How to Enable or Disable Noise Cancellation on AirPods, AirPods Pro, and AirPods Max

Technologie evolueert in een ongelooflijk tempo in deze futuristische wereld, en dat geldt ook voor de technologiereuzen. Vandaag bespreken we de technologie voor ruisonderdrukking en hoe je ruisonderdrukking op AirPods activeert.

Met de toename van de verstedelijking bereikt ook het lawaai een verwoestend hoogtepunt. Dit is dus een ernstig probleem voor iedereen die wil genieten van melodieuze muziek of zijn favoriete movies wil kijken met een koptelefoon op in luidruchtige omgevingen zoals het openbaar vervoer, zijn werkplek en dergelijke.

Hierdoor heeft een gebruiker maar één optie: het quantity van apparaten verhogen, wat gevaarlijk is voor zijn oren. Het kan de enige reden zijn voor de vernietiging van cellen en membranen in het slakkenhuis van het oor.

Om dit probleem op te lossen is ruisonderdrukkingstechnologie in beeld gekomen.

Over ruisonderdrukkingstechnologie

Simpel gezegd suggereert de naam dat de ruisonderdrukkingstechnologie onnodige ruis van de achtergrond wegneemt. Hierdoor kunnen gebruikers media ongestoord horen, terwijl hun oren veilig zijn. Ruisonderdrukkingstechnologie kan worden onderverdeeld in drie typen: actieve ruisonderdrukking, passieve ruisonderdrukking en adaptieve ruisonderdrukking.

Muziek
 • Actieve ruisonderdrukking (ANC) – Het maakt gebruik van anti-golftechnologie, die precies de tegenovergestelde geluidsgolf genereert van de geluidsgolf van geluid op de achtergrond. Dit zal het geluid teniet doen.
 • Passieve ruisonderdrukking – Passief ruisonderdrukkingseffect is te wijten aan externe factoren zoals good schuim voor de hoofdtelefoon. Hierdoor kan er een afdichting ontstaan ​​tussen het oor en de hoofdtelefoon.
 • Adaptieve ruisonderdrukking – Web als Lively Noise Cancellation (ANC) maakt Adaptive Noise Cancellation ook gebruik van technologie om achtergrondgeluiden te onderdrukken. Toch is het verschil in Adaptive dat het geavanceerde algoritmen gebruikt om de achtergrondgeluiden te horen en aan te passen en de bijna perfecte ruisonderdrukking toe te passen voor het leveren van de beste prestaties van alle drie de typen.

Laten we nu eens kijken naar de ruisonderdrukkingsfunctie op Apple AirPods-apparaten.

Apple AirPods (3e generatie)

De Apple-gebruikers die AirPods van de tweede generatie gebruiken, hebben een fantastische improve gekregen met Apple AirPods 3. De aanzienlijke upgradelijst omvat een IPX4-classificatie, een MagSafe-oplaadcassette en ondersteunt functies zoals ruimtelijke audio.

Apple AirPods 3e generatie

Terwijl ze het hadden over de ruisonderdrukkingsfunctie in Apple AirPods 3, stelde Apple hun nerdgebruikers teleur door geen actieve ruisonderdrukkingsfunctie in hun nieuwe product toe te voegen.

Voorbeeld Product Beoordeling Prijs

Apple AirPods (3e generatie) draadloze oordopjes met MagSafe-oplaadetui. Ruimtelijke audio, zweet- en waterbestendig, tot 30 uur batterijduur. Bluetooth-koptelefoon voor iPhone

Apple AirPods (3e generatie) draadloze oordopjes met MagSafe-oplaadetui. Ruimtelijke audio, zweet en…

$ 176,28

Ze zorgden voor ruisonderdrukking, maar het is passieve ruisonderdrukking, en daarom hangt het af van de vorm van het oor van elke gebruiker en hoe goed deze AirPods in hun oor passen.

Apple AirPods Professional/Max

Na de lancering van AirPods Professional en AirPods Max waren mensen erg enthousiast om ze in handen te krijgen. Dit was genoeg om de wilde rage van de Apple-gebruikersgemeenschap voor AirPods Professional en AirPods Max te vertellen. AirPods Professional is een in-ear-oortelefoon, terwijl AirPods Max een over-ear-type is.

Apple AirPods Max

Een van de belangrijkste onderscheidende kenmerken van beide producten ten opzichte van hun voorgangers is actieve ruisonderdrukking, die je niet kunt zien in de vorige versies van AirPods.

Voorbeeld Product Beoordeling Prijs

Apple AirPods Pro (1e generatie) met MagSafe-oplaadcase

Apple AirPods Professional (1e generatie) met MagSafe-oplaadcase

$ 249,99
Voorbeeld Product Beoordeling Prijs

Apple AirPods Max draadloze over-ear-koptelefoon. Actieve ruisonderdrukking, transparantiemodus, ruimtelijke audio, Digital Crown voor volumeregeling. Bluetooth-hoofdtelefoon voor iPhone - Groen

Apple AirPods Max draadloze over-ear-koptelefoon. Actieve ruisonderdrukking, transparantiemodus, ruimtelijke…

$ 449,99

De ANC-functie van Apple AirPods werkt effectief en kan de achtergrondgeluiden dempen om te voorkomen dat gebruikers worden afgeleid. Daarnaast vermindert het ventilatiesysteem volgens Apple ook het windgeruis tijdens een telefoongesprek.

Hoe kan ik ruisonderdrukking op AirPods Professional en AirPods Max in- of uitschakelen?

Gebruikers kunnen schakelen tussen de AirPods Professional- en AirPods Max-modi: Ruisonderdrukkingsmodus, Transparantiemodus en Uit. Deze kunnen op meerdere manieren worden gedaan. Eén manier is om een ​​fysieke schakelaar of sensor op de AirPods zelf te gebruiken, en andere manieren zijn anders bij gebruik van verschillende Apple-apparaten zoals iPhones, iPads, MacBooks en meer.

Schakelen tussen modi met behulp van de AirPods-sensor

Voor AirPods Professional

AirPods Professional is een in-ear-oortelefoon met een strak en stijlvol ontwerp dat millennials aantrekt. Daarom probeerde Apple AirPods Professional zo te ontwerpen dat er geen ruimte is voor een knop op het apparaat. Apple heeft een multifunctionele krachtsensor in knoppen gebruikt om verschillende taken uit te voeren.

Maar de vraag die we moeten stellen is hoe je ruisonderdrukking op AirPods activeert. Het antwoord is eenvoudig. Het is een eenvoudig proces als volgt:

AirPods Pro Force-sensor
 • Houd de krachtsensor ingedrukt totdat u een geluidssignaal hoort.
 • Terwijl ze beide AirPods dragen, moeten gebruikers de sensor ingedrukt houden om te schakelen tussen ruisonderdrukking en transparantiemodus.
 • Veel mensen zijn eraan gewend om tijdens hun werk slechts één AirPods te dragen om zich te kunnen concentreren op zowel het werk als de muziek, dus als u een van hen bent, moet u nog een paar stappen uitvoeren om deze in te stellen.
  • Ga naar de instellingen van je iPhone of iPad
  • Klik op de knop Toegankelijkheid
  • Schakel ruisonderdrukking in met één AirPods
  • Klaar! Nu kunt u genieten van de ruisonderdrukkingsfunctie terwijl u slechts één AirPod draagt.

Voor AirPods Max

AirPods Max is een eersteklas product in de AirPods-serie. Bovendien is AirPods Max de enige AirPods in de categorie over-ear. Als je naar de kosten kijkt, is het duidelijk dat het wordt geleverd met actieve ruisonderdrukking, maar veel gebruikers hebben vragen over hoe ze ruisonderdrukking op AirPods Max kunnen activeren. Hieronder staan ​​de eenvoudige stappen om ANC in AirPods Max te starten:

 • Verbind de AirPods gewoon met iPhone of iPods
 • Klik op de ruiscontroleknop aan de rechterkant om te schakelen tussen de transparantiemodus en de ruisonderdrukkingsmodus
 • Een geluidssignaal bevestigt de wijziging.
AirPods Max-knop

Schakelen tussen modi met behulp van andere Apple-apparaten

Gebruikers kunnen er ook voor kiezen om de ruisonderdrukkingsmodus in te schakelen vanaf hun Apple smart-apparaten zoals iPhone, iPad, Apple Watch of Mac. Alle andere alternatieven zijn ook vrij eenvoudig, zodat elke naïeve gebruiker kan profiteren van de nieuwste functie van AirPods Professional en AirPods Max.

iPhone/iPad gebruiken

Er zijn verschillende manieren om tussen modi te schakelen met uw iPhone of iPad.

#1. Vanuit het Controlecentrum

 • Draag een of beide AirPods en zorg ervoor dat ze zijn verbonden met uw Apple-apparaat.
 • Open Management Heart op uw iOS- of iPad OS-apparaat.
 • Wanneer u AirPods Max of beide AirPods Professional draagt, houdt u de volumeknop van uw iPhone of iPad ingedrukt totdat u additional bedieningselementen ziet.
 • Tik op het pictogram Ruisonderdrukking in de linkerbenedenhoek van het scherm.
iPhone gebruiken
 • Nadat u ruisonderdrukking heeft ingeschakeld, krijgt u mogelijk een vraag over hoe u ruisonderdrukking op AirPods kunt uitschakelen. Het proces om het uit te schakelen is dus ook hetzelfde. Web in de laatste stap moet de gebruiker op de uitknop klikken in plaats van op ruisonderdrukking te klikken.

#2. Van Instellingen

 • De tweede manier om ruisonderdrukking in te schakelen vanaf uw iPhone of iPad is through de apparaatinstellingen.
 • Zorg ervoor dat AirPods Professional of AirPods Max op uw apparaten is aangesloten.
 • Open vervolgens de instellingen en ga naar het Bluetooth-gedeelte.
Van Instellingen
 • Hier vindt u de naam van uw AirPods in de verbonden lijst. Klik nu op de infoknop naast de naam, waar een andere activiteit wordt geopend.
 • Onder de Noise Management vindt u de schakelknop voor ruisonderdrukking, en door er gewoon op te tikken, kunt u deze inschakelen.

Apple Watch gebruiken

Volgens één rapport gebruikt één op de tien iPhone-gebruikers ook een Apple Watch. Dit toont de uitstekende gehechtheidsgraad van Apple-klanten in het Apple Ecosystem aan.

Dit komt allemaal omdat Apple het consolation en de voordelen biedt van het gebruik van hun producten in combinatie met hun primaire iPhones.

Het in- en uitschakelen van ruisonderdrukking van AirPods vanaf hun Apple Watch is een van de uitstekende voorbeelden. Hieronder staan ​​de stappen die u moet volgen om de functie Ruisonderdrukking in of uit te schakelen:

 • Zorg ervoor dat AirPods Professional of AirPods Max is verbonden met uw iPhone en dat de iPhone is verbonden met Apple Watch.
 • Tik op het AirPlay-pictogram terwijl u naar audio luistert through uw horloge.
  Apple Watch aan
 • Vervolgens verschijnen er drie opties. Om ruisonderdrukking in te schakelen, tikt u op Ruisonderdrukking onder het label Noise Management.
  Apple Watch uit
 • Om het uit te schakelen, wordt hetzelfde proces herhaald en klikt u vervolgens in de laatste stap op de uitknop.

Mac gebruiken

Wereldwijd maken veel mensen op de een of andere manier deel uit van het ecosysteem van Apple, en dit aantal groeit elke dag snel. Daarom heeft Apple in MacBook de optie opgenomen om hun AirPods vanaf hun Macs te bedienen. Gebruikers moeten de volgende stappen volgen om ruisonderdrukking op hun MacBook in of uit te schakelen.

 • Zorg ervoor dat AirPods Professional of AirPods Max is aangesloten door deze in uw oren te dragen.
 • Gebruikers kunnen de ruisonderdrukkingsfunctie op twee manieren inschakelen.
  • Open de menubalk 🢂 Klik op de volumeknop 🢂 Klik op het AirPods Professional-pictogram of het AirPods Max-pictogram 🢂 Kies de modus voor ruisonderdrukking.
Mac gebruiken
 • Een andere methode is om het Apple-menu te selecteren 🢂 Systeemvoorkeuren 🢂 Klik op Bluetooth 🢂 Klik op Opties naast AirPods 🢂 Selecteer Ruisonderdrukking.

Apple TV gebruiken

Apple is het grootste bedrijf ter wereld, met een waarde van ongeveer $3 biljoen. Dit komt alleen door de precieze productreeks en compatibiliteit tussen al deze producten. Apple TV maakt ook deel uit van dit opmerkelijke ecosysteem.

De meeste Apple TV-gebruikers weten niet dat ze hun AirPods Professional en AirPods Max kunnen bedienen through hun Apple TV. Ze hebben vragen in hun hoofd over hoe ze ruisonderdrukking op AirPods kunnen activeren met behulp van Apple TV, en de oplossing voor deze vraag wordt gegeven in de onderstaande stappen.

 • Koppel en verbind uw Apple AirPods Professional of AirPods Max met uw Apple TV.
 • Open het Controlecentrum door de TV-knop op de Siri Distant ingedrukt te houden totdat het Controlecentrum verschijnt. 🢂 ​​Selecteer de AirPods-knop 🢂 Selecteer de schakelknop voor ruisonderdrukking.
 • Op dezelfde manier kan de gebruiker, door simpelweg uit te selecteren, de ruisonderdrukkingsfunctie uitschakelen door op de uitknop te drukken.

Conclusie

De derde generatie AirPods van Apple wordt niet geleverd met actieve ruisonderdrukking. AirPods Professional en AirPods Max worden daarentegen geleverd met actieve ruisonderdrukking. ANC kan eenvoudig worden in- of uitgeschakeld met behulp van Apple’s iPhone, iPad, iPad Contact, Apple Watch, MacBook en Apple TV.

Bovendien is deze geavanceerde technologie van ruisonderdrukking in deze luidruchtige wereld een should voor elk True Wi-fi Stereo (TWS)-apparaat.

Bekijk deze hulpmiddelen om iCloud-activeringsslot te verwijderen.

Rate this post
porno izle altyazılı porno porno