Beginner’s Guide To Choose the Right Twitter Name Ideas

Twitter is een enorme drijvende kracht geweest voor elk bedrijf dat on-line aanwezig is.

Geloof het of niet, volgens recente onderzoeken bedraagt ​​het totale aantal Twitter-gebruikers vanaf 2022 meer dan 390 miljoen, waarvan meer dan 200 miljoen gebruikers dagelijks actief zijn. U kunt zich dus voorstellen hoeveel potentieel het heeft om uw bedrijf te laten groeien.

Kies de juiste Twitter

Niet alleen through betaalde advertenties, maar alleen al door aanwezig te zijn op Twitter kunt u veel mensen bereiken, en mogelijk ook uw volgende klanten/opdrachtgevers.

De manier waarop u uw profiel instelt, is echter erg belangrijk om mensen te bereiken en, belangrijker nog, de JUISTE mensen aan te trekken.

Ik ben van mening dat het kiezen van de juiste gebruikersnaam het beste startpunt moet zijn, dus in dit bericht leer je precies hoe je een geschikte Twitter-naam voor je account kunt bedenken.

Twitter-handle versus. Weergavenaam

Twitter-handle versus.  Weergavenaam

Ik denk dat je op dit punt misschien een beetje in de conflict bent, als je onderscheid maakt tussen Twitter-handle en weergavenaam. Laat me dit in eenvoudige bewoordingen uitleggen om de lucht voor eens en voor altijd te zuiveren.

Een Twitter-handle, ook wel gebruikersnaam genoemd, begint met het “@”-symbool. Het blijft uniek voor jouw account en geen enkele andere gebruiker op Twitter kan hetzelfde gebruiken.

Aan de andere kant is een Twitter-weergavenaam slechts de naam die u op uw profiel wilt weergeven. Als u dat wenst, kunt u deze hetzelfde laten als uw gebruikersnaam, maar dat is niet noodzakelijk.

Hier is een voorbeeld van Ray Bans Twitter-account waarin het verschil wordt uitgelegd tussen een Twitter-handle en een weergavenaam:

RayBan's Twitter-account

Houd er rekening mee dat we het in dit bericht hebben over het bedenken van de juiste Twitter-handle en NIET over de weergavenaam.

Nu het allemaal duidelijk is, gaan we naar de gids.

Deze geweldige ideas helpen je bij het kiezen van de juiste Twitter-naam.

Korte namen

Web als bij het kiezen van een domeinnaam, is het bij het bedenken van een Twitter-naam belangrijk om ervoor te zorgen dat u deze kort en gedenkwaardig houdt.

Lange namen zijn gemakkelijk te vergeten, en als er überhaupt een situatie komt waarin mensen je account op Twitter willen vinden, zal je lange gebruikersnaam het moeilijk maken.

Hoe korter uw gebruikersnaam, hoe gemakkelijker het voor gebruikers zal zijn om u in hun tweets te vermelden, omdat Twitter al een krappe limiet van 280 tekens heeft tijdens het schrijven van een tweet, dus u wilt niet dat ze uw gebruikersnaam weglaten alleen maar omdat ze hadden geen karakterruimte meer.

Origineel blijven met uw bedrijfsnaam

Het is belangrijk dat u niet afdwaalt van uw oorspronkelijke bedrijfs-/profielnaam wanneer u uw Twitter-account invoert.

Als Nike hun Twitter-account bijvoorbeeld iets als ‘DopeSportswear’ had genoemd, zouden ze alleen maar hun bedrijfsidentiteit hebben verloren. Om nog maar te zwijgen: het is niet professioneel.

Een uitstekend voorbeeld van deze tip moet wel zijn van HubSpot Twitter naam.

Origineel blijven met uw bedrijfsnaam

Zeer nauwkeurig en constant. Het verschijnt ook op hun weergavenaam en website-URL.

Zelfs als we het over een persoonlijk profiel hebben, zou het geweldig zijn als u uw naam als gebruikersnaam zou kunnen gebruiken. Maar als dat niet het geval is, zou iets dat daar dichtbij komt ook geweldig zijn.

Consistentie met andere sociale mediaprofielen

Consistentie met andere sociale mediaprofielen

Als iemand je volgt op een ander sociale-mediaplatform en je wil volgen op Twitter, verwachten ze dat je dezelfde gebruikersnaam hebt. Daarom is consistentie op alle socialemediakanalen belangrijk.

De les hier is om te proberen een Twitter-account te kiezen dat hetzelfde is als je andere sociale-mediaprofielen.

slogan

Taglines zijn ook een goed idee bij het kiezen van een Twitter-account, vooral als uw bedrijf daar bekend om staat. De ‘Simply do it’-slogan van Nike is bijvoorbeeld zo populair dat het voor hen een bekende merkidentiteit is geworden.

U kunt iets soortgelijks doen door uw Twitter-handle naar uw slogan te vernoemen. Dit kan in de toekomst vruchtbaar zijn als u wilt dat de slogan een groot deel van uw bedrijf wordt.

Vermijd geestige namen

Het is altijd een goed idee om de zaken duidelijk en simpel te houden als het om namen gaat, dus ik zou willen voorstellen om weg te blijven van ‘funky’ of geestige namen, tenzij je bedrijf zich richt op de comedy-niche of iets dat leuk is.

Gebruik niet te veel onderstrepingstekens

Dit is een grote tip, en ik heb veel mensen op sociale mediaplatforms meerdere onderstrepingstekens in hun gebruikersnamen zien gebruiken. Ik zou vermijden om er te veel van te gebruiken, en misschien zelfs niet één.

Een belangrijke reden waarom het gebruik van meer dan twee of meer onderstrepingstekens verschrikkelijk is, is omdat het soms moeilijk kan zijn om te bepalen of het slechts één onderstrepingsteken is of dat er twee zijn. Alleen al het uiterlijk van het symbool kan voor mensen lastig zijn als het in veelvouden wordt gebruikt.

Probeer geen symbolen of cijfers te gebruiken

Probeer geen symbolen of cijfers te gebruiken

Dit is een uitbreiding van de vorige tip en ik denk dat het internet zo essentieel is. Als u symbolen of cijfers in uw gebruikersnaam gebruikt, is het moeilijk voor mensen om u te vinden. Probeer het in plaats daarvan beperkt te houden tot alleen letters en kijk welke positieve invloed dit heeft op uw bereikbaarheid.

Veel profielen met symbolen op hun gebruikersnaam kunnen als ‘spam’-accounts worden beschouwd, dus u wilt niet op die veronderstelling betrapt worden.

Bovendien is het gebruik van nummers op een professioneel account naar mijn mening ouderwets geworden (waren ze ooit zelfs maar in de pattern?), en ik zou ze ook niet proberen te gebruiken.

Het kan echter voorkomen dat u een symbool of nummer moet toevoegen, vooral als de gewenste gebruikersnaam al in gebruik is. In die gevallen kunt u ze gebruiken.

Ik heb het gevoel dat je een beetje creatief kunt zijn als je besluit een getal te gebruiken. Kijk bijvoorbeeld naar Die van Matt Brian Twitter naam:

Hij heeft de “A” in zijn naam vervangen door een “4” omdat ze erg op elkaar lijken, en de gebruikersnaam “@m4tt” lijkt op zijn naam “Matt”.

Houd het related

Ik denk dat het vanzelfsprekend is dat je je Twitter-account related moet houden voor je merk of area of interest, zodat mensen weten waarnaar ze moeten zoeken in de Twitter-zoekbalk. Zeer nauw verwant aan uw merk + gedenkwaardig zijn de sleutels tot een goede gebruikersnaam.

Ontvang direct de Twitter-handle

Ontvang direct de Twitter-handle

Er is geen beter gevoel dan uw gewenste gebruikersnaam in te typen en deze beschikbaar blijkt te zijn voor gebruik. Ook al is dit enigszins onwaarschijnlijk omdat er miljoenen gebruikers op het platform zijn, als dit gebeurt, zorg er dan voor dat u er meteen op inspringt en het aanneemt in plaats van te wachten.

Je wilt geen geschikte naam mislopen alleen maar omdat je twijfelt. Houd er rekening mee dat zo veel mensen dagelijks een account op Twitter aanmaken, dus het zal niet lang duren voordat iemand die naam vóór u wegneemt als u deze niet reserveert.

Behoud uniciteit

Dit is nog een geweldige manier om de juiste Twitter-handle voor je account te bedenken. Door uniek en anders te zijn dan anderen, kunnen mensen uw gebruikersnaam onthouden en uw profiel veel sneller vinden.

Zolang u een originele merknaam heeft, moet u eerst proberen die naam te achterhalen en kijken of deze beschikbaar is. Als dat niet het geval is, kunt u andere manieren proberen om op te vallen, terwijl u het toch simpel en professioneel houdt.

Gebruik uw area of interest om met ideeën te komen

Jouw area of interest is een grote weggeefactie voor Twitter-naamideeën. Er zijn verschillende manieren om dit aan te pakken. Een daarvan is dat u op Twitter naar uw area of interest zoekt, naar de topresultaten kijkt en hun gebruikersnamen observeert. Zo kun je ideeën en inspiratie opdoen.

De andere manier is om nichegerelateerde woorden in je Twitter-account op te nemen. Als uw bedrijf bijvoorbeeld over technologie gaat, kunt u er het woord ‘Tech’ aan toevoegen. Web zoals hoe Aswin Ganesh deed met zijn Twitter-gebruikersnaam:

Gebruik je niche om met ideeën te komen

Dat is een slimme zet, moet ik zeggen.

Maak het gemakkelijk om te onthouden

Mensen zouden uw Twitter-account gemakkelijk kunnen vinden als uw gebruikersnaam gemakkelijk te onthouden is. De manier om dit te bereiken is door een naam te kiezen die niet erg lang is of ingewikkelde combinaties bevat, zoals te veel symbolen.

Een ander voordeel van het hebben van een gemakkelijk te onthouden gebruikersnaam is dat mensen deze in hun tweets kunnen vermelden zonder de zoekbalk te hoeven gebruiken om deze te vinden.

Kijk naar De Wall Street Journal Twitter gebruikersnaam:

Maak het gemakkelijk om te onthouden

Het zijn drie letters, waardoor het kort, krachtig en gemakkelijk te onthouden is.

Probeer zoekwoorden op te nemen

U zou dat moeten doen als u de belangrijkste zoekwoorden van uw area of interest in uw Twitter-account kunt opnemen.

Dit zal je helpen door het voor het algoritme gemakkelijk te maken om je profiel aan de juiste mensen te laten zien en het ook omhoog te duwen in de resultaten wanneer mensen zoeken naar iets dat verband houdt met de area of interest.

Neem geen gevoelige of ongepaste termen op

Het opnemen van gevoelige informatie, zoals uw netnummer of geboortedatum, in uw Twitter-account is het slechtste idee.

Het ziet er onprofessioneel en spam-achtig uit en maakt uw account kwetsbaar voor hackers die graag persoonlijke gegevens over u willen verzamelen.

Bovendien moet u het gebruik van ongepaste termen en aanstootgevende woorden vermijden om ervoor te zorgen dat uw profiel voor iedereen geschikt is. Het zal ook een goed imago van u en uw merk behouden.

Gebruik Twitter-gebruikersnaamgeneratortools

Gebruik tools voor het genereren van Twitter-gebruikersnamen

Hoewel alle bovenstaande ideas erg nuttig zijn, kan het nog steeds lastig zijn om over het juiste Twitter-handvat te brainstormen. Als je in dat schuitje zit, kun je een software voor het genereren van Twitter-gebruikersnamen gebruiken om direct heel veel ideeën op te doen.

Lees ook: Genereer een unieke bedrijfsnaam met deze 10 instruments

In dit voorbeeld heb ik de gebruikersnaamgenerator van NordPass gebruikt, en zoals je kunt zien, genereert deze bij het typen van een woord een aantal gebruikersnamen voor je.

U kunt ook op elk van de gegenereerde gebruikersnamen klikken om te controleren of deze beschikbaar zijn op verschillende sociale platforms.

U kunt ook de lengte van de gebruikersnaam selecteren en willekeurige tekens, symbolen en focuszoekwoorden opnemen. Deze software doet geweldig werk, maar als je alternatieven wilt, kun je ook andere bekijken, zoals de LastPass-gebruikersnaamgenerator en de Masterpiece-generator.

Voorbeelden van goede Twitter-handvatten

Het is altijd een goed idee om inspiratie te halen uit bronnen die het al goed doen, dus hier zijn enkele goede Twitter-gebruikersnamen die je kunt bekijken en een idee kunt krijgen van hun aanpak.

Netflix – @netflix

Voorbeelden van goede Twitter-handvatten

Een excellent voorbeeld van hoe je dingen eenvoudig en duidelijk kunt houden. Netflix, de streaminggigant, heeft @netflix als Twitter-account behouden. Geen symbolen, cijfers of iets anders uit de doos.

Notie – @notionhq

Als oplossing voor projectbeheer en het maken van notities, Begrip heeft ervoor gekozen om “HQ” aan hun gebruikersnaam toe te voegen, en ik neem aan dat dit komt omdat een ander bedrijf al het handvat “@notion” heeft overgenomen.

Heldere gegevens – @bright_data

Dit populaire webdataplatform, Shiny Knowledge, heeft een onderstrepingsteken in de gebruikersnaam, waardoor dit @bright_data is. Zoals je hebt gemerkt, hebben ze slechts één onderstrepingsteken gebruikt en zijn ze niet overboord gegaan.

monday.com – @mondaydotcom

Een heel creatief voorbeeld: monday.com heeft als gebruikersnaam @mondaydotcom in plaats van “.com”. Het voordeel hiervan is dat je ervoor kunt kiezen om de dingen een beetje anders te doen, terwijl je de authenticiteit van het merk behoudt.

Sorteren – @sortlyapp

Het eenvoudigste inventarisatieplatform, Sortly, heeft ervoor gekozen om “app” achter hun bedrijfsnaam toe te voegen als hun Twitter-account. Nogmaals, dit is een ander geval waarin de gewenste gebruikersnaam niet beschikbaar is, maar wat ze ook hebben gedaan is dat ze precies hebben gespecificeerd wat het is, namelijk een “app”.

Dit brengt ons terug naar een van onze ideas in dit bericht over het related houden van zaken voor uw merk en wat het doet.

Wat moet u doen als uw gewenste gebruikersnaam al in gebruik is?

Naast het idee om een ​​bepaald symbool toe te voegen, zoals een onderstrepingsteken, kun je ook iets additional’s aan je gebruikersnaam toevoegen als de gewenste naam al door iemand anders wordt gebruikt.

U kunt bijvoorbeeld woorden als ‘de’, ‘assist’, ‘vragen’ en ‘HQ’ aan uw Twitter-account toevoegen. Als uw bedrijf in meerdere landen actief is, kunt u internet zoals u ook de locatienaam toevoegen Spotify deed:

Door dit te doen, konden mensen het juiste account identificeren en kiezen op foundation van hun locatie.

Conclusie

We zijn vaak erg ongeduldig bij het kiezen van onze Twitter-naam, omdat we het instellen van ons account willen voltooien. Als u echter wat tijd besteedt aan nadenken en uiteindelijk brainstormen over een goede gebruikersnaam, kan dit uw bedrijf op de lange termijn helpen.

Vervolgens wil je de beste tijden vinden om op verschillende sociale mediaplatforms te posten.

Rate this post
porno izle altyazılı porno porno