A Quick Guide About E-Learning Authoring for Course Development [+5 Tools]   

Een geweldige leerervaring heeft boeiende inhoud, een meeslepende omgeving en creatieve hulpmiddelen nodig om het interessanter te maken. Met een auteurstool kunt u dat allemaal doen zonder dat u technische experience nodig heeft.

Hoewel er veel instruments zijn, kan het een uitdaging zijn om de juiste te kiezen.

Deze gids helpt u bij het kiezen van de juiste e-learning-auteurtool voor uw bedrijf, waarmee u de leerervaring naar een hoger niveau kunt tillen en de leerproductie kunt opschalen.

Wat is het schrijven van e-learning en de voordelen ervan?

Met software program voor het schrijven van e-learning kunnen gebruikers digitale cursussen maken met behulp van tekst, afbeeldingen en interacties.

Deze instruments bieden kant-en-klare, vooraf gebouwde sjablonen, instruments en media die kunnen worden gebruikt om digitale inhoud te creëren. Hierdoor kunnen gebruikers met beperkte technische programmeerkennis de software program volgens hun behoeften gebruiken.

Het belangrijkste voordeel van de auteurstools voor e-learning is dat elke gebruiker eenvoudig aangepaste leerinhoud kan creëren. Er is echter meer aan de hand.

Laten we eens kijken naar enkele voordelen van het gebruik van een e-learning-auteurtool:

Verbeterde leerresultaten

Het belangrijkste voordeel van instruments voor het schrijven van e-learning is dat het voor een gebruiker gemakkelijk wordt gemaakt om op maat gemaakte leerinhoud te creëren. Met de ingebouwde media- en ontwerptools kan iedereen boeiende inhoud creëren die een diepgaande invloed heeft op de algehele leerervaring.

Gemakkelijke samenwerking

Het beheren van uw cursusinhoud kan stressvol zijn als teamleden vanaf verschillende locaties werken.

Met auteurstools kunnen de makers in een samenwerkingsomgeving werken. Hierdoor kunnen de makers hun verschillende perspectieven delen, wat resulteert in een betere kwaliteit van de inhoud en betrokkenheid.

Lagere installatiekosten

E-learning-auteurtools kunnen u veel geld besparen. Als je deze software program gebruikt, heb je geen klaslokaal of leraar nodig die offline schools geeft.

Dit bespaart de initiële investeringskosten van een organisatie. Daarnaast biedt het ook flexibiliteit om meerdere e-cursussen te creëren zonder de roosters van werknemers aan te passen in vergelijking met een offline opstelling.

Bespaart tijd

Leren by way of on-line cursussen kan ongeveer 60% van de tijd van een werknemer besparen in vergelijking met de offline opzet. Dit resulteert in een hogere efficiëntie en algehele groei van de medewerker en de organisatie.

Waarom heeft u een e-learning-auteurstool nodig?

Terwijl de auteurstools voor e-learning een stressvrije creatie van inhoud mogelijk maken. Hier zijn nog meer redenen waarom u deze instruments in uw package zou moeten hebben:

Voldoet aan trainingsbehoeften

Het is toegankelijker om ze on-line te trainen in plaats van persoonlijk als u uw groeiende workforce wilt bijscholen. Met de auteurstools voor e-learning kunt u voldoen aan de vraag naar het creëren van kwaliteitsinhoud om aan uw trainingsbehoeften te voldoen.

Samenwerkend vermogen

Het maakt een naadloze samenwerking tussen belanghebbenden en uw workforce mogelijk, wat resulteert in een diepere betrokkenheid en hoogwaardige contentcreatie.

Vrijheid om te creëren

Als u klein begint en geen ontwikkelaar kunt inhuren, kunnen auteurstools een redder zijn. Met beperkte codeerkennis helpen auteurstools voor e-learning u aangepaste inhoud te creëren.

Gemak van toegang

Je zou je reduce graag in één keer over de hele wereld willen delen. Met de auteurstools voor e-learning kunt u uw cursussen eenvoudig op verschillende locaties uitrollen, waarbij u voldoet aan de nieuwe regelgeving.

Verschillende soorten schrijfhulpmiddelen voor e-learning

Er zijn verschillende instruments voor het schrijven van e-learning, elk met unieke functies om uw proces voor het maken van inhoud eenvoudig en probleemloos te maken. Laten we er een paar bekijken:

#1. Cloudgebaseerde instruments

cloudgebaseerde tool

Cloudgebaseerde auteurstools zijn free of charge vanaf elke desktopinstallatie. Deze instruments bestaan ​​on-line en zijn toegankelijk voor gebruikers by way of web by way of een beveiligd gehost systeem.

Het verbetert de samenwerking tussen platforms en biedt een ideale oplossing voor makers die op afstand werken.

Het onvermogen om zonder web te werken maakt het echter ontoegankelijk in een offline opstelling.

#2. Desktop of traditionele instruments

desktop of traditionele tool

Deze instruments vereisen een desktopinstallatie voordat u er toegang toe krijgt. Het biedt een grote verscheidenheid aan creatieve mogelijkheden voor professionele instructieontwerpers die graag offline werken.

Ondanks de vele voordelen kunnen de complexe gebruikersinterface en de afhankelijkheid van één apparaat de snelheid van het maken van inhoud belemmeren.

#3. Snelle ontwerptools

Met snelle schrijftools kunnen professionals hoogwaardige webinhoudscursussen maken met ingebouwde Microsoft PowerPoint-plug-ins.

Met deze plug-ins kunt u interactieve e-learningontwerpen maken, zoals het maken van quizzen en reduce, met minimale codeervereisten.

Deze instruments hebben echter een Microsoft-account nodig om te werken, wat een beperkende issue kan zijn. Articulate Studio en Adobe Presenter zijn enkele voorbeelden van snelle plug-ins.

Factoren waarmee u rekening moet houden bij het kiezen van een e-learning-authoringtool

Het is noodzakelijk om enkele eenvoudige dingen in gedachten te houden voordat u een e-learning-auteurtool kiest:

Intuïtieve gebruikersinterface

Het primaire doel van technologie is om tijd te besparen en de efficiëntie te verhogen. Een eenvoudige en intuïtieve gebruikersinterface maakt onmiddellijk een stressvrije creatie van e-cursussen in een paar stappen mogelijk.

Vooraf gebouwde functies

Het kiezen van software program met geschikte ingebouwde sjablonen en creatieve functies kan het leren soepel en boeiend maken. Dit maakt het essentieel om een ​​e-learning-auteurtool te selecteren die previous bij uw behoeften.

Multimedia-add-ons

Rijke multimedia en grafische afbeeldingen kunnen het leren boeiender en spannender maken voor de leerlingen. Je zou dus altijd de instrument willen kiezen die video’s, video games, audio en nog veel meer add-ons biedt om een ​​meeslepende leeromgeving te creëren.

Slimme beoordelingstools

On-line beoordelingsinstrumenten zijn essentieel voor het ontwerpen van een wederzijdse leerervaring. Functies zoals swipe-kaarten, quizzen en antwoordbladen maken het evaluatieproces eenvoudig. Op deze manier kunt u zwakke zones identificeren en specifieke functies opnemen om deze te verbeteren.

Prijsmodellen

Biedt de software program een free of charge proefperiode? Zijn er additional kosten inbegrepen?

U moet de bovenstaande twee vragen stellen terwijl u een auteurstool overweegt. Door een gebrek aan onderzoek betaalt u mogelijk meer dan u nodig heeft. Om dergelijke dingen te voorkomen, moet u beslissen welke tariefplannen bij u en uw workforce passen.

Vragen waarmee u rekening moet houden bij het kiezen van een e-learning-authoringtool

#1. Heeft u LMS nodig?

LMS-tool

LMS – een afkorting voor studying administration system, is software program die verschillende aspecten van het leerproces afhandelt, zoals administratie, automatisering, het bijhouden van inhoud, enz. Het houdt toezicht op het leerproces door de voortgang bij te houden en de organisatiedoelstellingen te analyseren.

U kunt de cursusinhoud verrijken door het curriculum vanaf elke locatie te stroomlijnen met behulp van een LMS.

Maar veel LMS-software wordt geleverd met ingebouwde instruments, wat een beperking kan zijn voor sommige auteurs die meer vrijheid willen bij het ontwerpen van hun cursussen. Dit vormt een essentiële zorg als het gaat om de vraag of u een LMS of zelfstandige software program nodig heeft.

Opmerking: Standalone software program geeft ontwerpers meer creatieve vrijheid om op maat gemaakte inhoud van hoge kwaliteit te creëren.

#2. Hoe deel ik de cursus met klanten?

cursus delen met klanten

U kunt uw e-learning delen by way of cloud- en desktopgebaseerde software program. U moet echter beslissen wat voor u beter werkt.

Beide hebben hun voor- en nadelen die uw wensen kunnen beïnvloeden.

Als u cloudgebaseerde software program gebruikt, kunt u op afstand toegang krijgen tot de cursus, maar dit werkt niet in een offline opstelling.

Aan de andere kant wordt traditionele desktopsoftware geleverd met verschillende creatieve functies en is deze offline toegankelijk.

#3. Wat is uw voorkeur: abonnement of licentie?

Nadat u de software program hebt afgerond, vraagt ​​u zich af wat het beste bij u previous: abonnement of licentie.

Het licentiemodel maakt het voor altijd gebruik van de software program mogelijk na eenmalige betaling. De software program raakt echter binnen de kortste keren verouderd en u heeft geen toegang meer tot de nieuwe functies.

Met het abonnementsmodel kunt u de instrument voor een bepaalde periode gebruiken. Zodra het abonnement afloopt, heeft u geen toegang meer tot de software program.

Nu u alles weet over e-learning, gaan we eens kijken naar software program waarmee u alles snel kunt instellen.

Adobe fascineren

adobe fascineren

Met Adobe Captivate kunt u binnen enkele minuten prachtig ontworpen cursussen maken. Met zijn kant-en-klare dia’s en fantasierijke interacties is het een van de meest gebruikte software program voor het ontwerpen van cursussen.

Functies

 • Biedt real-life leerscenario’s met behulp van VR-headsets
 • Met Asset Retailer kunt u meer dan 75.000 bronnen downloaden voor uw leerprojecten
 • Transformeert PowerPoint-dia’s in videolessen die naadloos op alle apparaten werken
 • Creëer vertakte cursussen met meerdere modules zonder te programmeren met behulp van voorbeeldsjablonen

Adobe Captivate is een toonaangevende auteurstool die een verscheidenheid aan companies biedt. U kunt zich er een jaar lang op abonneren en genieten van het plezier van het creëren van uitstekende leerinhouden.

Leerzaam

leerzaam

Teachable biedt je alle benodigde instruments om je coachingbedrijf te laten groeien. Het maakt het eenvoudig om een ​​goed ontworpen cursus te maken en te verkopen waarmee inkomsten kunnen worden gegenereerd.

Functies

 • Met de intuïtieve drag-and-drop-maker kunt u snel cursussen maken
 • Gebruikt functies zoals quizzen en opmerkingen om de betrokkenheid van studenten te optimaliseren
 • Met geavanceerde gegevensrapportage kunt u proactieve zakelijke beslissingen nemen
 • Dankzij toonaangevende versleutelings- en back-upfaciliteiten behoudt u de controle over uw gegevens
 • Een toegewijd klantsuccesteam biedt persoonlijke begeleiding bij elke stap

Teachable biedt functies van wereldklasse waarmee u inkomsten kunt genereren met uw onderwijs in verschillende prijsmodellen. U kunt free of charge beginnen en doorgaan met upgraden volgens uw behoeften.

ophelderen

ophelderen

Elucidat stelt iedereen met minimale codeerkennis in staat leerinhoud van hoge kwaliteit te leveren. Het wordt vertrouwd door specialists over de hele wereld, waardoor het een van de meest betrouwbare auteurstools in de branche is.

Functies

 • Biedt een mensgerichte aanpak door gepersonaliseerde inhoud te creëren
 • Leerversneller zorgt voor inhoud van hoge kwaliteit
 • Kant-en-klare sjablonen zorgen voor de beste praktijken op het gebied van leerontwerp
 • Cloudgebaseerde implementatie maakt externe toegang tot de inhoud mogelijk
 • Een robuust gegevensbeschermingsbeleid garandeert totale vertrouwelijkheid

U kunt een free of charge demo boeken bij Elucidat en, als u dat leuk vindt, informeren naar de prijs volgens uw cursusvereisten.

Ispring

ispring

Ispring is een schrijftool voor Powerpoint waarmee je in korte tijd prachtige en interactieve cursussen kunt ontwerpen.

Functies

 • Biedt meer dan 2300 kant-en-klare sjablonen om cursussen op maat te maken
 • De samenwerkingsfunctie maakt platformonafhankelijke toegankelijkheid van uw inhoud mogelijk
 • Hiermee kunt u interactieve quizzen en beoordelingen ontwerpen, zodat u de voortgang van de leerling eenvoudig kunt evalueren
 • Met de Video Studio-functie kunt u snel een video-tutorial met een screencast maken
 • Hiermee kunt u interactieve rollenspelsimulaties maken voor effectieve communicatie tussen werknemers

Ispring biedt talloze auteurstools waarmee u uw cursus naadloos kunt ontwerpen. Het kan echter duur uitvallen in vergelijking met andere oplossingen.

Gemakkelijke generator

gemakkelijke generator

Straightforward Generator biedt een alles-in-één instrument om interactieve inhoud te creëren en te delen zonder voorafgaande kennis van leersystemen.

Functies

 • Geeft uw creatie een vliegende begin met vooraf gebouwde sjablonen die de software program biedt
 • Dankzij de drag-and-drop-functie kunt u uw inhoud eenvoudig op de juiste plaats toevoegen
 • Met AWS-aangedreven vertaling kunt u uw cursus automatisch in 75 verschillende talen vertalen
 • Biedt gedragsstatistieken om uw cursus te optimaliseren op foundation van de behoeften van de leerling
 • Hiermee kunt u uw cursusinstelling bepalen, afhankelijk van de doelen en behoeften van de leerling

Straightforward Generator versnelt uw leerontwikkeling met eenvoudige auteurstools. Je kunt het 14 dagen free of charge uitproberen. De automatische vertaalfunctie bevindt zich echter nog in de bètafase.

Afsluiten

Het doel van een e-learning-auteurstool is om iedereen, of het nu een vakexpert of een beginnende auteur is, in staat te stellen boeiende leerinhoud te ontwerpen en te produceren.

De bovenstaande lijst geeft u de kenmerken van de beste beschikbare e-learningtools en helpt u bij het kiezen van de meest geschikte voor u en uw workforce.

Je kunt ook kijken naar de beste Moodle-hosting voor jouw leerplatform.

Leave a Comment

porno izle altyazılı porno porno