How to Make Money on Instagram? Top 10 Ways Discussed

Het web staat in vuur en vlam met het genereren van meerdere inkomstenstromen, passief inkomen en nevenactiviteiten. Wat als we je vertelden dat al die uren op je favoriete sociale media (Instagram) je zouden kunnen helpen wat geld te verdienen?

Momenteel is Instagram een ​​van de vier meest gebruikte sociale mediaplatforms, met in totaal 4,25 miljard bezoeken per maand. Het is toevallig ook de meest gedownloade app ter wereld. Deze statistieken die worden gedeeld in het Digital Tendencies-rapport Hootsuite wijzen op één ding: Instagram is een geweldige app voor verkopen, partnerschappen en het genereren van inkomsten.

Van het verkopen van je merchandise tot het maken van merkinhoud en het verdienen van reelbonussen: er zijn veel manieren om geld te verdienen op Instagram. En dit omvat niet alleen passief inkomen.

Laten we je de meest beproefde manieren laten zien om geld te verdienen op Instagram, met exclusief inzicht in bonussen en op abonnementen gebaseerde inkomsten van Instagram:

Companion met merken

Partner-met-merken

Als je een goed bereik, een makersprofiel of een BOI-status (Born on Instagram) hebt, kun je samenwerken met merken om goed geld te verdienen.

Influencermarketing is in opkomst. Merken betalen je om hun producten op je Instagram-account te promoten. Hoe eenvoudig dat ook klinkt, het lijkt misschien een opgave om merken met je te laten samenwerken als je nieuw bent en web begint.

Als je eenmaal een bekende influencer bent met een sterke betrokkenheid, zullen merken contact met je opnemen. Als je begint, kun je echter rechtstreeks contact opnemen met merken by way of e-mail of Instagram en hen vertellen waarom jij goed bij hen previous.

Je kunt ook worden vermeld op een influencer-marktplaats of zelfs op Instagram’s eigen influencer-marktplaats om je kansen om gevonden te worden te vergroten. Als het gaat om de inhoud die u plaatst, definieer dan een area of interest waarin u geïnteresseerd bent.

Ontdek wie uw doelgroep is, hoe laat ze het meest actief zijn en welk kind inhoud ze leuk vinden. Gebruik Instagram-inzichten om hier een duidelijk beeld van te krijgen.

Berichten die zijn gesponsord, hebben een gesponsorde/betaalde partnerschapstag. U moet doorgaan en dit kiezen tijdens het uploaden van uw bericht.

Ga dwell en verdien met badges

Ga live en verdien met badges

Instagram dwell lijkt echt van begin te gaan! Instagram raadt makers aan om minstens één keer per week dwell te gaan om in realtime met hun publiek involved te komen.

Instagram is alleen beschikbaar voor bedrijfs- en makersaccounts en in bepaalde delen van de wereld. Je kunt met Instagram badges inschakelen en er geld mee verdienen.

Stel uw uitbetalingsaccount in, maak kennis met het Instagram-beleid voor het genereren van inkomsten met inhoud en ga dwell. Eenmaal dwell tikt u op badges om ze in te schakelen. Dit geeft je de kans om geld te verdienen met de inhoud die je maakt, terwijl je kijkers een bepaald bedrag betalen om further erkenning te krijgen.

Je kijkers kunnen in één livesessie meerdere badges kopen en kiezen uit de volgende opties: stappen van $ 0,99, $ 1,99 en $ 4,99. Kijkers die badges kopen, krijgen een blauw hart naast zich. Geef ze een shoutout om meer followers aan te moedigen uw badges te kopen.

Je kunt het totaal aantal gekochte badges en je totale inkomsten tijdens de dwell zien; voor gedetailleerd inzicht kunt u tijdens het leven op Bekijken tikken. Zodra uw livesessie is afgelopen, kunt u alle badges volgen vanaf uw professionele dashboard.

Doe aan affiliatemarketing

Doe-affiliate-marketing

Hoewel Meta vroeger een affiliate marketingprogramma had, zal het na 30 juni 2023 niet meer beschikbaar zijn.

Omdat de meeste bedrijven hun producten op sociale media willen promoten, zijn ze voortdurend op zoek naar micro-influencers om het woord met hun gemeenschap te delen. Als u een sterke betrokkenheid heeft, is het misschien tijd om deel te nemen aan een van de populaire partnerprogramma’s.

Zodra u zich bij deze programma’s aansluit, moet u productlinks delen by way of berichten en reels. Voor elke aankoop die by way of die hyperlink wordt gedaan, verdien je een commissie of een proportion.

Als je nieuw bent en je afvraagt ​​waar je moet zoeken, start dan met Amazon Associates, eBay Companion Community en GoDaddy.

Creëer een Instagram-winkel

Creëer-een-Instagram-winkel

Een andere zekere manier om by way of Instagram goed geld te verdienen, is door een winkel op te zetten. Denk eens aan het runnen van een on-line winkel, gewoon dat u verlost bent van de rompslomp van het hosten van uw winkel.

Er zijn veel kleine bedrijven die deze pattern lijken te hebben overgenomen. Sommige grote bedrijven zijn ook begonnen met verkopen by way of Instagram, naast hun web site en apps van derden, zoals Amazon en eBay.

Om een ​​winkel te maken, moet u overschakelen naar een zakelijk account, uw Fb-pagina verbinden, een relevante productcatalogus uploaden en een accountbeoordeling voltooien, en u bent klaar om te gaan. Zoek ook uit wat de beste tijd is om op Instagram te posten en laat dit een positieve invloed hebben op uw omzet!

Je kunt Instagram zelfs gebruiken om verkeer naar je web site te leiden en je organische bereik te vergroten. U kunt ook uw berichten een enhance geven en advertenties maken om een ​​groter deel van uw doelgroep te bereiken.

Phrase een Instagram-coach

Word-een-Instagram-Coach

De populariteit van Instagram-coaches is de afgelopen twee jaar enorm gestegen. Nu zul je zeker gemakkelijk coaches vinden. Sommigen zullen u helpen persoonlijke financiën te begrijpen, terwijl iemand anders u in staat zal stellen uw kleine onderneming op te schalen.

En toch kan iemand anders je leren hoe je een cruciale vaardigheid onder de knie krijgt en aan de slag kunt gaan op de arbeidsmarkt.

Van private health tot private branding, je vindt er verschillende coaches die je op weg kunnen helpen. Als je ergens goed in bent en een gevoel voor lesgeven hebt, waarom probeer je het dan niet?

Je kunt een cursus opzetten en mensen vragen deze te kopen; u kunt verschillende manieren vinden om uw diensten te verkopen en geld te verdienen. Maar je zult constant moeten zijn!

Cursussen verkopen

Je zou kunnen denken dat we dit zojuist al eerder hebben genoemd, maar we hebben het slechts genoemd als een van de aanvullende diensten die worden aangeboden door social media coaches.

Het verkopen van on-line cursussen die ingewikkelde vaardigheden en ontwikkelingsgebieden definiëren en vereenvoudigen, kan een praktische manier zijn om geld te verdienen op het platform.

Teaching kan meestal dwell plaatsvinden, terwijl cursussen een lijst met opgenomen materiaal in verschillende formaten omvatten om uw leerlingen/studenten te helpen in hun eigen tempo te leren.

Je kunt andere platforms gebruiken om multimediacursussen te maken en deze op Instagram te promoten! Boem, je bent klaar om te verkopen.

Verkoop foto’s of digitale inhoud

instagram-inzichten-op-telefoon

Instagram is altijd een heel visueel platform geweest. Met de toevoeging van haspels draait het allemaal om de esthetische issue. Met Instagram Insights kun je begrijpen welke inhoud het goed doet en welke niet.

Maak gebruik van deze mogelijkheid en verkoop foto’s, digitale afbeeldingen en illustraties by way of Instagram. U kunt foto’s en video’s verkopen aan andere bedrijven in de reis-, foodblog- en modesector.

Als u een ontwerper bent, kunt u uw illustraties verkopen en aangepaste bestellingen aannemen. Als je al een portfolio hebt, kun je bovendien Instagram gebruiken om deze een enhance te geven en meer bezoekers naar je werk te trekken, zodat bedrijven en particulieren in je diensten investeren.

Maak een functieaccountpagina

Als je wilt voorkomen dat je zelf inhoud maakt, kun je nog steeds de kost verdienen door de inhoud van anderen aan te bieden (uiteraard met de nodige credit) en daar op de lange termijn inkomsten mee te genereren.

Begin een Instagram-functieaccount waarop u goed werk of goede producten binnen een specifieke area of interest laat zien. Het is belangrijk om een ​​area of interest te creëren, zodat u een doelgroep kunt aantrekken die daadwerkelijk converteert.

Als je eenmaal populair bent en een aantal volgers hebt, kun je betaalde plekken aanbieden aan bedrijven, bedrijven en zelfs individuen. U kunt hen helpen hun diensten te verkopen en een commissie in rekening brengen voor elke consument die uw pagina bezoekt.

Verdien Reel-bonussen van Instagram

Verdien-Reel-bonussen-van-Instagram

Hiervoor moet je geregistreerd zijn in het makersprogramma van Instagram, dat de naam Born on Instagram of BOI draagt. Als je geweldige inhoud maakt waar de algoritmen en het publiek van Instagram dol op zijn, ontvang je bonussen van Instagram.

Ja dat klopt! Je hebt hier toegang toe in je professionele dashboard zodra je overschakelt naar een professioneel Instagram-account.

Reels Shock is een programma waarmee makers tot $ 20.000 kunnen verdienen voor het creëren van inhoud waar hun neighborhood van houdt, van geniet en mee bezig is.

Dit is momenteel in de praktijk voor makers in de VS. Je moet in aanmerking komen en voldoen aan het partnerbeleid voor het genereren van inkomsten van Instagram. Instagram heeft momenteel maximaal 150 rollen per week! Blijf dus creëren.

Terugkerende inkomsten met abonnementen

Verdien een terugkerend maandelijks inkomen met abonnementen

Je denkt misschien dat verdienen by way of Instagram erg onzeker is: er is geen huge bedrag dat je elke maand kunt verdienen. Maar dat is niet waar!

Bied exclusieve inhoud of ervaringen aan uw neighborhood en volgers. Je volgers betalen een maandelijks bedrag om die exclusieve inhoud te bekijken. Hiermee krijgen ze een abonneebadge op je profiel, en we raden je aan al je volgers een shout-out te geven om ze te waarderen!

U beschikt dus over een abonneehuis dat toegang heeft tot al uw exclusieve inhoud. U kunt haspels, berichten, livesessies en verhalen maken die alleen voor abonnees beschikbaar zijn. Je abonnees worden weergegeven met een paarse badge om hen heen, zodat ze opvallen.

U kunt ook Subscriber Chats instellen, waarmee u tegelijkertijd verbinding kunt maken met 30 verschillende abonnees. Laat uw neighborhood groeien en verdien geld!

Doe iets speciaals voor je abonnees, bouw samen en ontdek wat ze leuk vinden. Blijf ze herkennen en houd uw betrokkenheidsactiviteiten constant om te slagen in een abonnementsprogramma!

Je komt in aanmerking als je in de VS woont, minimaal 10.000 volgers hebt en voldoet aan het beleid voor het genereren van inkomsten uit content material en companions.

Wie kan geld verdienen op Instagram?

Wie-kan-geld-verdienen op Instagram

Als het gaat om geld verdienen op Instagram, zijn er standards waaraan je moet voldoen. Het geschiktheidscriterium is echter niet ingewikkeld. Het is alleen goed om een ​​aantal hiervan te kennen om een ​​goed inkomen te verdienen met het platform zonder verbannen te worden.

#1. Leeftijd

U moet 18 jaar oud zijn, ongeacht in welk land u zich bevindt

#2. account kind

Je zult moeten overstappen naar een professioneel account (een makers- of een zakelijk account) om geld te verdienen; Met een persoonlijk account kun je geen inkomsten genereren met je inhoud

#3. Aantal volgers

Je moet een sterke aanhang hebben – een volgerslijst in de duizenden, bij voorkeur 10K en meer. Om het eenvoudiger te maken, heeft u een volgersbestand nodig dat regelmatig met uw inhoud in aanraking komt.

Er zijn makers met een kleiner aantal volgers die nog steeds geld verdienen by way of Instagram. Het helpt echter wel om een ​​hoger aantal volgers te hebben.

Om in aanmerking te komen voor programma’s zoals Abonnement, moet je minimaal 10.000 volgers op het platform hebben.

#4. Locatie (alleen VS)

Om in aanmerking te komen voor bepaalde exclusieve programma’s die Instagram nog niet wereldwijd heeft uitgerold, moet je in de VS gevestigd zijn. Dit geldt voor het abonnementsprogramma, het Reels Shock-bonusprogramma en het inschakelen van badges voor livesessies.

#5. Volg de communityrichtlijnen

Als je wilt dat Instagram jouw inhoud aanbeveelt op de verkenningspagina, volg dan de communityrichtlijnen.

Hiermee wordt geprobeerd een veilige ruimte te creëren die iedereen respecteert, de wetten van het land volgt en zich onthoudt van het plaatsen van naaktheid en het spammen van mensen. Dit zijn de belangrijkste dingen om in gedachten te houden:

  • Deel inhoud die van jou is; plagiaat niet en schenden geen intellectuele eigendomsrechten
  • Plaats geen ongepaste inhoud, aangezien naaktheid niet is toegestaan
  • Blijf spamvrij en plaats geen inhoud die valse recensies en beoordelingen promoot of mogelijk maakt
  • Ondersteun geen georganiseerde misdaad, terrorisme of haatgroepen
  • Bied geen seksuele diensten aan en neem niet deel aan het kopen en verkopen van wapens, wapens en medication (en andere gereguleerde goederen)
  • Verheerlijk zelfverwonding niet en doe niet mee aan haatzaaiende uitlatingen of intimidatie

Blijf creëren (een impression)

Zoals je kunt zien, is het gemakkelijk om geld te verdienen op Instagram als je consequent bent in je inspanningen en als je blijft creëren. Vergeet echter niet om het beleid inzake het genereren van inkomsten voor companions en het beleid voor het genereren van inhoud door Instagram te lezen, zodat je geen ongepaste inhoud plaatst of je bezighoudt met praktijken die een negatief impact kunnen hebben op het aantal volgers of je accountstatus.

Vergeet ook niet om te voldoen aan de servicevoorwaarden en communityrichtlijnen van Instagram om geld te blijven verdienen. Assist Instagram een ​​veilige ruimte voor de neighborhood te behouden waar we elkaar helpen bloeien.

Je kunt ook enkele makers van Instagramverhalen verkennen om professionele en boeiende verhalen te maken.

Rate this post
porno izle altyazılı porno porno