Creating Animation and Explainer Videos is Easy with Vyond

Animaties zijn een gemakkelijke manier om iets uit te leggen of uw punt duidelijk te maken.

Iedereen houdt van personages en animaties die een verhaal lokken. Animatievideo’s zijn een populair hulpmiddel om contact te maken met mensen met verschillende achtergronden en leeftijden.

Dit artikel richt zich op het belang van videomarketing en hoe geanimeerde uitlegvideo’s een uitstekend medium kunnen blijken te zijn om uw producten on-line te verkopen.

Dat gezegd hebbende, laten we eens kijken naar de betekenis van video’s voor bedrijven.

Waarom video’s belangrijk zijn voor bedrijven?

Video’s zijn gemakkelijk te begrijpen, dus bedrijven richten zich meer op videomarketing dan op andere vormen van inhoud.

Waarom video's belangrijk zijn voor bedrijven

Bedenk eens hoeveel video’s je dagelijks bekijkt op YouTube, Fb, Vimeo en Instagram. Er zijn momenten waarop u in uw vrije tijd enkele video’s bekijkt of wanneer u on-line naar iets zoekt.

Hier zijn enkele voordelen van het gebruik van videomarketing:

 1. Google promoot video’s en mensen zijn meer betrokken bij video’s dan bij tekst.
 2. De populariteit van video’s vergroot het bereik van een bedrijf omdat ze gemakkelijk te delen zijn.
 3. Ze voegen waarde toe aan de inhoud op de web site.
 4. Video’s zijn eenvoudig te volgen en te rapporteren.
 5. Video’s worden viraal en leveren berichten onmiddellijk op in plaats van lange tekstparagrafen te lezen.

Door animatie of een uitlegvideo te maken, kan uw bedrijf veel informatie snel en effectief overbrengen, waardoor uw marketinginspanningen aanzienlijk worden verbeterd.

Wat is een uitlegvideo?

Videomarketing omvat een breed scala aan video’s op web. Deze omvatten storytelling, animatie, uitleg, productdemo’s en entertainmentvideo’s.

Sommige van deze video’s zijn echter moeilijker te maken dan andere. Maar dat is niet het geval bij uitlegvideo’s.

Uitlegvideo’s zijn korte geanimeerde video’s die eigenaren van kleine bedrijven helpen in touch te komen met het publiek en hen een beter gevoel van begrip te geven.

Daarom denken mensen vaak dat het maken van geanimeerde uitlegvideo’s een hoog niveau van animatievaardigheden vereist en hoge kosten met zich meebrengt.

Het leuke feit is echter dat het maken van uitlegvideo’s veel eenvoudiger is dan je denkt. De enige vereiste die je nodig hebt is een creatieve geest en de juiste videobewerkingssoftware.

Voordat we verder gaan, moeten we eerst eens kijken naar de uitdagingen waarmee u te maken kunt krijgen bij het maken van animatievideo’s zonder de juiste animatiesoftware.

Uitdagingen bij het maken van animatievideo’s

Uitdagingen bij het maken van animatievideo's

Het maken van video’s vereist een creatieve aanpak en veel geduld. Hoewel het proces eenvoudiger wordt als u een script gereed heeft, bestaat er altijd een kans dat u met runtime-problemen te maken krijgt.

Hier zijn enkele veelvoorkomende uitdagingen waarmee u te maken krijgt bij het maken van uitlegvideo’s.

 • Verzameling van activa: Zonder de juiste middelen is het onwaarschijnlijk dat u een boeiende uitlegvideo kunt maken. Je hebt objecten, rekwisieten en personages nodig die elkaar aanvullen en het meeste uit je video halen.
 • Sjabloon: Het helemaal opnieuw maken van videosjablonen is tijdrovend en vereist een creatieve aanpak. Zelfs als u al een script in gedachten heeft, kost het tijd om voor elke scène van uw uitlegvideo een volledig nieuw sjabloon te maken.
 • Audio: Het vinden van een complementaire achtergrond- en karakteraudio is lastig. Je moet experimenteren met verschillende menselijke stemmen die passen bij de stemtoon van je videokarakter.
 • Tijdrovend: Het maken van animaties wordt tijdrovend als u niet alle middelen, sjablonen en audio op één platform heeft dat gemakkelijke synchronisatie en een tijdlijngebied biedt.

Hoe Vyond het gemakkelijk maakt om uitlegvideo’s en animaties te maken?

Hoe Vyond het gemakkelijk maakt om uitlegvideo's te maken

Vyond is een eenvoudige maar krachtige videomaker waarmee je in slechts enkele minuten boeiende en dynamische animatievideo’s kunt maken. Het videoplatform is eenvoudig te gebruiken en de interface is gebruiksvriendelijk, met alle functies beschikbaar in één dashboard.

Of u nu een uitleg- of productdemovideo wilt maken, Vyond biedt u alle functies en middelen binnen één tijdlijn.

Enkele van de krachtige functies van Vyond zijn onder meer:

 • Bibliotheek met kant-en-klare sjablonen
 • Een verzameling rekwisieten, objecten en personages
 • Hulpmiddelen voor videobewerking
 • Audio-instrumenten
 • Exporteer video’s in verschillende ondersteunde formaten

Laten we enkele functies van Vyond intimately verkennen, waarmee u met slechts een paar klikken boeiende uitlegvideo’s kunt maken.

Vyond’s functies

Vyond's functies

Enkele belangrijke functies zorgen ervoor dat Vyond op een hoge positie staat op onze lijst met beste uitlegvideosoftware.

Slepen-en-neerzetten-interface

Met Vyond kun je elementen zoals rekwisieten en personages op de tijdlijn slepen en neerzetten om boeiende video’s te maken. Het biedt ingebouwde functies zoals het synchroniseren van karakters, het creëren van bewegingen voor je personage en het verwijderen van ongewenste elementen uit de video.

Bovendien geeft Vyond je toegang tot een bibliotheek met royaltyvrije muziek die je kunt toevoegen aan je uitlegvideo’s. U kunt muziek toevoegen en aangepaste karakters maken die passen bij uw vereisten voor uitlegvideo’s.

Kant-en-klare videosjablonen

Vyond biedt honderden prachtig ontworpen, vooraf gebouwde sjablonen om uw videoproductie een vliegende begin te geven. Deze sjablonen zijn geschikt voor verschillende industrieën en zijn ontworpen voor verschillende gebruiksscenario’s.

Zelfs als u geen perfecte sjabloon vindt die aan uw eisen voldoet, kunt u deze eenvoudig aanpassen met uw personages, kleuren, rekwisieten, geluidseffecten en tekst.

Bovendien kunt u uw stem en muziek toevoegen om uw verhaal tot leven te laten komen. Dit resulteert in een boeiende video die verbinding maakt met uw publiek en uw boodschap effectief overbrengt.

Natuurlijk tekst-naar-spraakgeluid

Ben je de robotvertalingen die in de uitlegvideo’s worden gebruikt verveeld? Geen saaie dingen meer. Vyond heeft een nieuwe functie toegevoegd waarmee je daadwerkelijke menselijke geluiden kunt toevoegen om tekst om te zetten in natuurlijke spraak.

U moet uw tekst invoeren en kiezen uit de verschillende aangeboden talen en stemopties. Er is ook een optie om de taal automatisch te detecteren, wat u tijd bespaart.

Dankzij de Dolby.io-functie van Vyond kun je luide achtergrondstoringen elimineren en je stem door de hele video laten schijnen.

Mediabibliotheekpaneel

Het mediabibliotheekpaneel van Vyond geeft je toegang tot honderden kant-en-klare rekwisieten, achtergronden, objecten en personages, zodat je geen tijd verspilt met het zoeken ernaar. Deze omvatten gadgets uit eerdere video’s, zoals grafieken, emblem’s, geüploade foto’s en video’s.

U kunt de elementen rechtstreeks naar uw videotijdlijnfeed slepen en neerzetten of ze vervangen door eenvoudige kopieer- en plakfuncties. Met de mediabibliotheek kunt u ook middelen gebruiken die door uw teamgenoten worden gedeeld. Er is ook een zoekbalk waarmee u naar ontbrekende elementen kunt zoeken.

Het videocreatieproces van Vyond

Het maken van video’s op Vyond is eenvoudig en je hoeft geen technische vaardigheden te bezitten om Vyond te gebruiken.

U krijgt kant-en-klare sjablonen die u eenvoudig kunt aanpassen en waarmee u uw creatieve vaardigheden in slechts 5 minuten in de video naar voren kunt brengen.

Dat gezegd hebbende, laten we aan de slag gaan.

Eerst moet u inloggen op uw Vyond-account en op de knop “Maak een video“-knop bovenaan.

Het videocreatieproces van Vyond

Selecteer vervolgens Vyond Studio als uw videostijl.

Selecteer een stijl

Nu kun je een kant-en-klare sjabloon die bij uw script previous en voeg uw hoofdpersonage, rekwisieten en audio toe aan de videotijdlijn.

Als u audio wilt toevoegen, kunt u gesproken tekst creëren door tekst te typen of uw stem opnemen.

U kunt een audiobestand uit de geluidsbibliotheek selecteren en als achtergrondmuziek gebruiken in uw uitlegvideo.

Selecteer-sjabloon-vyond

Stel de karakterbewegingen in om bewegingen aan uw video toe te voegen en voeg meer van dergelijke sjablonen toe om een ​​videoplot te maken.

Zodra u klaar bent met het maken van alle scènes voor uw uitlegvideo, kunt u eenvoudig een voorbeeld van de wijzigingen bekijken en opslaan nadat u uw video hebt bewerkt.

Tijdlijn-Vyond

Dat is het.

Nu kunt u verder gaan en video’s downloaden door op de knop Downloaden te klikken. Je krijgt verschillende opties om het formaat en de resolutie van je video te selecteren.

U kunt de gedownloade video insluiten op uw landingspagina’s en website-tutorials en deze zelfs gebruiken voor het uitvoeren van betaalde campagnes. Vergeet niet uw video’s op sociale media te delen om grip te krijgen op uw bedrijf.

Vyond’s prijzen

Vyond is beschikbaar in vier tariefplannen, en u kunt degene kiezen die bij uw wensen previous. Omdat Vyond zware kortingen biedt op de jaarlijkse factureringscyclus, vermelden we hun jaarlijkse tariefplannen.

Vyond-prijzen

Essentieel plan

Als je met een beperkt funds begint met videomarketing, raden we je aan om voor het Important-abonnement van Vyond te gaan, dat slechts $ 25 per maand kost voor één bedrijfseigenaar.

Premium-abonnement

Hun premiumplan is het meest algemeen aanvaarde plan dat is ontwikkeld voor de behoeften van eigenaren van kleine bedrijven. Het premiumabonnement kost $ 54 per maand en omvat video-exports van hoge kwaliteit en livechatondersteuning.

Professioneel abonnement

Als u een professioneel videomarketingbureau bent, kunt u het Skilled-abonnement van Vyond bekijken. Het is geschikt voor middelgrote tot grote bedrijven met alle functies en een klantenservice met hoge prioriteit.

Enterprise-plan

Enterprise-abonnementen bieden geavanceerde informatiebeveiligingsfuncties, initiële coaching, een Vyond Skilled en een toegewijde Vyond-accountmanager.

U moet contact opnemen met het verkoopteam van Vyond om Enterprise-abonnementen aan te schaffen.

Vyond-alternatieven

Hoewel we zeker zijn van de mogelijkheden en functies van Vyond, zijn hier enkele andere SaaS-tools met uitlegvideo die u kunt overwegen.

Hier is de lijst met onze prime drie Vyond-alternatieven.

Adobe Animate

Adobe-animatie

Adobe Animate is de eerste vectorgebaseerde ontwerptool voor webanimatie in de branche. Het combineert de kracht van Photoshop met een tijdlijn en andere functies om een ​​volledig pakket instruments te bieden voor het maken van expressieve animaties met HTML5, CSS en JavaScript.

Met de software program kunt u grafische en animatievideo’s maken voor webseries, productbeschrijvingen, websitetoepassingen, gamekarakters, commerciële multimedia en nog veel meer.

Je kunt eenvoudig video’s downloaden en delen op sociale-mediasites zoals Twitter, YouTube en anderen vanaf het platform zelf.

Powtoon

powtoon

Powtoon is zo ontworpen dat het platform eenvoudig te gebruiken is en biedt een breed scala aan bronnen, zoals video’s, audiobestanden en veel afbeeldingen, om u op weg te helpen. Het brede scala aan sjablonen van Powtoon maakt het maken van boeiende en informatieve uitlegvideo’s en presentaties eenvoudig.

Wat Powtoon onderscheidt, is dat je de sjablonen direct naar eigen wens kunt bewerken, en dat er ook een grote verscheidenheid aan stijlen is om uit te kiezen.

Als u geïnteresseerd bent in het gebruik van alle functies die Powtoon biedt, kunt u zich aanmelden voor een abonnementsabonnement. U kunt echter de free of charge versie gebruiken als u het platform wilt verkennen en wilt zien wat het kan doen.

Animaker

animaker-live action en animatiemaker

Animaker is een ander populair hulpmiddel voor het maken van uitlegvideo’s met slepen en neerzetten, waarmee u gemakkelijk kunt werken. Het biedt kant-en-klare videosjablonen die beter zijn dan andere platforms, en de tutorials maken het gemakkelijk om elke gewenste videostijl te maken.

Met Animaker beschikt u over de instellingen om passende overgangen tussen twee verschillende scènes toe te voegen met behulp van beschikbare geanimeerde overgangen.

Samenvatting

We begrijpen dat de gedachte aan het maken van een video voor veel eigenaren van kleine bedrijven een uitdaging kan zijn, maar de waarheid is dat investeren in video’s voor uw bedrijf de moeite waard is.

We hopen dat je onze blogpost over uitlegvideo’s leuk vond en hoe Vyond je kan helpen bij het maken van boeiende animatievideo’s.

Als u meer wilt weten over het maken van animatievideo’s, bekijk dan onze lijst met de beste animatiesoftware voor uw bedrijf.

Rate this post
porno izle altyazılı porno porno