How to Vent Safely on Among Us

De rage voor on-line gamen is groot sinds de technologie de overhand heeft gekregen. Er worden veel video games op de markt gebracht om duizenden mensen aan te trekken.

Amongst Us was zo’n spel dat de aandacht van een groot publiek kon trekken en ruimte kon creëren in de harten van alle gameliefhebbers. Dit artikel concentreert zich op alle essentiële kenmerken van het spel waardoor spelers er urenlang aan vastgelijmd blijven.

Onder ons

Over onder ons

Amongst Us is een on-line sciencefiction- of sociale-deductiemoordspel voor meerdere spelers, gemaakt door Innersloth. Het draait op de Unity Sport Engine-motor. Het werd aanvankelijk uitgebracht voor Google Android en iOS op 15 juni 2018 en werd later op 18 augustus 2018 uitgebracht op Steam.

Tussen 12 en 15 december 2020 is een Nintendo Swap-release uitgebracht. Deze staat in de Nintendo eShop van de console.

De sport speelt zich af op vier locaties: een ruimteschip boven de aardse foundation, een planeetfundering en een luchtschip met Henry Stickmin-thema. Tot de bemanningsleden behoren maximaal drie bedriegers die het schip/de foundation moeten saboteren en het staff moeten doden.

Bemanningsleden moeten de door hen gekozen taken uitvoeren, de lichamen van andere bemanningsleden melden die zijn weggevaagd, en noodvergaderingen initiëren als ze zien dat een andere speler iets belastends of verdachts doet.

Amongst Us draaide aanvankelijk om een ​​setting met een ruimtethema waarin spelers eruit zagen als kleine tekenfilms. Elke speler kan een van de twee rollen selecteren, dat wil zeggen een bemanningslid of de bedrieger.

De crematen proberen de bedriegers te identificeren en te elimineren terwijl ze de toegewezen taken uitvoeren. De bedriegers saboteren daarentegen de missie van de bemanningsleden door hen te doden of een ramp te veroorzaken.

In 2020 werd Amongst Us door Innersloth als een full sport beschouwd. Op 11 juni 2020 werden SEGNO HQ en Polus Maps kosteloos vrijgegeven voor Home windows- en Android/ iOS/ iPadOS-gebruikers om hun video games te hosten.

De populariteit van het spel steeg toen twitch-streamers en YouTubers het spel begonnen te spelen. Dit resulteerde in een verhoogde acceptatie van het spel in 2020.

De explosieve populariteit van onder ons

Meer dan 100 miljoen gebruikers hebben dit spel wereldwijd gedownload. Medio september 2021 steeg het aantal gelijktijdige gebruikers met ruim 1 miljoen, wat krankzinnig is. Dit duidt op de toenemende populariteit en rage voor het spel. Landen als Zuid-Korea, Brazilië, Indonesië, India en Mexico vormen de high vijf van landen die verantwoordelijk zijn voor deze aanzienlijke vooruitgang.

Amongst Us staat op de derde plaatsrd wereldwijd en verslaat populaire video games als League of Legends en Fortnite.

Volgens Twitchtracker stijgt de livestreaming Amongst Us in het weekend met 29% vergeleken met weekdagen. Ook het publiek stijgt met 6%.

Bovendien zijn veel memes over Amongst Us viraal gegaan op sociale mediaplatforms zoals Instagram, Fb, Twitter, enz. De toestroom van moderne gebruikers kan worden gekoppeld aan het toegenomen delen en creëren van al dergelijke memes.

Gebaseerd op een onderzoek van het SuperData-markttrendbureau Nielsen, heeft ‘Amongst Us’ in 2020 exclusief meer dan 1 miljard spelers verzameld. De sport had in november ongeveer een half miljard actieve eindgebruikers per maand. Nog buitengewooner is het succes van de sport, die werd ontwikkeld door een staff van slechts enkele ontwikkelaars.

Wat zijn onder ons Vent?

Je hebt je vrienden of familie huge vaak horen praten over de Amongst Us-ventilatieopeningen. Ze zijn populair en hebben een gemakkelijke weg gecreëerd voor bedriegers om zich te verstoppen. Laten we een dieper inzicht krijgen in deze Amongst Us-openingen.

In Amongst Us is ventileren een vaardigheid die over het algemeen alleen wordt gebruikt door levende bedriegers of bedriegers als een oplossing om te reizen en zich door de kaart te verstoppen.

Onder ons ventilatieopeningen

De ventilatieknop verschijnt op het scherm als de bedrieger zich in de buurt van een ventilatieopening bevindt. Als erop wordt geklikt, zie je de bedrieger in de ventilatieopening springen.

Op The Skeld en MIRA HQ is het veelvuldig laten zakken en omhoog brengen van het kanaal zichtbaar voor spelers die uit het zicht zijn. Ze kunnen de speler die ventileert echter niet zien. Pijlen die in de richting van de ventilatieopeningen wijzen, worden weergegeven zodra u de ventilatieopening betreedt. Het verstoppen in de ventilatieopeningen stopt en de moord op de bedrieger koelt af totdat deze uiteindelijk wordt verlaten.

Bedriegers kunnen ook havens doorkruisen. Afhankelijk van de lobbyalternatieven kunnen ze slechts een beperkte periode in de Amongst Us-ventilatie verblijven en daarna enige tijd wachten voordat ze weer voldoende capaciteit en tijd hebben om een ​​ventilatieopening binnen te gaan. Als je in een ventilatieopening zit, kun je niet gedood worden. U kunt geen ventilatieopeningen passeren als ‘Comms gesaboteerd’ actief is.

Een bemanningslid in een ventilatieopening voorkomt dat een bedrieger through de ventilatieopening binnendringt. Spelers kunnen een Amongst Us-ventilatieopening niet betreden totdat ze de taak hebben voltooid die aan hen is toegewezen. Als een bedrieger een poort binnengaat die is verbonden met een ander kanaal dat al bezet is door een bemanningslid, verandert de pijl die naar die richting wijst in een X, wat aangeeft dat je de ventilatieopening niet kunt betreden.

Trivialiteiten

 • Het woord “ontluchten” wordt gebruikt om het gebruik van ventilatieopeningen door de spelers aan te duiden. Deze time period werd officieel gebruikt in de informatie van bedriegers.
 • Alle Amongst Us-ventilatieopeningen zijn al met elkaar verbonden op het MIRA-hoofdkwartier. Het is de enige kaart waarop bedriegers kunnen rondreizen naar een ventilatieopening die niet is verbonden met een andere ventilatieopening.
 • Niet alle ventilatieopeningen zijn even groot. Een paar hiervan zijn groter of kleiner dan andere. De ventilatieopening op het balkon van MIRA HQ is bijvoorbeeld de kleinste van alle andere ventilatieopeningen.
 • De ventilatieopeningen van de Polus zien eruit als uitgegraven gaten en zijn verdeeld in vier afzonderlijke systemen.

Waarom verlaten bedriegers een kamer?

Het doel van de bedriegers is om de kamer te verlaten nadat voldoende bemanningsleden zijn gedood, zodat het totale aantal levende bemanningsleden gelijk wordt aan het aantal bedriegers voordat alle taken zijn voltooid.

Bedriegers krijgen een nep-takenlijst met taken waarmee ze goed met de bemanningsleden kunnen omgaan en aan identificatie kunnen ontsnappen. Bovendien kunnen bedriegers saboteren om de bemanningsleden te dwingen hun teamleden te elimineren.

Ze kunnen problemen onder de leden veroorzaken, zodat ze elkaar vermoorden. Niet alleen dit, bedriegers kunnen de bemanningsleden ook weg lokken van dode lichamen. Nadat bedriegers de kamer hebben verlaten, kunnen ze het spel op twee manieren winnen:

 • Voortdurende verwijdering van bemanningsleden wanneer ze vertrekken, gedood worden of uit het veld worden gestuurd. Dit moet doorgaan totdat de bemanningsleden niet meer als meerderheid kunnen stemmen.
 • Als de invoering van Essential Sabotage niet binnen de gestelde tijd wordt opgelost, claimen bedriegers de overwinning.

De bedriegers elimineren de bemanningsleden door ze tijdens het spelen te doden en de andere bemanningsleden te manipuleren of te verwarren om onschuldige spelers uit te werpen. Bemanningsleden die weggaan, de verbinding verliezen of uit het spel worden gezet, dragen bij aan dit doel van bedriegers.

Lijst met kaarten en ventilatieopeningen op elke kaart

Vier kaarten omvatten Skeld, Mira HQ, Poulos en Airship. Elke kaart heeft zijn unieke kenmerken, verschillende missies en afzonderlijke ventilatieopeningen. De essentiële elementen van elk van deze worden als volgt besproken:

Uitschelden

Bij Skeld waren vier verschillende units ventilatieopeningen betrokken, die zich bevinden als:

 • In de bovenste en onderste motor die de reactor verbindt.
 • Beveiliging, MedBay en Elektriciteit in een cirkelvormig gebied.
 • Drie ventilatieopeningen in de cafetaria, O2-beheerders en ook een gang.
 • Schilden en wapens hebben elk een ventilatieopening die verbinding maakt met het navigatiesysteem.

Kamers binnen de Skeld-kaart

 • Elektrisch
 • Cafetaria
 • Opslag
 • beheerder
 • Schilden
 • Communicatie
 • Wapens
 • Reactor
 • Bovenste motor
 • Lagere motor
 • Beveiliging
 • Navigatie

Mira-hoofdkantoor

De Mira HQ-kaart is een zeer verbonden kaart met betrekking tot ventilatieopeningen. In elke kamer duikt een ventilatieopening op en elke ventilatieopening kan je leiden naar waar je maar wilt.

Mira-hoofdkantoor

Op Mira HQ is er slechts één visuele taak: Scan indienen tijdens MedBay. Er zijn lege afval-, heldere asteroïden- en prime-schildtaken die je voltooit in Mira HQ en die geen optische elementen hebben. Zuurstof, reactor, communicatie, verlichting en deuren worden gesaboteerd op het Mira-hoofdkwartier.

In tegenstelling tot andere kaartpakketten vereist Mira HQ dat spelers pincodes invoeren in twee onafhankelijke gebieden op de kaart om deze weer werkend te krijgen. Merk op dat de ramen in het laboratorium uit één stuk glas bestaan. Als je aan de binnenkant zit, kun je niet naar buiten kijken.

Mira hoofdkantoorkamers

 • Lanceerplatform
 • Serre
 • Kantoor
 • beheerder
 • Reactor
 • Laboratorium
 • Cafetaria
 • Kleedkamer
 • Communicatie
 • Opslag
 • Balkon
 • Ontsmetting

Polo

De Polus-kaart omvat ook vier verschillende ventilatiestructuren. De locatie van deze ventilatieopeningen is:

 • Betrouwbaarheid, elektriciteit en O2 zijn allemaal in een cirkel met elkaar verbonden.
 • Sommige ventilatieopeningen hebben betrekking op de noordwestelijke en noordoostelijke hall.
 • Het Administratie- en Onderzoekslaboratorium is verbonden door een haven en leidt naar de Zuidcorridor.

Polus biedt ook een virtuele indicatiemachine aan de beste kant van het werk, die de standing van elke afzonderlijke speler onder de mensen laat zien – groen als ze nog leven, blauw gekleurd als ze tijdens eerdere rondes zijn gestorven en rood als de gamer doorgaat vermoord sinds de laatste ontmoeting.

Er is een stiekeme manier om de bedrieger te lokaliseren boven de essentiële reguliere taken; elke bemanningslid heeft verschillende sleutelgleuven.

Polus-kamers

 • Laboratorium
 • Monsterkamer
 • beheerder
 • Kantoor
 • Opslag
 • Wapens
 • Communicatie
 • Elektrisch
 • Beveiliging

Het luchtschip

De meest recente kaart volgt hetzelfde patroon dat de ventilatieopeningen van de Skeld en Polus volgen. De locaties van deze ventilatieopeningen zijn:

 • Twee ventilatieopeningen verbinden de kluis en het kijkdek met de cockpit.
 • Een cirkel van poorten die de machinekamer en de keuken met elkaar verbinden.
 • Een cirkel die de hoofdhal verbindt met twee toegangspunten in de tussenruimte.
 • Je laatste cirkel van poorten die information en douches met elkaar verbinden.
Het luchtschip

Momenteel vind je geen visuele banen rond het luchtschip. Het luchtschip saboteert: communicatie, verlichting, deuropeningen en het voorkomen van een spoedcursus, waarbij meestal twee personen dezelfde code in twee afzonderlijke interfaces moeten invoeren.

De luchtschipkamers

 • Communicatie
 • wapenkamer
 • Kijkdek
 • Keuken
 • Lounge
 • Ladingsbaai
 • Medisch
 • Kuip
 • Kluis
 • Brig
 • Vergaderzaal
 • Hole Kamer
 • Machinekamer
 • Elektrisch
 • Opnames
 • Douches
 • Grote Zaal
 • Beveiliging

Het zou helpen als je nu meesterlijk door de Amongst Us-kaarten zou kunnen navigeren. Je moet leren het spel goed te spelen, tussen ventilatieopeningen te schakelen, bemanningsleden te doden, je identiteit te verbergen en een weg door het spel te vinden.

Ideas om u te helpen uitblinken in uw ventilatiespel

 • Verzamel kennis over de bewakingscamera’s van de gids. Een rood licht laat de digicam’s branden, wat aangeeft dat iemand de beveiligingsfeed van de digicam’s bekijkt. Dit zou kunnen betekenen dat iemand zonder veel moeite kan zien dat u naar binnen gaat of uit een ventilatieopening springt.
 • Zorg ervoor dat u niet uit een kamer komt waar niemand u heeft zien binnenkomen. Dit zou u snel als fraude bestempelen.
 • Je kunt de ventilatieopeningen in de binnenkant continu verbergen. In de ventilatieopeningen worden echter zowel de afkoelklokken van de Sabotage- als de Kill-knop gestopt. Dit houdt in dat je je niet het hele spel in kanalen kunt blijven verstoppen, omdat je je cooldown voor je volgende moord wilt resetten.
 • Sluit de ingang voortdurend terwijl je ventileert, zodat bemanningsleden niet kunnen beslissen over jouw karakter.
 • Probeer geen ventilatieopeningen te gebruiken om te bewegen. Dit vergroot de kans dat u als fraudeur wordt aangemerkt.
 • Probeer niet te ventileren uit kamers waarin je gezien werd. Ervan uitgaande dat u de waarnemer moet doden of de bemanningslid moet aansteken en erop moet vertrouwen dat de andere verbrandingsovens uw rechtvaardiging aanvaarden.

Als je ooit betrapt wordt op het ventileren, moet je slim spelen. Laat de tegenstanders denken dat je niet aan het ventileren was. Je moet ze lokken, zodat ze ervan overtuigd zijn dat je geen bedrieger bent.

De tweede optie is om de bemanningslid die je heeft opgemerkt te vermoorden voordat hij de informatie verspreidt. Als een bemanningslid u per ongeluk heeft opgemerkt terwijl u een luchtopening binnenging, moet u voorkomen dat hij deze informatie deelt met andere bemanningsleden, waardoor uw identiteit verborgen blijft.

Conclusie

Amongst Us is zo’n spel dat je verslaafd en gehecht houdt aan de schermen van je apparaat. Het is een overlevingsspel waarin je als bemanningsleden of als bedriegers speelt.

Als bemanningslid moet je alle bedriegers wegstemmen en de meeste taken voltooien, of als je als bedrieger betaalt, moet je alle bemanningsleden doden of voorkomen dat ze de toegewezen taken uitvoeren. Het spel heeft specifieke elementen die bijdragen aan de spanning van het spel.

Je kunt door kamers reizen, de bemanningsleden doden, hun lichamen verbergen en andere spelers lokken. De sport is leuk en houdt je urenlang bezig op het scherm. Je moet de sport installeren en ervan genieten om deze met je familie en vrienden te spelen.

Ontdek enkele van de beste Murderer’s Creed-spellen om te spelen.

Rate this post
porno izle altyazılı porno porno