Ultimate Guide to Using Price Tracking Tools

Een solide prijsstrategie is inderdaad essentieel voor uw bedrijf. Het maakt u niet alleen concurrerend, maar helpt ook uw winstmarges te vergroten.

Tegenwoordig winkelen mensen graag on-line omdat het handig en gemakkelijk is en veel keuzes biedt. Bovendien kunnen ze eenvoudig de prijzen van een product op verschillende websites vergelijken en het beste kiezen.

Dat gezegd hebbende, als u niet weet hoe u uw product moet prijzen, loopt u het risico veel klanten en merkwaarde te verliezen.

Daarom is het essentieel om te begrijpen wat er in de markt speelt. U moet ook de prijsstrategieën van uw concurrenten analyseren, waar zij verkopen en tegen welke prijs, en andere gerelateerde informatie.

Een efficiënte manier om dat te doen is door gebruik te maken van een device voor het volgen van prijzen. Hiermee kunt u de prijzen van uw concurrenten volgen en kunt u uw prijsstrategie optimaliseren.

Laten we het beter begrijpen en uitzoeken op welke manieren een prijstrackingtool uw bedrijf ten goede kan komen.

Wat zijn prijstrackingtools?

visualiseren

Een prijstrackingtool wordt gebruikt om productprijzen van web sites van concurrenten te volgen, analyseren en vergelijken. Het wordt ook wel een prijsmonitoringtool genoemd die naast de prijs ook informatie verzamelt, zoals de beschikbaarheid van een product, visuele weergave, promoties, klantrecensies, enz.

Deze instruments bieden dynamische prijsanalyses die u kunnen voorzien van geautomatiseerde, robuuste prijsoptimalisatie. Ze stellen u ook in staat veranderingen in het vraagvolume te voorspellen die verband houden met een prijsmodel en helpen u bij het bepalen van de juiste prijsstelling.

Prijstrackingtools zijn nuttig voor bedrijven die zich bezighouden met producten, detailhandelaren, op e-commerceproducten gebaseerde websites, marktplaatsen, fabrikanten en zelfs eindgebruikers.

Hoe werken ze?

Prijsmonitoringtools maken gebruik van machine studying en datawetenschap om nauwkeurige concurrerende prijzen te produceren met behulp van verschillende parameters, zoals prijzen van concurrenten, vraag en aanbod, en marktanalyse.

Sommige instruments voor het volgen van prijzen kunnen ook productbeschrijvingen, afbeeldingen, recensies en andere informatie volgen. Vervolgens slaat het de verzamelde gegevens op in een database, zodat gebruikers deze duidelijk kunnen visualiseren op een dashboard in een geavanceerde lay-out.

Waarom heeft u een prijstrackingtool nodig?

Het definiëren van een optimale prijsstrategie is niet eenvoudig, of uw bedrijf nu offline of on-line is. Het is zelfs nog duidelijker als u nieuw op de markt bent en niet weet waar u moet beginnen en hoe u uw product of diensten moet prijzen. Het is ook van cruciaal belang voor doorgewinterde bedrijven om de huidige prijzen in de sector bij te houden om maximale winst te kunnen blijven maken.

Bovendien zou het helpen om rekening te houden met factoren als de vraag naar producten, minimummarges, kosten op lokale en internationale markten, en meer. Als u in dat geval niet over de juiste prijsstrategie voor uw producten beschikt, kan dit van invloed zijn op uw winstgevendheid.

Daarom moet u de prijzen van uw concurrenten analyseren en deze vergelijken met uw product en zijn concurrentievermogen op de markt. Dit is wat u kunt verwachten van een prijstrackingtool.

Laten we eens kijken naar enkele voordelen:

 • Concurrentieanalyse: Met prijstrackingtools kunt u informatie ophalen over de prijsmodellen van uw concurrenten. U kunt hun product-prijsverhouding vergelijken met die van u om kennis te krijgen over de marktpositionering van uw bedrijf.
 • Interne analyse: u kunt de prijsgeschiedenis van uw bedrijf volgen en eerdere of huidige marktstrategieën bekijken. Het zal u helpen de hiaten te ontdekken en deze op te vullen met een betere aanpak door gebruik te maken van de verzamelde gegevens met een prijstrackingtool voor marktanalyse.
 • Marktanalyse: Een device voor prijsmonitoring kan marktanalyses uitvoeren en u laten zien welke verkopers een bepaald product aanbieden en welke kanalen zij gebruiken, zoals Amazon, eBay, enz., om het product te verkopen. Op deze manier kunt u controleren welke websites hun producten, prijzen en andere informatie promoten. Het zal u helpen de concurrentiekracht van uw merk op de verkoopkanalen en de e-commercemarkt te beoordelen.
 • Meer omzet: Met concurrerende prijzen vergroot u de kans op meer omzet. Het komt omdat moderne klanten graag producten op verschillende websites en verkopers vergelijken, met hun prijzen, en de beste kiezen. Dus als uw productkwaliteit goed is en uw prijzen concurrerend, kunt u een betere omzet verwachten.
 • Vergroot de winstmarges: Velen denken dat een prijstracker tot doel heeft de prijzen te verlagen, maar dat is niet waar. Een prijstrackingtool geeft u accuraat inzicht in de prijzen, zodat u een ijzersterke prijsstrategie kunt formuleren. Het zal u helpen weloverwogen beslissingen te nemen om uw prijs binnen een optimaal bereik te houden en maximale omzet- en winstmarges te behalen.
 • Tijd besparen: In plaats van de prijzen en andere productgerelateerde gegevens van uw concurrenten handmatig in de gaten te houden, kunt u prijstrackingsoftware gebruiken om dit automatisch te doen. Het bespaart u een aanzienlijke hoeveelheid tijd die u aan andere productieve taken kunt besteden.

Als u zich nu nog steeds afvraagt ​​waarom u de software program ervoor nodig heeft, of u dit handmatig kunt doen, wacht dan even.

Ja, u kunt handmatige prijsregistratie en andere productgerelateerde cruciale informatie uitvoeren vanaf de web sites van uw concurrenten. Maar het heeft enkele nadelen.

Laten we handmatige en geautomatiseerde prijstracking vergelijken om u een duidelijk idee te geven.

Handmatige monitoring versus geautomatiseerde monitoring

Handmatig volgen

Handmatig volgen betekent dat prijzen en andere productgerelateerde informatie handmatig worden gecontroleerd door mensen die geen softwareapplicaties gebruiken. Ze volgen de prijswijzigingen op de web sites van concurrenten en documenteren deze met behulp van een systeem zoals spreadsheets. Ze moeten de gegevens ook vernieuwen als en wanneer deze veranderen.

 • Het impliceert een lage visie op de huidige markt.
 • Het heeft een lager vermogen om te reageren op de veranderende marktdynamiek.
 • Het proces kost veel moeite, tijd en middelen.
 • Het vereist dat uw group voortdurend de veranderende prijzen in de gaten houdt, en dat is lastig.
 • Het ontbreekt aan middelen voor een actief prijsbeheer.
 • Handmatige middelen worden een gedoe als er veel producten moeten worden bijgehouden, en het verzamelen en onderhouden van gegevens ook een uitdaging is.
 • Het kan menselijke fouten omvatten; daarom is het mogelijk niet altijd levensvatbaar.

Geautomatiseerde prijstracking

Het volgen van prijzen met behulp van een softwareapplicatie is het geautomatiseerd volgen of monitoren van prijzen. Het is een geavanceerde aanpak die uw group ontlast en hen de mogelijkheid biedt met een systeem dat de prijzen in de hele sector in de gaten houdt en deze gemakkelijk handhaaft.

 • Het biedt volledig inzicht in de huidige markt.
 • Hiermee kunt u reageren en u aanpassen aan de veranderende marktdynamiek.
 • Dankzij het geautomatiseerde volgen en bijwerken van prijzen hoeft uw group niet al te veel moeite en tijd te besteden, waardoor middelen worden bespaard.
 • Uw group hoeft niet te worstelen met het bijwerken van de gegevens telkens wanneer de prijzen veranderen; de software program kan daarvoor zorgen.
 • Het is gemakkelijk, zelfs als u voldoende producten moet volgen
 • Geen menselijke fouten, dus het biedt een grotere nauwkeurigheid van de gegevens.

Visualisatie: device voor prijstracking

Een van de beste prijstrackingtools die u op de markt kunt vinden, is Visualping. Het is een krachtige maar eenvoudige device voor veranderingsanalyse die door meer dan 1,5 miljoen mensen wordt gebruikt. Het kan u waarschuwen by way of e-mail, Slack, sms, API, enz., en bevat duizenden gebruiksscenario’s voor zakelijke en persoonlijke toepassingen.

Gebruiksscenario’s visualiseren

 • Bedrijven kunnen deze device voor het detecteren van websiteveranderingen gebruiken voor concurrentie-informatie, het monitoren van de prijzen, team- of carrièrepagina, banneradvertenties, sociale media en meer.
 • Individuen kunnen het gebruiken om de beste offers op Amazon en andere e-commercewebsites te vinden. Het kan hen ook waarschuwen voor het zoeken naar een baan, het monitoren van sociale media, wanneer hun gewenste producten weer op voorraad zijn, of nieuwe producten die ze misschien leuk vinden op eBay, Craigslist, enz.
 • Visualisatie is ook nuttig in juridische perspectieven. Het kan compliancerisico’s helpen voorkomen door veranderingen in de regelgeving in rechtsgebieden voor sterk gereguleerde sectoren, zoals het ondernemingsrecht, het familierecht en arbeids- en werkgelegenheid, te volgen.
 • Het is handig in de handel en financiën om gewaarschuwd te worden zodra de wijzigingen publiekelijk beschikbaar komen, wat voorheen niet beschikbaar was by way of Bloomberg-terminals.
 • Mensen kunnen Visualping op hun web sites gebruiken voor kwaliteitsborging en tegelijkertijd betere controle krijgen over niet-goedgekeurde of onbedoelde wijzigingen. U kunt met een wachtwoord beveiligde pagina’s, mobiele of desktopweergaven, zichtbaarheid vanuit verschillende landen en meer detecteren.
 • Visualisatie is ook nuttig op het gebied van cyberbeveiliging door u op de hoogte te stellen van beveiligingsinbreuken, DNS-downtime of onbedoelde wijzigingen en door codewijzigingen te monitoren.

Aanbiedingen

 • Prijswaarschuwingen: volg prijswijzigingen en scoor de beste offers
 • Prijstracker: ontvang free of charge aanbiedingswaarschuwingen voor topmerken en -producten

Hoe u visualisatie gebruikt voor prijswaarschuwingen

visualiseren2

Stapsgewijze handleiding voor het gebruik van Visualping voor het volgen van prijzen:

 • Als u een productpagina wilt volgen op prijswijzigingen, gaat u naar de startpagina van Visualping en plakt u de URL van de pagina in de zoekbalk. Klik op Ga.
 • Wanneer de productpagina verschijnt, selecteert u het gedeelte van de pagina dat u wilt volgen. Voor waarschuwingen over prijsdalingen is dat meestal het gedeelte van de pagina met de vermelde prijs.
 • Pas vervolgens aan hoe vaak u wilt dat Visualping controleert op wijzigingen.
 • Zorg ervoor dat Visueel vergelijken is geselecteerd. Dit is de beste monitoringmodus voor het volgen van prijsveranderingen, omdat webpaginapixels worden gecontroleerd. Met Visible-compare bevatten de e-mailwaarschuwingen een screenshot van de nieuwe prijs, rood gemarkeerd.
 • Voer het e-mailadres in waarop u de prijswijzigingsmeldingen wilt ontvangen.
 • Klik op ‘Start met monitoren’. Vervolgens stuurt Visualping u een e-mail waarin u wordt gevraagd een wachtwoord voor uw account te maken.

En dat is het!

Zodra Visualping een paginawijziging detecteert, ontvangt u een prijsdalingswaarschuwing in uw mailbox.

Visualisatie van prijzen

Prijzen voor particulieren: ze bieden twee soorten prijzen: betalen per gebruik en op abonnementen gebaseerde prijzen. Er zijn verschillende plannen:

 • Starter: Free of charge, 65 cheques per maand, 2 pagina’s per dag
 • Intensief: $ 13/maand: 1200 cheques en 40 pagina’s per dag, e-mailondersteuning, hoge frequentie
 • Intensief 4k: $24/maand: 4000 cheques en 130 pagina’s per dag, e-mailondersteuning, hoge frequentie
 • Intensief 10k: $ 58/maand, 10.000 cheques en 333 pagina’s per dag, e-mailondersteuning, hoge frequentie
 • Intensief 20k: $97/maand, 20.000 cheques en 667 pagina’s per dag, e-mailondersteuning, hoge frequentie

Prijzen voor bedrijven: Visualping biedt een speciale service voor zakelijke abonnementen en geavanceerde functies met prioriteitstoegang voor bedrijven. De plannen zijn:

 • Zakelijk 4k: $ 20/maand/gebruiker, 4.000 cheques per maand per gebruiker, 130 cheques per dag
 • Enterprise 10k: $48/maand/gebruiker, 10.000 cheques per maand per gebruiker, 333 cheques per dag
 • Zakelijk 30.000: $ 135/maand/gebruiker, 30.000 cheques per maand per gebruiker, 1000 cheques per dag

Dit plan omvat ook voordelen zoals speciaal accountbeheer, coaching en demo’s, telefonische ondersteuning, 99% uptime en beveiligde servers.

Professional-tips tijdens het gebruik van een prijstrackingtool

 • In plaats van u te abonneren op algemene e-maillijsten om gewaarschuwd te worden wanneer een productprijs verandert, kunt u een device voor het detecteren van websiteveranderingen gebruiken om gerichte waarschuwingen voor specifieke productpagina’s te creëren.
 • Wanneer u een device voor het detecteren van websitewijzigingen, zoals Visualping, gebruikt om prijswijzigingen bij te houden, zorg er dan voor dat u het prijsgebied van het product selecteert om te voorkomen dat u valse waarschuwingen ontvangt.
 • Gebruik binnen uw Visualping-account het dashboard om wijzigingen aan te brengen in uw trackingpagina’s en nauwkeurigere e-mailwaarschuwingen te ontvangen.
 • Gebruik indien beschikbaar de free of charge versie.

Conclusie 🧐

Als u de beste on-line offers wilt vinden of de prijzen van uw concurrenten wilt volgen, is een prijsregistratietool zoals Visualping de beste manier om het proces te automatiseren.

Rate this post
porno izle altyazılı porno porno