Can ClickUp AI Do 30 Minutes of Work in 30 Seconds?

Laten we eens kijken hoe ClickUp AI met gemak dagelijkse zakelijke taken kan uitvoeren, zoals het schrijven van e-mails, het genereren van rapporten, enz.

Hoeveel tijd zou u besteden aan het opstellen van een sociale agenda voor uw bedrijf? Of wat dacht u van het maken van een tijdlijn voor de lancering van een challenge? Of het schrijven van Incidentrapporten? E-mails?…

Dit alles en nog veel meer kost tijd, zo veel ervan.

Alleen al het lezen en schrijven van e-mails kost een gemiddelde werknemer ongeveer twee uur van elke werkdag, volgens een rapport van Forbes.

Maar niet elk schrijven is een e-mail. Er zijn nog talloze anderen die ons nodig hebben om de eerste blokkade te overwinnen en vervolgens te brainstormen voordat we de eerste versie kunnen voltooien. Wat volgt zijn enkele correctierondes die het grootste deel van de productieve uren verder in beslag nemen.

Bijgevolg heeft elk domein te lijden onder alledaags schrijven, en het is een van de gebieden die een zekere mate van automatisering nodig hebben. Laten we nu ClickUp AI verkennen.

ClickUp AI: een overzicht

Met ClickUp kunt u meerdere apps zoals Asana, Jira, Slack, MS Groups, Lattice, Monday, Trello, enz. vervangen met zijn productiviteitspakket.

In een notendop is het een alles-in-één-tool die projectmanagement, chatten, doelen stellen en volgen, en nog veel meer op één plek omvat. Het idee is simpel: vermijd het jongleren tussen meerdere hulpprogramma’s en heb alles bij ClickUp.

Belangrijk is dat ik in deze recensie niet de hele ClickUp kan behandelen. Dat wordt te groot om in één artikel te passen.

In plaats daarvan gaat dit over de nieuwste functie, ClickUp AI. Dit is een ChatGPTe-achtig aanbod, maar afgestemd op verschillende groups (advertising, verkoop, ondersteuning, enz.) om te helpen bij het in een handomdraai uitvoeren van “standaard” werkgerelateerde digitale klusjes.

Verdere paragrafen omvatten mijn korte ervaring met ClickUp AI.

Ik heb voor deze demonstratie een voorbeeld van een “Geekflare”-ruimte gemaakt en als je een ClickUp AI-tool wilt gebruiken, moet je een schuine streep (/) in de lege ruimte typen.

Clickup ai schrijven met ai-tools.

Omdat dit vooral over de tekst gaat, kun je direct naar “Schrijven met AI” gaan en de immediate geven om het voor elkaar te krijgen. Als alternatief hebben AI-tools afdelingsspecifieke minitools met headstarter-instructies die hun capaciteiten weergeven.

Laten we deze ClickUp-recensie beginnen met e-mails.

E-mails schrijven

ClickUp AI heeft een aantal e-mailsjablonen die betrekking hebben op veelvoorkomende situaties, zoals promotie, reactivering van providers, welkom, enz.

Een screenshot van de pagina met e-mailinstellingen.

Voor alles op maat, de Een e-mail schrijven optie komt goed van pas. Ik gaf het een immediate om een ​​e-mail te schrijven naar Forbes Outreach om Sparkian (onze zusterwebsite voor digitaal gamen) te promoten.

Een screenshot van de e-mailinstellingen van de Jira-plug-in.

Er zijn opties om de toon te kiezen, waaronder professioneel, inspirerend, informeel, optimistisch, enz. Je kunt ook het niveau van creativiteit aanpassen: laag, gemiddeld of hoog.

ClickUp AI is typefouttolerant. Dit betekent dat zelfs uw onvolmaakte aanwijzingen optimaal zullen worden uitgevoerd.

Een nieuwe e-mail maken in adobe adobe adobe adobe a.

Onderaan kan males klikken Invoegen of Kopiëren om deze tekst in de betreffende ClickUp-ruimte of ergens anders te gebruiken. Of implementeer andere opties, zoals Ingangen bewerken of Probeer het nog eens om de reactie te regenereren.

Bovendien is de Vertel AI wat ze vervolgens moeten doen (gemarkeerd als 2) is waar u opnieuw kunt vragen om het antwoord verder te verfijnen.

Maar e-mailen is nooit compleet zonder antwoorden. Dus ik heb ook de AI-antwoordtool geprobeerd.

Een screenshot van de betaal-e-mailknop op een landingspagina.

Je plakt gewoon het hele lichaam in de E-mail om te beantwoorden het veld en voer enkele belangrijke gegevens in het veld in Jouw gesprekspunten sectie.

Een screenshot van een e-mail die naar een klant is verzonden.

Zoals bij alle AI-tools hebben de reacties wellicht een menselijke benadering nodig. Toch levert dit een eerste versie op die goed genoeg is om mee te werken.

Advertising

Als je het inmiddels gemerkt hebt, helpt ClickUp AI ons om generatieve AI te gebruiken. In plaats van één enkele immediate vraagt ​​het om meerdere invoer op foundation van de complexiteit van de taak.

Dit vermogen komt volledig tot uiting in de AI-marketingtools.

Ik heb geprobeerd een creatieve opdracht op te stellen voor het herontwerp van de web site om bepaalde prestatiestatistieken te verbeteren. Nogmaals, ik heb Sparkian.com voor deze illustratie gebruikt.

Een screenshot van een pagina met een tekstvak en een knop.

Hoewel ik op zichzelf geen marketeer ben, voelde de reactie ervan bruikbaar aan, en die kan enigszins worden aangepast om aan de slag te gaan. En om u eraan te herinneren: daar is ClickUp AI voor bedoeld.

Vervolgens heb ik ClickUp AI gevraagd een klanttevredenheidsonderzoek te maken. Het idee was om snel suggestions te krijgen over de esthetiek van de web site, de inhoud en elk nieuw domein dat we konden aanboren.

Een screenshot van een tool voor klantonderzoek.

Het antwoord omvatte elk een paar vragen, die betrekking hadden op de onderzoeksdoelstellingen die ik in de immediate noemde. Over het algemeen was ik erg tevreden met de resultaten en ik zou dit antwoord hebben gebruikt als het echt was geweest.

Een voorbeeld van een vragenlijst voor een website.

En hoewel dit iets algemeens is dat iedereen kan doen, zou het zonder dergelijke hulpmiddelen minstens 15-20 minuten hebben geduurd.

Afgezien hiervan hebben de ClickUp AI-marketingtools snelle sjablonen voor het genereren van rapporten, presentaties, productbeschrijvingen, campagne-ideeën, blogtitels, het schrijven van blogposts, enz.

Product

Productteams zijn een van de drukste professionals die werken aan het conceptualiseren, ontwikkelen en lanceren van elk product. Zij doen werk waar veel op het spel staat en zijn in de eerste plaats verantwoordelijk voor de toekomst van elk bedrijf.

Sinds we onlangs onze gamingpublicatie hebben gelanceerd, had ik een idee over het algemene lanceringsproces, inclusief persberichten, lanceringsaanbiedingen, partnerschappen met influencers, betaalde advertising, het creëren van buzz op sociale media, enz.

Meestal wordt dat het maken van een go-to-market-plan genoemd. Laten we er een maken met ClickUp AI.

Hoe u een spelplan op speling maakt.

Ik was aangenaam verrast toen ik zag dat het grootste deel van het proces dat we deden, daarin was opgenomen. Vooral de tabel met deliverables, kanalen en activiteiten was good.

Product-go-to-market-plan voor sparkas com.

Dit bespaart niet alleen tijd, maar geeft ook iets om naar op te kijken voor nieuwkomers. Bovendien kunt u reacties opnieuw genereren om te zien of ze iets hebben gemist.

Het ClickUp-productsegment heeft additional aanwijzingen over release-opmerkingen, lanceringsplannen, helpdocumentatie, productonderzoeken, statusrapporten, enz.

verkoop

Een andere overwerkte afdeling in elke organisatie is de verkoop. ClickUp AI voelt de hitte waarmee deze mensen elke dag worden geconfronteerd en heeft ze goed gedekt.

Er zijn voorinstellingen voor het genereren van verkooppraatjes, personalisatie-e-mails voor prospects, samenvattingen van vergaderingen, casestudy’s, trainingsplannen, presentaties en meer.

Bekijk dit demo-verkooppraatje waarin VPN wordt aangeboden aan een op afstand gericht bedrijf zoals wij!

Een screenshot van een verkooppraatjespagina.

Het klinkt misschien als een simpele pitch. Toch kunt u zoveel particulars in de immediate opnemen om de uitvoer naar wens aan te passen. Voor het vorige antwoord heb ik een kale immediate gebruikt:

Hoe maak je een taak aan op een vps.

Het resulteerde in een reactie van meer dan 200 woorden, waarop ik opnieuw vroeg om het in 100 woorden terug te brengen, zoals aangegeven in de afbeelding van het verkooppraatje.

Vervolgens probeerde ik een presentatieoverzicht te maken waarin de effecten van AI-automatisering (hallo, ChatGPT!) Voor de uitgeverijsector werden samengevat.

Chagpt presentatiesjabloon chagpt presentatiesjabloon chagpt presentatiesjabloon chagpt presentatiesjabloon cha.

Ik kon een aantal geldige punten zien die we zelf volgen na de lancering van ChatGPT. Een aantal zaken, zoals verbeterde productiviteit, hulp bij het schrijven, affect op de werkgelegenheid, ethische raadsels, enz., vinden goede weerklank in de meeste onlinepublicaties.

Een pluim voor ons planningsteam voor de titel: Kan ClickUp AI 30 minuten werk doen in 30 seconden? Ik zou zeggen: ja, zeker. Het bespaart enorm veel tijd en heeft zijn reputatie tot nu toe waargemaakt.

Maar laten we nog een promptsjabloon bekijken voordat we het definitieve oordeel vellen.

Planning

Elk succesvol challenge is het resultaat van een zorgvuldige planning. En dat brengt een heleboel voorstellen, tijdlijnen, vergaderingen, rapporten en wat dan ook met zich mee.

Om te controleren hoe ClickUp het doet bij het maken van een projecttijdlijn voor de lancering van de web site, heb ik deze immediate gegeven:

Hoe u een project in slappe toestand kunt maken.

Ik weet dat tijdlijnen specifiek zijn voor projecten, organisaties en veel externe en interne factoren. Toch is het doel om de schaal zo snel mogelijk gereed te krijgen.

Projecttijdlijn online videogamepublicatie.

Om het testen van het planningssegment af te ronden, heb ik geprobeerd een risicobeheerplan te genereren voor onze nieuwe gamingpublicatie. Deze keer ging ik verder met zo min mogelijk particulars om te controleren wat ClickUp AI op zichzelf zou koken.

Dit was de vraag:

Een screenshot van het projectprojectmanagementplan.

En dit is de uitvoer:

Sjabloon voor risicobeheerplan.

Het gaf een solide foundation om voor deze casus een specifiek risicobeheerplan op te stellen.

Over het algemeen doet het precies zoals geadverteerd, namelijk het wegnemen van de eerste blokkering. De AI is tremendous afgestemd op verschillende zakelijke taken, waarbij de output hetzelfde bevestigt. Het heeft ook enkele andere opmerkelijke AI-tools, waaronder samenvatting, vertaling, bewerking, vereenvoudiging, enz.

Ik wil ook vermelden dat het minder dan 10 seconden duurde voor elke reactie die in dit artikel werd gedeeld. En wat alleen maar minderwaardig aanvoelde in alle promptsjablonen was de maker van de subtaken. Behalve dat, deed het zijn werk behoorlijk overtuigend, en ik raad je zeker aan om het te proberen.

Maar wat als u al op zoek bent naar alternatieven?

Alternatieven

AI-concept

Voor het geval u het niet weet: Notion is een software voor projectbeheer en productiviteit. Het draait allemaal om plannen, taggen, reageren, delen en dingen voor elkaar krijgen. Ik weet dit door en door, aangezien we Notion de afgelopen twee jaar als onze dagelijkse driver bij Geekflare hebben gebruikt.

En onlangs heeft het zich ook bij de AI-bandwagon aangesloten met de lancering van Notion AI. Simpel gezegd: Notion AI automatiseert het schrijven. Maar hoe verhoudt het zich tot ClickUp AI, dat grotendeels hetzelfde doet?

Druk op spray voor av voor opdrachten - screenshot.

U ziet dat veel promptsjablonen hetzelfde lijken.

Toch lijkt Notion veel op ChatGPT. Voor elke immediate waarop u klikt, krijgt u bijvoorbeeld dit lege veld waarin u de particulars kunt invoeren.

Een witte knop met een paarse tekst erop.

Dit is heel anders dan ClickUp AI, waarbij meerdere velden verschillende dingen over de immediate vragen voordat u enig antwoord krijgt. Persoonlijk vind ik dat de manier van ClickUp efficiënter en eenvoudiger is voor iemand die geen uitgebreide ervaring met prompts heeft.

Maar u moet zich abonneren op betaalde abonnementen met ClickUp om de AI-mogelijkheden ervan te testen. Je kunt echter een free of charge AI-proefversie nemen, zelfs met het voor altijd free of charge niveau van Notion, wat zeker een pluspunt is voor freshmen.

Ten slotte moet je een afzonderlijke AI-add-on met betaalde abonnementen aanschaffen voor een volledige ervaring, een veel voorkomende beperking bij beide.

Laatste gedachten

Hoewel geen enkele AI-tool een mens kan vervangen, geeft het wel een increase om dingen snel gedaan te krijgen. En dat is precies de reden van hun bestaan: om waardige assistenten te zijn.

En zoals eerder vermeld, schrijft elke zakelijke skilled veel repetitief schrijven. We verspillen zoveel tijd met het maken van concepten, en het is superhandig om ze binnen een paar seconden klaar te hebben met instruments als ClickUp AI. Kortom, het maakt het vragen eenvoudig en bevat kant-en-klare sjablonen voor vrijwel elke afdeling die een typisch bedrijf heeft.

Ik hoop dat het artikel je de nodige inzichten heeft gegeven in wat er met ClickUp AI kan worden gedaan. Ik stel voor dat u het zelf probeert om te zien of het geschikt is voor uw gebruiksscenario.

PS: Hier zijn enkele AI-schrijfhulpmiddelen als het enige waar je om geeft geautomatiseerde tekst is.

Leave a Comment

porno izle altyazılı porno porno