5 Speech Recognition Solutions to Boost Productivity

Er is veel vraag naar spraakherkenning, vooral na de recente ontwikkelingen op het gebied van IoT, kunstmatige intelligentie en machinaal leren.

Deze technologie doet overal de ronde, van het bedrijfsleven tot de gezondheidszorg en de onderwijssector. Spraakgestuurde diensten hebben zelfs onze huizen en persoonlijke levens bereikt by way of smartphones, computer systems en zelfs in auto’s.

Spreken gaat sneller dan schrijven of typen, dus geen marvel dat spraakherkenning steeds breder wordt herkend. Deze technologie kan tijd besparen, de productiviteit verhogen en tegelijkertijd de workflows eenvoudiger maken.

In dit artikel neem ik je mee door een lijst met de beste spraakherkenningsoplossingen voor studenten, professionals of individuen die deze technologie nodig hebben. Maar laten we eerst enkele basisprincipes duidelijk maken.

Zullen we?

Oké, laten we beginnen met…

Wat is spraakherkenning?

Spraakherkenning is een technologie die het mogelijk maakt gesproken taal of woorden met behulp van computer systems te herkennen en om te zetten in tekst. Het wordt ook wel spraak-naar-tekst of automatische spraakherkenning genoemd.

Met andere woorden: dankzij spraakherkenning in een machine kan deze zinnen en woorden in een gesproken taal herkennen en deze in tekst omzetten.

Het verschilt enigszins van stemherkenning, omdat deze laatste wordt gebruikt om de spreker te identificeren in plaats van hun gesproken woorden. Stemherkenning kan worden gebruikt om de identiteit van een spreker uit veiligheidsoverwegingen te verifiëren of om spraakvertaling te vereenvoudigen in systemen die zijn getraind op de stem van een persoon.

Wat is spraakherkenningssoftware?

Spraakherkenningssoftware is een hulpmiddel met spraakherkenningsmogelijkheden. Het wordt gebruikt bij spraakgestuurd bellen, oproeproutering, zoeken op trefwoorden, gegevensinvoer, het voorbereiden van medische documenten, spraak-naar-tekstverwerking en meer.

Met de software hebben bedrijven ook gedetailleerde toegang tot spraakanalyses om de zorgen, gevoelens en taal van klanten te begrijpen. U kunt deze inzichten gebruiken om uw ondersteuningsactiviteiten te verbeteren, agenten op te leiden en de productiviteit te verhogen door workflows te automatiseren.

Toepassingen en voordelen van spraakherkenningssoftware

Spraakherkenning wordt toegepast in alle sectoren, van bedrijven tot de gezondheidszorg, het onderwijs en het leger.

Analyse en klantervaring

Bedrijven streven ernaar door producten en diensten aan te bieden waar hun klanten profijt van hebben. En om te weten hoe uw bedrijf presteert, moet u de ervaring van klanten met uw aanbod begrijpen. U kunt dit doen door stemgegevens van spraakherkenningssoftware huge te leggen en te analyseren. Het helpt u ook resultaten te voorspellen door patronen te analyseren om uw diensten en producten dienovereenkomstig te verbeteren.

Bovendien zorgt de software program voor efficiënte gespreksroutering, vermindert de werklast van agenten en automatiseert verschillende processen. Uiteindelijk zal uw bedrijfsvoering efficiënt zijn en uw agenten productief.

Content material creatie

Contentmakers zoals bloggers, journalisten, auteurs, socialemediabeheerders, enz. kunnen spraakherkenningssoftware gebruiken om met hun stem de eerste versie te maken en de transcriptie ervan te gebruiken. Het helpt hen uren te besparen bij het schrijven van elk woord met hun toetsenbord, omdat spreken over het algemeen minder tijd kost dan schrijven.

Bovendien kunt u georganiseerd blijven door de transcripties van al uw inhoud te bewaren en deze snel te vinden wanneer u ze nodig heeft.

Onderwijs

Het kan voor leerlingen een uitdaging zijn om alles op te schrijven, omdat de enorme hoeveelheid stof in een kortere tijdsduur wordt behandeld. Het is nog lastiger voor professionals die een coaching of cursus volgen en geen tijd hebben om aantekeningen te maken door te schrijven.

Studenten kunnen spraakherkenningssoftware gebruiken om de opname van een lezing te uploaden en de transcriptie ervan te maken. Het zorgt ervoor dat u niets mist en dat alle informatie accuraat is, zodat u deze gemakkelijk heen en weer kunt afspelen. Zo kunt u uw aantekeningen onderwerp voor onderwerp voorbereiden en met vertrouwen naar uw examens gaan.

Voor mensen met een andere beperking

Spraakherkenningstechnologieën zoals tekst-naar-spraak of spraak-naar-tekst zijn een zegen voor mensen met een beperking. Met behulp van deze technologieën kunnen mensen met gehoorproblemen inhoud met video-ondertiteling van YouTube, tv-programma’s, movies, on-line cursussen, enz. consumeren.

Op dezelfde manier kunnen slechtziende mensen woorden overbrengen met behulp van de technologie en de recitatie horen. Ze zijn ook nuttig voor mensen met dyslexie of leerproblemen en voor ouderen met dementie.

Andere toepassingen van spraakherkenning zijn in:

  • Gezondheidszorg voor documentatieproces en therapieën voor het versterken van het kortetermijngeheugen
  • Militairen in gevechtsvliegtuigen om automatische pilootsystemen te besturen, radiofrequenties in te stellen, vluchtweergave te besturen en meer
  • Taal leren
  • Robotica, ruimtevaart, telematica, videogames, virtuele assistenten, cyberbeveiliging en meer.

Dus als u wilt profiteren van spraakherkenningstechnologie voor uw bedrijf of voor een ander doel, vindt u hier enkele van de beste softwareoplossingen.

Nuance

Geef uw medewerkers de mogelijkheid documentatie van hoge kwaliteit te creëren met de Dragon-spraakherkenningsoplossing van Nuance. Het helpt u uw productiviteit te verhogen door documenten met uw stem te maken en te transcriberen. Het is eenvoudig om deze door AI aangedreven spraakherkenning overal te integreren met bedrijfsworkflows om geld en tijd te besparen.

Het integreren van Dragon Authorized Wherever met juridische workflows is ook nuttig omdat u hierdoor snel kwaliteitsdocumentatie kunt creëren. Op dezelfde manier stelt Dragon Regulation Enforcement agenten in staat om efficiënt en veilig te voldoen aan documentatie- en rapportagevereisten met behulp van op maat gemaakte oplossingen. U kunt juridische documenten met uw stem bewerken, transcriberen en creëren voor een betere efficiëntie.

Maak je geen zorgen als je tijdens je werk moet reizen; Met de Dragon Wherever Cellular-editie kunt u uw werk overal mee naartoe nemen. Of u nu een scholar, auteur, eigenaar van een klein bedrijf of een grote organisatie bent, u kunt veel doen met Dragon in minder tijd. Het heeft het potentieel om u te helpen bij het creëren van kritische documentatie met een nauwkeurigheid van 99% en een 3x hogere snelheid dan typen.

Drukke professionals vinden dit de beste manier om particulars die ze nodig hebben te reproduceren zonder te typen. De cloudoplossingen van Dragon bieden een uptime van 99,5% en zorgen ervoor dat u over volledige gegevensversleuteling beschikt. U kunt uw taak op uw kantoor beginnen, maar dankzij de flexibiliteit kunt u eindigen waar u maar wilt. Dit krachtige hulpmiddel is nuttig in het onderwijs, de juridische sector, wetshandhaving, toegankelijkheid, gezondheidszorg, sociale dienstverlening en meer.

Bovendien heb je geen complexe configuraties nodig; Dragon biedt automatische updates en installatie met één klik. De software is veilig, nauwkeurig, zeer aanpasbaar en snel, met de nieuwste spraakherkenningsengine. Spreek of dicteer dus de woorden die u wilt, en laat de Dragon Spraakherkenningstool ze voor u omzetten in tekst.

Rev.ai

Vervul al uw behoeften op het gebied van spraakherkenning met Rev.ai, de nauwkeurige spraak-naar-tekst-API. U kunt met deze cloudtool transcriberen en profiteren van de uptime van 99,99% en de snelle reactie op gebeurtenissen en beveiligingswaarschuwingen. Het helpt u betere producten te bouwen met de meest nauwkeurige spraakherkenningsengine en uw aanbod zonder beperkingen uit te breiden.

Geekflare-lezers krijgen 10% korting op Rev.

Of uw bestanden nu onderweg zijn of rusten, ze worden allemaal gecodeerd volgens finest practices uit de branche. Door slechts een eenvoudige API-aanroep te doen, worden al uw bestanden everlasting verwijderd. En graaf dieper in de inzichten met de geavanceerde interpunctie, sprekersdiarisering, aangepaste woordenschat en betrouwbaarheidsscores per woord.

Rev.ai biedt een hoge nauwkeurigheid in uw transcripties en heeft een woordfoutenpercentage van 14,22% in vergelijking met andere suppliers. De eenvoudige API is ontworpen zodat ontwikkelaars door ontwikkelaars eenvoudig met instruments kunnen integreren. Het biedt ook uitgebreide documentatie, deskundige ondersteuning en SDK’s, zodat u binnen enkele minuten aan de slag kunt.

Ontvang vijf uur GRATIS in het ‘pay-as-you-go’-abonnement zonder enige gebruikslimiet en betaal $ 0,035/minuut na de duur. Voor grote volumes kunt u kiezen voor een abonnement per uur.

SpraakTexter

Transcribeer elk kind boek, blogpost, rapport en doc met uw stem met SpeechTexter – een free of charge meertalige spraakherkenningstool. Hiermee kunt u aangepaste spraakopdrachten toevoegen voor leestekens en enkele acties zoals opnieuw uitvoeren, beëindigen en een nieuwe alinea maken.

Afhankelijk van de spreker en taal kunt u een nauwkeurigheid van meer dan 90% verwachten. Een scholar, blogger, schrijver, docent en meer kunnen SpeechTexter gebruiken voor een eenvoudiger werkproces. Mensen met een handicap of dyslexie zullen er veel profijt van hebben.

Krijg een full assistent die uw schrijfinspanningen kan minimaliseren en u kan helpen een woord appropriate uit te spreken wanneer u nieuwe talen leert. Hierdoor vergroot u uw spreekvaardigheid. Het gebruik van de software is eenvoudig; klik gewoon op de microfoonknop en start met dicteren,

SpeechTexter ondersteunt verschillende mondiale talen, zoals Engels, Arabisch, Afrikaans, Armeens, Nederlands, Chinees, Hindi, Punjabi, Duits, Laotiaans, Russisch, Italiaans en meer. Het maakt ook gebruik van Google Spraakherkenning, ondersteund door de Chrome-browser, om uw spraak in realtime om te zetten in woorden.

Toespraken

Speechnotes biedt een spraak-naar-tekst-kladblok dat u on-line kunt gebruiken om uw woorden te dicteren en om te zetten in tekst. Het is een nauwkeurige, GRATIS en professionele spraakherkenningstool die gemakkelijk te gebruiken, zonder afleiding en een snelle webapplicatie is.

Je kunt aan veel creatieve dingen denken die belangrijk kunnen zijn voor je werk; Met Speechnotes kunt u de woorden zonder enige onderbreking op uw scherm krijgen met de allernieuwste spraakherkenningstechnologie, zodat u niets vergeet.

Speechnotes biedt de meest nauwkeurige uitvoer met ingebouwde instruments om uw productiviteit, consolation en efficiëntie te verbeteren. Het enige dat u nodig heeft, is de Chrome-browser op uw apparaat om vanaf dag één zonder enige registratie aan de slag te gaan. Degenen met een lage typesnelheid kunnen Speechnotes gebruiken om veel uren aan typen te besparen. U kunt leestekens invoegen by way of spraakopdrachten of met een enkele klik. Het doc wordt automatisch opgeslagen, zodat u geen werk verliest door een storing.

Bovendien kunt u uw documenten exporteren naar Google Drive of downloaden naar uw pc. Maak je geen zorgen over hoofdlettergebruik; Speechnotes weet wanneer hoofdletters moeten worden gebruikt. U kunt van deze software een nauwkeurigheid van 90% en hoger verwachten, samen met vele gezondheidsvoordelen om uw werk gemakkelijker te maken.

Hersenen

Ontvang ‘s werelds beste hulpmiddel voor spraakherkenning – Braina – waarmee u nauwkeurig en efficiënt kunt dicteren in meer dan 100 talen wereldwijd. Hiermee kunt u video’s en liedjes afspelen, web sites openen, informatie zoeken, op web zoeken, de standing van sociale netwerken bijwerken en nog veel meer.

Verbeter uw zakelijke en persoonlijke productiviteit met uw stem en converteer deze automatisch naar tekst op uw Home windows-computer. U kunt transcriberen met een tekstverwerkingsprogramma zoals Microsoft Phrase of formulieren invullen. Braina’s spraakherkenningstool is 3x sneller dan typen en geeft 99% nauwkeurigheid. Het fungeert als uw virtuele assistent die voor u schrijft om uw werk gemakkelijker te maken.

Obtain de mobiele applicatie van Braina op Android- en iOS-apparaten, zodat u kunt dicteren waar u maar wilt. Braina’s stemherkenningsengine werkt zelfs in een luidruchtige omgeving. U kunt het aanpassen om het te herkennen, sjablonen te maken, aangepaste woorden te maken, antwoorden te maken en meer. Je kunt Braina ook ongebruikelijke namen, adressen, technisch jargon, enz. leren. Het begrijpt veel juridische, wetenschappelijke en medische termen en maakt uw werk eenvoudiger.

Koop een levenslange versie voor $ 199, wat een beperkt aanbod is. Betaal $ 79/jaar om alle functies te ervaren. Voor de proefperiode kunt u het GRATIS downloaden met beperkte functies.

Conclusie

Spraakherkenning wordt steeds geavanceerder en is nuttig voor verschillende sectoren, van bedrijven, onderwijs en gezondheidszorg tot militairen en mensen met een handicap. Het heeft een groot potentieel om de bedrijfsefficiëntie te vergroten met meer productiviteit en workflowautomatisering, terwijl het tegelijkertijd moeite en tijd bespaart. Gebruik dus een softwareoplossing voor spraakherkenning die hierboven is besproken en gebruik deze voor uw doel.

Rate this post
porno izle altyazılı porno porno