9 Best People Management Software for Small to Medium Business

Individuals administration verwijst naar de verantwoordelijkheden waaronder het aannemen van expertise, het koesteren van medewerkers en het gemotiveerd houden ervan voor een betere retentie.

De time period promoot dat het meer gaat om het managen van mensen (dan om ze als louter werknemers te beschouwen), om hun betrokkenheid te verbeteren, om hen te helpen groeien, wat betere resultaten voor de organisatie zou moeten opleveren.

Is individuals administration anders dan human useful resource (HR) administration?

  People-management

Individuals administration is een subset van human useful resource administration. Hoewel het het hele proces omvat, omvat HR nog veel meer zaken.

De personeelsafdeling houdt bijvoorbeeld rekening met de juridische en ethische praktijken en is verantwoordelijk voor het verbinden van het bedrijf en de werknemer.

Integendeel, individuals administration richt zich uitsluitend op de ontwikkeling van vaardigheden, beloning, voordelen, gedrag en motivatie van de werknemers.

Goed individuals administration zorgt voor een betere retentie van medewerkers. Afhankelijk van het bedrijf/organisatie is er een uitstekende leider/supervisor nodig om dat mogelijk te maken.

Hoe kan software program voor individuals administration het proces helpen verbeteren? Hier is hoe:

Voordelen van het gebruik van software program voor personeelsbeheer

Software voor personeelsbeheer

Individuals administration software program helpt u het hele proces te organiseren en bij te houden.

Om u enkele suggestions te geven, zijn enkele belangrijke voordelen:

  • Verbeterde efficiëntie: Als het gaat om gegevens over een medewerker, zijn werk en voortgang, is het essentieel dat deze allemaal toegankelijk zijn in een gemakkelijk te gebruiken formaat. Met de software program heb je minder kans om alle essentiële particulars te missen die nodig zijn voor de besluitvorming.
  • Kostenbesparingen: Het is tijdrovend en duur om beloningen, salarissen en belastingen te beheren zonder dit te automatiseren. De software program helpt het bedrijf en de medewerkers om de beschikbare voordelen beter te benutten.
  • Automatisering vermindert menselijke fouten: Het is praktisch onmogelijk om zonder automatisering meerdere werknemers met een uitstekende efficiëntie te beheren; software program voor personeelsbeheer zou hierbij moeten helpen.
  • Gegarandeerde naleving: Om op de hoogte te blijven van de regelgeving volgens de staats-/nationale/federale wetten, moet u zich over veel dingen zorgen maken. Een geautomatiseerd systeem zou dit probleemloos moeten maken.
  • Dataveiligheid: Een organisatie is volledig verantwoordelijk voor de omgang met de kritieke gegevens die verband houden met haar personeel. Met een goed hulpmiddel kan een bedrijf vertrouwen hebben in zijn gegevensbeveiligingspraktijken.

Software program voor personeelsbeheer verbetert ook de besluitvorming, biedt inzicht in het hele proces, vereenvoudigt de administratie en meer.

De voordelen ervan hebben dus een aanzienlijke influence op een organisatie.

Het is echter essentieel om de juiste software program voor personeelsbeheer te kiezen waarmee u met minimale inspanning kunt concurreren met de relaxation van de branche.

Sommige hiervan omvatten:

Deel

Deel biedt één wereldwijd wervings-, HR- en salarissysteem dat duizenden bedrijven heeft geholpen snel en efficiënt uit te breiden. Deel werkt voor medewerkers ongeacht de locatie, zodat u ze allemaal op één plek kunt beheren.

Deel wordt gebruikt door meer dan 15.000 bedrijven wereldwijd, en opmerkelijke zijn Subway, Dropbox, Shopify, Notion, Reebok, Intercom en vele anderen.

Deel

Deel helpt u bij het beheren van HR, salarisadministratie en werving voor externe groups over de hele wereld, terwijl u tegelijkertijd de wettelijke naleving waarborgt. Deze veelzijdige device helpt de verhuizing van werknemers te stroomlijnen, manuren te besparen, nalevingsrisico’s te vermijden en te helpen bij het beheren van aannemers in verschillende landen.

De wereldwijde infrastructuur vergemakkelijkt het inhuren en betalen van aannemers en directe werknemers, ongeacht hun locatie. Het omvat compliance, geautomatiseerde facturering en wereldwijde betalingsdiensten.

Deel biedt 24 uur per dag en zeven dagen per week in-app assistentie. Ze hebben interne specialisten op het gebied van belastingen, salarisadministratie en juridische ondersteuning en meer dan 100 organisaties van Deel wereldwijd om de werving en betaling te vereenvoudigen.

Bovendien bieden ze verschillende betalingsmethoden en helpen ze bij het verlagen van de oprichtingskosten van entiteiten, die gemiddeld meer dan $ 210.000 per land bedragen. Klanten kunnen maandelijks tot 86 uur besparen door ook de HR-administratie te automatiseren. De prijsstructuur is verschillend voor aannemers, werknemers en werkgevers.

Kabbelend

Rimpeling is een combine van alles. U kunt uw personeelsbeloningen, salarissen, opleidingen, expertise beheren en de mogelijkheid om apparaten en bedrijfsgerichte applicaties te beheren.

Dit is mogelijk niet geschikt voor kleine organisaties, gezien het prijsplan en de functieset.

Ripple kan echter handig zijn als u veel controle wilt onder één enkele software program (met functies voor personeelsbeheer).

Zoho-mensen

zoho mensen

Zoho Individuals is een van de populaire opties voor zijn flexibele tariefplannen voor kleine organisaties en ondernemingen.

Het biedt een vereenvoudigde gebruikersinterface en functies om het beheerproces te vereenvoudigen. Bovendien krijgt u goede ondersteuning voor het gebruik van de software program onderweg en op uw mobiel.

Er zijn ook verschillende integratieopties (Zapier, QuickBooks, GSuite, enz.) beschikbaar waarmee u deze in verschillende sectoren kunt gebruiken.

Je krijgt alle functies: urenregistratie, planner, AI-bot, zelfbediening, feedbacksysteem, aanwezigheid, beoordelingen en meer. Afhankelijk van uw vereisten kunt u het tariefplan bepalen dat bij uw organisatie previous.

Connecteam

connecteer

Connecteam is een spannende optie waarmee u uw medewerkers kunt aansturen en de bedrijfsvoering kunt faciliteren, inclusief de interne communicatie.

Het presenteert zichzelf als een alles-in-één app die een bedrijf nodig heeft. U krijgt ook mobiele toegang om onderweg al het essentiële te beheren.

Hoewel het niet specifiek op maat is gemaakt voor individuals administration, biedt het functionaliteiten om beloningen te beheren, werknemers te motiveren en te helpen bij de ontwikkeling van hun vaardigheden.

Werkpatronen

WorkPatterns richt zich volledig op individuals administration, waarbij suggestions, interactie/vergaderingen en goalmanagement belangrijke hoogtepunten zijn.

Bovendien krijgt u ook een functie voor 360 beoordelingen.

Het biedt integratie met de meeste populaire instruments die in de branche worden gebruikt, zoals Salesforce, Slack, Zapier en Asana, en meer.

Als je geen extraatjes zoekt in individuals administration software program, kan WorkPatterns een uitstekende keuze zijn.

OPSTAAN

RISE is nog een ander platform dat zich richt op individuals administration.

Het biedt groei-inzichten, stelt u in staat beloningen te beheren en verbetert de communicatie tussen werknemers over beloningen.

U krijgt met het platform ook ondersteuning voor eSignatures en encryptie op ondernemingsniveau.

Toegang tot de mobiele app is beperkt tot een specifiek tariefplan. Het is dus verstandig om uw vereisten te onderzoeken voordat u aan de slag gaat.

Rooster

Lattice biedt fijnmazige controle over alle essentiële zaken voor individuals administration. Sommige populaire organisaties, waaronder Reddit, Slack en Asana, maken er gebruik van.

U krijgt inzicht in prestaties, doelen en het vermogen om werknemers te helpen hun carrière vooruit te helpen.

Er zijn enquêtes, pulsen en nog een paar functies waarmee u uw werknemers kunt betrekken bij het geven van suggestions en waarmee u het bedrijf kunt informeren over hoe zij over het werk denken. Web als andere platforms krijg je naadloze integraties met je favoriete instruments zoals Jira, Slack, Groups en meer.

Interessant genoeg maakt het ook integratie met andere beheerplatforms mogelijk, waaronder Particularly, Rippleing, Workday en meer.

15Vijf

15Five is een prestatiegericht platform waarmee u de betrokkenheid kunt verbeteren en managers de prestaties van de werknemers kunt laten sturen.

Je krijgt ook de vaardigheden voor de ontwikkeling van mensen, waar je kunt helpen de sterke punten te benadrukken en carrièrepaden/plannen aan werknemers kunt aanbieden.

Web als bij RISE moet u een specifiek tariefplan selecteren om toegang te krijgen tot de mobiele applicaties. U kunt through 15Five kiezen voor een coaching voor managers, zodat u er het maximale uit kunt halen.

Werkdag

Workday is een populair platform met functies voor talentmanagement, werknemerservaring, salarisadministratie, analyses en meer.

werkdag-people-management

Het is geschikt voor ondernemingen die de individuals management- en HR-ervaringen van een organisatie moeten verbeteren.

Bedrijven als Netflix, Comcast en Adobe gebruiken het vanwege hun robuuste functieset en goede gebruikerservaring.

Veelgestelde vragen

Wat is het verschil tussen software program voor personeelsbeheer en HRIS?

Hoewel software program voor personeelsbeheer en HRIS (Human Useful resource Info Programs) vergelijkbaar klinken en worden gebruikt om het personeelsbestand te beheren, zijn er verschillen tussen deze oplossingen. Laten we er hier een paar bekijken:
HRIS richt zich uitsluitend op het end-to-end personeels- of personeelsmanagement en heeft vooral de voorkeur van middelgrote tot grote organisaties. Daarentegen wordt Individuals management-software geselecteerd door kleine tot middelgrote organisaties die alleen bedoeld zijn om de betrokkenheid en productiviteit van medewerkers te verbeteren.
HRIS-systemen worden gebruikt voor het opslaan en volgen van alle gegevens met betrekking tot hun werknemers, zoals compensatie, prestatiebeoordelingen, loonverwerking, belastingen en compliance, evenals leren en ontwikkeling. Aan de andere kant helpt Individuals administration software program organisaties om verbonden, betrokken en productief te blijven met hun werknemers.
In grote ondernemingen wordt de automatisering van terugkerende en handmatige activiteiten uitgevoerd met behulp van HRIS-software, zoals HR-taken zoals loonadministratie en uitkeringsadministratie, enz. Individuals management-software wordt daarentegen gebruikt om hun HR-doelen te bereiken, zoals het verbeteren van de medewerkersbetrokkenheid, het behouden van medewerkers , enz.
Omdat de HRIS-software uitgebreide gegevens van werknemers van grote ondernemingen verwerkt, zijn ze duur en zou het tijd kosten om ze in alle ondernemingen te implementeren; tegenstrijdige software program voor personeelsbeheer is betaalbaarder en gemakkelijker te gebruiken, dus wordt er over het algemeen de voorkeur aan gegeven door kleine organisaties waarin ze alleen het basisbeheer willen doen van mensen die verband houden met hun organisatie.
Over het algemeen hangt het dus allemaal af van het kind organisatie en hun behoefte om te beslissen welke software program in hun systemen moet worden geïntegreerd.

Welke werknemersstatistieken kunnen worden gemonitord en geanalyseerd met behulp van software program voor personeelsbeheer?

Software program voor personeelsbeheer is een hulpmiddel van onschatbare waarde voor bedrijven om de prestaties van hun personeel te monitoren en te verbeteren.
Het biedt uitgebreide inzichten in belangrijke werknemersstatistieken zoals tijdregistratie, productiviteit, betrokkenheid, communicatie, samenwerking en prestaties, waardoor organisaties gebieden voor verbetering of noodzakelijke interventies kunnen identificeren.
Door deze verschillende factoren te monitoren, samen met aanwezigheidsstatistieken zoals ziekteverlof en vakantietijd, kunnen werkgevers beter begrijpen hoe zij de output van hun personeel effectiever beheren om het succes te maximaliseren.
Software program voor personeelsmanagement speelt een cruciale rol in alle organisaties, ongeacht hun omvang en sector, bij het identificeren van tendencies, patronen en hiaten in hun personeelsbestand.

Kan software program voor personeelsbeheer helpen bij prestatiebeoordelingen en het stellen van doelen?

Software program voor personeelsbeheer biedt geautomatiseerde mogelijkheden zoals herinneringen, het verzamelen van suggestions en het genereren van rapporten met efficiëntie, transparantie en consistentie.
Het biedt managers en medewerkers toegang tot prestatiebeoordelingen van medewerkers, suggestions over informatie over het stellen van doelen en beoordelingen vanuit één centrale opslagplaats, waardoor het gemakkelijk wordt om het hele jaar door continu 360-gradenevaluaties te geven.
De door deze software program gegenereerde rapporten illustreren duidelijk de voortgang van een werknemer, waardoor werkgevers effectieve beoordelingsprocessen kunnen ontwerpen die zijn afgestemd op hun innerlijke behoeften.
Software program voor personeelsbeheer vereenvoudigt prestatiebeoordelingen en het stellen van doelen om het proces sneller, onbevooroordeelder en productiever te maken en ervoor te zorgen dat werknemers efficiënt aan de organisatiedoelstellingen werken.

Conclusie

Organisaties kunnen individuals administration niet negeren. Het zou kunnen breken of de organisatie tot grote hoogten kunnen brengen.

De software program om het beheer te vergemakkelijken kan interessant zijn. Het is dus een goed idee om te inventariseren wat de vereisten van uw organisatie zijn en op welke aspecten u moet letten bij uw personeelsbeheer.

Alle keuzes die in dit artikel worden genoemd, worden hoog gewaardeerd en hebben bewezen trackrecords. Je kunt aan de slag met alles wat voor jou goed klinkt.

Leave a Comment

porno izle altyazılı porno porno