Create Stunning Training Video and Make Millions [9 Software]

Bent u van plan uw deugd, ervaring en kennis over het onderwerp op de markt te delen? Start met trainingsvideo’s en publiceer deze op educatieve web sites om aan de slag te gaan.

Hoe vaak heb je web sites als Udemy en Coursera gecontroleerd op cursussen? Of YouTube om een ​​educatieve of free of charge trainingsvideo te zien die je kan helpen met een bepaald onderwerp?

We hebben dat allemaal gedaan en doen het nog steeds als we ergens vastzitten of onze vaardigheden moeten bij- of omscholen. Vooral tijdens de pandemie namen de on-line cursussen en certificeringen een nieuwe wending, waarbij meer mensen hun kennis aanscherpten.

Bij het maken van fascinerende on-line cursussen moet je echter onthouden dat dit tot meer video’s kan leiden. Voor videomakers is het een van de beste kansen om hun expertise te laten zien en het publiek een echte leerervaring te bieden.

Maak verbluffende trainingsvideo

Er zijn verschillende interactieve software program voor het maken van video’s op de markt beschikbaar voor novices en ervaren professionals om trainingsvideo’s te ontwerpen. Deze bevatten gebruiksvriendelijke, consumentvriendelijke en betaalbare software program die kan helpen bij het maken van instructievideo’s.

Hier zijn enkele van de beste videobewerkingssoftware voor trainingen waar u op moet letten, zodat deze aan uw vereisten voldoet.

Adobe Join

Adobe Join biedt verbeterde audio- en video-ervaring voor gebruikers die traditionele methoden upgraden. Het helpt bij het creëren van een herbruikbare, aanpasbare en veilige ervaring voor het publiek op het scherm om real-life interacties te ontwikkelen. De software program wordt geleverd met aanpasbare pods voor functionaliteiten op het scherm.

Functies –

 • Interactief storyboard met aangepaste lay-outs om doelen en stijl met elkaar te verbinden voor virtuele sessies.
 • Je kunt structuur, beweging en focus aan de video toevoegen op foundation van een webinar of virtueel klaslokaal.
 • Het opzetten van een virtuele device voor het uploaden van PDF-documenten, PowerPoint-decks, muziek, MP4-video’s en afbeeldingen is eenvoudig.
 • Voeg de weblinks, bestanden, opiniepeilingen, breakoutruimtes en nog veel meer toe die u kunt hergebruiken en instellen.
 • De software program kan helpen consistentie te garanderen met sjablonen in de gedeelde ruimtes, zoals lay-outs, pods en inhoud.
 • Het zorgt voor standaardisatie waardoor gebruikers vanaf nul kunnen beginnen, zoals lay-outs, pods en inhoud.
 • Adobe Join 12 zit boordevol topmogelijkheden waarmee gebruikers werk kunnen produceren, presenteren en faciliteren.
 • Het biedt virtuele backstage met een Host & Presenter Space die werkt als een ruimte om je voor te bereiden, te communiceren en met anderen samen te werken.

Je kunt echte ervaringen bieden met betrokkenheid en krachtige storyboardmogelijkheden die je kunt aanpassen. Het doel is om betrokkenheid te stimuleren through interacties en samenwerking met anderen achter de schermen.

DemoCreator

DemoCreator

Wondershare’s DemoCreator is de device voor het maken van demo’s die beroemd is onder players, docenten, leerlingen en freelancers. Je neemt het idee en gaat naar een nieuw niveau met de unieke functies van DemoCreator. Het biedt een expressieve manier om hun ideeën naar voren te brengen en kennis te delen met behulp van videopresentaties en schermkracht.

Functies –

 • Je kunt alles opnemen wat je maar wilt, zodat het op een professioneel ogende tutorial lijkt.
 • Het wordt geleverd met een opnamescherm met één klik, realtime schermtekening en een webcam met audiofuncties.
 • Males kan de videopresentatiemodus verbinden met livestreamplatforms op een laptop.
 • Het streamen van gameplay, presentaties en nog veel meer opties met virtuele avatars is eenvoudig.
 • Met eenvoudig slepen en neerzetten kunt u video’s maken met verbluffende videobewerking.
 • Creatieve video-effecten en componenten voor audiobewerking worden geleverd met praktische tutorials.
 • Video-samenwerking, videodistributie, on-line maker van videopresentaties, videobeheer en cloudback-upfuncties om van de beste ervaring te genieten.

DemoCreator kan freelancers of trainers helpen hun kennis onder de aandacht te brengen door middel van reduce, tutorials, trainingsvideo’s, onboardings en wat dan ook om een ​​verschil te maken.

Snelle spoel

Snelle spoel

Gebruik de free of charge on-line templates van Fastreel om een ​​trainingsvideo te maken. Het zit boordevol topfuncties waarmee iemand zijn kennis wereldwijd kan delen met werknemers, studenten en consumenten. U kunt videocursussen, motiverende presentaties, geanimeerde educatieve cartoons en trainingsvideo’s maken.

Functies –

 • Het biedt een platform om professionele video’s te maken met kant-en-klare sjablonen, tekst, mediabestanden, achtergrondstem of muziek.
 • De device wordt geleverd met een ingebouwde bibliotheek waaruit u kunt kiezen voor muziek- en tekstpatronen.
 • Een script schrijven in opsommingstekens of een gedetailleerd plan maken met een logische structuur om een ​​video te maken.
 • Creëer een minder ingewikkelde videoweergave zonder lange instructies of onnodige informatie om afleiding te voorkomen.
 • Tekst gebruiken om aanwijzingen in de video uit te leggen zonder deze te veel te gebruiken, of een lettertype te gebruiken dat het publiek kan afleiden.
 • Voeg tekst toe om belangrijke punten, infographics en video’s te benadrukken.

Fastreel is een eenvoudige optie waarmee gebruikers direct trainingsvideo’s en tutorials kunnen ontwikkelen.

VideoStudio

VideoStudio is een ideale oplossing voor het onderwijs en het bedrijfsleven die professionals helpt verbinding te maken of te communiceren met studenten of publiek. Het stelt docenten en docenten in staat creatieve lezingen en spannende reduce te ontwikkelen, waarmee ze hun beste beentje voor kunnen zetten in de moderne wereld.

Functies –

 • Het zit boordevol unieke sjablonen, overgangen en afbeeldingen.
 • VideoStudio wordt geleverd met Chroma Key/Inexperienced Display screen en schermopnamesoftware.
 • 4K-, Hd- en 360-graden videobewerkingsoplossingen bieden fantastische kwaliteit.
 • Creatieve effecten, kleurcorrectie en kleurcorrectietools met aangepaste video’s met gesplitst scherm.
 • Het wordt geleverd met zoom- en panbediening en enkele andere krachtige functies.
 • Maak gebruik van hulpmiddelen voor gesproken tekst en audiobewerking.

Beschouw het als een alles-in-één oplossing voor videobewerking die docenten kan helpen moderne technologie te benutten en contact te maken met hun publiek. Het stimuleert creatieve samenwerking door een vlotte toegang en een uitgebreide leerbibliotheek te bieden.

VideoStudio is gebruiksvriendelijke en eenvoudig te leren software program waarmee studenten succesvol kunnen voldoen aan de vereisten voor videobewerking.

Video

Video

Wideo-trainingsvideosoftware is een uitstekende manier om inhoud te consumeren en aan het publiek te leveren in plaats van lange boeken en documenten. Het biedt een praktische manier om een ​​idea uit te leggen, een gedetailleerd beeld van het proces te geven en een medewerker op te leiden. Het is een effectieve manier om mensen les te geven door helderheid van audiovisuele inhoud te bieden.

Functies –

 • Je kunt beginnen met het kiezen van het onderwerp en het maken van een lay-out om onderscheid te maken tussen video’s.
 • Start met het maken van een storyboard om dialoog en tekst te definiëren met visuele elementen.
 • Wideo wordt geleverd met kant-en-klare videosjablonen om trainingsvideo’s te combineren.
 • Gebruik de voice-overfuncties (neem het op of gebruik de bibliotheek) om de ideale video te maken.
 • Maak de video met behulp van de sjablonen, voice-over en andere bewerkingsfuncties.

Wideo is een gebruiksvriendelijke online-editor waarmee novices, novices en ervaren professionals een ideale trainingsvideo kunnen maken. Het heeft een enorme bibliotheek met muziek en afbeeldingen om waarde toe te voegen aan de trainingsvideo’s en aangepaste tekst, kleuren, muziek en nog veel meer functies.

Bijtbaar

Met Biteable kun je trainingsvideo’s maken om trainers te helpen contact te maken met het publiek. Het helpt de sjablonen te combineren met scènes van studiokwaliteit die een gebruiksvriendelijke en intelligente bewerkingservaring kunnen bieden.

Functies –

 • Het biedt trainingsklare beelden zoals animaties, scènes en kant-en-klare sjablonen die kunnen helpen bij het ontwikkelen van de juiste video.
 • Je kunt op een leuke manier intuïtieve trainingsvideo’s maken, dankzij de functie voor delen met één hyperlink, waarmee je ze op verschillende platforms kunt volgen, bijwerken en delen.
 • Biteable kan helpen bij het maken van een PowerPoint voor de trainingsvideo om belangrijke concepten aan het publiek uit te leggen.
 • Het aanpassen van de video met animaties, nieuwe scènes, first-person beelden, schermopname en voice-overs is eenvoudig.

Gebruikers kunnen beginnen met het oppakken van een sjabloon die geschikt is voor hun trainingsvideo, video’s met een paar klikken aanpassen, brandingopties opnemen en deze delen op sociale-mediaplatforms. Het kan helpen bij het maken van schermopnametrainingen, het opnemen van trainingen en geanimeerde trainingsvideo’s.

Wat huge

Wat vast

Whatfix is ​​een geweldige manier om het staff op afstand te trainen met een gepersonaliseerde onboarding en andere belangrijke functies. Whatfix Digital Adoption Platform kan helpen snel video’s te maken waarin hun werkprocessen aan kandidaten worden uitgelegd.

Functies –

 • De device wordt geleverd met een eenvoudig onboardingproces op afstand om de coaching voor de leden te stroomlijnen.
 • Het biedt een gepersonaliseerd leerproces en relevante, intelligente ideas voor de trainingsinhoud.
 • Males kan de device integreren met andere ontwikkeltools om coaching eenvoudiger te maken.
 • Verbeter de coaching en ontwikkeling van medewerkers op afstand zonder miljoenen {dollars} te investeren.
 • De device wordt geleverd met een goede movement en stapsgewijze interactieve begeleiding om medewerkers te helpen bij het starten van trainingsprocessen.
 • Het biedt een adoptieroutekaart en in-app-checklists voor het monitoren van de voortgang van medewerkers.

De Whatfix-trainingssoftwaretool is bedoeld om ondersteuningsvragen te verminderen, de productiviteit te verhogen, de trainingsinhoud te verminderen, de tijd voor het ontdekken van kennis te verminderen en een snellere tijd om de vaardigheid van werknemers te begrijpen.

Typ Studio

Typ Studio

Kind Studio wordt beschouwd als een van de meest toegankelijke trainingsvideosoftware waarmee u op tekst gebaseerde trainingsvideo’s kunt maken. Met een paar klikken kunt u eenvoudig tutorials, trainingen en instructievideo’s maken met de device.

Functies –

 • Instructievideo’s kunnen helpen bij het creëren van inhoud die de aandacht van het publiek kan trekken en kan worden opgenomen in de browser en op een scherm.
 • U kunt ook in educatieve inhoud duiken met behulp van video- of tekstgebaseerde bewerking voor het maken van de volgende cursus.
 • Functionele videobewerking die through de cloud kan worden weergegeven, zodat kandidaten het downloaden en leren een vliegende begin kunnen geven.
 • Video’s exporteren en automatische ondertiteling through de cloud genereren om trainingsvideo’s te maken.
 • Efficiënte on-line videobewerking met functies zoals bijsnijden, bijsnijden en knippen.

Met Kind Studio kunt u eenvoudig kiezen voor videotutorials, on-line e-learningtraining en directe trainingsvideo’s. Males kan de trainingsvideo in videoformaten aanleveren, waardoor de inhoud toegankelijker wordt gepresenteerd.

Vimeo

Vimeo

Vimeo is een geweldige device voor het maken van video’s voor onboardingtraining waarmee u binnen een paar minuten elke video kunt maken met kant-en-klare sjablonen. De device is gemakkelijk te gebruiken; start met het kiezen van de sjabloon die aan de vereisten voldoet, het toevoegen van afbeeldingen uit de voorraadbibliotheek, het aanpassen van de video en het delen ervan met het staff.

Functies –

 • De device bevat onderschriften, bewerkingen, kleuren, lettertypen, animaties, filters en meer om boeiende trainingsvideo’s te maken.
 • Voeg de clip van uzelf of uit de voorraadbibliotheek toe om het werken aan frames gemakkelijker te maken.
 • Professioneel ontworpen sjablonen uit de bibliotheek om aangepaste trainingsvideo’s te maken.

Start met introductie- of trainingsvideo’s voor uw processen of bedrijf waarin u eenvoudig kunt uitleggen hoe en wat u moet doen. U kunt de beelden gebruiken om eenvoudige afbeeldingen, opvallende animaties, grafieken en screencasts te maken. Het helpt om boeiende video’s te maken om ze interactief en praktisch te maken.

Conclusie

De hierboven genoemde software program wordt geleverd met een eenvoudig te gebruiken interface en unieke functies die iemand kunnen helpen een video te maken die op de markt kan werken. Het doel is om het publiek te boeien en de verkoop te doen waar u voordeel uit kunt halen.

U kunt dus de free of charge versie gaan gebruiken en later naar de betaalde versie overstappen.

Hier zijn de beste software program en on-line instruments om video’s samen te voegen.

Leave a Comment

porno izle altyazılı porno porno