How to Join the High IQ Mensa Society: A Guide

Mensen houden ervan om met gelijkgestemde mensen om te gaan, omdat ze houden van het gesprek met iemand anders die aan hun denkstandaard voldoet, en met dit idee worden organisaties gevormd.

In een organisatie wordt toegegeven dat mensen met dezelfde normen beter met elkaar omgaan, en vandaag zullen we het hebben over de bekende organisatie Mensa.

Mensa

Als u niets weet over de Mensa-organisatie, dan is dit artikel iets voor u, omdat het alle essentiële informatie met betrekking tot Mensa zal delen en hoe u lid kunt worden van de Mensa-vereniging of zeg maar een organisatie.

Wat is Mensa?

Over de hele wereld is Mensa de grootste en oudste samenleving met een hoog IQ. De organisatie is een non-profitorganisatie, opgericht door Lancelot Ware, een Britse wetenschapper en advocaat, en Roland Berrill, een Australische advocaat, aan het Lincoln Faculty in Oxford. De oprichtingsdatum van de organisatie is 1 oktober 1946. De oprichters van de vereniging hadden maar één motief: het creëren van een samenleving bestaande uit goed geïnformeerde mensen, en zij definieerden intelligentie als IQ-niveaus.

Mensa is begonnen als een vereniging om mensen met een zeer hoge intelligentie eens per maand een plek te geven om samen te komen. Mensans, zo worden leden genoemd, bestaan ​​uit veel verschillende mensen. Mensa staat open voor mensen van alle leeftijden, geslachten, rassen, culturen, religieuze overtuigingen en inkomensniveaus. Er zitten veel mensen in de groep, zoals politieagenten, huisvrouwen, wetenschappers, vrachtwagenchauffeurs, medische professionals, boeren en kunstenaars.

De internationale Mensa-organisatie en de Britse Mensa-organisatie zijn twee verschillende organisaties, en veel mensen verwarren ze als hetzelfde. De Mensa Worldwide-organisatie heeft haar hoofdkantoor in Caythorpe, Lincolnshire, Engeland, en de Britse Mensa-organisatie heeft haar hoofdkantoor in Wolverhampton, Engeland.

mensa-landen

Momenteel meldt Mensa officieel dat ze een vereniging zijn met 145.000 leden uit ongeveer 90 landen. De drie landen met de grootste Mensans zijn Amerika, Engeland en Duitsland. Mensa zegt dat ze actieve leden hebben van elk continent, met uitzondering van Antarctica.

Wat zijn de geschiktheidscriteria voor leeftijd en kwalificaties om in aanmerking te komen voor Mensa?

Als u overweegt om lid te worden van de Mensa-vereniging, dan zou u nadenken over de process. Het simpele antwoord is dat je through assessments toegang kunt krijgen tot Mensa. Een persoon kan een Mensan worden nadat hij een rating van de bovenste twee procent van de algemene bevolking heeft behaald in een door de autoriteit goedgekeurde IQ-test. Mensa eist dit alleen van mensen om lid te worden van de samenleving zonder hun academische kwalificaties en succes te zien.

Je kunt op twee manieren de maatschappij betreden: slagen voor de IQ-test van Mensa of je rating doorgeven aan een andere IQ-test die de organisatie goedkeurt. Bovendien kan het bewijzen van uw IQ-testscore een advanced proces zijn. Houd er rekening mee dat de IQ-test van Mensa geen on-line check is.

Intelligentie

Wat zijn de eenmalige en jaarlijkse vergoedingsmodellen?

Omdat lid worden van Mensa geld kost, moet u goed nadenken of dit wel of niet echt in uw financiële belang is. Wanneer u lid wordt van Mensa, moet u een jaarlijkse bijdrage betalen. Over het algemeen betalen de lidmaatschapsgelden van Mensa alle geweldige programma’s die beschikbaar zijn voor haar leden. Ze helpen ook bij het betalen voor het publiceren en bijhouden van assessments. In het volgende gedeelte bespreken we alle verschillende manieren waarop u voor uw lidmaatschap kunt betalen.

Zelfs als je alleen voor jezelf lid wilt worden van Mensa, kost het je $ 79 voor een jaar. Als u in plaats daarvan voor drie jaar in één keer betaalt, bespaart u mogelijk €22 en hoeft u slechts €215 te betalen. Als u niet elk jaar voor uw lidmaatschap wilt betalen, kunt u in plaats daarvan een lidmaatschap voor vijf jaar kopen. Als u zich bovendien aanmeldt voor het vijfjarige abonnement, bespaart u $ 45, maar moet u $ 350 betalen.

Je kunt ook lid worden van Mensa door de contributie levenslang te betalen. De prijs van een levenslang lidmaatschap hangt af van hoe oud je bent op het second dat je het aanvraagt. Omdat verwacht wordt dat jongere leden langer in Mensa blijven, moeten zij een hogere contributie betalen. Als je denkt dat lid worden van Mensa op de lange termijn goed voor je zou zijn, wil je misschien weten of het kopen van een levenslang lidmaatschap een betere financiële keuze zou zijn.

Welke IQ-tests komen in aanmerking voor Mensa?

IQ-testen van geregistreerde psychologen zijn geldig voor toelating tot de Mensa-vereniging. Moderne IQ-tests meten uw vermogen om problemen op te lossen en abstracte ideeën te begrijpen. Dit omvat het vermogen om na te denken en problemen op te lossen, evenals het vermogen om verbanden tussen dingen te zien, dingen te onthouden en weer in gedachten te brengen, en informatie op te slaan.

Om lid te worden van Mensa moet iemands IQ op of boven het 98e percentiel liggen op een gestandaardiseerde intelligentietest die algemeen bekend is. Dit betekent dat je een rating moet behalen die minimaal gelijk is aan of hoger is dan wat 98 procent van de andere mensen die de check doen, haalt.

U kunt het lidmaatschap aanvragen door de Mensa-toelatingstest te doen of door de resultaten van een onder toezicht staande, gestandaardiseerde intelligentietest in te sturen, waardoor u in de high 2 procent van de kandidaten in de categorie van die check terechtkomt. Gestandaardiseerde assessments zoals de California Check of Psychological Maturity, de Wechsler Grownup and Kids Scales, de SAT, de LSAT en de GRE zijn gebruikt om te bepalen of u in aanmerking komt.

Door de Mensa Thuistest te bestellen bij het Amerikaanse Mensa Ltd. kunt u een idee krijgen van de vragen over het toelatingsonderzoek. Je kunt de toelatingstest doen om te zien hoe het is. Als je op een stimulerende manier je hersenen wilt trainen, kun je ook de Mensa Exercise proberen.

Hoewel het behalen van deze minitest je niet zal helpen om aan de lidmaatschapsvereisten te voldoen, zal het je hersenen toch ongeveer een half uur aan lichaamsbeweging opleveren. Ze zullen je vaardigheden in het begrijpen van ruimte, wiskunde en taal dertig keer testen. En alsof dat nog niet genoeg is, zijn er in honderden boeken over Mensa puzzels en quizzen op de markt. Sommige van deze boeken zijn zelfs gemaakt door Mensa-leden.

Wat zijn de voorwaarden voor de Officiële IQ-test van Mensa en wat is de rating die nodig is om een ​​Mensa-lidmaatschap te krijgen?

Als iemand de officiële IQ-test van Mensa wil doen, zal hij blij zijn te weten dat er geen vereisten zijn voor het afleggen van de check.

Als iemand zich bij Mensa wil aansluiten, moet zijn IQ-score in het 98e percentiel of hoger liggen. U kunt de Mensa IQ-test niet on-line afnemen, omdat deze alleen offline beschikbaar is. De Mensa-intelligentietest wordt regelmatig afgenomen in enkele van de minder ontwikkelde landen van de wereld, zoals India en Pakistan.

Waarde van het Mensa-lidmaatschap

Mensa is een groep die alleen de meest deskundige individuen toelaat. Als gevolg hiervan hebben de leden doorgaans een hoog IQ, wat een cultuur van respect onder de leden bevordert. Zelfs de Mensa-groep komt regelmatig samen, waarbij verschillende leuke activiteiten plaatsvinden, zoals het voeren van discussies en het delen van maaltijden. Hierdoor heeft Mensan de neiging interesse te wekken voor een ander onderwerp, wat resulteert in een meer numerous kennisbasis.

Wat is een Mensa-speld?

Nadat iemand zich het lidmaatschap van de Mensa Organisatie waardig heeft getoond, komt hij of zij in aanmerking om een ​​speld te kopen met de naam ‘Mensa Pin’. Als iemand een Mensa-speld draagt, betekent dit dat hij of zij lid is van de organisatie. Je kunt de Mensa-pin in twee kleuren kopen: zilver en goud, voor een totaalprijs van tien greenback. De pin is te koop in de officiële Mensa on-line store.

Mensa-Pin

Officiële Mensa IQ- en quizboeken

Nu, nadat u alle informatie over het Mensa-lidmaatschap heeft gelezen en als u van plan bent lid te worden van de vereniging, maar op zoek bent naar studiemateriaal van hoge kwaliteit om u te helpen bij de voorbereiding op het examen, moet u verder lezen.

#1. Het Mensa Quizboek

Het Mensa Quiz Ebook wordt officieel uitgegeven door Calton Books. Volgens de publicatie zal het boek aanzienlijk helpen bij de hersenkrachttest en tegelijkertijd je denkvaardigheden verbeteren.

Voorbeeld Product Beoordeling Prijs

Het Mensa Quizboek

Het Mensa Quizboek

$ 9,02

Het boek is een compilatie van jaarvragen en bestaat uit 424 pagina’s. Kopers kunnen het boek in de Engelse taal lezen terwijl ze meer dan 1500 puzzels en vragen oplossen.

#2. Mensa: Logische hersenkrakers

Ons volgende boek is Logic Brainteasers, geschreven door Ken Russell, een auteur die alom bekend staat om zijn puzzelboeken en Carlton Books publiceerde het boek.

Voorbeeld Product Beoordeling Prijs

Mensa: Logische hersenkrakers

Mensa: Logische hersenkrakers

$ 10,45

Met behulp van dit boek kun je je voorbereiden op de toets nadat je 150 uitdagende puzzels hebt opgelost. Er wordt aangenomen dat het boek het logische denken van je hersenen vergroot.

#3. 365 hersenpuzzelaars

De 365 Mind Puzzlers is een boek met 365 puzzels op hoog niveau om zowel de oplossings- als de denkvaardigheden van de lezer te verbeteren. De uitgever van het boek is Workman Publishing Firm, die 320 pagina’s heeft.

Voorbeeld Product Beoordeling Prijs

Mensa 365 Brain Puzzlers Page-A-Day Calendar 2022: een breinbrekend jaar vol stoere pangrammen, woordladders, logische uitdagingen, cijferreeksen en meer.

Mensa 365 Mind Puzzlers Web page-A-Day Kalender 2022: Een breinbrekend jaar vol stoere pangrammen, woord…

$ 9,70

Consultants zeggen dat iemand het hele jaar door dagelijks één puzzel moet oplossen om zich goed voor te bereiden op de check.

#4. Het Mensa Genius Quiz-per-dagboek

Het Mensa Genius Quiz-a-day Ebook zou uw leesmateriaal moeten zijn als u van plan bent de Mensa IQ-test te geven, omdat het boek niet alleen uw oplossingsvermogen zal verbeteren, maar ook uw kritische denkvaardigheden zal verbeteren.

Voorbeeld Product Beoordeling Prijs

Het Mensa Genius Quiz-per-dagboek

Het Mensa Genius Quiz-per-dagboek

$ 10,19

Het boek, uitgegeven door Da Capo Press, bestaat uit 192 pagina’s en bevat voldoende vragen om de IQ-test uit te kunnen voeren.

#5. Match verstand met Mensa

Het Match Wits With Mensa-boek is een geweldig boek dat je echt kan helpen voor het IQ-examen. Het boek telt 622 pagina’s en is uitgegeven door Da Capo Press.

Voorbeeld Product Beoordeling Prijs

Match verstand met Mensa: het complete quizboek

Match verstand met Mensa: het full quizboek

$ 15,99

Alle pagina’s bevatten zoveel boeiende en kwalitatief hoogstaande vragen dat er meer dan 650.000 exemplaren van het boek zijn verkocht.

#6. Mensa Geef uw IQ een increase

Het volgende boek op onze lijst is Mensa Increase Your IQ. De reden voor het toevoegen van dit boek is de kwaliteit van de vragen. Veel numerieke en schematische intelligentievragen zijn opgenomen in het boek van Harold Gale en Carolyn Skitt.

Voorbeeld Product Beoordeling Prijs

Mensa Geef uw IQ een boost

Mensa Geef uw IQ een increase

$ 6,49

#7. Mensa geheel nieuw puzzelboek

Het geheel nieuwe puzzelboek van Mensa, uitgegeven door Carlton Books, combineert puzzels en numerieke vragen. Consultants van Mensa maken het boek, wat kan betekenen dat de inhoud van het boek van hoge kwaliteit zal zijn.

Voorbeeld Product Beoordeling Prijs

MENSA GLOEDNIEUW PUZZELBOEK

MENSA GLOEDNIEUW PUZZELBOEK

$ 13,50

Naast kwaliteit zijn positieve recensies de kers op de taart.

laatste woorden

Mensa-leden moeten een extreem hoog IQ hebben om lid te kunnen worden van de organisatie. De organisatie is een liefdadigheidsorganisatie die zich inzet voor het verbeteren van het welzijn van de samenleving. Daarnaast biedt het haar leden de mogelijkheid om deel te nemen aan intellectueel stimulerende en plezierige activiteiten en bijeenkomsten.

Na het luisteren naar de voordelen van Mensa sluiten veel mensen in de wereld zich aan bij de organisatie. Maar het probleem is een gebrek aan bewustzijn. Het probleem is echter dat niet genoeg mensen deze informatie kennen.

Je kunt ook naar deze mobiele video games kijken om je geest te scherpen.

Leave a Comment

porno izle altyazılı porno porno