan:

 • Gegevensinzichten die rechtstreeks zijn geautoriseerd door de Fb Advertisements-adverteerders
 • Verzamel en verwerk een grote hoeveelheid gegevens van lokale Fb-adverteerders en -bureaus over de hele wereld
 • Het haalt ook gegevensinformatie over Fb-advertenties op van externe companions over de hele wereld
 • Biedt onpartijdige en onbevooroordeelde advertentie-informatie van concurrenten in uw bedrijfsdomein

SociaalPeta

Als u voortdurend ziet dat uw Fb-advertentiecampagnes niet de verwachte ROI opleveren, heeft u een frisse blik nodig. SocialPeta kan u dat perspectief bieden door de advertenties van uw concurrenten te bespioneren en uw advertentiepositionering, advertentiemateriaal, advertentiekopieën en meer voor te stellen.

Het biedt een van de beste en meest uitgebreide spionagetools om advertentiegegevens van concurrerende bedrijven te ontdekken en inzichten van de beste sociale netwerken, app-adverteerders, inhouduitgevers en e-commerce-adverteerders te verkennen.

De belangrijkste kenmerken zijn zoals hier beschreven:

 • Creëer en optimaliseer het gebruikerswervingsplan voor uw merk of andere klanten als u een bureau bent
 • Ontdek advertentiemateriaal en advertentiekopieën die goed verkopen en bezoekers naar de afrekenpagina lokken
 • Ontvang hoogwaardige marktdynamiek- en advertentiestrategiegegevens uit vele databases
 • De database bevat creatief materiaal van 1,2 miljard mensen, advertenties van 70 reguliere sociale netwerken en adverteerders uit 69 landen

AdSpy

afbeelding-129

De adverteerders, marketingbureaus, affiliate marketeers en sociale beïnvloeders beschouwen AdSpy als een toonaangevende database voor alle Instagram- en Fb-advertenties die wereldwijd worden weergegeven. De zoekmachine bestaat uit innovatieve zoekfunctionaliteiten en een ongeëvenaarde reeks advertentiegegevens.

Met AdSpy kunt u vanuit de database een geavanceerde en complexe zoekopdracht voor Fb-advertenties maken. U kunt bijvoorbeeld een zoekopdracht maken die trefwoorden, advertentietekst, merknaam van de adverteerder, kind gebruikte media, doelgroep, land, dagelijkse likes, dagelijkse reacties, totaal aantal likes, totaal aantal reacties, laatst geziene advertentie, enzovoort bevat. .

GroteSpy

BigSpy is een cloudgebaseerde advertentiespionagetool van Google en sociale media waarmee bureaus, bedrijven en individuen advertentiestrategieën kunnen verkennen. Hiermee kunt u ook advertentietrends volgen om uw marketingcampagnes te verbeteren.

Bovendien kunt u hiermee toegang krijgen tot een database met een enorme bibliotheek met Fb-advertenties van de wereldmarkten. De zoekhulpmiddelen worden ook geleverd met geavanceerde sorteer- en filteropties.

Wanneer u BigSpy gebruikt, kunt u creatieve ideeën bedenken van vele platforms, waaronder Twitter, Fb, Instagram, Yahoo, Admob, Pinterest, enz. Met de webapp kunnen marketeers zoals u de nieuwste en virale advertenties verkennen die anderen ook volgen.

AdFlex

Met AdFlex kunt u succesvolle Fb-advertentiecampagnes bespioneren, zodat u slimmere zakelijke beslissingen voor uw bedrijf kunt nemen. Naast dat u kostbare tijd en energie bespaart, kunt u er ook meer omzet mee verdienen. Met behulp van deze software program kunnen marketeers beproefde ideeën en strategieën uit succesvolle FB-advertentiecampagnes in handen krijgen.

Met vooraf goedgekeurde en finest verkochte advertentiekopieën kunt u de publicatiesnelheid van advertenties verhogen. Uit deze advertenties kunt u aantrekkelijke CTA’s kiezen voor meer leads en conversies. Dankzij de nauwkeurige gegevens die door deze applicatie worden gegenereerd, kunt u ook de juiste plaatsing selecteren.

AdFlex heeft ook een regiofilteroptie waarmee u op locatie naar advertenties kunt zoeken. Hiermee kunt u uw zoekopdracht ook verfijnen op foundation van leeftijd, demografie, geslacht, bedrijfscategorie en interesse van het publiek.

Bovendien is het in staat de marketingtools te onthullen die uw concurrenten gebruiken. Je kunt meer te weten komen over de methoden van je rivalen; u weet wat er ontbreekt in uw campagnestrategie.

AdSpyder

Uw zoektocht naar een krachtige Fb Advertisements-spionagetool eindigt met AdSpyder. Met deze software program kunt u een diepgaande analyse krijgen van de advertentiecampagnes van uw concurrenten op Fb. Bovendien kunt u een idee krijgen van de merkpositionering van uw rivalen in elk nichedomein of markt.

Hieronder vindt u de matrix die AdSpyder gebruikt om u te helpen de geheimen van Fb-advertenties van uw rivalen te ontdekken en hun advertentiecampagnes te overrompelen:

 • De spionagetool voor Fb-advertenties kan vrijwel elk advertentiemateriaal van de wereldwijde Fb-platforms doorzoeken
 • Ontdek welke call-to-action-knoppen (CTA’s) de meeste klikken en conversies genereren
 • Ontdek de winnende advertenties van uw rivalen en bekijk de betrokkenheidsstatistieken voor die advertenties
 • Intelligente suggesties voor advertentiemateriaal en advertentiekopieën
 • Hiermee kunt u advertentiekopieën maken met direct messaging, waardoor er meer wordt verkocht

Unicorn-advertenties

afbeelding-130

Behoort u tot de e-commerce-industrie en wilt u het geheime recept voor een succesvolle Fb-advertentiecampagne ontdekken? Gebruik Unicorn Advertisements om on-line advertenties te bekijken die worden aangeboden door de 100 beste Shopify-winkels ter wereld. Het platform heeft een verzameling van meer dan 50.000 FB- en Instagram-advertenties waar je gemakkelijk doorheen kunt bladeren.

Daarvoor kun je de area of interest filteren om de topspelers in die branche te vinden. Klik vervolgens op de kaart van dat bedrijf om de hele bibliotheek met hun Fb-advertenties te openen. U kunt inspiratie uit deze advertenties halen en uw eigen advertentietekst maken.

Als u wilt, kunt u ook een stem geven aan de bedrijven die verbluffende en effectieve advertentiecampagnes maken. Anderen kunnen dus gemakkelijk de beste makers van Fb-advertenties vinden.

AdPlexiteit

AdPlexity is een recreation changer in de wereld van native advert intelligence waarmee u de meest winstgevende advertentiecampagnes van uw rivalen op native verkeersbronnen kunt volgen. Naarmate u de meest uitgebreide gegevens over de meest succesvolle advertenties krijgt, kunt u betere marketingbeslissingen nemen.

Het biedt campagneanalyses in meer dan 32 landen, inclusief alle grote landen. Bovendien ondersteunt deze applicatie campagnes voor alle populaire apparaten, waaronder Home windows, Mac, iPhone, iPad en Android (telefoons en tablets).

Het downloaden van de gegevens is ook eenvoudig: obtain de landingspagina’s rechtstreeks vanuit deze toolinterface.

Anstrex

Anstrex is geweldige software program om de campagnegeheimen van uw concurrenten te ontsluiten. Hiermee kunt u advertenties bespioneren die anderen maken en kunt u op foundation daarvan winnende campagnes opzetten. Het resultaat is dat u kostbare werkuren bespaart die u anders aan onderzoek zou hebben besteed.

Het biedt u de meest nauwkeurige gegevens uit alle grote landen met behulp van hoogwaardige residentiële proxy’s. De gegevens zijn ook beschikbaar in een formaat dat voor iedereen gemakkelijk te begrijpen is.

Gebruik categorie, land, advertentienetwerk, apparaat, trackingtools en aangesloten netwerk om advertentiekopieën te filteren. Voor het sorteren van de advertenties kunt u parameters gebruiken zoals populariteit, duur, datum en meer.

U kunt ook zoeken met trefwoorden voor nauwkeurigere focusing on. Bovendien kunnen geavanceerde gebruikers Booleaanse operatoren gebruiken om meerdere zoek- en filtercriteria te combineren. Met behulp van de gegenereerde gegevens kunt u begrijpen hoe u uw campagne kunt targeten door middel van nauwkeurige focusing on.

Met deze toonaangevende software program kunt u alle relevante advertenties en bestemmingspagina’s voor elke campagne vinden.

Afsluiten

Dus nu weet je welke Fb Advertisements Copy-tools populair zijn in de campagneruimte voor pay-per-click (PPC) en sociale media-advertenties. U kunt een of meer van de bovenstaande opties uitproberen en beslissen welke het beste bij uw digitale merk of bedrijf previous.

Vervolgens kunt u de beste instruments voor het optimaliseren van Fb-advertenties bekijken.

Rate this post
porno izle altyazılı porno porno